Хиляди унгарци протестираха срещу законопроект, който забранява дискусиите за хомосексуалност

Нормативният акт предвижда по-строги наказания за сексуални престъпления срещу деца и тийнейджъри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще е приемат закони с които да казват че тои не е мъж когато между краката си има пе..с.Тези управляващи подиграват ли се с нас..на луди ли ни правят а после трябвало и устите да са ни запушени

Да забраняват на свободните хора какво да мислят и какво да говорят .Обсъждането на тема не е престъпление а отстояване на ценности и свобода до там ли стигна ЕС да забранява на хората да говорят да се изказват и да отстояват себе си

Намираме се в ЕС не в някаква империя с императори и царе да господстват над демократичните общества и да ги командват.Кога избраните да управляват наи после ще разберат това.Там са за да са от полза за всички а не за да пречат и диктуват и да се налагат.Там са за да слушат хората

пак ли педалски истории? долните извратени сбърканяци искат да направят и педофилията законна

Ще се борим да края на последния хетероизвратеняк....С техните пари разбира се. .

_stankow

Според мен заглавието е манипулативно. Не се забраняват дискусиите, а пропагандата на ЛГБТ. Какви дискусии може да има с малки деца, те ще почнат да спорят и да доказват нещо ? Искат просто да ги навиват ...

Не са хиляди , а много по малко. Но даже и да се хиляди, не може хиляда човека да налагат правила на милиони. Това не е демокрация.

_stankow

ЛГБТ да си гледат своите права. Или привилегии. С децата каква работа имат ? Децата са на родителите им, не са техни ! Да си родят свои и да ги възпитават както си искат !

Последният коз на Сорос

Адмирации за правителството на Орбан

Колко Сотис е купил с 30$ , идиоти, вече знаем как стават и плащането на мигрантите да атакуват и майданите и гейпарадите - нещастници на щат за по 30$ при сорос

Унгарците са Народ който доказва,че ще Оцелее ! Ние българите предстои да го направим,но засега сме жалка играчка в ръцете на Западни престъпници !

Унгарците са народ, който доказа, че знае как да се забавлява на тайни партите с мъже и дрога. На държавна издръжка.

всеки може да прави каквото си иска. но не може да го проповядва и хвали като най-правилното, само защото той е грешка на природата! и в природата има хомосексуалност. но там природата оравя нещата бързо. те поколение не оставят. така че - мъртви клонове на еволюцията... ситуацията на гейовете е като ситуацията на съсловието на евнусите в Индия. след като правителството забранява кастрирането - бройките им намаляват застрашително - евнусите почнали да купуват деца от бедните - и с химическа кастрация - насила ги превръщали в техни "членове". ма понеже било само с хапчета - те не нарушавали закона...

Явно няма проблем и да забранява на народа неща, които после тайно върши с обществени пари, докато се бие в гърдите как е против тях.

_stankow

Моля, не пишете с моя ник !

Педераси Райт.

Нали в Унгария нямаше педали, все орбани са.

Най-големите педераси са в партията на Орбан. Той си ги знаеше кои са.

Тия са вносни. От по света и у нас. Като "сирийската" "умерена" "опозиция".

Почнаха да ги забраняват и излязоха на светло

То хубаво, ама всички холивудски филми ли ще забранят?! То вече продукция без поне един гей, няма. Днес на мода е обратната природа. С тези темпове на налагане ще доживеем да стане задължително.

А обратните казваха че искат само правото да се женият!?! А до къде стигнахме? Да искат да учат малки деца за хомосексуалността и трас глупостите, да може малки деца(5-15) сами да решават какви искат да бъдат или както обратните си фантазират "какъв пол искат да имат" и родителите да нямат право на глас за това, родителите сами да решават какъв пол детето им да има, да се наказва всеки които не ползва правилното лично местоимение спряма транс хората, да може транс мъже да участват в женският спорт и т.н. по извращенията. "организиран от групи за защита на човешките права" Да си хомосексуалист или транс НЕ Е право, а личен избор! И за това не трябва да се смята че се нарушават правата на хората.

Аз не разбирам, кои права са им отнети?! Искали да се женят, ами да идат при юрист и да сключат договор със същите правни последствия, като брака, какъв е проблема?! Че в светите писания пише, че брака е между мъж и жена ли?! Ми да си направят религия на обратните и да си напишат свето писание, кой ги спира?!

Върви някаква масирана кампания дирижирана основно от САЩ ,за промиване на общественото съзнание за приемане и даже доминиране на различните полови перверзии най-вече на педерастията ,като нещо нормално.Да ама не е .Природата ,ако ги смяташе за нещо нормално щеше да им даде възможност да се репродуцират , а не да протягат грабливите си ръчичики към децата на нормалните хора

"Цялата патология да се определи като норма, а всичко нормално - за патология" - Херберт Маркузе

Значи кое е норма и кое е патология зависи от определянето на това от страна на силните на деня?

Очаквано ти е разбъркано в обратната глава. Дето ти е наместо гъза. За нормалните хора е очевидно кое какво е кой кой е...

"Цялата патология да се определи като норма, а всичко нормално - за патология" - Херберт Маркузе. На теб кой ти е определил да бъдеш "нормален"?

FFF

Не споря, просто питам. Имаш ли източник за този цитат, защото в Интернет не откривам.

Попитай го този с "изродите" по-горе. Той го извади този цитат. И аз питам кой му е определил според това, което цитира, на него да е нормален.

Еми, властелините на мрежата си знаят работата - трийкат неуморно, "нетолерантните" и "фейковете".

Да, да, така е, прав си!

Значи депутатите на Орбан могат да си организират гей оргии с наркотици на държавна издръжка, а на обществото им е забранено даже да дискутират, а?

Тези депутати, не са вече депутати. Що така, а?

Защото се разчу и станаха неудобни за "големия мъжкар" Орбан.

Пък серГея удобен, стана шеф на Педераси Е вреи Социалисти в ЕП. Що така, а?

Изби те на простотии и инсинуации като не успя да се аргументираш, нали.

Ми то не е забранено и да пушиш. Даже у вас може да си го правиш на закрито. Твоя си работа. Никъде не е забранено да си гей, нито е забранено да влизаш в договорни отношения с когото си поискаш. Не разбирам, след като не ме интересува, какво, къде си завираш, защо искаш да го промотираш, презентираш и дискутираш?

А аз и не коментирах дали е или не е забранено да си гей, а морала на управляващите, които забраняват в обществото даже да се обсъжда нещо, което иначе тайно вършат помежду си и то с парите на същото това общество, но явно някои хора мислите само за гейове и всичко ви тегли натам.

Не аз ти казвам, че не пречи и самия Орбан да е гей, просто не иска да го промотира пред децата си. Какво неразбираемо има?!

Значи дискусии не може, а тайни гей оргии с наркотици на държавна издръжка може, в името на "не-промотирането пред децата", така ли? Това ли иска да "промотира пред децата си", че не е проблем да крадеш и да лъжеш?

Пак ти казвам, пий, пуши, друсай си, чуакай се с когото си поискаш. Само че като се прибереш у вас едва ли започваш с:Ей тате, как се отрязах вчера, пък и се нашмъркаш и чичо ти Пенчо ми го сложи отзад.....

Да де, ама както се оказа, отрязването и слагането отзад е било с държавни пари и в рязък разрез с уж поддържаната от тях политика, така че явно желанието на "големите мъжкари" на Орбан да наложат забранана даже да се дискутира е свързано с това да не се разчува как крадат и лъжат тези, които са гласували за тях.

Всеки има право да прекрачва установените порядки и да си понесе последствията за това. Тези депутати вече приключиха с този занаят. Дали установените порядки са "нормални" - това е друга бира.

Тъй де, като трябва да си заработиш някой и друг глас, явно е позволено да кажеш всичко, ако и тайно да вършиш точно обратното. Ама това не е проблем, явно.

_stankow

Моля, не пишете с моя ник ! Толкова ли се свършиха буквите ? Или вашето въображение ?

Содомският грях е мерзост пред Бога и хула срещу светия дух на Живота! Педалите не стават никога Ботев, Левски, Бенковски, не създават семейства, сеят разтление сред младите. В увредените им мозъци има само една мисъл - как да си заврат нещо отзад. Не щем да ви гледаме извратениите! Живейте си педалския животец и спрете с тая агресивна пропаганда. Никога няма да получите “уважение”, никога! Капиш?! Почнахте вече много да дразните и ако искате сблъсък, ще го получите! Унгария е червена лампичка за вас, не ни лазете по нервите с извратеното си поведение!

Проповедите в църквата, скоте православен (по Ботев).

Религиозниците сте като веганите - държите всички да разберат какви сте алтернативни и ставате агресивни, ако не ви се връзват на глупостите. С какво точно заплашваш с тия "червени лампички"? Ще гориш хомосексуалисти на клада в името на любовта към ближния ли, която измисленият ви бог уж проповядвал?

Като атеистите и комунистите. Твърдо убедени в правотата на възгледите си.

И гейовете и се държат по същия начин. Поне не горят на клада и не разстрелват.

хиляди, хиляди, колко са да хиляди стотината грантаджии продали душичките си! У нас също трябва да се приеме такъв закон!

Само така! Хомосексуализма е абсурд да е вроден, или ако е, то процента на изменените хора е много малък, тъй като не произвеждат поколение и не предават гени. Всичко останало е социално подтикнато по някакъв подсъзнателен начин или наложено от социална среда. Трябва да се изучава като мутация, а не като нещо "нормално".

""$$""""чиято цел е да стимулират уважително отношение към хората от ЛГБТ общностите.""$$"" Знакът не е случаен.Какво уважение може да изпитва нормален човек към един редови или не редови педераст.Доминиращото чувство е отвръщение при това ,в най-добрият случай.Браво на унгарското правителство

Фашизъм в действие Сеят омраза, за да не им лъснат голите задници. Добре изпитан подход. 45 години отне да се срути човекомразния строй в България. А още сърбаме чорбата, дето фашистите от БКП дробиха. Сърбите 10 години война изкараха с десетки хиляди жертви. Защо? Кому са нужни тия глупости?

Шило

Ба си аналогията! Ба си манипулацията! Никой не е тръгнал да гори на клада обратните! Как да ти се набие в чутурата,че сме против показността у насилственото налагане на тези "ценности"? Половата определеност е нещо лично, нека си остане такова! Спрете да се показвате по начина, по който го правите, не се натрапвайте в училищата. Не обърквайте децата! Долу ръцете от тях. И им върнете дъгата!

FFF

Значи в училище да не се говори за и нормализира хомосексуалност, транссексуалност и т.н. е фашизъм? Че то целият свят до преди 10-Ина години е бил фашистки тогава. “Оставете ни да убеждаваме децата ви да си отрежат оная работа или сте фашисти”.

що не ги покажите тези "хиляди' ? милионите Унгарци пьк бях "За" да се изхвьрли от Унгария сорос и соросоиди.

сега напират за училищата, после в детските градини. Не сте различни, не сте модерни, не сте свободни……вие сте просто едни болни ненормалници!!!!

Що се мислят за дискриминирани, що се мислят за интересни?! Като фиромците са! Да би мирно седяло, не би чудо видяло! Не, та не! Все напред с рогата! Е, не става!

"Навсякъде", ПО МЕДИИТЕ.

Шило

Поклон пред Орбан! Така се пази нация и държава!

От кого пази бе тиквеник? От хората? Голямо пазене.....

Шило

От кои "хора", пеерас.ино?

от разнасящите зарази ПЕДАЛИ

Хора, дайте да си го кажем правичката: Запада е виновен. Търсим излизане от НАТО и ЕС, сближаване с Русия (бивш СССР) и постепенно възраждане на Народна Република България. И не, ние не сме комунисти - в България комунизъм не е имало, а традиционни славянски и източноправославни християнски ценности!

Абе, Джон какво става в Будапеща, че такъв шум по медиите!?

Заради подкрепа към ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ,няма да гласуваме за ДБ с номер 23

Защо докторите дремят тук???? Не забравихте ли колко много инфекции се разнасят чрез нетипичния секс? !? Или ви е все едно???? Хомосещсуализмът ПОНАКОГА Е ВРОДЕН, НО МОГАТ И ДА ТЕ НАПРАВЯТ ТАКЪВ И ВТОРОТО Е АБСОЛЮТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, КЪМ КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТНАСЯМЕ С ТОЛЕРАНТНОСТ КАКТО ПРИ ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ!!! ПРИМЕРИ за това - бол, само отворете очи и се огледайте - доста известни хора са пострадали ТОЧНО ТАКА - ЧРЕЗ ПОДВЕЖДАНЕ И ИЗМАМА!

И вай скоро ще има :"МИ ТУУ"! АЗ СЪЩО - ПОДВЕДЕНИ И ИЗМАМЕНИ МОМЧЕТА, БЪРЗАЩИ КЪМ ЛЕСНАТА СЛАВА, ОСОБЕНО В АРТ СРЕДИТЕ. А на който му е вродено - той НЕ се бие в гърдите и НЕ СЕ ГОРДЕЕ с това!

А дали са "унгарци" или сОрос ги е събрал от по света и у нас в Будапеща на гей-майдан!?

ПРИНЦИПНО - НЕ Е РАБОТА НА УЧИЛИЩЕТО ДА СЕ ЗАНИМАВА С НЕТИПИЧНА СЕКСУАЛНОСТ, КОЯТО МОЖЕ ДА ВНАСЯ ИНФЕКЦИИ В ТЯЛОТО И ПЕРВЕРЗИИ В УМА НА ДЕЦАТА НИ. НЕ НИ НАТРАПВАЙТЕ ИЗВРАТЕНОТО КАТО НОРМАЛНО. ОТ ТОВА НАТРАПВАНЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО ПО- ЗЛЕ, А НЕ ПО-ДОБРО ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ.

и хетеросексуалните хора нямат ли вече права ?

При т.нар. "нов световен ред" ще е така: кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу

Аз винаги съм смятал, че българският народ е сравнително широкоскроен. Като се има предвид, че идеалът за мъж е мутра, а за жена ку… поп-фолк певица, искам да кажа. Ако не искате да станете баби и дядовци на 35-40 години или още по-зле, родители на деца със спин, се радвайте, че има сексуално образование. Ако трябва да съм 100% откровен, предпочитам дъщеря ми да бъде образована на тази тема, а и не ми се ще аз да съм този, който я обучава. Да стои там в училище, а пък дали дискутират хомо или хетеросекс, ми е все тая! Стига детето ми да е здраво :-)

Ти искаш дъщеря ти да бъде здрава, но си съгласен тя да е лисбийка, тоест да е болна ???

Тоя няма деца.

Според мен това да си гей/лесбийка е предопределено още от самото раждане, в нас 90% случаите. Има хора, които биха 'експериментирали', ама бързо минава този етап и те не са типичните хомосексуални хора. За сметка на това да се говори за половопредавани болести в училище е много важно за младите хора. И като цяло за рисковете от това да имаш много партньори, особено непознати (без значение от пола им)

Издайнически пост на типичен бездетник, чайлд фрий изповедник.

„За хомосексуализъм и комунизъм лек няма“.

Чакай бе! Какъв "комунизъм" те е подгонил пак - педерастлъкът не ли демократична ценност!?

Не съм сигурен.

Еми, тогава да те уведомя, че през комунизма за хомосексуализъм можеше да влезеш в затвора. Във всеки случай, грижата за педерасите не беше първа грижа на "Партията", както сега е първа грижа на ЕС.

Педерастлъкът не е ли "демократична" "ценност", бе педал, насран.

Лили Иванова дружи с гейове. Клета майка България (Народна).

След като става дума за сексуалност, значи трябва цензура за над 18+ годишни. И след 24 часа. А между другото сред гейовете, педофилите били само 13 пъти повече според американски психиатър преди. Често са и жертви на такива. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега нямаше да има човечество.

Преди 150 по-малко обратно ли е имало от сега? Това това да си гей, въобще, въпрос на избор ли е?

Има теории как изобщо се появяват. Освен пропагандата, която го разпространява. Едната е инфекция при раждане и сбъркване на жлези. В единият случай се лекува с рязане на жлеза. Но при всички положение това е физическа травма, а не нормалност. Другият е, че такива ставали жертви на педофили. Този вариант е психическа травма, а не нормалност. Децата като малки не мислят за секс и е абсурдно да се казва сексуалност за тях. По-мъжествени и женствени може би, но не и сексуалност. По разни държави като Норвегия е такава пропаганда, че дете пита може ли мъж да бъде с жена и се чуди. Само че в Норвегия от 10 деца до 10 години, 8 били на имигранти тогава. Те се самоунищожават. За природата, обратните нямат поколение и не предават гени. Тоест тази мутация за природата е безполезна и се отхвърля. Преди е имало психиатри които са лекували обратни, но са обявени за шарлатани и на обратните им е отнето правото да се лекуват. И на въпроса ти дали са били по-малко преди, отговора е ДА. Както коментирах долу, ако по комунизма като дете, някой ми бе казал, че има обратни, просто нямаше да му повярвам. Пробутват се неща, както навремето са вярвали, че Земята е плоска.

Друго което говореха е, че се появяват обратни в сбъркани семейства. Най-често при липсващ баща.

Унгария се очертава като единствената нормална държава в Европа. Нищо лично спрямо хората, но не може да ги налагат като норма на поведение.

А с поведенйието на самите гейовете какво ще правят?

Аз не мразя гейовете, а американците, софиянци, хората, които са против Народна Република България.

Нормално. Ти си абсолютен педераст и това обяснява всичко.

Ти си комунист, щом само педерасти са ти в устата.

не са "унгарци" а либерастдемократотолерасти, които идват дори от други държави, активно мероприятие на добре платени нпо-та, недейте да манипулирате с общи понятия.

Оставим ли да ни управляват всякакви извратеняци, тежко ни и като нация, и поотделно. Сексуалните отклонения са били третирани във всички силни държави като заболявания, а на носителите им в най-добрия случай се е разрешавало да си бъркат тайно по миризливите кафяви дупки. Нека сме единни срещу изродите, които натрапват Новия Световен Ред!

Гадовете от новия световен ред са силни обаче. Притежават всички медии. Виж как мачкат нашите патриотични партии.

От ДБ и сайта им дневник пак ще са възмутени че се забранява реклама на жендърството.

Гейове има само в БСП.

Добре де, ако някой се е родил гей какво да прави?

Наляга парцалите!!!

НИКОЙ не се ражда п.е.д.и.

Извинявай но например хермафродитите се раждали 1 на милион. За България може да нямат 7 човека. Да не мислиш, че инвалидите са по-малко? Много е спорно дали се раждат такива или ги правят в последствие. Най-малкото ако е от раждането, нямаше да се увеличават като бройка. Самият факт че се увеличават, е плод на пропаганда. Ако по комунизма като дете, някой ми бе казал, че имало обратни, просто нямаше да му повярвам.

Не са повече, сега просто не ги е страх да се покажат. Приятел и то добър до 25 годишна възраст не беше казвал на почти никой около себе си, че е гей. В училище имаше гаджета момичета, но не е правил секс с тях. Ама това заблуди доста хора, че просто не намира подходящата, все краткотрайни връзки, никога не ги виждахме тези гаджета. Мисля, че му е било адски трудно 10години (между 15 и 25) да пази тази тайна само за себе си. Все още не е казал на родителите си. Няма и да го направи, защото няма да го разберат. Може би и те си мислят, че не познават нито един педе*, ама сънът им е. Така че по-полека с тези изказвания, не знаеш как ще те завърти животът и къде ще срещнеш хомосексуални.

Кой кво си прави у къщата си е негова работа. Ама тези парадни истории и викове, Айде всички заедно са неуместни

Педе.раси, сър. За това крещят.

Хиляди?!?! Къде ги видяхте?!?! В интернет има доста снимки… Проверете! Навярно сте искали да кажете стотици или хиляда, а не ХИЛЯДИ! Хаха ей това като приказката за хабрия шивач убил 7 с един удар… обаче не убил 7 бандита, а седем мухи и пропуснал да поясни! Хаха Много педерас журналист много нещо ейййй

Новината щеше да е по хубава ако беше "хиляди жертви след потушаване на протест", но и така бива.

Хиляди унгарци да хващат куфарите, да тъпчат прашките и дилдата в тях и се пръждосват в америка! Орбан е еталон за европейски християнски лидер.

на Орбан

Хомусексоалноста е болест.