Херо Мустафа избра българската роза за свой символ (снимки)

Американският посланик ще подарява уникалната монета по време на работата си в България

Обратно в новината

Коментари - Херо Мустафа избра българската роза за свой символ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деспот Мустафа вече и монети си сече

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

Гявури, Да живей Н. В. Падишаха Султан Ердоган! Гласувайте за ДОСТ!

САЩ направиха много силен ход с избора на чаровната и умна посланик Мустафа. Дано да успее в мисията си и наистина да сближи двата народа. Прекрасен дипломат!

А бе тая крива глава вече и значка има, нещо фланелки или парфюм нейна марка, кога?!?!?

Г-жа Мустафа е възможно най-добрите вариант за американски посланник. Тя ще бъде гарант за целостта на България срещу Турция и Русия. Сега е момента българските партии, чрез Г-жа Мустафа, да заявят Българската позиция за Свободен Кюрдистан....от Арарат до Кувейт.

“Българска роза”??? Нима не знае редакторката че розите са дошли от област Ъспарта в Турция. По време на османската империя, османците са засяли рози в Казанлъшко, поради хубавия подбалкански климат. Истинските рози са в Ъспарта. Но лазанлъшкоте станали по маслодайни заради климата. Османците са пооогнали да се развие този занаят в този край. Също така и лалето идва от Османската империя във Холандия. Лалето е символа на империята. Паитахта е родината на лалето. Посетете Тюлип мизея в Амстердам.

Е и?

Казваш, преди 2400 г са идвали джагалите от Гоби за да садят рози за тракийските принцеси. Иначе няма друго обяснение, според теб, защо има розово масло в погребенията на тракийски принцеси. Или джагалите са донесли и инталациите за ракия от 9-ти век в България? "Тюркското" "Ръкъ" за алкохолната гроздовица идва от Българската дума РЪКА. РАКИЯ е тоста "от РЪКа пИЯ". В Алтай до днес се напивате от прокиснало прясно мляко от кобилите. Процеса на ДЕСТИЛАЦИЯ е един и същ при етеричните масла и алкохолите.

Лошото ни е че винаги залитаме ту към едни ту към други вече ставаме смешни с тая българо американска дружба както едно време с руско българската

Тази пресоли манджата.То не бяха песни,баници и салтанати, но поне да беше облякла нашенска носия с везани ръкави, преди да ни уведомят,че са против Балкански поток. Сега вече може да спре да ни се възхищава , да говори на български , и хайде да остави розата като символ, а да си използва я скункс, я гърмяща змия - повече ще им отива .

Абе до кога ще ни занимавате непрестаано с тази както ни занимавате с кифлите при звездите???

Докато свикнем, все пак следващия премиер може направо да ни го пратят стратегическите ни парньори, не за друго ами да не си хабим паричките за избори.

Бойко няма ли да я привиаш тая краварка и да и дадеш една протестна нота, заради вмешателство на уса във вътрешните работи на суверенна държава, става въпрос за тръбата от турция до Сърбия!!!!!

Розата ще бъде подарена на ББ

И РОЗИ И ТРЪНИ, КАКВОТО И ДА ИЗБЕРЕШ, ЛЮБИМКА НЯМА ДА НИ СТАНЕШ! ДА СИ ЗНАЕШ ОТ СЕГА! МОЖЕ ДА ПИТАШ И ТЕЗИ ПРЕДИ ТЕБ!

Херо Мустафа избра българската роза за свой символ и ББ за палячо.

Ама на палячото и на розата ние им плащаме масрафа.

Всичко може да казвате за тази жена но си личи че е интелигентна и образована, с Винету са различни лиги, ще му съпи на врата и ще има падни стани, жалко за България

Не си полуидиот , а пълен.

Отдавна са му стъпили на врата а тая само ще натиска ''напомнящо''...

Трябва ли всеки ден да ни навирате тази Мустафа на първа страница? Какво ни интересува тя какво харесва?

че НИКОЙ РУСКИ ПОСЛАНИК НЕ ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ! Доволна ли сте сега?

За какво да говори български като езиците ни са почти еднакви, буквите ни също!!!Хахахаха!

Не ме интересува дали говори на Български, а дали предлага нещо изгодно на България. А в случая заместник-държавният секретар на САЩ по политическите въпроси Дейвид Хейл се обяви за спиране на изгодния за България, Балкански газов поток, за да купуваме по-скъпия и неизгоден за нас Американски газ. А ти продължавай да си се кефиш как ти говорят на Български!

Хубу - роза;) Я сега и една кампания за засаждане на рози по трасето на "балкански поток" - и без това почвата е разкопана, и вода още се намира...;)

и някой руски посланик да научи някога български!

С братята си се разбираме и без да се учим нашият единен език- буквите ни също са еднакви.

В Украйна от "братската " любов загинаха 13 000 украинци!

До: ХАХАХАХААААА Загинаха защото слушаха американските си наставници, и съсипаха всичко което имаха!

Мръсни дирнишки педалчета, колкото и да триете, толкова повече ги намразвам краварите и вас , техните платени подлоги.

То ние имаме хилядолетна история, точно защото не се връзваме на лицемерни спектакли!

Колко мило..разпръцках се от вълнение..

Връща се в твоята Америка или по-скоро където си се родила. Какво ни интересува какво върши тази хабиби всекидневно. Защо не ни информирате какво прави руският посланик?

това е кражба!

Херо е научила 2 думи на български "Спрете тръбата". Друго не и трябва да знае. Тиквинджър си има преводачи а от практична гледна точка, българския е безполезен език с намаляващ брой хора които го говорят, нулево икономически значение, а и малкото останали с готовност сричат на немски френски и английски! Херо Мустафа - според Уикипедия поне - е Трети Ранг дипломат. Най ниският в Американската Администрация.

Кефя й се! Най-после пратиха хубав човек у нас!

да подарява хамбургери

Ако беше статия за Макаров тук щяха да валят хвалебствени тролско рашистки коментари! Жалки платени национални предатели!

Абе, за американската посланичка иде реч, а не за умственото ти разстройство!

Ама тая не е ли туркиня по вяра? Каква Коледа, какви рози? Още малко ще кажете, че е разточила баница със свинска мас!?

Специално за Бокич, може и да му е замесила...

Розата е НАШ символ. Точно американка и точно Мустафа да ни вземе символа Това е символично за намесата им в България.

Розата си я присвоихме от рекламата на Турция, а нидерландците им откраднаха лалето! Лалето, зюмбюлът и розата са типични турски символи, както се пее в песента "Лале ли си, зюмбюл ли си, гюл ли си?"

Деца, не си играйте с Херо Мустафа... не е безопасно

Лицемерка! Както ти се мазни и ти се прави на приятел, така ще ти забие нож в гърба без никакви скрупули. Както се е направила на по-амеркианка от амеркинците, така се прави и на по-българка от българките.

ТОЯ ХЕРО ПЛАШИ ДЕЦАТА БРЕ

Мустафата е по-често по телевизията от Боко, взе да става смешно.Човек да се чуди ,кой управлява, макар да е пределно ясно, че са краварите.