Химическа кастрация на изнасилвачи предвижда нов закон в Пакистан

Специални трибунали ще бъдат натоварени да гледат дела за изнасилване и сексуален тормоз срещу жени или деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в България кога? А химическо убиване за убийци няма ли да има?

По снимката си мислех, че ще им слагат ваксини срещу ковид. То същото. ;)

Тия дето въобще са отишли на съд и не са убити с камъни за богохулство.,,,,, Пък и изнасилване в Пакистан, вероятно е нещо доста различно от Европа. Примерно изнасилване там вероятно е секс без позволението на собственика на жената. Иначе ако не и се прави секс един бой винаги оправя нещата.......

Абе нещастник тая ваксина е единствения шанс рода ти да оцелее. Спри с глупостите бе.

Доказано е , че химическата кастрация не помага ! И след нея те продължават да изнасилват нищо , че не получават ерекция !

толкова забудени ли има, ц ц ц ...

Там доскоро се е предлагало на изнасилвача да се ожени за жертвата, като последната не се пита. Не знам дали тази практика съществува, вероятно в задънени села я има. Интересното е, че дори и в Библията съществува нещо подобно - насилникът да се оженел за жертвата, иначе лошо му се пишело. Жените, поне една част с право ненавиждат религиите в тази си форма, защото на практика не ги смятат за живи хора.

Мисля, че в Турция преди около две години се предлагаше от властите насилниците да се женели за жертвите, но после го отмениха. И тези продължават да се натискат за ЕС. ДОРИ В ТЕХНИЯ ПАРЛАМЕНТ БЯХА КАЗАЛИ, ЧЕ Е НОРМАЛНО ДА БИЯТ ЖЕНИТЕ СИ. Ама после не уважавали мъжете, не раждали деца и пр. Ще видите уважение с подобни извращения и продължаващите изнасилвания през крив макарон.

За каква хуманност може да говорим с престъпници! Това е мазохизъм - жертвите загрижени за правата на престъпника, та и плащат за престоя му в затвора!

Като дойде ваксината не забравяй освен себе си да ваксинираш и цели яси род. Тъкмо ще разберете дали имате някакви алергии.

Лично аз не го разбирам и не мога да разбера ,защо трябва някой да изнасилва.Та това е тотална деградация на някакво същество ,което смята ,че принадлежи към човешкият вид.Струва ми ,че изнасилването го няма при животните.За мен изнасилвача е долно същество от ранга педофилите ,герантофилите ,купровилите ,педерастите,некрофилите и още други "фили".

Обесването е нехуманно...както и кастрацията...най-добре е разстрел..бързо, ефективно, патрони има в изобилие....

Карала е сама по магистралата....какъв офицер само !! Един в челото му е малко

И тука си побийваме жените (във Враца жените бият мъжете ама според истамбулската то било същото) ама някак добутахме до ЕС. А това с изнасилването и жененето го имаше и в нашите, български закони... нека да кажем че го отмениха чак в демократичните времена. Хубавите неща бавно стават.

Нема-нема и някой предложи тука такива закони. Пробвано е и не работи. Впрочем и хирургическата кастрация е пробвана и не работи. Тия хора после не изнасилват ама правят други бели. Бедата е, че на изнасилвача и педофила сбърканото не му е в топките, а в главата. Махането на главата работи ама се губи БВП. Така че - затвор и/или лечение. Затвора по много, лечението принудително.

Типично ченге, и тук си ги имаме от същите. Обрали някого - да не е носил скъпи неща. Набили някого - сам се е наврял. Изнасилване - търсила си го е, те дискотеките са за това.

При някои животни само насила става, ама те затова са животни, а ние - не.

Една заметка. Има голяма разлик между педераст и педофил. НЕ ги слагайте в една група! При наличие на съгласие между минимум двама пълноправни индивида, то тук няма ущърб и могат да си правят каквото си искат защото има консенсус. Ти, нито аз можем да им се бъркаме. При липса на консенсус - изнасилвачи, педофили и т.н. то тогава имаме проблем и с това обществото трябва да се реши как да се справи .