Хиляди руснаци излязоха на улицата и поискаха Русия без Путин

Демонстрациите бяха и в памет на опозиционния лидер Борис Немцов, убит на 27 февруари 2015 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да ви обясня, колко подвеждаща е публикацията? Ако за София 5000 протестанта могат да свалят правителството при 1.5 милиона население на София, то за 10 милионна Москва при същото съотношение би трябвало да са 35000-40 000 души! Ех че печатарски мечти! Та техните 5000 са еквивалент на наши 750 човека! Кой го е еня за такъв протест! То вероятно за толкова са имали и бюджет!

Нали си имаме нов опекун.

Само толкова ли успя ЦРУ да закупи? Доста слабо предвид размера на населението на световен мегаполис като Москва! Безумният вътрешен и вътрешен дълг на америслямските щати си казва думата, бюджетите пак са орязани както миналата година, когато горките америслямски федерални чиновници с месеци не видяха заплати и почнаха да продават държавни тайни за парче хляб, а'йм сори, за хамбургер, хаха!

Руснаците не разбират, че е по - кофти да живееш с пиянското опиянение на Елцин, отколкото при здравата ръка на Путин. Все пак мисля, че протестите са организирани от недоволните от Путин олигарси, защото той им каза "или работите за Русия или мам ви", а в най-добрия случай "вън от страната отинайте при парите си".

Трябва да има стабилност, революция и мекошави, продажни управници на никой не им трябва. А тези хиляди, това са от онези които винаги и против всички протестират и все са недовролни.

Аз искам свят без джудеомасони

още един типичен за всяка диктатура пример. Абсолютна непоносимост към всяка критика или различно мислене. И още една характеристика на диктатурата която води до неизбежен крах. Няма как власт която е безгранична, безконтролна и безалтернативна да не се изроди и да не стане чудовище.

какви хиляди... 1-2 милиона са протестиращите дето не се страхуват да ги убие полицията и войската която служи на Путин

И тия като повечето протестиращи в България - 20 лева и парче пица... Поне такива бяха тарифите преди години, сега може и 50 лв да дават. Тролчета, България си има доста проблеми за решаване, за да се грижите толкова за Русия и други държави. Разликите между Путин и Елцин всички ги знаят...

България се отърсва за втори път от руската опека, без това да предполага за­местването й с нечия друга. През 1886 Стефан Стамболов пред в. “Таймс” “България плува и няма да потъне!”…”Ний ис­каме да живеем в най-тесни отношения с русите, но при едно условие: да не ни бъдат господари те. … С една дума, малко работи има, ко­ито могат да ни дадат кураж за продълже­ние на борбата, която досега водихме сре­щу русите. Но ние ще я продължаваме, че каквото даде Бог.” Българскитед ържавници, предизвикани от грубия и в много отношения оскърбителен за достойн­ството на държавата руски натиск, си из­воюват правото да решават съдбините на своята страна. Независимо от качеството на решенията, коефициентът на тяхната полезност и цената за осъществяването им, преодолян е дълго напластяваният комп­лекс на „малката и освободена държава”, която не може да има самостоятелна по­литика. Българската държава доказва, че сама може да реди своята съдба – каквато и да е тя.

Големо отърсване нема що!!!!

Хитлер е смятал руснаците за подчовеци, но в това не са различава по нищо от всички руски бащици , които ги имат също за подчовеци , неспособни на самоуправление. Всички бащици са представяни приживе за свръхчовеци или светци,чиято извънредна и неограничена власт се легитимира с това, че управляват непълноценни подчовеци. След като сРудия е управлявана столетия от свръхчовеци със свръхвласт, обаче резултатът е нулев, Русия си е все същата мизерна, недоразвита ресурсна държава. Очевидно единствените , които имат полза от тази система на подчовеци и свръхчовеци , са обявените за свръхчовеци , които консумират неограничена власт и близката им клика . За подчовеци не е оставена друга роля , освен да се смятат те самите за подчовеци и да чакат благоразположение и подаяния . И така досега доникъде не са я докарали, в 21 в стоят спряли във времена отпреди началото на 20век.

Свърши, пияния руснак , който поднесе на тепсия 1/8 от територията на Земята на западните корпорации го няма, забравете !!

Западните корпорации си бяха преди богати и развити и сега са така. Виж мужиците са същите мизерници с ресурсна икономика, единствената промяна е , че ресурсите и парите от тях не са държавни , а на няколко близки до Джуджето олигарси, а Русия се превърна в страната с най-голямото социално неравенство на земята.

Борис Немцов, получил милиони от Сащ за да "победи" Путин, но събила само по 1% на изборите! Като видяха, че протежето им е идиот и некадърник, ЦРУ го гръмнаха за да извлекат от мършата повече дивиденти, като затова обвинят Путин. Това им е практиката във всички държави, където не могат да сложат протежета и просто гръмват протежето, за да злепоставят ако могат – ЦРУ са терористи и таво им е обичайната практика.

Която получва копейки, за да проституира на околовръстното

ХАЙДЕ ХОЛАН- РУСИЯ СИ ОБИЧА ПУТИН НА 99.9%- ДЕКЕМВРИ 2019Г- БЛУМБЪРГ КАЗВА- ЗА 20 Г ПУТИН ИЗГРАДИ НАЙ МОЩНАТА ИКОНОМИКА НА СВЕТА- САМО ДА НАПОМНЯ КОЛКО Е ВНУШИТЕЛНА МИН ЗАПЛАТА ОТ 1.1.2020Г- 320ЛВ. И КОЛКО МНОГО МИЛИАРДЕРИ ИМА ТАМ.

Така и не искат да проумеят какъв е бил Немцов и за какво стигна до този край, лека му пръст ама продължават с едни и същи манипулации..От много милионна Русия някакви хиляди са капка в морето ама поне си оправдават парите от запада и сащ

тея са мръднали бе! не виждат ли че и Либия е без Кадафи ама не живеят по-добре.

Руски медии се обединиха в синдикат, който си поставя за главна цел независимо отразяване на пробремите на страната. Засега сдружението "Синдикат-100" влизат 25 медии, от които по-известни имена са "Новая газета", "Эхо Москвы", Znak.com, Meduza, "Кавказский узел" и телевизия "Дождь". Синдикатът е отворен за нови членове, включително представители на т.нар. нови медии. Свобода за всички народи в Русия!

Синдикат 100 като име е също както на сороските нпо-та в София. "Институт" по еди какво си, а то никакъв Институт, а най-обикновено нпо. В това сдружение дето никога няма да има 100 члена са само такива "медии", които по руския закон са регистрирани като чуждестранни агенти. Неслучайно половината евролиберали нададоха вой и обявиха закона за неприемлив и поискаха Русия да го отмени. Имаше дори нарочна декларация в ЕС-парламента по този въпрос... Интересно защо не поискат същото да направи и сащ, имаща подобен закон от далечната 1932г?!

Тези медии принадлежат към Русия само географски.

"Всякога Русия, когато е имала бой с Турция, лъгала е бедните простодушни българи, че уж за тях отваря такъв бой и че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество и да ги преселва малко по-малко в земите си. Нейната злобна политика се познава твърде добре и от това, щото тя ни в един си договор с Турция нищо добро не е споменала за българи, ако и да е имала най-добри удобности за това. Тя всякога е само своята политика гледала, а собствено за завладетелните си планове е имала грижи, как по-добре да ги приложи в действие. На това тя, освен лукавщини, безбожно е употребявала за оръдие и православната вяра и ползувала се е от по-набожните и простодушни българи, които в тях времена са гледали на нея като на един спасител." Г. С. Раковски

А Раковски го е писал преди повече от 160 години!!!!!

Защо слагате на словата на огромният българин Раковски минуси? Не ви ли е срам или не сте българи?

в репортажа на руската телевизия се видя, че половината хора бяха докарани с автобуси от други градове. Някои от тях дори не знаеха защо са там. Тоест 10 000 души в 140 милионна страна. То само Москва е 15 млн. Значи тези са капка в морето. И каква оставка искат? Путин е избран с над 60% от гласовете. Меркел има 35% на изборите. Явно западната демокрация е да управлява малцинството, щото може да крещи по-силно. хахахаха

хората на Дневални и останалите плащат с американски пари за тезци акции.... Но това не е намеса в чужда държава и чужд политически живот, нали? А иначме американците пищят на умряло, че някой им се меси в политиката отвън!

Поръчкова соросоидна статия. Защо не си спечелят изборите, а искат оттегляне на Путин?

Да, обичайното активизиране на българофобите, и следователно русофобите, в навечерието на Националния ни празник, 3-ти март. Започна се с департаментското котило в София, по инерция още официално наричано Министерство на външните работи на България, а сега и соросоидите, за да не изостанат и да оправдаят съществуването си, се включват с разни публикации.

На мен си ми е любима България. Няма причина да изравнявам отношението си към друга държава с това към България. Русия си има интереси. Част от нейните интереси са обратни на интересите на България. Когато интересите ни съвпадат - всичко е наред, но техните интереси няма как винаги да са и наши.

хиляди хехе само в Москва има 10 15 милиона жителите т. е? -)

Печелиш 120 рубли днес! Давай още, Стьопа!

Г-н Немцов ,освен безбройни подвизи с жени,които след смърта му воюват за наследсвото му,с нищо не известен в Русия! Ако соросоидно племе смятат,че той беше реален кандидат за мандата в Кремъл,-пълна илюзия.Руснаци НИКОГА няма да го изберат.Куха лейка със завишена самооценка! Запад търси удобен за него "проект" типа Елцин.Ама,-да си гледат работа!

Срещу протестиращите официален Кремъл ще пусне пионерския хор , за да изпее песничката "Дядя Вова , мьй с тобой"..

Абe само да попитам: - с какъв капацитет е Гулак?

Цветна революция в Русия няма да мине. Само се харчат парите на американския данъкоплатец.

Не мисли за харчлъка на американските данъкоплатци.Те живеят в друг свят, а ти си стискай миризливите рубли и квакай от руското блато.

Както твоят ли? С розови слончета в оранжева мъгла! Американцоте сами си печатат тоалетната хартия, и заливат света с нея, а такива като тебе си мислят че е мана небесна, и рупат ли рупат.

Твоите левове да не би по ароматни,червей?

Смели хира, браво! Успех, братушки, в борбата ви за свобода! Българския народ е с вас! Свобода за братския руски народ.

Ами то при нас има свобода от арламента. Диктатурата се раздвои. Премиерска и прокурорска. Руските лумпени не искат парламент. Той и Елцин не искаше, отиде на бунището.

Браво, Джони - в десятката ! Българския народ, чак му се плаче от свобода и щастие,че се чуди кой баир да хване !

В Русия 13% от населението ползва все още външни клозети. Ракети и клозети - това е Русия на Путин.

И европейска София, не всички имат канализация!

Т.н . руска опозиция, платена от Ваингтон, не иска увеличаване правомощията на парламента.Иска повече диктатура, но американска.

Приходите на Газпром падат с 60% - това означава 15% намаляване на доходите на всеки руснак В същото време БВП в България се повиши с 7%

Нещо грешиш. БВП в България се повиши не със 7%, а със 70! А заплатите с 3%. И Д И О Т.

Федерацията ще се разпадне до 3 години

Коя? Американската ли! САЩ, са най-голямото зло на света.

Руски медии се обединиха в синдикат, който си поставя за главна цел независимо отразяване на пробремите на страната. Засега сдружението "Синдикат-100" влизат 25 медии, от които по-известни имена са "Новая газета", "Эхо Москвы", Znak.com, Meduza, "Кавказский узел" и телевизия "Дождь". Синдикатът е отворен за нови членове, включително представители на т.нар. нови медии.

България без Бойко, кога?

Бежанската шълна, която отново се задава е дело на Путин. Утре, когато тя залее България путинофилите сигурно ще се радват и благославят любимеца си. За такива важи определението ЗАГУБЕНЯЦИ.

Бежанската шълна, която отново се задава е дело на САЩ. Утре, когато тя залее България, американофилите сигурно ще се радват,че ще има кой да им работи за 600 лева на месец. За такива важи определението ПРОДАЖНИЦИ.

Пролетта иде.

Как смеят да негодуват в рая на земята. Най богати. Най умни Най щастливи. А те негодуват. Срамота. ))))

Ама цели 10 500 ли ? Това от колко милиарда държава ? :) Смях! Да не са им свършили парите дето раздават за такива мероприятия .. Тц тц тц , бедна работа :)

Даа, така е в Русия. Хилядите руснаци излизат на улицата да искат оставката на Путин, а на избори милионите гласуват за него.

и там има милиони глупаци!

а престъпност. Навални не е читав. Нито пък Немцов беше. А да искаш хаос в държавата по време коронавируса и настъплението на турци и ислямисти, значи да си изрод.

Vamos! Вън Путин! Руснаците да велик народ и заслужават много повече от този фашист!

Пий си хапчетата

Вдигай гащите че са осра

А Германия без Меркел кога? А Еврогейският без брюкселските палачи кога ?...че както е тръгнало скоро няма да ни има нито нас, нито Европа...

За кого ще гласуват в Русия на следващите избори, си решават руснаците Снимката а "хилядите", абсолютно доказва, че и този път оранжева революция няма да има.

Оставете Русията на мира, тя сама ще се оправи! В Бг-то не останаха български българи! Всичко избЕга! Идат на талази мигрантите и закриваме БГ-то!

скапаняк

Всичко е свъразано- Русия трябва да е демокрация не тоталитарен режим!

Червивко, Русия е доста повече демокрация от продадена и предадена България!А след промените в конституциятаим, ще се осигурят и срещу бъдещите попълзновения на алчните изроди от запада

А Турция без Ердоган кога??????

Може и да е време на власт да дойде друг а Путин да се уволни. Но не може този някой да бъде боклук и отрепка като Навални или човек избран от една шепа нещастници които се опитват да пропагандират с някакъв забравен от всички "политик" - Немцов - и станал известен само с това че е убит! Дори да предприемем че Путин се занимава с физическото отстраняване на противници, няма да го направи като ги убие на рожденият си ден (Политковская) или до Кремъл на някакъв абсолютно некадърен и пропаднал "политик" като Немцов!

Малоумник

Това е добър повод и ние да се запитаме колко още ще търпим Борисов ? Путин направи много за Русия, а Борисов ни унищожи като нация и държава ! Но го търпим и си траем !

го щото е от вашите комунета, които сте разхвърляли по разни партийки с различни имена и една майка БКП!

Щом им дават право на изява, значи като цяло не са чак-толкова зле като държава. Ако бяха диктатура - такова чудо нямаше да се състои. Но като им гледам и броя, за размерите на Москва, събитието не е кой знае какво. Пет автобуса хора. Но нищо, очевидно това е някаква супер важна новина. За разлика от факта, че нашата южна съседка е на път да ни залее с бежанци, и че не могат да се разберат с Асад. Но нищо, по-важен е някакъв грип, от който общо в света са загинали толкова, колкото си заминават за три месеца в Сирия. А ние четем ли, четем ...

Едва или има някой в съвременна русия, който да укрепва така силно авторитета на Путин както опозицията. Като гледаш на тях, няма начин да не гласуваш за Путин.

никой не си спомня този комплексиран дребосък! Дано!

Путин, с теб сме! Покажи им "Мъртвите сибирски полета!"

Само българите го благославят ! Защо ли ? Защото нямат грам понятие от политика !

Защото е пълно с путки! Всеки който защитава Путин е путка.

Не обиждай путките. Без тях няма живот.

Някакво нищожество коментира великшя Путин,сойто за кратко историческо време възроди смачканата предадена и продаена Русия.