Херо Мустафа посети Царевец (снимки)

Това е станало по време на посещение на дипломата във Велико Търново

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама извъртя ли някой мазен кючек там или ....

Еми тая за тва я сложиха да гледа какво си копуват той тиквун и шайка престъпници продадоха българия за дребни пари

Благодарение на САЩ сме построили Царевец.

Еми то благодарение на САЩ сме на дъното на Европа и света кво пък голяма услуга ни направиха

Баба ЯГА на посещение в старопрестолния град

Рисофилска простотия и ревност че Посланик знае български и уважава България. Малей че посредствена простотия лиха от минусчиите. Говорим за България бре тъпи, а не за вашата родина.

а на сенилния "филантропин", в чиято сянка "дибруваш", коя му е родината (определено че НЕ е Бългсрия е очевадно), та да знаем коя е И твоята.

колкото и както при една "коджа екскурзия" в края на миналия век някои "екскурзианти" бяха "уважавани" от божем сънародници и единоверци...

Трябвало е да изчака Баце да я вози с джитката, та после да пият по едно кафенце....

Ох, не стига Борисов да досажда ката ден, а сега и тази.

Българска гордост а не турска!

Абе какво ни интересува къде обикаля тази да набелязва какво могат още да ''приватизират'' краварите че всеки ден все нея изтъпанчвате сякаш е единсвения посланик в България... То бива бива ама вашето направо вони..

по твоята "логика" (???) другите посланици - щото за тях подобно статийно изобилие няма!!! - не си показват от посолствата. Тъй ли???

Много повече се показват от посолствата си другите ама не афишират кога са пръд,и като тая за да ни информират веднага:((((((

Един посланик решил да се запознае със България и ..опс викове и крясъци от тези, които със сигурност не са посещавали Царевец. Няма лошо в това да признаеш интереса към страната ни, освен, ако ти самия не я припознаваш и познаваш.

И какво да ни вълнува нас къде обикаля тази сякаш нея я вълнува как живеят мнозинството българи...А дали българите са обиколили интересните неща в България сте последния човек който може да говори от тяхно име

Ами разкажи с думи прости ти самия дали си посещавал Царевец ?

А може ли да помогне на Етър да си намерят спонсор като Левски. Някой който държи лотарията на Лас Вегас

искам да я питам с кви аерозоли ни пръскат техните военни самолети и защо не отговарят на никой като ги пита. въпросъ вече въпросът е зададен официално и към военно министерство и оня псевдомакедонеца с колана под шкембето. защо дъждовете и снега в българия спряха с началото на интензивните пръскания през 2019 и колко хиляди души измряха, тези аерозоли токсични ли са хората , животните, горите, и защо спря формирането на купесто дъждовни облаци над страната, какъв е състава и им и коя българска лаборатория ги контролира?. Защо пръскате над планините и то всеки ден. какви и са дроновете летящи над блоковете през нощта докато хорат спят/ кога ще се изнестат от българия с тея убуващи всичко живо оръжия

Браво за анализа, ЧЕ ПРЪСКАТ И ТО ЗДРАВАТА, НАНО ЧАСТИЦИ ОТ АЛУМИНИЙ, МИКРООРГАНИЗМИ И ВИРУСИ, МОЖЕ И ДРУГИ КОМПОНЕНТИ, НО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ!!!. Президентът "обеща"по време на изборите да даде информация за chemtrail, но май си замълча!!!. Ясно защо нали???. ТАКА, ЧЕ НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО СМЕ БОЛНИ, ЗАЩО НЯМА ВАЛЕЖИ И ЗАЩО ЦЕНИТЕ НА ЛЕКАРСТВАТА ВЪРВЯТ БЕЗПРОБЛЕМНО НАГОРЕ!!!. ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО ВСИЧКИ СПИМ.

Отварям хладилника и ме гледа...Херо Мустафа.Сменила е Блатечки явно.

Гаулайтерката- Хероинята благоволила видите ли да се наслади на красотата на Царевград Търнов И това е новина ;) ?!

се коментираш как Пд "прекарал" ВТ за европейското културно столичанство... ... Но веднага се сетих за шкартирания от евроГейците в "журито' унгарски Секешфехервар. Шкартираха го, щото - видите ли - имало там много църкви (а джамии - йок!), щото из сокаците щъкали само бели маджари (а "клети бежанци/мигранти" - нанай!). Какви ли" компромиси" са направили пловдивчани, за да не последват съдбата на унгарците?!?!?

Много активен този губернатор... Започна да ми прилича на По света и у нас преди 1989-та: "Днес Генералният секретар на ЦК на БКП и Председател на държавния съвет на Народна Република България другарят Тодор Живков посети Завода за тежко машиностроене в Радомир"...

Абе и тази, като един неин предшественик само ходи и инспектира, нищо че са написали, как била отишла на посещение.

Херо е много дейна в БГ :)

Ами че то всички агенти и шпиони на САЩ, скрити зад маската "дипломат" са дейни.

Ех Херо Мустафа,ако не бе Русия щяхме,да бъдем като вас Кюрдите. А някои българи хулят Русия в знак на благодарност и признателност!

на минусослагачите - след ПСВ победителите пускат кьорфишек, че кюрдите ще имат своя държава. Войната свърши преди без малко 102 години, а кюрдите сърбат ли, сърбат студена вода...

Само на мен ли англичани и американци са ми толкова неприятни, най-напред визуално

Много евтини опити да ни покаже какъв "приятел" е на България - меси баници, ходи до Търново и т.н. Само че слабите ни места отдавна са хванали мазоли и такива пропагандни мероприятия на службите им въобще не ни впечатляват. При всичката си морална дегенерация, българинът все още много лесно може да отсее фалшивото от истинското и има страхотен усет за тарикатлък.

Носталгия по целувките в уста между Брежнев и Живков ли усещам.

Възможно е, сините ретарди имате непреодолима фиксация към онова време. Нали ако не громите "комунистите", няма на какво да сте контра и оставате на сухо...

Баш пък на тази бутофория ли намери да посети от толкова истинска България?

И кое не е бутафория бе Филипов? Кажи ми, да те видим колко разбираш от история.

Оставете Херо, ами питайте как Пловдив с измами взе от В.Търново организацията но Културна столица на Европа и тотално осра всичко. Пловдивските общинари окрадоха милиони с подставени фирми, цяла година лъжеха и мажеха, че уж нищо се прави,

А на практика абсолютно нищо не сътвориха, освен кичозната кула за откриването. Ако В.Търново бе Културна Столица, това щеше да е комплимент за България и щеше да е истинска столица на културата на Европа. Но мафията обърна наопаки логиката и от това пак се осрахме пред света...

Ами как Мамин Ваньо ще напълни гушата. Нещо да сте чули за "разследване "по случая с "кулата"??. Улиците около центъра на Пловдив са с разбити плочки и дупки, да не говорим за по крайните, но само това ли.

а надолу я има я нема 20,сметайте за кво става въпрос във националната медия дир бг,а когато псуваме президента,министър председателя и опозицията ни гък ни кък от дира да търкат,ама за една кюрдска коза може

Чудесна постъпка на новият американски посланик. Не мога да не отбележа невероятната простотия която се излъчва от коментаторите на поднесената информация. Съжалявам, но 45 години не ви ли стигнаха на Царевец да се чува само руска реч. Така, че добре дошли на всички от Европа, Америка и другите краища на света. Но за "коментаторите" вход забранен.

Гледам и не вярвам на ушите си! В тоя форум само гиганти са се пръкнали! Това да обиждат посланика на най-могъщата държава на света (и наш съюзник) за нищо го нямат... Мишоци.

Америка не е най-великата страна. Бог е против нея и убиването на невинни хора.

Ти си от тия, дето говорят с бог. Ясно.

обиждаме държавата

я пак? най великата какво? -бананано държава с фондова борса ама фалирала.Това че едни лакеи се кланят на разни херо оооглу мустафа кьоргозлу нищо не значи.

Най-великата, мишок.

Приятелю, държава избила коренното население на един континент, тормозеща целия свят и налагаща така наречената "демокрация" с оръжие, пари и заплаха, не може да бъде образец за толерантност. А БЪЛГАРИЯ Е С НАД 2000г ИСТОРИЯ И Е ДАЛА НА ТАЗИ ЕВРОПА ЗНАНИЕ И КУЛТУРА, НАЙ-ВЕЧЕ ДУХОВНОСТ!!. Така, че не ми говори нито за САЩ, нито за ония варяги на Изток.

В Перник кога ще ходи?

и се шляе напред назад.. нали е разпоредила на боцко кво да става, грижи няма!

Пичове, кой верва че на тая и пука че е била на Царевец.

херо мустафа е треньор на берое бе!

Значи не е посетила "Балдуиновата кула".

посетила я е само като турист, а не да изпълни предназначението на кулата

входа ?

Колкото си е платила и за американските военни бази в България.

Браво на Херо ! Браво и на Мустафа !.. Абе, всички да са живи и здрави !..

Най - важната новина за деня.

защо не ходи в гетата,там обичат такива

Всеки ден ли ще четем къде ходи и какво прави тази жена? Или тя не разбира, че ние си имаме достатъчно проблеми и не ни интересуват нейните занятия?

Ден без инфо за херо е дин безсмислен ден.

Те пък наште намериха посред зима да я закарат по тия камънаци.