17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много гадно и вулгарно ще прозвучи ,но нека се научим как се почитат и изпращат такива хора.Щото и ние си имаме колоси.А не като СлавиТигонов дето се подиграва с Лили Иванова.Цял свят и се кланя той пик лцото я плюе.Ама тези певци ,артисти които сега защитавам колко пъти направиха благотворителен концерт или представление.Все били бедни в криза била културата,а само пращат снимки от далечни екзотични места.Я вижте довечера Мирослав Илич какво ще сътвори в НДК.Благотворителен концерт за наши детски болници.

Мир на праха му на Шабан.Явно този свят не отива на добре,щом Господ си прибира в последните години все талантливи и умни от известните балканци.Почивай в мир Шабане,там ще си и с Чочо и в Ласкин

Да сложиш Шабан при Чочо и Ласкин е меко казано нелепо..... Ласкин и Чочо винаги са били от другата страна на барикадата, далеч от чалгата и простащината.

Nikos

А бе невежа, да не би Шабан да е бил чалгар и творчеството му да е било простащина???????????? Явно и ти си от поколението на недоклатените и не познаваш творчеството на Шабан! Той беше народен певец, при това НАРОДЕН с главни букви! Чудя ти се защо толкова държиш да ни покажеш,колко си неук и парадираш с това!

И каква разлика виждаш? Единият чалгар по ракии и кръчми, другите по уискита и дрога. реално погледнато, Шабан Шаулич не е бил пиянде, за разлика от местните ,,звезди''. А че и тримата са проводници на запоите и разгула е факт.

Велик музикант и глас! Много хора си лекуваха душата с неговата музика. Той си свърши мисията на този свят. А ние нашата мисия свършихме ли я, какво създадохме ние за хората? Нищо! И защо плюете великия певец злобари мръсни, българи непочуствали добротата на неговата мисия. ? Чух го за първи път когато пееше "Био съм пиянац" преди много много години....Една музика и песен е хубава за човека когато разчуства душата му.

ШШШШт ало Спасе,ааа ти се Мико зовеш,айде по-лако ,то не е нужно на Шабан.Огледайте се около себеси,имате възможност да пътувате ,недейте слушате какво ви казват по телевизията,мислете с главите си!!!

ЗА БОЦЕ МАЙМУНАТА , АМЕД И СЕРЕ-ГЕЙ ЩЕ СЕ ПОГРИЖА ДА ИМАТ ПО 1 КОЛ В СЪРЦЕТО :))

Впечатлих се, че е казал че не може без пари.

Голям. Съболезнования.

Сбогом ЛЕГЕНДО!

Шабане, Шабане на кой ни оставяш, се питат 80% нашенски дебили.

КАК НА КОЙ?! НА ФИКИ СТОРАРО НАПРИМЕР...

Такива попадения и на TU144, и ФЪКЧО не се срещат ежедневно...

че сърбоманията е достигнала такива гротескни размери ......да беше умрял някой достоен българин, разбирам, ама то цялата преса пълна с умрял сръбски певеЦ !?!? Дали сърбите ще скърбят толкова, ако умре известен български певец? Съмнявам се.

Защото си прост, ако не беше щеше да знаеш, че когато си отидоха Гунди и Котков и сърби и македонци скърбяха, даже имаше и песен за тяхната гибел. Обаче разковничето е да ти е жал за творец, какъвто и да е той откъдето и да е, за политк ли да ми е жал или за банкер, за данъчен??????

за Котков и Гунди...................това какво обща има?? Не умря ли Борис Годжунов?!? Не умря ли Бисер Киров+?!!? Не умря ли Боян Иванов+!?+ Не умря ли Асен Гаргов+?!?+ не умря ли Петър Чернев+?!+" Не умря ле Петър Гюзелев+??+ НЕ ЗНАЕШ КОИ СА???? ТОВА Е, ЗАЩОТО СИ ПРОСТ РОДООТСТЪПНИК! Предпочиташ на пияна глава да слушаш тъпата сръбска музика, отколкото стойностна, със страхотни текстове, БЪЛЛГАРСКА!! ама някак не върви с ракия и кебапчета!!!

Nikos

Не парадирай с простотията си бе РЪБ! Това няма нищо общо със сърбомания! Това,че изреждаш някои наши ПОП певци не те прави интелигентен, след като не познаваш творчеството и професионализма на Шабан Шаулич! Защо не питаш някой европеец, за колко от тези от твоят списък с наши певци е чувал, или познава творчеството им! Е да, ама цяла Европа знае и е слушала песните на Шабан и цени неговото виртуозно музикално творчество! Защото в текстовете на неговите песни няма нищо пошло, а те излизат от душата и лекуват душите на хората! А дали Шабан е сръбски,гръцки, турски или занзибарски певец, това е без значение, когато има прекрасна музика и прекрасно творчество! Аз, който съм заклет хард-рокаджия свалям шапка и се прекланям пред Шабан!

Велик БАЛКАНЕЦ - Бог да го прости...!!!!!! Той и като пееш, изплакваше цялата балканска мъка на нашия многострадален Балкански полуостров...

Бог да прости Шабан Шаулич,лека му пръст на човека.Ще го запомня с добро и добрата му музика която изпълняваше.

ДАЛИ И ТЕЗИ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО ДЕЦА, ЗАГУБИЛИ СЕ В ГОРАТА ? ДОСТА АРТИСТИЧНО СКЪРБЯТ АРТИСТИТЕ . МИЛИОНИТЕ СТРАДАЩИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА НЕ ГО НАТРАПВАТ НА ДРУГИТЕ . ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА ПРИЛИЧА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА !

Така си е. Аз съм изтощена да се сбогувам с близки, любими същества - до положение, че накрая няма да има с мен кой да се сбогува. Но никъде не се оплаквам и никой не се интересува. Ама "възвишените" души тук цъкат минуси.

Nikos

ЕЕЕЕ,ако си човек с главно „Ч" ,винаги ще се намерят хора, които ще искат да се сбогуват с тебе, но нещо майче това те съмнява ААААААА??????