Хиляди се стекоха на Кръстова гора в очакване на чудо

Хората вярват, че именно на това място се намира една от точките на света, където "Господ слиза при земните хора"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудо да се случи и да му донесе желаното! Срамота. Едно е да си вярващ,а съвсем друго готованец ,мързеливец,страхливец.

Ти си тъп ненормалник! На Кръстова гора ходят хора с сериозни заболявания, които не са получили изцеление от медицината. Ако гледаш недъгаво дете, и докторите ти кажат, че няма оправяне, какво друго ти остава, освен да повярваш в чудеса?

Все очакваш чудо, надяваш се някой "спасител" да дойде и да те оправи. И накрая на изборите отиваш (или дори не си правиш труда изобщо да отидеш) и гласуваш с г*за си. Стягайте се! Дядо Коледа НЕ съществува!

Невероятно е преживяванетода бъдеш там на този свят ден

Бог да помага на всички тези измъчени и пълни с неволи хора, очакващи Чудото.

Пълно с луди.

Ще съставим правителство! И пенсии ще повишим!

И чудото се случи: business .dir .bg /pazari/ tsenite-poletyaha-nagore-olioto-poskapna-s-43-hlyabat-goni-2-leva LOL

Това е ПРОМЯНАТА. Нали искаха промяна, Явно олиото и хлябът им бяха твърде евтини през миналата година

Хиляди какво? Вероятно богомолци. Също и богомолки.

Вярата пред неверието.Любовта пред омразата. Светлината пред мрака. Животът пред смъртта.

Разумът пред невежеството.

Не разбирам подигравателния тон в някои коментари. Там ходят хора най-често с неизлечими заболявания. Едва ли и те самите са си мислили, че могат да повярват в чудеса, но в своето отчаяние човек започва да се надява на какво ли не. Аз лично не вярвам в чудесата, но не мога да упрекна тези хора.

Точно и ясно. Имаш + от мен!

Много хора вместо да вярват в медицината, повярваха на чудеса. И вече ги няма тези хора, за да вярват в каквото и да било...

В медицината казваш да повярват.В коя медицина - тази в която фигурират десетки неличими заболявания ? !

100 + и от мен. Нелепите подигравки са от хора, презиращи всичко българско и християнско, примерно както Соломон Паси си позволи да обиди християните с гнусната си реплика " Майната му на християнството " безнаказано при това. Другата категория хора са платени работница, плюещи срещу центове отново всичко българско. И така двете групи хора деформират обществените нагласи...казваха им нещо като инфлуенсъри.

Ако ви кажа, че е необходима промяна на живота, че е необходимо покаяние, молитва изповед, Причастие, четене на словото Божие, прилепване към Господ Иисус Христос, отказване от старите греховни навици. Вижте каква камара неща, които малко хора изпълняват, но изнудват Бога за чудо.

Именно по божията воля се е смятало че земята е плоска и слънцето се върти около земята. Именно по божията воля са искали да изгорят на клада Галилей затова че е доказал че земята се върти около слънцето.

Волята на Инквизицията не е Божията воля, напротив - дяволовата. А римокатолицизмът е отпаднал от Едната Свята Съборна и Апостолска Църква още през ХІ век. Оттогава досега това не е никаква църква, а едно еретически сборище.

По воля Божия всички сме създадени свободни и щастливи. Всички заблуди са дело на дявола и много сме далеч още от разбиране на истината. Да се подиграваш на хора които са, вярвали, че земята е плоска. Знаеш ли колко хора вярват че сме венеца на творението. Джордано Бруно е изгорен на клада защото е учил че във вселената има безброй обитаеми светове с разумни същества някой много по разум и от нас. Велик философ, езотерик, мате атик/създал е мнемонично системи /обучавал е владетели, но истината боли.

Много си неосведомен в Библията пише че земята е кълбо и бог я е окачил на нищото и че той стои над кръга на земята да знаеш че си невежа

"14. И рече Бог: да бъдат светила на небесната твърд, (за да осветляват земята и) да отделят ден от нощ и да бъдат знакове и за времена, и за дни, и за години; 15. да бъдат те светила на небесната твърд, за да светят на земята. Тъй и стана. 16. И създаде Бог двете големи светила; по-голямото светило да управлява деня, а по-малкото светило да управлява нощта, създаде и звездите; 17. и ги постави Бог на небесната твърд, за да светят на земята," Това не те ли навежда на мисълта, че Земята е центъра на Вселената, което изобщо не е така ?

Ако ти кажа, че трябва да отидеш на специалист. Имаш нужда от медикаменти.

Колко заблуден народ

Дори и религията да ти се вижда нелогична - както на мен, но вярата на хората не е. Не е глупав някой, който вярва в по-добро - тва е оптимизъм. Припомням ти, че в САЩ хората празнуват деня на благодарността - т.е. една хипотетична вечеря, в която колонизаторите са яли пуйки с колонизираните и след това са се избили.

Не в по-добро, а в Бог. Бог е доброто, Той сам казва, че: Който не е с Мен, е против Мен, т.е. с Рогатия.

После ще се нарича бум на заразени:))) Спомням си така май в Сърбия беше един патриарх погребението му и покрай него колко още си заминаха.

Най после, на тези избори, България има шанс да избере един наистина достоен президент на всички българи! Сега ще имаме възможност да се освободим от статуквото на заемащия до сега тази позиция, по някаква трагична случайност! Очакваме обрат в положителна посока за България!

Президента, правителството или държавата.... ...хвърля боклуци навсякъде, бута се по опашки като добитък, шофира като идиот, пуши в заведения за хранене и т.н. листа е почти безкраен... Накратко, тук живее най-простият народ от цяла Европа.

Революция му е мамата, не смирени молитви от мекошави смотанаци!

революция се прави срещу явно разграничим враг. Ние срещу кого - срещу самите себе си ли?

Когато всеки един от нас стане активен гражданин и се бори за правата си, докато това не стане ще те мачкат докрай, това не е филм на брус уилис, че да стане чудо ей така

"Всеки от нас" е нищо. Всички заедно има шанс. Но първо -Всички заедно е химера. А дори да допуснем, че е възможна, силата на политиката ще я убие. Затова, всеки от нас да прави каквото може, за да бъде ЧОВЕК, а не говедо. Това поне ще облекчи болката от ударите на политиката.

Ходихме и ние , заради племеника ми и нищо не стана. Нямаше ЧУДО. Всичко е ала-бала.

А зададохте ли си въпроса защо при другите стават чудеса, а при мен не стават? Бог да не хипермаркет отиваш и си купуваш някаква стока или услуга. Има изисквания.

Ако ви кажа, че е необходима промяна на живота, че е необходимо покаяние, молитва изповед, Причастие, четене на словото Божие, прилепване към Господ Иисус Христос, отказване от старите греховни навици. Вижте каква камара неща, които малко хора изпълняват, но изнудват Бога за чудо.

Щом считате Исус за Господ, вижда се колко незнаещи сте?! Ако той е Господ, това означава , че са повече от Един, така ли е ???

Дървен философ.

обожавам да споря по теоложки въпроси макар и да не съм вярвящ. Въпросът за Исус е уреден от каноните на Православната църква, която счита единение на светата троица - бог, синът му и светият дух - светият дух е и това, което два целият живот на Земята. Така, че въпросът е покрит.

Ами следете новините де. Той Гагарин още преди десетки години литна, видя че няма нищо и рапортува долу. Какво още се озъртате?

Дааа, колко високо съм летял, Бог не съм видял. Той така Бог ще заприпка да му се покаже на Гагарин, те серафимите са със закрити лица, щото не могат да гледат славата Божия.

... И балъци за милиони ...

Докато чакаме "чудо" няма да тръгнем към по-добро. Или се хващаш и вършиш нещата или те "цакат" по всички възможни начини.

Има си народна поговорка - "Бог помага, но в кошара не вкарва"