Химикалките по-опасни от терористите

Карането на велосипед крие 50 пъти по-голям риск от летенето със самолет. Кои са най-опасните човешки дейности?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но никой учен не се нае да каже колко по-опасна от Ковит-а е СДС-Чумата, защото ще ни настръхнат косите.

ако не бях пшил последните 52г.шанса ми да доживея до 240г. е бил много голям.

И сега не е късно значчи. Откажи цигарите, започни да носиш маска и да използваш презерватив (ако все още можеш да вдигаш самолета.)

На колко "Макроморта" се равнява заразяването с болестите Демокрация, Европа, Царизъм, Западна цивилизация, а?

статии колко микроморта е ??????

Я си ебете майката!

Поредният Дойче веле парцал

и дирниците сложили негроиди на снимката къмс татията... Леви-джендър-либерали...

- Що пушиш бре човек? Знаеш ли, че цигарите скъсяват живота на половина ? - Как така , ве? - Ми ей така .... ти на колко си? - На 26 ! - Ако не беше пушил сега щеше да си на 52....

Спрях цигарите , ама започнах да карам много колело. Така че изравних нещата, няма да предобря.

'Микроморт', 'учен' ??? Срането дали е по опасно и по-смъртоносно от пикаенето? Ако е така, само ще пикая!

Тези мокри сънища на някой си драскач от DW стават истина когато платени драскачи пишат неща чрез които или заблуждават или нарочно плашат хората и тези им "репортаи4 и статии ги публикуват също такива откачалки като тях!

Най опасниса полуграмотните журналисти!

Най-опасно е да живееш в Булгаристан.Тук можеш да умреш от какво ли не.Не се знае някои шофьори олко са се надрусали или изпили.Да ти помогнат лекарите да опънеш петалата.Само , че лекар в затвора е колкото шанса да спечелиш шестица от тотото.Обикновенно се назначава тройна медицинска експертиза и изводите и са , че пациента си е виновен сам от този летален факт.Дари само от товя , което ядем,дишаме и т.н. водят само до едно - дървено пардесю.За емблематичната тема ковид пък да не говорим.Тук от друго напоследък не се умира.

Ми отивай в USA или UK, какво търсиш тук,а или съвеста не ти дава да ни оставиш да се мъчим тук.

В днешно време ще се окаже,че цигарите са най- безвредното нещо в сравнение с това, което дишаме, пием,ядем и пипаме. Химикалката пред гишето е наистина опасна- не се знае дали е гризана или близана ... Ползвайте лични химикалки. И от любов се умира.

Заеби тая работа.

За да не се чудите как в Германия излизат подобни тъпоти, прочетете книгата на Т.Сарацин Германия се самоунищожава.Почвам, стигам докъм средата и бесен я оставям.Нещата са ужасяващи.Който иска, да я започне поне.Страшно е и много тъжно.Отнето бъдеще.

с нетърпение очакваме скорошното превръщане на Кьолнската катедрала в джамия.

може би - изхвърляне останките от гроба на Карл Велики от катедралата в Аахен и заменянето им с черни камъни от арабската пустиня?

боже....докъде я докараха някога величествената германска нация, божеееееееееееееееее, боже!!! Боже Господи! Господи, Боже мой. Боже. ...боже... Господи!

Не се наврещя ей.

!Господи....боже.... :-)

да, да!! Да.

Прадядо, мир на праха му, почина на 88. Започнал е да пуши на 14 и ушеше по 3 пакета Арда качак на ден. По сметките на учените е могъл да добута до към 250-300 лазарника.

Нищо подобно не говорят сметките им, ограмоти се преди да коментираш.

Моят дядо с три пакета цигари на ден умря на 59 след три инфаркта...

Веднага да се забранят велосипедите! Да се забрани на гражданите да имат рожден ден и да навършват повече от 10 години. Да се забрани и да се раждат!

"Да караш велосипед е десет пъти по-опасно за живота, отколкото да караш автомобил и 50 пъти по-опасно от пътуването със самолет." Следва, че да караш автомобил е 5 пъти по-опасно от летенето със самолет... Някой от тези списвачи дали е чел статистически данни, свързани с темата? Или ей така си ги изсмукаха заключенията от пръстите...

Аутистите, които пишат подобни нелепости нямат представа от вероятности и статистика. През 2020 в самолетни катастрофи са загинали нула българи. 2019 също. Както и през 2018 и 2017. З това време в автомобилни катастрофи са се представили пред създателя си няколко хиляди българи и българки. Статистическият извод е, че пътуването със самолет не е десет пъти по-безопасно от пътуването с автомобил, а безкрайно по-безопасно. Но не става само с ядене.

И това са фаталните случаи - а колко са с травми...

Прадядо ми умря на 102 години, и до последния си ден мааше качак и влашка каменарка 55 градуса. И ни обясняваше защо е живял толкова дълго - просто, чадо, никогиш не съм имАл часовник и началник!

Днес навъртях 170 киломорта!

Затуй лапайте моливи. Така и така гризкате дръвцето всеки ден. Демокрация, бацки...

Ако пишещите такива буламачи са идиоти и може би неизлечими такива, си е техен проблем.Нормалните хора са неподвласнина на подобни отклонения.Явно за съжаление на менторите им.

При нас депутатите са по опасни от терористите!

Според едно мое изследване вероятността журналистите да пишат глупости е голяма. И колкото повече пишат, толкова по-голяма става. А в дир-а пишат вжедневно по няколко статии. Вече имаме 99 % вероятност тоа което четете да са най-големите глупости до момента. Е нямам докторска степен, но един ден може и да публикувам изследването и да получа такава.

"Три изпушени цигари скъсяват живота с около половин час - поне според статистиката." Статистиката е много удобно нещо - винаги показва това, което е необходимо на DW. А иначе безспорно цигарите и по-точно смолата от тях е вредна. Само че преди няколко години почина лелята на жена ми - почина на 98 години и до последния си ден пушеше по кутия цигари на ден (знам защото аз и пазарувах). А трикът със вредната смола е проста работа - българинът умира много по-рано преди смолата да успее да му увреди дробовете.

Разбираш ги ти тези работи! И си въобразяваш, че освен смола, друго вредно и по-вредно от нея в цигарите няма. ;-)

И аз не ги разбирам тия неща с тутуня. Ама ако е верно, то трябваше да съм умрял преди 15 години по тия сметки!

"... рискът да умреш се повишава с ..." Ама как обичам непознат да ми пише или говори на ТИ! Както в тъпите реклами за баламурници - грабни, вземи, купи, хапни и т.н.

Това е брутално тъпо даже и за дира

Това не е от дира - това е от любимите на дира либерасти от DW>

егати американския учен, и за това му плащат..... А пък тия го публикуват, а пък ние го четем, че дори и коментираме - Боже, оглупяхме съвсем !!!

като гледам, тия с химикалките са негри - те дъвчат всичко... и се задушават лесно...

Какъв е този шнорхел, който въвежда някакви си термини и ръси тъпи изводи. Само за цигарите ако се замисли човек - пушач с 2 кутии на ден според този тъпак излиза, че има толкова "микроморти", че още на следващия месец би трябвало да не е жив. Колкото стъкмистиката на национално ниво в Бг за измислената вирусна пандемия е вярна, толкова и тези глупости

Ама ти си скаран с аритметиката и затова си въобразяваш разни числа.

Дойче Зеле.

А едно време хората си умираха от старост и без микроморти.

Забранени, готово!

"В същото време 300 души годишно умират от задушаване, защото са дъвкали химикалката си, в резултат от което в дихателните им пътища са попаднали честици пластмаса," обяснява професорът." ГЛУПОСТИ !

препечатването на глупости от Дойче Зеле вече е доста досадно. Ето ви друга логика: дишането е най-опасното нещо, водещо до смърт. Всички, които дишат накрая умират. То е 100 пъти по-опасно от карането на колело.

-На колко години си дядо? -На 104. -Сигурно никога не си пушил и пил. -А не, всеки ден по 2 кутии качак (цигари без филтър) и половинка 56 градуса домушарка. -????? -Щото иначе според учените няма да пукна никога!

- Дядо, пушиш ли, пиеш ли? - Да. - Видя ли, а щеше да си на 80. - Няма как, вече съм на 86.

Най-безопасно е да си умрял! Нищо лошо не може да ти се случи :)))

Премиер - тулуп е равно на 2000000 микромрота!

_stankow

За всеки от 7 милионното население.

За опасността от коронавируса разбрахме. А професорът на колко ли МАКРОморта е изчислил смъртността от КОВИД тероризма?!

Разбрахме - тероризъмт е полезен.

Ами вижте сега - това нещо живота е много опасно-така или иначе жив от него несе излиза

Не пише прочитането на тази статия с колко процента повишава риска да умреш?

на картинката - негри държат химикалките....

Хомопалките са по-опасни

така е - опасни са химикалките - от Дойче Теле го знаят най-добре. От време-на време чичко Сорос ако не пишат квото им е казал, праща амуджи да им заврат по една химикалка отзад. И това е само началото....!

Успокойте се хора, няма място за коментари и полемика. Статията е на Дойче Веле, всички знаем, какво ще пише вътре без да я четем дори. Няма нищо за гледане, разотивайте се. Дойче Веле, нищо за гледане.

По голяма простотия не бях чел! Всяване на страх е важното сега,аман беееееееееееееее!