Хилари и Челси Клинтън написаха "Книга за храбрите жени"

Издателството "Саймън енд Шустър" съобщи, че книгата ще излезе на 1 октомври

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво пише Моника.

Храбра жена е Хилари Родъм Клинтън. По-храбра и от Корнелия Нинова и Воленка Сидерова.

ВСИЧКИТЕ ЛИ СА ЛЕСБИЙКИ, ИЛИ САМО НЯКОИ?!

А как без Моника - най-храбрата от храбрите?

Да напишат сега една за "корумпираните алчни свине" каквато е реалноста.

храбрите да сменат момчетата от Афганистан за една година за да могат и те да видят близките си .

(да не повярваш) само ако в нея се разказва за помощничката на Хилари - Хума Абедин.

Предимството, или хитростта да пишеш за достойни хора е, че будалите неволно ще те причислят към тях, достойните. Но когато пишещият е недостоен, низък индивид, резултатът е низост, каквато и да е рекламата...

Хаххахах, пък затова българите избраха за книга на 2018 - Венета Райкова )))))Баси,кипежа на "ум и достойнство".

Викам да ходиш да се епилираш, че те аресах :)

Аз съм мъжа.

Все тая

@ муцка (нерегистриран) :D Да епилира, ако има к`во. Соята не прощава ни на акъла, ни на космИте :D

Книгата със сигурност ще им добави по няколко стотици милиона в сметките, а вие спокойно си плюйте.С това ще си останете ...

Не всичко е пари. Да те осведомя.

Ми,тогава стани четник ))))))))))))))))

По-добре ти вземи стани човек. В истинския смисъл на думата. Ако мА разбираш.

Олекна ли ви () на либерастката душичка, Джеймс (с правописна грешка)? Как ще преживеете 2020, когато лошият оранжев човек пак спечели изборите и продължи да е президент на ФАЩ? Ще виете ли срещу небето, както правехте през 2016 г.? Как е АОС? Да е ревала скоро срещу някой празен паркинг? Байдън да е опипвал момиченца тия дни? :D Клинтъновата фондация да е откраднала милиони скоро? Питам за един познат от Хаити.

ТЕБЕ ОБАЧЕ КАКВО ТЕ ГРЕЕ?! ПУДЕЛИТЕ СЕ РАДВАТ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ!

храбри?!? По скоро нагли, арогантни, долни същества , готови да минат през трупове , когато искат да направят някоя голяма мизерия . Даа, определено може да се напише цял роман за това каква скочубра е хилъри!

само Елън Дедженерис? Ами съпругата й Порша де Роси защо не е спомената.

Щото стана порно. Скучно при това.

да отбележат годишнината от сватбата им след една седмица все пак. щом са най-прочутата двойка в света. но като гледам бая бг сайтове отразяват техния бляскав живот, да речем, блиц, в рубриката им жената. така че е излишно да се морят.

Хилъри е достойна за уважение дори само заради смелостта и достойнството с които понесе Моника. Малко са такива жени!

А? Ко рече, ко? Още едно доказателство, че либерастията е страшна болест. За същата ли Хилари става дума, която хилейки се защитава изнасилвач? За същата ли Хилари става дума, която е заплашвала десетки изнасилени от съпруга си жени, за да мълчат и да не повдигат обвинения? За същата ли Хилари става дума, която се подигра с мексиканците и винаги носи лют сос в чантата си? Какво е постигнала за десетилетия като политик? Две неща ще може ли да споменете? Мога да питам още, но да отговорим на тия четирите първо! Колкото до чутовния подвиг, който така ви (малката буква, естествено, е умишлена) възхищава - ще търпи, защото е захапала кокала и няма да пусне, ако ще наследницата й утре да избие пълен училищен автобус.

Иди се гръмни,бе :) Когато чета тъпотиите на българите ми става напълно ясно защо тази държава загива!Чиба,тъпако!

Както виждаш жените са родени за това, но мъжете не.

Все тая

@Джейм Засрамвам се веднага! Чувствам се оборен. Категорично. Желязната ви () логика е необорима. Изчерпателните отговори и обосновката им - бетон. Възхищавам се ви () се, Джеймс (с правописна грешка). Къде да ида, че някой либераст да кихне и да ме зарази с либерастия? Всъщност, размислих. Ще продължавам да живея като мислещ и нормален човек. Ненормалността оставям на вас, Джеймс (с правописна грешка), справяте се блестящо и ако ми позволите - типично за съвременен либераст. Дерзайте! Go James (w/ spelling error), go!

само като си спомня как се хилеше като мастия когато убиха Кадафи и съсипаха Либия...

Критериите му - обратни.

да напишат сега една и за ционистките пачаври

Моника Люински има ли своето заслужено място в книгата ? Тя не е президент, аз не знам щатите да имат жена президент, но беше твърде близо до президента. Да кажем му държа ръката в трудните моменти в работния кабинет. Историята трябва да отчете това.

Те ако пишат за Люински, ще трябва да пишат и за целия Лолита експрес. Но пита се дали са писали за Джизлейн Максуел мадам Лолита, присъствала на сватбата на Челси, трябва да е много специален за семейството човек, ъ жена, ъ храбра жена.