Хиляди се стичат в храмовете: Голяма Богородица е!

Православни и католици заедно почитат един от най-големите християнски празници

Обратно в новината

Коментари - Хиляди се стичат в храмовете: Голяма Богородица е! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честит Празник на истински православните българи! Честито и на всички Мария,които празнуват днес!

Тази история е пълна измишльотина. В Библията има само няколко изречения за Мария. Единствения който изцеляваше е Исус с дадената му от Бог Отец сила. Всяко изцеление идва с Вяра и е от Отец в името на Исус. Няма и един единствен описан случай Мария да е изцелила някой. Бог е добър. Всичко добро идва отгоре и е от Отец. Има само един път към Господа и това е Исус Христос. Ние имаме спасение и опрощение на греховете единствено в Исус. Всеки който е спасен новороден и има святия Дух и люби Господа/спазва заповедите му/ един ден ще види Господа и ще седне отдясно на Отец в цялата му слава.

Сега ми кажи мнението си за бежанците, за отношението ти към приятелите на Путин(Асад и , Ердо, Рохани), към ЕС за да разберем дали си набожен само по празници или следваш повелите на Исус

Тук говорим за Бог и за Вяра. Вярата няма нищо общо с набожност. Исус му казва: Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене. Ако бяхте познали Мене, бихте познали и Отца Ми; отсега Го познавате и сте Го видели. Йоан 14:6‭-‬7. Всякакви политически заигравки и подмятания нямат място тук. Отиди и коментирай някъде другаде за Путин Тръмп и компания.

Вярата е начин на живот, а не цитирания на библията!!!!!!!! Не случайно пропусна да отговориш на въпросите ми защото МРАЗИШ мигрантите, нали?

Няма да навлизам в дискусия, но ще си послужа с подходящи за целта цитати. "Изкривеното догматично съзнание ражда патология в целия човек. Твърдението, че иконите кой знае защо са „идоли“ и попадат в обсега на забрана на десетте Божи заповеди, е друга опорна точка на протестантските учения." Протестантизмът възниква през ХVІ-ХVІІ век за да "изчисти" християнството от грешките на римокатолицизма. Да да, на същия този римокатолицизъм, от който произлиза и самото протестантство. Римляните имат хубава сентенция. Нещо, което е порочно от самото начало, не може да се изправи с течение на времето. Та така и с вас, протестантите. Голяма е заблудата ви, че Църквата започва от вас.

Линеар Б срички: МА - майка РА - Бог МАРА - Божа Майка Марья- руски Мария - гръцки Мериам- еврейски Коя е Богородица е пределно ясно.

О, Боже, мой прави Боже! Колко много православни скотове ще се стекат в храмовете днес!

фалшива история фалшива религия фалшив народ фалшива държава фалшиви владетели фалшиви пари ... само мъката от окупацията и виното от земята са истински по тези земи!

Северозапад от Китай ли?

кака Мара каза, че днеска нема да приема!

Жалко и недостойно Патриаршеския храм носи името на Александър Невски- монголски васал баща му монголски васал . По това време в България е царувал цар Иван Асен втори

Император на българи, власи и гърци. Император носещ императорската КОРОНА на България от император Калоян до император Фружин Шишман. Папа Инокентий Трети дарява на цар Калоян ИМПЕРАТОРСКА КОРОНА с императорско достойнство. Короната днес е в музея на Хабсбургите във Виена.

се превежда като управител на латински от глагола управлявам идва

Е ми Калоян не е канонизиран доколкото се протират знанията ми. А колкото до А. Невски русите са дали парите да се построи храма, т.ч. това е просто жест на благодарност, а и към Невски, който е съхранил православието спасявайки Русия. Защото както знаем Балканите дълго време са били поробени и православието е оцеляло реално в Русия

до Германия, Австрия и Италия е било на път да стане монголски васал. Поляците търпят тежко поражение, хем са свръхсила тогава, унгарците също, Балканите са в криза и само смъртта на Великия хан и вътрешните крамоли в Империята спасяват кожата на европейците. Александър не е имал никакъв друг избор иначе губи главата си заедно с народа си - монголите са известни с масовите екзекуции при неподчинение и бунт. Руснаците се осаферват чак 100 години по-късно когато ордата изпада в криза и пак берат ядове с Кримското ханство

Руска пропаганда още от сутринта

айде опиума за масите

Ама тъй бе. Що да вярваме в Господ като можем да вярваме в дрОгарете?

Богородица да пази България и да даде мир, спокойствие и благоденствие на децата й.

Все си мисля.че е по добре да си живеем на земята,може би сме единственото чудо на природата...

по-добре е да си жив , така си е. и, ако ходиш извън земята, като жив да е, не да се скиташ като обезплътен дух. но не сме единственото чудо на природата. ангелите са по-голямо чудо от нас. разправят, че хората щели да станат на ангели- след много прераждания. ама, дядо поп не верва в прераждането. вика, че било най-добре да умреш веднъж завинаги и толкоз. аз лично не вервам в тва. предпочитам да живея завинаги, в тяло ангелско-съвършено и безсмъртно. чао.

не е ли на 28-ми?