Британци напират за германски и други паспорти

Хиляди жертви на нацизма, установили се в Обединеното кралство, са предприели този ход след референдума за излизането на страната от ЕС

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,братушковските" тролове!Спорд тях Европа ссе била разпадала!

"СТОТИЦИ...британци, са поискали германски паспорти след референдума..." А колко германци/европейци са поискали английски паспорти? Единици, десетки, стотици, хиляди? Колко?!

Стига с тия измислени глупости

Сига вече с тези измислени ''жертви'' дето сега подир 80 години решили да искат немски паспорти.. Ами те отдавна трябва да са на преклонна възраст.. Незнам до кога ще ни заливате с измислени събития само и само да пълните страници..

С какви глупости ни занимават!!! Оказа се че британците са си чисти германски евреи, които искат да се завърнат в родината. Много голяма новина.

С какви глупости ни занимават!!! Оказа се че британците са си чисти германски евреи, които искат да се завърнат в родината. Много голяма новина.

колко от тях са кандидатствали за руски паспорт? Путин ги покани официално.

и иди на двора да се повълнуваш и да се напънеш,белким излезне нещо от тебе,това сороското стадо всеки ден доказвате малоумието си

що никой не иска да иде да живее в кочината ти?

Много смислен отговор. Човека пита, защо никой не се натиска да отиде да живее в любимата ви Раша ... Какво толкова, дайте обяснение, ама смислено. Така с обиди и грозни нападки, само ни убеждавате, че в Рашата хич не е добре, ако всички са, като вас ... Вие защо не сте там, всъщност ...?

аз живея България,а ти по тоя начин обиждаш Родината си и я наричаш кочина,е какво повече да кажа за сороското стадо,доказваш малоумието си

пашапорти искат ли???????????????????????????

Всъщност "пашапорт" - така се произнася паспорт на румънски.