Хиляди блокирани на италиански кораб заради новия коронавирус

При китайска двойка туристи бяха открити симптоми на вирусно заболяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При положение , че град Ухан е под карантина от какъв чеп , трябва да си ги докараш до държавата и да ги вкараш под карантина ? Освен да заразиш още купища хора ? На мен ли само ми се струва малоумно цялото това упражнение ? "Редица страни започнаха днес да изолират стотици свои граждани, евакуирани от китайския град Ухан, в опит да спрат разпространението на коронавируса, отнел живота на 170 души."

Покрай този коронавирус ще блокират целия свят накрая... Вирусът е дотолкова смъртоносен,колкото и грипа,дори по малко смъртоносен,но паниката е голямо нещо! Да,грипа се лекува,докато срещу този вирус засега няма лек и разчиташ на имунната си система да се справи с него,както и на силни лекарства,които да ти укрепят организма,но е факт,че само 2% от заболелите стигат до фатален край,останалите се излекуват. А това дето политиците ни искат да приберат българите от Китай мисля,че не е много редно,защото така може да докарат вирусът тук. Мисля ,че до 2 - 3 месеца тази зараза ще отшуми с покачването на температурите,дано до тогава успеят и ваксина да разработят...

Тез китайци,които идват от Китай, всичките трябва известно време да не ги допускат по света,просто да не ги пускат в държавите,защото явно има доста,които разнасят заразата! Туристическите агенции временно трябва да спрат всякакъв достъп до Китай,както и от Китай!

Сетиха се да ги карантинират.....

Явно само аз съм тъп, и тук пишещите смятат с дървено сметало вместо с калкулатор. Не е проблема в това колко е смъртоносен вируса който още е в развитие. Големият проблем е, че имаш 14 дни в инкубационен период, в който нямаш проявени признаци, но за сметка на това сееш зараза.Практически, вече може да има 100 милиона болни.Не е особен проблем предвид гъстотата на населяване на планетата и скоростите на разпространение. А когато в една болница дойдат да се лекуват няколкостотин пъти повече хора отколкото тя може да поеме, тогава настава ад.Няма домашно лечение за това чудо, трябва специализирано такова.Тогава ще има като по чумно време, бригади които чистят труповете от улиците.Обърнете се ,и вижте че всички кашляте.Или поне една огромна част около вас кашля та се къса.И плюе итн итн. И това ще настане пирамидално, на талази.Изобщо не е шега работата, това нещо ти прави брохните на дреб за 2 дена буквално.

Ами просто е брат. Болниците в Ухан са препълнени и няма как да приемат нови хора. И какво си ги посъветвали болните?! Да си седят у тях. Е добре де ама 2-3 дена ще седиш... докато не ти свършат лекарствата и храната после ще трябва да излезеш да си ги набавиш. И ко става... сериозно болни по улицата да заразяват и малкото здрави останали. Е ти ако си чужденец каква опция имаш... няма да те приемат в болницата навсякъде рисково, много ясно ще се обърнеш към посолството да те евакуира. Иначе кво седиш и мреш. Пребират те държат те под карантирана ако си здрав добре ако не си зле.... поне няма да умреш.

Кьорфишеци и умишлено насаждане на СТРАХ !!;) Ако, го има този ВИРУС е разпространен умишлено !! Както СПИН, ЕБОЛА ...ПТИЧИ ГРИП , ЛУДА КРАВА..и.т.н ..Глобално затопляне , Озонови дупки.. СО2 емисии ВСИЧКО ЗА ПАРИ за такси и данъци, дране на стадото СЕГА вероятно за ново измислено лекарство за имунизация "ЗАДЪЛЖИТЕЛНА " и при повече от 7 милиярда население на планетата представете си за какви пари става дума!!! Алчните хиени пак са го измислили!!!;))

PEYTSCH

Потапяйте. Няма заразен, ама за всеки случай...

Я пробвай да сметнеш. Болните и умрелите растат в геометрична прогресия и сме в началото на епидемията. Ако приемем че мрат за 5 дни от момента на заболяването раздели броя на умрелите 170 на броя на заразените преди 5 дни ... Даааа... (музика от челюсти)... много страшно. От гледна точка на оптимиста досега няма умрял от заразените изван Китай. Та добри грижи помагат и може би по-малко смъртоносна форма на вируса се предава от човек на човек. Обикновен грип смъртността е под половин процент за по-лошите... Не най-лошия наречен Испански А корона вируса това е обикновенна настинка. nCoV просто се е преместила по-надълбо в гърдите да прави пневмония. Сега не се знае дали се разпространява толкова лесно като обикновнна настинка. ТОРС предишният братовчет от тая группа не се разпространяваше лесно може би защото трепаше много добре - 9%. Да се надяваме че китайцете ще си го задържат в родината.

Дигни алуминиевото фолио от главата че прегря

Да бях и аз на тоз кораб! Едене, пиене и жени с пари дето са непипани с години. Не е дадено за всеки!