17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На гол тумбак чифте пищови. Или по-точно: едни приятелски фирми усвоиха едни пари от вашите данъци.

Много приятно беше, според мен през летните месеци трябва постоянно да има подобно осветление/шоу програма по сградите. Разведрява обстановката, а и се видя че на хората им харесва.

tonk11

Само не разбрах кому беше нужно и тук да намесят Украйна? Защо?

Ела, да те отпаша, та белким мирясаш. Аман от недоволни дебили.

А защо не? Трябва да се показва какъв изверг е Путин и да се изразява подкрепа, когато е възможно. Ти това ли успя да видиш от представлението? Не ти пречи че си заливан от про-руска пропаганда включително и в дир-а по цял ден, но е голям проблем призив за мир траещ 2 секунди включен в приятно представление.

Не лъжи. По цял ден сме заливани от хамериканска пропаганда.

Защото да се изчеткат на господарите.

Аз нямам нищо против данъците ми да отиват и за такива събития .

Финала с украйна си беше потресаваща идиотия! Явно политкоректно е новата действителност! Иначе нищо специално! Дори не може да се сравни със светлинното шоу на Бурдж Халифа направено от БЪЛГАРСКИ карметингов директор ;)

Това ли е, изпя ли си русофилистичната песен. Аре лягай че утре си на работа и посредствения ти живот продължава.

Смешнико, русофилията е само в мокрите ти сънища! Кретенпид! Има такива като мен, и за украйна, и за русия им е през оная ратота! Тъп украински гъзолизецо!

Първо в момента в България никъде няма руска пропаганда и то от много време и второ спрете с това Путин бил изверг, големи хора сте пък звучите като глупави деца, чак толкова да сте ниско интелигентни не вярвам, или просто се включвате да помагате на американската пропаганда и манипулация. Човекът просто защитава границите и сигурността на територията си като истински държавник, каквато е и ролята му, а не като нашите - да са като американски посланици или ЕС дипломати у нас, или пък като секретари на Урсула..

МНОГО КРАСИВО! ЕВАЛА

Първо второ трето, стига дудна русофиле. Нямало руска пропаганда - има и е навсякъде, ако нямаше отдавна щяхме да сме бутнали МОЧА и такива като БСП и Възраждане нямаше да припарват до парламента.

Значи се възпали като ти казах русофил и реши да ме обидиш на украинец :D Евала русофиле, иди в Сибир да сечеш дърва.