Хиляди мотори откриват новия сезон в София

Събитието започва от площад при храм-паметника "Кн. Ал. Невски" в събота

Обратно в новината

Коментари - Хиляди мотори откриват новия сезон в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, пъпешчета мамини сладки! Кой от вас ще каже най-голямата глупост, загубенячета нещастни? На кой пожелавате смърт безсмислени същества неживели? Прочетете си писанията и се замислете има ли нещо нормално във вас?

Много нещастен и комплексиран нарид, който никога не се е качвал на мотор. Злобни създания. на които все нещо / някой им пречи. Пълни нещастници ...

Хиляди донори, откриват сезона, единствения въпрос е защо в София, идете другаде, лумпени!

Крайно време е да си намерят друго сборно място.. храм-паметника "Александър Невски" е място за смирение и общение с Бог в тишина и уединение. Ако не се уважаваме по между си, как да искаме другите да ни уважават?

Такава свинщина няма и в Африка да знаете, банда малоумници, овъртени у масло и бензин, "шпорят" с 200 по Тодор Александров, все едно има рали в центъра на София. Прах, бензин, мърсотия, боклуци - и всичко това под одобрителния поглед на неградската ни кметица... Представям си как в центхъра на Брюксел решават да се съберат 10 хиляди малоумника да форсират мотор и някой им го разрешава... Абсолютна провинциа сме населена с хора без капка разум!

За един ден може да се изтърпи. Проблема е, че от сега нататък това ни очаква постоянно.

Г-жа селската кметица няма ли да намери най-накрая друг маршрут и място за събора?Парализират половин София всяка година!А не са и само те - то маратони, то велосипедни мероприятия и т.н. - все в югоизточните части на София!

една шумна тайфа ще съсипва спокойствието на града заради собствения си кеф, в разрез с всички законови и морални правила на света, че и полицията ще я дондурка с пари от нашите данъци ?

Ти си не по-малка тежест за обществото с твоето мрънкане, оплакване и безполезност. Хора като теб просто мрънкат, защото са шубета и ги е страх ... дали да постигнат цел в живота, дали да направят промяна в живота си ... дали да имат екстремно хоби (като мотоциклетизъм, парапланеризъм, ски и др.) . Мрънкай си, такива като теб има много, свикнали сме да ви игнорираме.

шум и изгорели газове. Не спазвате правила и норми. Това не ви ли идва на ума? Същи сте като тия от гей парадите за свои си някакви права в ущърб на другите.

T.e. 10000 мотора замърсяват повече от над милион коли в София? Яснооо ...

Мотористите плащат пътен данък за цяла година и данък "гражданска отговорност" (това не знам защо го наричат застраховка, след като не е) за цяла година, а реално моторите се ползват по не повече от 6 месеца. Та, за чии данъци става дума?

за да ви се опрости мръсотията от шум и газове, когато е забранено посред нощ.

На добър път !

На слука, донори!

Да не ме разберат любителите на мотоциклетите погрешно, ще кажа, че това не се отнася до всички. Скъпи идЙоти, спазвайте правилата за движение! Не се навирайте между колите на светофарите за да минете най-отпред. Не изпреварвайте по осевата линия между две коли! Не карайте в еднопосочни улици в насрещното по тротоарите или близо до бордюрите! Не карайте по пешеходни пътеки! Ако Вас никой не Ви обича, до останалите ги обичат!

Най-нетолерантите нарушители призовават за толерантност към тях, докато пречат на хората. То бива наглост, ама тяхната няма граници.

Хубавото в цялата работа е, че догодина доста от тях със сигурност няма да бъдат на произшествието, пардон, мероприятието. Добър моторист е мъртвият моторист!

Добре дошли в Мордор - страната на безграничната простащина!

Чета коментарите и разбирам, че всички са някакви Дружбенски гарсониерни панеладжии, които не са се качвали дори на велосипед, а мотоциклет са виджали само на картинка! То бива олигофрения, ама чак пък толкова!

Прощавайте поради какво обстоятелство тези кретени ще затворят столицата на БГ, какво го налага? Няма почивка за идиотите, начело с госпожа фандък!

Тия пак ли ще пречат на хората?

Дееа тия донорите защо чувстват необходимост всяка пролет да блокират София за 1 ден. Не могат ли тихомълком да си се возят щом им харесва, а трябва да ни се навират в очите. Малко ала гей парад ми мяза цялата работа...

Щото като се разбръмчат си мислят, че ще компенсират големината на чурките си.

Аз (и не само) пък от преди 3 седмици открих летния сезон! Защо не се пише това по новините? И защо въобще се разрешава такова нещо? Открили сезона, сезона на кое? Денонощнито тормозене на гражданите, ежеминутното дрифтиране покрай колите, неспазване на закона? Кое откриват?

крайно време е пистовите мотори да се забранят за шосе!! Ще се спатя много човешки животи!

Ако 10% от тях дадат фира, ще е голям празник. Всъщност в рамките на година се очаква самоотстрелялия се дивеч да е долу-горе толкова. Веднага ги включвайте в донорския списък.

Мотористите са като пилците, броят се на есен.

Защо им разрешават на тези най големи нарушители на ЗДвП, понеже дори ке знаят какво значи тази абревиатура да обясня Закон за движението по пътищата, та защо им разрвшават тези глупости, идея си кямам. Писнало ми е от мотористи, които те задминават по най невъобразим начин...на кръстовищата е най малкия проблем, провират се като шушомиги. Миналата година един кретен ми обърна огледалото, пукна го и познайте говедото дали спра да се разберем или избяга?

Довечера ще видим първите донори !

Фандъкова ще си хили тъпо там защото я чука моторист - личния й шофьор.

Добра новина за някой размазал се няма ли ????

КАТ да ги провери всичките шумотерористи на място за дрога, алкохол, скрити номера и т.н.

Ужас!!!!!

Почна се с лyдницaтa, КАТ да ходят да им замерят шума, че 99 процента са със сменени гърнета и вечер се чуват през два квартала.