17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До тези, които още не са разбрали: Всъщност, има отдавна открито лекарство против хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Абе, като гледам, все мастити хетеро-мъжаги се изказват по темите за педерасите. Много спотаени мечти сте натрупали! Ходете под душа да се облекчите малко с мисълта за гейчетата.

КВА ДИСКРИМИНАЦИЯ БЕ МАЙМУНО НЕДЪГАВА И КЛЕСАВА???? ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО НЕКОЙ ДА ТИ ПРЕЧИ ДА ГО ПОЕМАШ КОГАТО СИ НАСАМЕ С ДРУГ ПЕДЕРАС............ ДОКАТО ИМА ПАРАДИ ЩЕ ВИ МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ...... ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО......... ПРИЧИНИ ЗА ХОМОСЕКСУАЛИЗЪМ...... ЗАБОЛЯВАНЕ И ТЕЖКИ ПСХИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА, РАЗДВОЯВАНЕ НА САМОЛИЧНОСТА И ТН........ ВСЕ ЕДНО ШИЗОФРЕНИЦИТЕ ДА ГИ ПУСНАТ ОТ ПСИХИАТРИИТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗАЩОТО СА ДИСКРИМИНИРАНИ......

Ще е много по-лесно ако всички се разбираме и сме малко по-смирени. Всички сме хора и трябва да се уважаваме като такива. Да се съдим за нещо толкова незначително като сексуална ориентация не ни прави чест. Защо сме толкова негативни, това не мога да си обясня. Дали е липсата на качествен живот? Най-вероятно. НО трябва да се опитваме да бъдем добри хора!

ВЪОБЩЕ НЕ МИ ПУКА ЗА ТИЯ МНОГОЦВЕТНИ БОЛНИ КЛЕСАВИ СОДОМИТИ И С КОЙ СИ ГО СЛАГАТ......... НО МИ ПУКА ЗА ГНУНАТА ИМ ПРОПАГАНДА ЧИЯТО ЦЕЛ Е СОДОМИЗИРАНЕ И ИЗВРАЩАВАНЕ НА ПОДРАСТВАЩИТЕ...... ГОСПОД ВЕЧЕ НАКАЗВА ЖЕСТОКО ГАДОВЕТЕ ПОЗВОЛИЛИ НА ДВОЙКИ ЖАКИ ПЕДЕРАСИ ДА ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА..... ВСЯКО ДЕТЕ ИМА НУЖДА ОТ ДВАМА РОДИТЕЛИ БАЩА И МАЙКА А НЕ ДВАМА ПЕДЕРАСИ ПЕДОФИЛИ КОИТО ЩЕ "възпитат" БЪДЕЩО ПЕДЕРАСЧЕ ИЛИ ДЖЕНДЪРЧЕ...... ДЕТЕТО ПРОСТО НЯМА ПРАВО НА ИЗБОР...... ПРОПАГАНДАТА НА ЛГБТ ОБЩЕСТВОТО РАЗЯСНЯВА ЧЕ ИНЦЕСТА И ПЕДОФИЛИЯТА СА НЕЩО НОРМАЛНО..... ДОРИ В НЯКОИ ДЪРЖАВИ КАТО ШВЕЦИЯ И ХОЛАНДИЯ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ПРОПАГАНДНА ЛИТЕРАТУРА ЛИТЕРАТУРА И Я ПУБЛИКУВАТ В НЕТА....

Хахахахаха :) Гледай да не се задавиш от злоба, че не знам къде ще те прати господът ти после за цялата тази омраза към ближния.

Да слагате всички хора под общ знаменател е нелепо. Има добри хора при хетеросексуалните, има добри хора при хомосексуалните. Същото важи и в обратната посока. Всичко опира до ИНДИВИДА. Всеки има правото да бъде себе си и да не бъде съден и дискриминиран за това (освен хората, които правят неща, които нараняват други хора). Да харесваш хора от същия пол не наранява НИКОГО, освен хората, които искат да си бутат носа където не им е работа и да се дразнят излишно. Това е - харесва ли ви или не е без значение. Може да се дразните колкото искате, но то си остава във вас. Хората си живеят живота спокойно и са щастливи. Само един нещастен и недоволен от живота си човек ще седне да коментира като махленска клюкарка Пенчо дали е спал с Драганчо, защото единствения начин да си подвдигне самочувствието е да говори лошо за другите. Това е сходна черта на много българи - да говорят лошо за другите, за да се почувстват малко по-добре спрямо себе си. Няма проблеми, живи и здрави да сме и малко повече разбирателство да има.

Ами по малко гей паради и ще видиш как живота ще си върви по ноти без грам конфонтация... ама не трябва да си набутвате шибаните знаменца по дупките на публични места за да се чувствате не репресерани...

Защо мислиш има гей паради? Гей парадите са, защото има дискриминация. Ако нямаше дискриминация, нямаше да има и паради, толкова е просто. Аз лично не съм виждала някой гей да прави секс на публично място. А ти като хванеш жена си за задника на публично място е окей, нали? Това съм го срещала доста пъти. Пълно лицемерие.

Ами, анджак, де...Всеки да си живее мирно и кротко, без да се навира в живота на другите.. Писна ни от вресливите педеруги и тяхната патология, налагана ни с брутална пропаганда.

Айде, айде, имало дискриминация. Чудите се с какви тъпотии да оправдавате пошлостта. Дискриминирани сме ние, хетеросексуалните, защото ние нямаме паради и не демонстрираме сексуалността си по улиците... Дискриминирани били... А гей паради ще има докато не постигнете мечтата си. Всички да станем педераси...и да оправдаете патологиите си. Аман от вресливи педеруги, дискриминирани били ?! Аз не съм дискриминиран, все вие сте. То от вас човек не може да вземе думата.

Логическото ти мислене е нулево, приятелче. Да, има дискриминация. "Вие", хетеросексуалните няма за какво да парадирате - имате правото да бъдете признати за семейство, да сключите брак, нали така? Да не говорим за начинът, по който хората се отнасят към хомосексуалистите. Цялата работа тръгва от хомофобите, сексуалната ориентация нямаше да е тема на разговор, ако не бяхте вие да си изливате агресията и негативизма върху гей обществото.

Страшно отвращение изпитвам, когато дойде време да си лягам с този дърт гей Путин. Търпя заради парите.

Че може и да те освитка

Докато "търпи" му народи и деца... А, джендър недоебан ?

Завиждаш ли на Алина Кабаева, а ? Има за какво... Твоят гъз няма да го огрее, не злобей, че си жалък.

Да си ляга с такава грозна дърта отровна гъба - убиец. Но такава и е участта. Руските курви обичат парите и Кабаева не прави изключение.

Всички гейове - в ЕС! А ние - по-далече от този анти християнски съюз на извратените.

Да не гладуваш довечера

Няма нужда Съседите са ми приготвили кофа с помия

Е. Майката с тази педерастия!!! Исках да заведа детето на 1ви юни международния ден на детето в ДрисниУърд... да ама как да го заведа когато ДрисниУърд на 1ви юни беше организирал Педераст Парадиране!!!! Как????

Нямам нищо против гейовете. ПРОТИВ ПАРАДИТЕ ИМ СЪМ!!!!! И за елементарнит мозъци да поясня, че ако някой иска да си го или да му го - в някое друго отверстие, а не в репродуктивното - това си е негово право!!! Аз подкрепям правата на хората!!!! Но когато мазни п.... абе гейове ПАРАДИРАТ със сексуалността си на улицата, това вече накърнява МОИТЕ СВОБОДИ - като например да уча внуците си, че нормален произлиза от норма, а нормата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да осигурява възпроизводство.

Ама ти кой си да казваш кое е нормално и кое не? Всичките имате комплекси, че сте нещо повече от другите хора, но всички сме равни! Да, хората сме различни, но всички сме равни. Като изключим хората, които нараняват други хора/животни и т.н. Не говорим за това. Говорим, че има различни хора, различни националности, различни раси, различни сексуални ориентации, различен начин на мислене. Кой точно си ти за да кажеш кое е нормално ? Всички сме произлезли от едно и също място. Я стига.

О, не. Не сме равни. Стига с тая демагогия, че писна... Няма как един доктор, образован, квалифициран, начетен да е равен с един бездомник и клошар, нито с един ритнитопковец, който получава милиони... Никога няма да имат равни права нашите актьори с холивудските си колеги. Едни имат милиони и сума ти имоти и автомобили, аз нямам нищо и живея под наем. Как да имам равни права с богаташите ? Ма не се тръшкам и не вдигам паради. Живеем в несправедлив свят и това е истината. Всичко друго са либерастки локуми и празнословия, демагогия и тъпотии. И практиката оборва думите.

И как ще съм равен с един Роналдо например ? Той се качва на личния си самолет и заминава където си иска, а аз съм затворен в къщи в безкраен локдаун и чакам да ми отпуснат каишката, пък дали ще има полети, пък дали ще има билети, пък дали ще мога да си ги купя, пък тестове, сертификати, кодове, карантини, ограничения, проверки, тормоз.. Къде са ни равните права, моля ? Приказки за наивници.

Да имаш равни права не означава какво можеш да си позволиш да си купиш. Да имаш равни права означава да имаш правото да бъдеш съден, при извършено престъпление. Да имаш правото да изповядваш която пожелаеш религия, да не бъдеш дискриминиран заради цвят на кожата или сексуална ориентация. Имам чувството, че българите наистина не са чели какви всъщност са човешките права. Равни сме в такъв смисъл - че трябва да се уважаваме. Ако утре да кажем един доктор ти спаси живота, но се окаже гей, ще го дискриминираш ли по същия начин? Това, че дадени хора съсипват имиджа на това гей общество не означава, че цялото общество са някакви бездомни, сополиви и надрусани хора. Ами имаме си стабилна работа, живеем добре и се борим за това да бъдем добри хора, поне някои от нас. Както и не всички представители на хетеросексуалните са перфектните семейства за които се представят. Има домашно насилие, има убийства, има диктаторство от страна на мъжете, все едно баща ти те възпитава. За едно си прав- света е несправедлив. Но това означава ли, че ние трябва да сме безучастни и да си мълчим за това, вместо да се борим за правата си?

Какви равни права ? Милиарди си лягат гладни... А милиони са затънали в лукс, оядени шопари. Равни права ли ? Иди ги обясни на гладните деца...

Я ми кажи кои права на хетеросексуалните педалите и лесбийките ги нямат?

Кои права нямат ли? На първо място да сключват брак и да бъдат признати за семейство.

И правилно. Я ми обясни как ще накърмиш едно бебе. Ще го тъпчеш с химия? А за отношението от другите деца мислил ли си? Те щото ще проявят разбиране и няма да му направят живота ад? Искате деца деца заради илюзията че сте като нормалните двойки и не се замисляте това дете какво го чака.

И правилно. Я ми обясни как ще накърмиш едно бебе. Ще го тъпчеш с химия? -- Не всички деца са кърмени и все пак са напълно здрави хора; А за отношението от другите деца мислил ли си? Те щото ще проявят разбиране и няма да му направят живота ад? - ТОЧНО ЗАРАДИ ТОВА ИМА ДЕТСКИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ КНИЖКИ, СРЕЩУ КОИТО ТОЛКОВА МНОГО ПОМИЯ СЕ ИЗСИПА! Извратени били, не знам си какво си! НЕ, В тях няма Кама Сутра за гейове. Такъв тип книжки просто учат децата да са толерантни с другите! Няма нищо общо с това, че искат да направят всички деца гейове. Няма как да направиш човек гей. Човек или е гей и му идва отвъре или не е. Но на необразования мозък с малък капацитет това просто не може да бъде разбрано, защото хората не са научени да мислят логически и да анализират нещата. Искате деца деца заради илюзията че сте като нормалните двойки и не се замисляте това дете какво го чака. --Какво толкова го чака? Родители като родители, без значение дали са мъж и жена, жена и жена или мъж и мъж. Ако се грижиш за това дете, възпитаваш го, помагаш му и го обичаш и можеш да му предоставиш добър живот, защо не? В каква илюзия живееш? Знаеш ли колко деца на хетеросексуални хора са малтретирани, или живеят в пълна мизерия, нямат пари, бият ги, псуват ги и какви ли не още неща? Има добри родители и при хетеро и при хомо хората. Има лоши родители и при хетеро и при хомо хората. ВСИЧКО ОПИРА ДО ЧОВЕКА, КАТО ИНДИВИД!

аз пък се чудя как педерасите са равни а тези които искат да убиват и изнасилват не са равни? нали и те имат представа за света и искат да се чувстват не репресирани? кой си ти че да им забраняваш да убиват и изнасилват??

И против него ли си?

Ти Алина Кабаева виждал ли си ? Гооооолям гей ще да е Путин...

Голям трябва да са го яли от Путин щом още им държи влага и се хвалят.

Младо семейство при гинеколог: - Докторе, помагай. Вече две години се опитваме да си направим дете, ама не се получава. Доктора: - А бе, момчета, вие ебавате ли се с мен!

Лелеее. страшен виц. Направо се гърча на земята от смях и не мога да дишам!

Сега ще ти направя хой фоста. Неа се пуашиш.

Мда, не е лесно да си в пубертета...

Поне помниш, мерсаж за съчувствието.

Педал с педала се събрали, и много деца си родили! Педалките - също!

Уау колко си забавен! Сам ли го измисли това, колко време ти отне? Сигурно цяла сутрин си го репетирал...

Нали си венецът на еволюцията? САМИЯТ ВРЪХ, след който нищо повече няма да има! След теб и потоп, нали посерко?

Вие ако имате дете, което в един момент пораства и ви съобщава че е гей/лесбийка, по-малко ли ще го обичате? Само за това се замислете. Ако отговорът на този въпрос е да, значи вие изобщо не заслужавате да бъдете родители.

Отклоняващ въпрос?

Доста директен въпрос, кое му е отклоняващото? Това, че не искаш да дадеш конкретен отговор е друга тема.

Всеки може да пърди колкото си иска - човешко е., но да парадира с това и да размирисва - това вече е просташко.

Това няма нищо общо със зададения въпрос.

Отговорът е много точен. Статията е за гей-парад, а не за взаимоотношенията в семейство на дъгата. Колега също много точно те е попитал за отклоняващия въпрос.

ще ми се отще да общувам с него... А и перспективата, че няма да видя внучета по негова линия... ще ме принуди даго пиша като "неуспешен експеримент" и да се замисля за повторен такъв...

на стари години, когато вече няма да бъда в детеродна възраст. Ше бъде много жалко.

Браво на Орбан? От известно време го атакуват по всякакви линии, обаче той не се дава! Само така! Доказан медицински и научен факт е, че тези "нетрадиционни" предпочитания са просто психиатрично заболяване като шизофренията.

Ти нещо не си в час. То преди години е било нормално да изсипеш киселна в басейн, в който плува човек от афроамерикански произход. Това сигурно също го намираш за нормално. Хомосексуалността няма нищо общо с шизофренията,. но не очаквам от човек, който няма елементарна обща култура да знае това.

а и преди МИЛИАРДИ ГОДИНИ живите организми са били двуполови! Така че - ходи се снимай някъде...

Разбирам, че повечето от българите са доста консервативни и ограничени в мисленето си. Намесвате деца, там където въобще не става въпрос за деца, а за хора харесващи същия пол. Това НЯМА общо с вас, нито с децата ви. Толкова сте нискообразовани и закостеняли в начина си на мислене, че човек само може да седи и да ви се смее на сейра. Пълен цирк, от хора с интелектуалните възможности на шимпанзе... Смешно е

Малоумен не означава напредничав...

А какво ще кажеш за възпроизводствените способности? А, шимпанзе?

Ха, много сте забавни така като се запените. Има деца по домовете, които имат нужда от грижа. Те са били изоставени от хетеросексуални хора, нали така? Хайде да погледнеш календара и да видиш в кой век живеем. Има изкуствено осеменяване, също така. Начини има. Нещата се развиват, не сме в средата на 15-ти век.

И какви са тези деца? От качествени семейства? От отговорни родители и родове? Професор и ръководителка на катедра правят чаве и го захвърлят в приемен дом? Виж им етническата принадлежност и IQ-то им, и ще разбереш...

Какво значение има какви са децата и каква е етническата им принадлежност? Те са деца и заслужават да имат семейство. Всяко дете заслужава родители, но не всички родители заслужават деца.

Най-обичам неграмотници като теб да ми дават оценка на интелектуалното ниво и образованост... Като начало вземи научи правопис и граматика на българския език. СеЙра...всъщност е сеир... Аман от кухи кратуни с претенции за оная криворазбрана цивилизация по Добри Войников. Буди само насмешка.

Като не става въпрос за деца, що толкова квичите по закона на Орбан, който не забранява хомосексуализма, а това той да се промотира пред децата?!

Кога се народиха толкова много извратени? Не смятам, че са чак пък толкова подтиснати,че да се пъчат непрекъснато по някакви паради.Защо вървят срещу природните закони? Защо трябва да пълнят главите на децата с глупости?Аз подкрепям Орбан, но и на него ще му видят сметката.Както на Садам Хюсеин,на Кадафи, както искаха на Асад, на Путин ит.н.На негово място ще сложат някой ЛПЕДАЛ,Ето защо мюсюлманите ще ни победят.

Повечето са от платените НПО-та, демек сороски комсомолци, и създават впечатлението, че са хиляди, досущ като на парада в Будапеща. Командировани педеруги и НПО сороски мастии...

Погледнете коментарите по-долу и ще разберете защо гей хората продължават да правят паради. Гей парадите се правят точно защото има хора като вас. Общо взето - сами си го правите.

_stankow

Гей парадите не ни пречат. Но посегателство към децата ни няма да търпим ! Глави ще хвърчат !

По какъв начин гей хората изобщо имат каквото и да било общо с децата ти, Станков? Преобладаващата част от педофили, статистически, са хетеросексуални мъже, които са женени. Какво общо има един човек, харесващ същия пол с децата ти? Това не е Ковид, човек.

Станков, бъди сигурен, че никой не иска да има нещо общо с теб. Ти затова нямаш и деца, щото даже и любимите ти хора цигани не те щат.

Гей паради ще има докато не принудите всички да станат педали като вас.. Толкова сте нагли и неприятни вече.

Ако продължавате да натрапвате извратенящините си така ще ви подпукаме, че няма да остане един от вас.

"Хилядите" са все сороски комсомолци от НПО-тата, командировани от 100 годишния бай Сорос на гей поход в Будапеща. Толкова е тъпо, прозрачно и малоумно, че само болна либерастка кратуна може да го режисира.

сигурно поне 50% от "парадиращите" са същите физиономии, като на София-прайд, и както на повечето европейски такива... Помияри на хранилка, нищо друго!

Психично болни, подкрепяни от сатанистите, триумфират по улиците на Европа ! Триумф на пошлостта ! Отвратителна гледка за всички нормални европейци, но кой ги пита...иначе живеем в демокрация, нямай съмнение...

библейските истории за Содом и Гомор...

ТОВА Е ИЗМЕТА НА ЕДНА НАЦИЯ ....ПЕДАЛИ ГНУСТНИ ....УРОДИ НЕЩАСТНИ ....БОЛКАТА ОСТАВА ЗА СЕМЕЙСТВАТА И НАЙ ВЕЧЕ ЗА БАЩИТЕ .

Ти нормална ли си? Като гледам нещо си под напрежение, ако си констипирана вземи лаксативи.

_stankow

Някои хора наистина не могат да си представят каква трагедия е това за семейството. Да разбереш, че оставаш без внуци. Че ти се прекъсва родът ! Все едно губиш детето си. За какво си го гледал, за какво си се надявал, щом няма да те продължи !?

За каква трагедия говориш, станков? Да не е умрял някой? Drama Queen се наричат такива като теб. Всеки има право на избор. Дали го приемаш или не няма никакво значение. ЧОВЕШКО ПРАВО е.

Трагедия е да си детето на Станков - не знаеш кога ще те пусне на циганите да те изнасилят.

Най-хубавата част е, че мнението, на хора които са толкова комплексирани и злобни няма никаква стойност или значение. Да, можете да си изливате помията в Дир-а, но то си е за вас. Тази злоба не трови мен, трови вас. А и искрено се забавлявах на някои от коментарите - такива глупости, с глас се смях. Пожелавам ви повече щастие и по-малко нерви.

Уффф...сега пък станахме комплексирани, защото не щем да ставаме педераси и да ви харизваме децата си. Ма вие нали сте "модерни" и нспредничави, какво толкова ти пука за нас...

Никой не те кара да ставаш нищо, приятелче. А и никой няма интерес към децата ти, освен може би някой педофил. Какво общо има гей обществото изобщо? Вие не знаете значението на думите, които използвате. Какво общо има "модерността" с гейовете и лесбийките? Гей хора е имало винаги, не е нещо ново. Аргумента ти е невалиден.

С такива като тебе трябва да се действа като в Иран.

Унгария: Не искаме парите на Европа ако заради тях трябва да се откажем от закона срещу хомосексуалността! Новоприетият унгарски закон предвижда строги ограничения относно разпространението на информация за хомосексуалността в унгарските училища. Публикувана: 25 Jul 2021 12:14 Обновена: 25 Jul 2021 12:39 Прочетена: 30 Унгария: Не искаме парите на Европа ако заради тях трябва да се откажем от закона срещу хомосексуалността! Унгария не иска да приеме пари от специалния фонд на ЕС, който ще помогне на страните да се възстановят от пандемията, ако тези средства са обвързани с условие Будапеща да отмени закона си, ограничаващ разпространението на информация за хомосексуалността. Това заяви премиерът Виктор Орбан, предаде ДПА. Това унгарско решение се съдържа в постановление, публикувано в държавния вестник късно в петък. Страната неотдавна прие закон, който ограничава достъпа на подрастващите до материали, които обрисуват сексуални нрави, различни от хетеросексуалността и в които се говори за полова идентичност, различна от тази по рождение. В отговор еврокомисията предприе юридически стъпки срещу Унгария заради закона и обвини унгарското правителство, че нарушава правата на ЛГБТ общността. ЕК освен това е в процес на одобрение на националните планове за това как да бъдат използвани европейските средства за възстановяване от пандемията. В същото време хиляди демонстрираха по улиците на Будапеща в подкрепа на ЛГБТ общността. Според Унгария ЕК бави одобрението на техния план, заради "отхвърлянето й по политически причини на национален закон за защита на децата". По план страната трябва да получи около 7,2 милиарда евро европейски средства за възстановяване от пандемията. На този фон хиляди унгарци се включиха в ежегодния гей парад в Будапеща, за да изразят подкрепа за ЛГБТ общността и да протестират срещу влезлия неотдавна в сила закон. Той ограничава преподаването на теми, свързани с хомосексуалността в училищата. Те споделиха, че вече е 21-и век и хората трябва да могат да живеят свободно.

Но с тези закони, пробутвани на ниво ЕС незнам докога..

Докато има мишоци и овце, така ще е!!!

Няма нищо лошо в самоопределянето. Например моят Голф-четворка се самоопределя на Ферари и това си е негово право.

Твоят монтьор хареса този пост :D

приемат нов закон - и всички, които имат претенции за сексуалната си ориентация - получават еднопосочен билет посока избрана от тях еврогейска държава. при опит за връщане в Унгария - директно в затвора и толкова!

На бас че са вносни от Германия,Холандия и Австрия.Шорош ги организира тези,като оная немска група дето бяха дошли да защитават "бежанците" в Свиленград.

Бе, моля ти се, това е от ясно, по-ясно. Те Орбан ще убият, само и само да стане на тяхната, та един поход от на майната си няма да направят. Тия сатанински сороски НПО-та за какво са. Чрез тях дъртака си направи държава в държавите, те са троянски коне. Да покажат колко са много педеругите и либерастките отрепки и колко е ретрограден Орбан, че не ще да им хариже унгарските деца да им обработват мозъците и зорлем да ги развращават. И дори никакви пари, не могат да променят инатливият Орбан. Затова са командировали де що има НПО сороски комсомолци на гей поход в Будапеща. За тях явно пандемията не е опасна, нито делта варианта, нито нищо. Само за нас. Грозна картинка е тая проклета либерастка измет, няма ли нормален европеец най накрая да я измете и да виснат по дърветата ? Напълниха Европа с ислям, талибани и примати. Потъпкаха християнските ценности и ги замениха с мощни гей паради и разврат...Сега воюват и за децата ни. Превърнаха ни в заложници на някаква пандемия с неизвестен край и непрекъснати мутации. Разиграват ни като опитни мишки на верижки. Шепа безмозъчни и бездушни психопати.

Хиляди какво? Мишки или въшки?

Гейовете не речат на никой сърхош да създава традиционно семейство . У нас всяко второ дете абортирано , от родените половината са извънбрачни , от брачните половината са разведени или живеят разделено. Половината деца растат без един родител ,често попадат в социални заведения , където често стават гейове. Гейовете пък са единствените , които искат традиционен брак и стабилност . Сбъркана работа.

_stankow

Правилно, децата трябва да се пазят. Като пораснат, сами да се определят. Ама май хомосексуалността не е на 100% вродена, май се култивира една част от нея. Иначе защо ще искат "да подготвят" децата ? Къде е свободата на децата ? Сами да решат като пораснат ? Та седемцветните да не изместват въпроса. Те свободата си я имат, но да не посягат на чуждата. И да върнат дъгата на децата ! :)

Май така излиза, щом толкова драпат за децата. Какво ще ги "образоват" тия извратеняци толкова ? То което дете си се чувства различно, ще си го покаже рано или късно. Ама искат и останалите да променят, да си променят пола и да са "модерни", както и да ги развращават и подготвят за дъртите педофили, които откога точат лиги и чакат либерастките боклуци и тях да издигнат в култ с мощни педофилски паради.

Ако педалът е циганин какво ти е мнението бе Станков? Ще се радваш ли ако го пребият или ще го защитиш? Любопитен съм щото иначе си голям радетел за човешките права на циганите и все питаш ганювците за етноса.

_stankow

Измествате темата. Към циганите, към антибългаризма, че и към към лични отношения. Това по никакъв начин няма да промени позицията ми по темата. Пак да кажа - по темата. Гей парадът в Будапеща и законът за защита на децата в Унгария.

Що? При циганите има много, които "се въобразяват на жена". Нали си приятел на всички цигани и под всяка криминална статия питаш къв е етноса? Значи трябва да си приятел и на обратните цигани. Пък сега изведнъж друга тема било... Лицемер си тим и дупедавец.

Долу мръсните ви ръце от децата ни изроди.

Защото руските гейове се обичат, без да бъдат притеснявани от никого. Владимир Путин е гарант.

Пречи ли ти много, че в Москва няма гей паради...? Навсякъде ли трябва разврата ви да триумфира по улиците ? Някъде все още има нормални държавници, които държат на християнските ценности, а не продават душата си на дявола за пари. Аман от вресливи и гнусни педеруги... Все някой им е крив, че не се побират в кожата си и нямат покой. Да не сме ви виновни ние ?

в Китай няма. Поне две нормални държави останаха

И Северна Корея :)

Когато повече от милион излязоха по улиците на Европа да защитят свободата си от тоталитарните мераци на европейските лидери и маскираната като "ваксинация" евтаназия, четем трогателна статия за няколко хиляди души, които не знаят коя тоалеетна да ползват?!?!??!?!

Да. То само това е показателно в какви времена живеем, на чудовищна либерастка цензура и неолиберал-фашистка диктатура, която наричат "демокрация". Отвратително !

Парадите трябва да станат ежедневни във всички столици на ЕС!Хубавите неща трябва да имат развитие....

От мен да знаете, боли само първия път. После става приятно. Досвидания!

Любопитното е, че българският мачо често се кани на другите мъже как ще ги оправя отзад или ще ги кара да му духат. Сигурно е фройдистко. Хетеросексуалните псуват на майка а скритите гейчета ви се канят директно на вас.

Колко тихо стана изведнъж, а

Много ви се иска всички хетеро да са скрити гейчета, нали ? Само дето не става така. Природата друго казва и който върви срещу нея, ще плаща...

Колко хиляди?

Ами педалче е тате, какво от това? И аз съм педал и нищо ми няма.

Много сте семпличък с елементарни или по-точно никакви когнитивни възможности

Много Ви благодаря за поучението, Господин член - кореспондент на БАН, с висящ презерватив от задника и две копейки е в джоба.

Се радват на бащинската грижа от най-видния от тях- руския президент Владимир Путин, затова паради не са им нужни.

Именно затова емигрирах в Русия. Там нямаме нужда от паради, защото всички сме педерасти. Не само президентът ни.

Дойде си на думата. Нерде Унгария, нерде Русия!! |Този ресор ли ти е даден като трол на боко джендъра? Сам той заяви, че е педал, защото били по-интелигентни. От семплото ти писане се разбира, че ХАЛ хабер си нямаш от проблема. Трай си, джендър. Никой не ти обръща внимание кой ти бърника отзад.

Широко се разтваря прозореца на Овертон ,не без помощта и на нашите родни североатлантически и еврогейски предатели.Целта на всичките тези демонстрации не са зрелите хора ,защото 95 % от тях показват отвращение и устойчивост на такива перверзии.Целта са децата от нормални хетеро семейства.Самите извратени не могат да се възпроизвеждат по нормален начин и за да имат размножаване са им необходими деца с неукрепнала психика и устойчивост ,които те да превърнат в свой образ и подобие. Разбира се всички тези попълзновения ще се правят под благовидният ,за грижа към децата.След най-популярните перверзии идва ред ,обществото да преглътне още други все още не толкова популярни перверзии като купрофилията,педофилията ,зоофилията ,геронтофилията ,некрофилията ,както садомазохизма и още каквито перверзното съзнание може да роди.

Че и ти, и баща ти сте прикрити латентни педерасти. Затова плюеш безсилна злоба като беззъб смок.

как увличат младите хора...Защото-шарена тълпа, весело, свобода... И необразованите тъпунгери тръгват след тях...не мислят нито за децата си, нито за целта на тези сборища... А тя е унищожаване на семейството, на християнските ценности, /Библията е на кладата/... Цялата опасност в крайна сметка е за децата....деформират ги от малки, дават ги за осиновяване от гей двойки, обучават ги от детската градина в гей практики и т.н.... Но на кой му пука... Нашата църква се намеси много удачно в спора за ИК...Но-трябва да продължи...да се опита да приобщи младите...да възвърне вярата в православието и вярата въобще....Трудна задача...но без отпор не може... Гей парадите стават все по-многолюдни...именно поради невежеството и непукизма на новото поколение...

Не ги е ли срам руснаците да ги управлява такъв грабител - педофил като Путин?

Нещо си се объркал, продажен трол. Търси педеругите и дъртите педофили в Брюкселския Коминтерн, там са окупирали властта и методично ни спускат извратените си Директиви, които насила ни налагат с болните си мозъци.

Хиляди се включиха, а милиони - не!

Проклети европейски сатанисти. Искат инавсякъде да бъде содом и гомора.

Преди да проклинаш измъкни презерватива от задника

Забелязва се ,че нищо не обединява нормалните хората , както толерирането от севереатлантическа и еврогейска ,неолиберална Европа на разните перверзии. Тук изчезват политическите различия и пристрастия и се обединяват половите перверзии, които се опитва да ни ги "пробутат".Може в груб вид да се каже ,че едно ла-но ,опаковано в най-фина опаковка ,посипана с брокат ,пак си остава ла-но

Че и баща ти е лайно?

В случая водещото и обединяващото ни звено е все още здравият разум, морал и здрава ценностна система...Дано запазим всичко това възможно най-дълго време. Като гледам каква реколта има от демокрацията насам, свят ми се завива. Безволеви, мързеливи, неграмотни, които се продават за доза евтин наркотик и 50 грама водка, хора без ценноста система, родени продажни сатанисти.

Изпедирастя Европа ! Бежанците ще ги начешат !

Ще приемете Истанбулската конвенция и за още ще питате...

Е подписал, но България не я е ратифицирала!

Парада на педалите го смачкаха от бой обикновените хора, които знаят,че Бог е създал Адам и Ева, а не Адам 1 и Адам 2

Парада на човеците със сексуални отклонения. Понеже Албания и Косово много драпат към ЕС искам да видя гей парадите там. Ако може Херо да ги предвожда както и посланиците от ЕС :)

Е, това не мога да разбера ,как може хомосексуалистите ,както и новите перверзни видове извращения ,да не харесват жените.Когато бях млад установих ,че жените ,с които съм общувал са прекрасни създания.Имат една еластична гъвкавост,едно закръгленост където трябва ,една една твърдост където трябва ,една атлазена гладкост на кожата ,един опияняващ аромат ,една ласкава топлина ,която е зашеметяваща.Такова е моето скромно мнение.Мога да подчертая ,че винаги съм бил в обществото на високообразовани ,културни ,умни , интелигентни с добър произход жени.Всичко това кара сърцето да бие с висока честота.

Същото го твърдя и аз, само че с обратен знак. Жена съм и обожавам мъжете, възпитани, образовани, приятни, спокойни, зрели, мъдри. Истинско удоволствие е да съм в такава компания...Харесвам да са ловци, да свалят и флиртуват с жените, да пръскат чар и сексапил, да покоряват жените с интелект...Не разбирам мъжкараните и феминистките как не го виждат това...що за мъжемразки да те ?

Няколко хиляди психично болни от цяла Европа са се събрали, за да си покажат уродството. И няколко олигофрена с либерастки полирани мозъци наоколо

Следващата година ще бъде LGBTQZN. Зоофилите (Z) водят със себе си стадо на овци, за да покажат своите предпочитания. Некрофилите (N) ще ги колят овците и също така показват своите предпочитания. След това останалите участници ядат печено овнешко месо, подправено със сперма.