17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хиляди българи празнуваха на Шипка. И Президентът бе с тях. Караянчева се появи и се скри, а ББ въобще го няма

На мен ми е кеф, когато видя руски знамена редом с българските.

Другарят Иван Илчев, синчето на комунистическата номенклатура Илчо Димитров е говорил за някакви нищожества по адрес на Цвета Караянчева. Но по-добре да свали червените очила и да види нищожеството на Дондуков 2.

Цвета не нищожество, Цвета е ПКП. Така каза Бойко

Значи на центъра на Чикаго български флагове, водопада Ниагара свети в български цветове, в Черна гора мост в цветовете на българското знаме, даже в Турция! осветиха кула в цветовете на България! А в Русия? В Русия - нищо! А самите руски генерали, водили войските в руско-турската война свидетелстват за подвига на българското опълчение и, че без този подвиг едва ли щели русите да спечелят...... Обаче в Русия едно знаменце на България не развяха., поне заради сънародниците ни там! А ние се убихме вчера на Шипка да развяваме руски знамена, да им шпакловаме и лъскаме егото на руснаците, а те отговориха с обичайната си надменност

Освобождението от какво бе тикви?? Що не кажете,че е ОТ ТУРСКО робство?? Не ви държи ли?? Ха ха ха!!

България си отива и загива ..БайХуюьовщината и простащината наложена от вожда на Хунтата Абдалите и Мангалите от партията на Злото сърп и чук ГЕРП-Б с петолъчката унищожи всичко и всички безвъзвратно в България.. На Простия Ху'й му остава да дръпне шалтера.. и готово..

Павлов , ти идиот ли си или си получил 50 лв. за идиотизмите дето драскаш ???

Еми, третата българска държава съществува заради руската-турската война. Исторически факт. Дали ти харесва или не, дали обичаш или мразиш руснаците, няма значение. Така че да честваме възраждането си и да почитаме загиналите руски войници е нещо нормално. С'а не е политически коректно с оглед на настоящата конюнктура, но историята си и история, тя не се вълнува от настоящата ни външна политика....

Гледах по телевизията и видях доста руски знамена! Абе, хора, ако това ще е БЪЛГАРСКИ национален празник, редно е да развяваме само български знамена! За мен е срам да говорим за подвига на българските опълченци и да развяваме руското знаме - империята, която винаги е търсил начини да ни използва. Включително Берлинския договор изпълнява договорки на Русия с Англия, Франция и Австро-Унгария. И като цяло - какво място има чуждото знаме на националния празник? Да сте видели в Щатите, Германия, Франция, Гърция, ако щете Сев Македония да се развяват чужди знамена на националните им празници? Как ли изглежда всичко това 0в очите на някой чужденец? И ако ви се развява чуждо знаме - развейте знамето на Руската Империя, знамето на Императора - цветовете му са жълто, черно и бяло

И дъщеря ми, на 9 год, ме пита защо във Варна няма паметник на опълченците от Шипка, но пък 2 или 3 на руската армия.... И, даже по-точно - съветската

Да, голямо величаене на Русия, а от Москва и една дума за поздрав няма! В Щатите издигат български знамена на централни места, в Русия - на никой не му дреме. А има доста документи и думи на руски генерали, които казват, че без подвига на българското опълчение на Шипка и при Шейново - победата в тази война е щяла да бъде за Османската империя! Някаква благодареност от Русия за помощта, която сме им оказали?

Бяха предимно самарски знамена - приличат на руското, но са с кръст по средата. За невежите да прочетат в Уикипедия: Самарското знаме е български боен флаг, национална светиня, един от най-важните военни символи на Българската армия. Създадено е от монахини от град Самара, Русия, и е дарено на Българското опълчение по време на Руско-турската война (1877 – 1878). Единственото знаме в историята на България, наградено с Орден.

Виж сега, мой, недей обяснява, че някой не различил Самарското знаме от руското. На едното първия цвят е червен, на другото бял, ако обичаш! Дори ако погледнеш снимките към тази статия ще видиш на 2 от 5 снимки руски знамена....

Само на мен ли ми идва в повече това да си "патриот" за един ден...

гледай тикво майкати е родила да бъдеш курва да се кланяш на турците

Русия ни освободи от турско робство с цената на 60 000 загинали руски войници. Има хора които разбират и помнят това. Има и други... Ще ги видите и на този форум, запенени от русофобия. Чудя се платени ли са всички русофоби или има и разни природноизвратени.

А да сте чули или видели Русия да чества победния край на войната във Сан Стефано? Руско или имперско знаме или руснаци да сте видели да се веят там? Тържества-дръжки! Щото за мен подвига на нашите опълченци е през горещниците на Август . Август е правилната дата да отдадем почит на подвига на Българските опълченци.

Какви руснаци ве, палячо? Виж украйнци, казаци, както и от войници от републиките също. Руснаци баш не са умирали особено..

ПКП-то Караянчева направи силно участие ... "Боже, какви нищожества стоят начело на българската държава" ... :))

Простаците във тоя сайт нямат край. Няма обидна дума която да характеризира драскачите по-надолу. Не мога да си обясня как човешки индивид може да падне толкова ниско. Не не си струва да коментирам , а журналистите да си направят изводи, трябват ли им коментари. Това беше последен коментар от мен. Срам ме е , а вас?

Ами то простотията започва от онова недоразумение - руския ибрик Мунчо Естонски. Както се казва - прости гласоподаватели = прост президент. Пък ти си почивай не се напъвай да пишеш, че трудничко ти се отдава мисловната дейност.

Чемодан, вокзал, Москва!

Честит празник на всички българи!

Българите бяхме на Шипка...а предателите с Борисов в Турция...да целуват ръката на Ердоган

двойно ебани в главите и гъзовете червени чугунки могат да празнуват този кремълски празник.

тва там са БЪЛГАРИ БЕ...рязано пишко смотана

и кво прави там Цвета Караянчева, и тя ли от комунделите?

Намирисва ми на нов Народен съд.

Не измреха ли тия комунисти ?

Не, идват с големи тояги!

Мунчо бегай шпакловай там може и да си добър тук ми се гади от теб и не съм само аз да изпитвам отврат от руско посрано лайно като теб. Нищожество и пълен дебил си ти Мунчо Естонский Шпаклата.

А пък във информиран.нет пишеше, че едната от участничките във клипчето на ПИК била самата Деса както щяло да се види в следващите серии. Била третата участничка във шоуто.

Проф. Илчев за Караянчева: Боже Господи, какви нищожества просто стоят начело на българската държава!

Псевдопатриоти!

Хиляди хора празнуваха на връх Шипка......колко хиляди? Стотици хиляди или десетки хиляди? Защо развяват руски знамена?

Бяха 10 тина хиляди човека. Колоната паркирали автомобили беше 9 километра от страна Габрово. От странаШипка сигурно още толкова. Бяха млади хора от цяла булгария. Явно Българския дух е жив

Ма ти сериозно ли - десетки хиляди? Ами и аз бях там пък не ги видях.

Не измряха ли тия комунисти мамка им замениха 9-ти с 3-ти, имам нещастието да съм роден в най комунистическата страна СЛЕД СССР, да го еба тоз късмет скапан не искам никой да ме поздравява с този измислен празник още по малко този идиот наречен от народа Мунчо Шпаклата.

зло мисли, зло намира.

Не те поздравявам с празника, а с песента “ О! Колко си прост”

Подкрепям на 100% ,Браво , Мунчо шпаклата и метежниците са вече сготвени вижда се края на тазо срамен за България период.

От турско робство ни освободи Русия! Тя ще ни освободи и от американското робство.

По скоро ще умреш ти, пенцио червена

зло мисли, зло намира.

единствено може да бъде национален празник на българите. Празникът на съединението и обединяването на българския народ. Това е истински, достоен за уважение празник. Трети март е символ на окупацията и диктатурата на Русия над България и трябва да бъде премахнат и обруган!

А Девети септември какво е? Същото като Трети март.

Тъпак!

Никъде в Санстефанския мирен договор не става дума за освобождаване на България! Договорът урежда руската окупация на българските земи и параметрите на „руския окупационен корпус“.

Оди да ма'аш на влаковете и остави договорите на дригуте!

А бе пичове - някой дали разбра кой е този извратеняк, борец със мутрите, радетел за нов морал и мераклия да съставя служебно правителство е дето шпакловаше клиторите на двете циганки от порно клипчетата във ПИК? То Канна Рачева ги говореше едни - ама нали не и вярвам та питам вас. Щото един приятел ме пита ама аз не съм му казал, че това е Мунчо. Моля ви - бе, кажете кой е.

Ееей - като гледам колко минуса са нацвъкали червеногъзите чутури ми става ясно, че са разпознали Мунчо Шпаклата на видеото. То и на мен така ми казаха ама не можах да повярвам, че бореца за нов морал ще вземе да шпаклома двете мангасарки и ще квичи от удоволствие.

СЛАВА НА РУСИЯ И ПОКЛОН ПРЕД РУСКИЯ НАРОД!!!

Ами да им направиш и по една шпакла - като Мунчо например?

Предател

Свобода и 3-ти хехе Кое ти прилича на свобода, че нещо явно имаш обърнати представи за това. Да видим фактите и да преценим от руснаците ли се избавихме, от турците, от американците, от еврейите и немците или от вътрешните поробители в лицето на ологарсите и мутрите им? или може би сме суверенни, определяме политиките и правата си, а българия щото сме свободни цъфти и връзва поколения на будни граждани -)))не бъди наивен, виж зад завесата на програмирането си. Първо, ние сме в матрица, а тя е затвор на УМА и малцина сме свободните от това наистина. The Lie We Live (ВИДЕО БГ СУБ) https://youtu.be/dNVZ0ZPfE8s СЛЕДВАТ МАЛКО КРАСНОРЕЧИВИ ВИДЕА И МАТЕРИАЛЧЕТА ЗА СЪБУЖДАНЕ ОТ ХИПНОЗА ОСВОБОЖДЕНИЯ и 3-ти Март. ----------------------------------------------------- ЗАЩО РУСИЯ НЕ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1833Г.? https://bit.ly/2OjGTno Колко струва руската окупация на България от 1878-1879 г.? - Стефан К.Стефан К. http://bit.ly/2NPQoen Когато Русия ″освободи″ България | Новини и анализи от България Руската империя се е разширявала под мотото „Освобождавай и владей!“ http://bit.ly/3qi6qul Кримски българи: Под руско робство сме! - 【Новини от света】• актуална информация, теми и новости | ФАКТИ.БГ http://bit.ly/30azv0o Клеър-Дейли за Борисов в Евро Парламента (Видео) https://bit.ly/2OhYcFB Двете страни на монетата: Радев и Борисов, Борисов и Радев http://bit.ly/3kLqVhZ Като 51-ви ЩАТ, май ще ни е по-добре от колония! А независимост? За какво ни е, само да помним дати http://bit.ly/3rfVQ8v ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС http://bit.ly/3baiZ6T В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса http://bit.ly/3uQmXJI Легитимна ли е съдебната власт в България ? http://bit.ly/3e7s826 Всички медицински стандарти са незаконни http://bit.ly/3q944y9 Несуверенна демокрация и политическо еничарство Около 38 000 са неправителствените организации в България http://bit.ly/3bcZNW9 Ротшилд: “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!” http://bit.ly/2O1hKy7 България ПОТЪВА! https://bit.ly/3qi8lPz Защо България е на 111-то място по свобода на словото и медиите в света? КАК ГЕРБ, Борисов, Пеевски и медиите НИ МАНИПУЛИРАТ? (ВИДЕО) http://bit.ly/3sGuyII Съдбата на Борисов зависи от Големия брат https://bit.ly/3c0GjD5 Отворено писмо до господин Бойко Борисов, Министър-председател на Република България http://bit.ly/3bbxGX7 Николай Хайтов-баща искал да нахълта в парламента и да стреля http://bit.ly/2NR3Kag Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя http://bit.ly/2O1jCqD Хранениците на ЦРУ у нас http://bit.ly/387C0F8 КАК БОЙКО БОРИСОВ ВИЖДА ПРОТЕСТИТЕ КОГАТО УПРАВЛЯВА И КОГАТО Е В ОПОЗИЦИЯ (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3qdIb0r Премиерът-заложник (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/2MJBTrT Истински са снимките на Борисов с 1 млн. евро в чекмеджето (ВИДЕО БГ) http://bit.ly/3rr4Wjb Прането на мръсни пари в България: Уол Стрийт в Ню Йорк и Ситито в Лондон взети заедно! 1 000 000 000 000 - 1 трилион евро са хиляда милиарда! Оборотът на валутния пазар у нас! Три четвърти трилиона - преводите към България! Това е тайната на Борисов, която го крепи на власт! http://bit.ly/3uSprXN Братовчед на Бойко Борисов с офшор на Бахамите върти милиардите на България! Нови 5 милиарда за наливане във фалита… По-паралиите - теглете! Във валута https://bit.ly/385KwVd Тайният проект Бойко Борисов http://bit.ly/30csX18 Какво скри ха за побоя на протеста? Ето ги биячите от протестите:(снимки) http://bit.ly/3rikZzI ЧЕНГЕджийски номера. /Ето/ Как Бойко ПОБЕДИ протеста! (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/30cCKo5 7-те гряха на Бойко Борисов към България (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3rqOaAk 10 причини, които налагат Бойко Борисов да се оттегли от властта и политиката http://bit.ly/3kIcyez Кадри на брутално полицейско насилие опровергават МВР (ВИДЕА) http://bit.ly/386P7Gp РАЗХИЩЕНИЕТО: 6 000 000 000лв за самолетчета (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/2MLMNxi Пари в държавата НЯМА, но ще си имаме нови F-16! (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3qcfAsr Италия изкарва $329 млн. от една US база годишно, България – 0 лв. от 4 бази! http://bit.ly/2NQFPYx US базата в Безмер е една от най-важните военни бази на САЩ в света http://bit.ly/3baPP7w Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г. https://bit.ly/3aVlOsl ----------------------------------------------- Да си върнем българското злато в България! http://bit.ly/3rg0N15 В тайната българска сметка има два пъти повече пари, отколкото притежава Бил Гейтс! http://bit.ly/3sE4dLA България е дала заем на Франция през 1907 г. 145 милиона златни лева http://bit.ly/3kFcNqH Германия дължи $3 млрд. на България по кредити към Третия райх http://bit.ly/3rdnvXW -------------------------------------------------

руски шпакладжия позор

Аз си сложих снимка на монитора от Шипка, с руските и български знамена

Ако имаше американско знаме и него щях да сложа. Но няма

А можеш ли да си мушнеш и юмручето на Гадев анално?

Има 10 титина леещи гнус по всички теми за 3 ти . Дир стигнете се и ги очистете . Такива гнусници винаги са били ,са и ще бъдат родоотстъпници и българопредатели

Свобода и 3-ти хехе Кое ти прилича на свобода, че нещо явно имаш обърнати представи за това. Да видим фактите и да преценим от руснаците ли се избавихме, от турците, от американците, от еврейите и немците или от вътрешните поробители в лицето на ологарсите и мутрите им? или може би сме суверенни, определяме политиките и правата си, а българия щото сме свободни цъфти и връзва поколения на будни граждани -)))не бъди наивен, виж зад завесата на програмирането си. Първо, ние сме в матрица, а тя е затвор на УМА и малцина сме свободните от това наистина. The Lie We Live (ВИДЕО БГ СУБ) https://youtu.be/dNVZ0ZPfE8s СЛЕДВАТ МАЛКО КРАСНОРЕЧИВИ ВИДЕА И МАТЕРИАЛЧЕТА ЗА СЪБУЖДАНЕ ОТ ХИПНОЗА ОСВОБОЖДЕНИЯ и 3-ти Март. ----------------------------------------------------- ЗАЩО РУСИЯ НЕ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1833Г.? https://bit.ly/2OjGTno Колко струва руската окупация на България от 1878-1879 г.? - Стефан К.Стефан К. http://bit.ly/2NPQoen Когато Русия ″освободи″ България | Новини и анализи от България Руската империя се е разширявала под мотото „Освобождавай и владей!“ http://bit.ly/3qi6qul Кримски българи: Под руско робство сме! - 【Новини от света】• актуална информация, теми и новости | ФАКТИ.БГ http://bit.ly/30azv0o Клеър-Дейли за Борисов в Евро Парламента (Видео) https://bit.ly/2OhYcFB Двете страни на монетата: Радев и Борисов, Борисов и Радев http://bit.ly/3kLqVhZ Като 51-ви ЩАТ, май ще ни е по-добре от колония! А независимост? За какво ни е, само да помним дати http://bit.ly/3rfVQ8v ГЕРБ е дългосрочен проект на СОРОС http://bit.ly/3baiZ6T В България няма нито една легитимна държавна институция и нито една законна такса http://bit.ly/3uQmXJI Легитимна ли е съдебната власт в България ? http://bit.ly/3e7s826 Всички медицински стандарти са незаконни http://bit.ly/3q944y9 Несуверенна демокрация и политическо еничарство Около 38 000 са неправителствените организации в България http://bit.ly/3bcZNW9 Ротшилд: “През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!” http://bit.ly/2O1hKy7 България ПОТЪВА! https://bit.ly/3qi8lPz Защо България е на 111-то място по свобода на словото и медиите в света? КАК ГЕРБ, Борисов, Пеевски и медиите НИ МАНИПУЛИРАТ? (ВИДЕО) http://bit.ly/3sGuyII Съдбата на Борисов зависи от Големия брат https://bit.ly/3c0GjD5 Отворено писмо до господин Бойко Борисов, Министър-председател на Република България http://bit.ly/3bbxGX7 Николай Хайтов-баща искал да нахълта в парламента и да стреля http://bit.ly/2NR3Kag Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя http://bit.ly/2O1jCqD Хранениците на ЦРУ у нас http://bit.ly/387C0F8 КАК БОЙКО БОРИСОВ ВИЖДА ПРОТЕСТИТЕ КОГАТО УПРАВЛЯВА И КОГАТО Е В ОПОЗИЦИЯ (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3qdIb0r Премиерът-заложник (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/2MJBTrT Истински са снимките на Борисов с 1 млн. евро в чекмеджето (ВИДЕО БГ) http://bit.ly/3rr4Wjb Прането на мръсни пари в България: Уол Стрийт в Ню Йорк и Ситито в Лондон взети заедно! 1 000 000 000 000 - 1 трилион евро са хиляда милиарда! Оборотът на валутния пазар у нас! Три четвърти трилиона - преводите към България! Това е тайната на Борисов, която го крепи на власт! http://bit.ly/3uSprXN Братовчед на Бойко Борисов с офшор на Бахамите върти милиардите на България! Нови 5 милиарда за наливане във фалита… По-паралиите - теглете! Във валута https://bit.ly/385KwVd Тайният проект Бойко Борисов http://bit.ly/30csX18 Какво скри ха за побоя на протеста? Ето ги биячите от протестите:(снимки) http://bit.ly/3rikZzI ЧЕНГЕджийски номера. /Ето/ Как Бойко ПОБЕДИ протеста! (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/30cCKo5 7-те гряха на Бойко Борисов към България (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3rqOaAk 10 причини, които налагат Бойко Борисов да се оттегли от властта и политиката http://bit.ly/3kIcyez Кадри на брутално полицейско насилие опровергават МВР (ВИДЕА) http://bit.ly/386P7Gp РАЗХИЩЕНИЕТО: 6 000 000 000лв за самолетчета (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/2MLMNxi Пари в държавата НЯМА, но ще си имаме нови F-16! (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/3qcfAsr Италия изкарва $329 млн. от една US база годишно, България – 0 лв. от 4 бази! http://bit.ly/2NQFPYx US базата в Безмер е една от най-важните военни бази на САЩ в света http://bit.ly/3baPP7w Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г. https://bit.ly/3aVlOsl ----------------------------------------------- Да си върнем българското злато в България! http://bit.ly/3rg0N15 В тайната българска сметка има два пъти повече пари, отколкото притежава Бил Гейтс! http://bit.ly/3sE4dLA България е дала заем на Франция през 1907 г. 145 милиона златни лева http://bit.ly/3kFcNqH Германия дължи $3 млрд. на България по кредити към Третия райх http://bit.ly/3rdnvXW -------------------------------------------------

Няма освобождение, нито тогава, нито сега. Тогава минаваме от Турско на Руско робство, а сега сме под Ционистко-Масон-Сатано-Кабалистично-Еврейско и евро-педо-гейско такова. Който е събуден е наясно с това, че нито преди Турското, нито след него, нито след 1 вата и втората световна, нито след 1989 до сега тук свобода е нямало, само илюзии за такава в най-добрия случай. Само вечно спащите си мислят, че ваксината е имунизация, че някои иска да ги спасява безплатно от нещо, че всички говорят за Българксия начин да се спасим от онова с К, че Бойко е патриот, а не тупан, гига крадец, мутра-галофон, нашионален предател, подлога, мега лъжец, слугинаж и съсиспвател на държава и народ. Това е положението вярвате или не ...ние сме окупирана територия с роби. Кой ни е окупирал отдавна и си ползва военни бази без пари, кой ни цоца природните богатсва за без пари, кой ни граби земите без пари, кой ни насажда медиини фъшкии и изкупи всички медии ..оставям на вас да се сетите. И няма да ви кажа честито, освен ако не празнувате деня на ПОРЕДНОТО НИ ПОРОБВАНЕ, ДЕНЯ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ДЕНЯ НА МЕНТЕТО или нещо такова. Колкото до мен. Аз съм свободен и осъзнат духовен суверенен субект със свободна воля, изжижяващ прежижяването наречено земен живот в една поробена територия, която отдавна не е държава, а е КОРПОРАЦИЯ с временен наместник-президент на корпорацията Румен Предателя Радев. Който е наясно с това да чукне пюсче за да видим колко събудени ще минат от тук днес.

Руски и български знамена се веят заедно на свещения връх

Пожелавам на всички българи това да е последният ни 3 ти марТ със гнусното присъствие на Мунчо Ибрика - НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ И РУСКИ ШПИОНИН - който е способен да осере и най святото нещо до което се докосне. Честит празник Българи. тези стихове не са писани по този случай но сякаш са точно за него. Българийо за тебе те умряха. Една бе ти достойна зарад тях И те за теб достойни майко бяха и твойто име кат мълвяха умираха без страх. ПОКЛОН ПРЕД ГЕРОИТЕ ИЗВОЮВАЛИ СВОБОДАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ.

Нямаш нищо в мишлярника си. Само едни простотии. Не се хаби и не цапай имената на Крум Страшни и великия Вазов с писанията си

Бабикяне - нали си знаеш за квиченето на гладно. Мазна арменска свиня.

В руската армия е имало много доброволци от различни народности. И свободни военни образования като донските и кубански казаци

им бяха казали че е заради имперските амбиции на Русия цялата работа дали щяха да са доброволци? Финландците примерно?

Финландците са служили в руската армия от беднотия по онова време. От другите народи е имало и доброволци, но повечето са задължавани.

В руската армия са мобилизирани насила много народности, доброволци не е имало. А казаците са професионални военни на служба при руския император.

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ БЬЛГАРИЯ 500 ГОДИНИ Е ПАЗЕНА И СЬХРАНЕНА ДО ДЕН ДНЕШЕН ЗА ДА ИМА КЬДЕ ДА ДИЩАШ. БЬЛГАРСКАТА ЦЬРКВА-БЬЛГАРСКИЯТ ЕЗИК И БЬЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ СА ПАЗЕНИ ДО ДЕН ДНЕШЕН. БЬЛГАРИЯ Е БИЛА ЧАСТ ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ВСИЧКИ СА БИЛИ ДОВОЛНИ ОСВЕН КОМУНИСТИТЕ. ВРЕМЕ Е ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ ДА СЕ КАЖЕ НА БЬЛГАРСКИЯ НАРОД.

Ей, урод недорязан, изчезвай при гей дружинката си в анадола, там да те уважват 24 часа в денонощието. Комунисти по времето на турското робство - това само болния мозък на соросоидно-гербаджииски психопатарошки трол може да го роди!

Това да вееш чуждо национално знаме на националния си празник май само у нас го има...

Руското знаме е и българско

Да, а ние сме 16-тата република на СССР!...

Това при всяко положение си е национално предателство. Точно днес е особен грях. Не са умирали българските опълченци а и руските и другите за да сменим един господар и поробител с друг. Не че със санстефанския договор се урежда нещо много по-различно...

Ти да не искаш на Шипка да се вее хамериканско знаме ?

човека много ясно. Не е редно да се вее чуждо. Иначе е баси "националния" празник. Народите се освобождават за да веят собственото си знаме. Другото е смяна на господаря но си остават роби.

На Шипка са загивали руски войници за българска свобода. Много ясно, че ще се веят руски знамена

Бяха предимно самарски знамена - приличат на руското, но са с кръст по средата. За невежите да прочетат в Уикипедия: Самарското знаме е български боен флаг, национална светиня, един от най-важните военни символи на Българската армия. Създадено е от монахини от град Самара, Русия, и е дарено на Българското опълчение по време на Руско-турската война (1877 – 1878). Единственото знаме в историята на България, наградено с Орден.

Опълченците на Шипка са били руски войници. Въоръжени с руско оръжие, командавани от руски офицери, дали клетва за вярност на руския император, благословени от руския патриарх, който е осветил и българското знаме. Опълченци е имало и от Румъния, финландия и други страни. Волните казашки дружини също са служили на руския император.

Опълченците са само БЪЛГАРИ, верицата ти тролска. Няма такова животно: румънски опълченци, руски опълченци, финландски опълченци. Финландци, украинци, народите поробени от Русия са под робство. Те СЛУЖАТ КАТО ВОЙНИЦИ ПРИНУДИТЕЛНО в руската армия. Както Еничарския корпус на Османската империя.

Няма нищо принудително. Цялата руска империя се е вдигнала да освободи българите, пред погледа на неучастваща Европа

с освобождаването на братята християни е било за нахъсване на всички за да се бият и умират като герои както и са сторили. Вечна да е паметта им и да бъде тяхно царството небесно! Ако им бяха казали че отиват на смърт за руските имперски амбиции каквато е била всъщност целта и резултатите надали щяха да са толкова въодушевени и вероятно и изходът от войната щеше да е друг. Някой пита ли се защо е била против съединението Русия?

PREVRATADJIYATA PRODULJAVA DA HVURLYA DIARIA OT SHIPKA.RADEV E PROKLYATIE ZA BULGARIA.TOZI DOLEN,PODUL CHOVEK NYAMA MYASTO TAM.TOVA SHTE MU BUDE POSLEDNIA 3 MART TAM.RAZVALI PRAZNIKA NA ZYALA BULGARIA.DANO GOSPOD TE NAKAJE DOLEN PREDATEL

на националния празник пишете на български бе. Срам за вас.

Сигурно са сканидрали с вълнение "Пу-тин, Пу-тин!"

На 3-ти март Турция капитулира пред Русия. Не на Шипка а в Сан Стефано. Там няма нито 1 български представител, нито става въпрос за България. Войната я води Ротшилд, поради това, че султана не дава коридор на първият в света "OIL STREAM" - Баку-Батуми-Варна-Русе-Виена. Русия е принудена да воюва, ПОД МАНДАТА НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ, поради дълг към банките на Ротшилд от размер на днешни $150 млд. Който иска да благодари .... Ротшилд е Освободителя. Войната е на ДВА ФРОНТА. На Кавказкия фронт Русия е прегазена от Турция. Дори арменците не помагат. Най-големия печеливш от войната е СЪРБИЯ - от турска автономия се превръща в независима държава без нито 1 изстрел. Но днес никой не целува ръка на Русия в Белград. Подобно е положението и в Гърция - никой не празнува 3-ти март. Но Гърция и Сърбия са руски проекти и създадени от Русия .....газеща през България. През 1828г имп. Николай Първи хвърля в затвора руския капитан Георги Мамарчев (вуйчо на Раковски) защото е вдигнал за Свободата на България ВЕЛЧОВАТА ЗАВЕРА. Русия смазва ЗАВЕРАТА на българите но създава Гърция. Николай Първи дотолкова си вярва в "славянското превъзходство" , че кръщава вторият си син не Борис или Калоян а Константин- да бъде император на Гръцката империя на ПРОЛИВИТЕ. Русия създава Сърбия с 2 български епархии - Нишката и Негованската. Не от любов към българите а за да има коридор до съюзника си Виена. Веднага след войната 1878г руския инжинер Шихов построява първия в света НЕФТОПРОВОД - от кладенците до рафинерията в Баку. Днес Шихов е АЗЕРСКИ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ и името му носят държавни обекти на Азербайджан. Руснака Мендел-еев вече е създал процеса на Крекинг на нефта за Ротшилд. След войната потича ЧЕРНОТО ЗЛАТО от Баку-Батуми-Варна-Русе-Виена. Директор на рафинерията е "шведа" Нобел. С кръвта на българи, арменци и другите кавказки народи е ПРОПИТА всяка НОБЕЛОВА НАГРАДА. На Берлинската конференция Русия е върната там, където и е мястото - да се подчинява на МАНДАТА НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ. Русия използва нефтената война 1877/8 за лични цели и е наказана чрез България. Не Великите сили а Русия е виновна за решенията на Берлинската Конференция. По същия начин, за кавказката си политика, Русия бе наказана чрез Армения....преди месеци. За Русия, България и Армения са регионални конфликти за решаване на Руската имперска експанзия. Точно обратното е в ЕС: миналата година албанци и сърби си стиснаха ръцете пред М-р Тръмп....за да имат правото да станат част от мечтаният Европейски съюз.

Извинявайте ама 7 милионна България бяхме на Шипка около 1000 човека максимум.Не знам дали заради Радев хората ли не дойдоха....ама дано догодина сме повече.

Хиляда човека максимум на Шипка? След толкова призиви към хората да отидат на върха? Ако е така, считайте, че комунистите са изгубили изборите на 4 април

На всички българи. Докато това е официалният празник сме длъжни да го уважаваме ако уважаваме себе си и страната си. Но четете историята и четете внимателно и с разум. Аз примерно около всяка такава дата чета. Какъв по добър начин да си припомним миналото. Ето линк към превод на санстефанския договор. https://bg.m.wikisource.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%84%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80

bg.m.wikisource.org/wiki/Санстефанскимирендоговор а отпред напишете https://

КОМУНИСТИЧЕСКИ ИСКУСТВЕН ПРАЗНИК?????? ПРАЗНИК НА БКП И КПСС.

Де е връх Свети Никола Де е връх Шипка Никой не знае

И хиляди хора гледаха порно изпълненията на другаря Мунчо Рубленов с грипените...

Учуден съм от минусите на коментари които просто честитят 3-ти март. На кой това му пречи?

Това са дежурните козяци. Още сутринта ефира услужливо се дава на недоразумения, като историка Стоянович на първо място, да въртят и сучат как тази дата е едно голямо нищо. Берлинския сговор "освободил" България. Тъпанари, само дето не предложиха тази дата да е национален празник.

Каква е разликата? Или винаги трябва да си с омазана уста в чужди лайна, когато говориш за България?

Тоя Радев що не вземе да се гръмне. Много лесно забрави, че миналата година призоваваше хората да се качват на връх Шипка, в най-голямата епидемия и призоваваше хората да не им допускат да им орязват правата, когато бяхме при 30 души заразени на ден. Сега сме по 400 на ден Той ще поеме ли отговорност? Сега пак призовава. Някой го спирал да ходи на Шипка. Кой по -точно. Има такова нещо като карантина, но в София няма полицейски час, не се разхождат полицаи. Да , правителството се старае да ограничи тълпите - и правилно. Утре Радев ще каже, допуснахте хората да измрат, а днес насъсква тълпите да се качват на Шипка, та да се заразят с хиляди- Този човек трябва да носи наказателна отговорност. Кого покани? - руския посланик. Нека напомним, че руския патриарх, пък и Путин ни направиха на пет стотинки, на Радев си ги кани. Путин не ни признава азбуката и ние ги търпим. Но пък то никой друг не идва на гости на Радев.

Schilo

В най-голямата епидемия???!!!!. След дни се появиха двама- един от Плевен и един от Габрово, които не са били на Шипка. Айде, сега, да бъдем сериозни

По това време, в София се мъчехме да свалим до 30 души заразени, а в Блаоевград и към Македония бяха и по повече. Всички трепереха, говореше се, за полицейски час, в цяла Италия изнасяха вече с чували труповете, не съществуваха ваксини, но постепенно идваше вълната и при нас... Австроия обяви полицейски час, Франция, обяви, Сърбия обяви, Гърция обяви.... И тогава Радев реши да призовава за митинги. Хайде холан - Шипка е била през Март Ами през Юни и юли, като имаше вече по 600 заразени, защо призоваваше към протести?

Проф. Илчев в ефир за Караянчева: Боже, какви нищожества стоят начело на българската държава!

Ами прав е проф. Илчев, но е гаф на БНТ...

ТОВА ДЕБЕЛО БАБЕ ИЛИАНА ЙОТОВА ДА НЕ Е ДЪЩЕРЯ НА ВИДНИЯ КОМУНИСТ ЙОРДАН ЙОТОВ ??? ОНЗИ ОТ ЦК НА БКП ?? ИЛИ Е ЕАМО СЪВПАДЕНИЕ НА ИМЕНАТА ??