Дутерте: Ще хвърлям от хеликоптер корумпирани чиновници

Филипинският президент Родриго Дутерте заяви, че корумпираните държавни служители ще бъдат хвърлени от хеликоптер. Вече го направил веднъж и нищо не го спирало.

Обратно в новината

Коментари - Дутерте: Ще хвърлям от хеликоптер корумпирани чиновници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепям!!!

Поканете го официално г- н Дутерте за обмяна на добри практики в България и за около месец страната ще тръгне по нов път на развитие.

Ако Аз съм начело в Българистан и Аз ще постъпя така иначе няма оправия с тази паплач , всички крадат А виновни няма .Най големите крадци са Те.И оръжие си продават . Хора това са чудовища от А до Я.

Тука в БГ ела, ще имаш много работа- влизат във властта голи селяндури, излизат милионери :костов, софиянски, доган, пеевски, цветанов, борисов, милен велчев, долорес аресенова, даниел вълчев, миглена кунева, първанов, йотова и още и още и още.... А вчера едно момиче на 17 години в пълна бедност с 260лв на месец или 130евро на месец, погреба болната си от рак майка, а по улиците е пълно с бездомни хора.... Боже, къде си?

Няма да ни стигнат хеликоптерите на нас. Китайския метод е по-евтин.

Ако въведат тая практика в България - Правосъдната система ще обезлюдее по отнношение на мигистрати!

Тоя пич ми става от ден на ден по-симпатичен. Време е дребните недосегаеми душици да си припомнят какво е това лична отговорност.

Малко крайно. Но, защо пък не? С пожелание, за по-малко корупция през 2017.

Еееех, как и ние имаме нужда от един такъв .... ще го заболят ръцете от бутане.

ПРЕДСТАВЯМ СИ, АКО ТОВА НАПРАВИ У НАС, КАКВО БИ СЕ ПОЛУЧИЛО !!! НАЙ НАПРЕД СЪДЕБНИТЕ ПАЛАТИ ЩЕ ОСЪМНАТ ПУСТИ !!!!

МНОГО СВЕЖА И ДОБРА ИДЕЯ :) ОПРЕДЕЛЕНО МИ ХАРЕСВА!

" екстравагЕнтният " диктатор ще подмине по обществена подкрепа дори Путин. Явно и в България ще трябва да се намери един лудак като тоя.

Добре е и в нашата авиация да позаделят някой хеликоптер, има резон в предложението!

Сега разбрах защо Боци като лети с Кугара го връзват с 3 колана!

Малко се притеснявам понеже нашите корумпирани вече се возят в хеликоптери. Остава дадойде този да ги метне от тях. Представете си да ви уцели тиква от 500 метра височина или какви биха били щетите по някой от многобройните ни първокласни пътища, ако върху него се размаже някоя пртизанска внучка с критична маса.

Дутерте,ела в България,тука има поле за действие! Почни първо от плевнята и т.н....

първо иди да видиш Филипините каква са мизерия, после кани малумния им олигофрен.

Не ти ли идва на акъл,че мизерията там е следствие от това срещу което се бори Дуарте.

А ти обиколи малко България и ще видиш по-голяма мизерия от това което е в Афганистан.

...това е нашiят човек !...да го поканим да доиде в Bалгарiя...като приварши в страната си ...тук има много работа за него !...ще му бадем благодарни !

Евала г-н президент,но аз живея в корумпирана държава и никога нашето крадливо племе няма да има президент като тебе.

Народният съд е извънреден съд, действал от 1944 до 1945 г. Той е четвърти пореден съд, след национална катастрофа или тежка криза, над управляващата върхушка в България. Първият държавен съд е през 1903 над министри, обвинени в измяна и корупция. Няма влезли в сила присъди. Вторият е през 1911, пак над министри, пак измяна и корупция. Няма присъди. Третият е 1920, за националните катастрофи с доживотни присъди, впоследствие отменени. Четвъртият ,Народният съд, е през 1944 . Арестувани са 28 630 души. Срещу 10919 са повдигнати обвинения, 9550 са осъдени, на смърт са осъдени 2730 души, а 305 души получават доживотен затвор,за останалите лагер, конфискация на имуществото и глоби. Наредба-закон за съдене от Народен съд виновниците за въвличане България в Световната война срещу Съюзените народи и за злодеянията, свързани с нея.

Много ме кефиш, честно... Те, тези, които съдиха през 44-та за измяна и корупция, сега тях няма кой да осъди за същото.

Българската история има по различен , но подобен пример със"Закона за борба срещу разбойничеството" след поражението във войните за национално обединение.И тогава както давате примера със Аржентина организацията на българските офицери"Военен Съюз" и неговите ударни групи са успяли да ликвидират, не само разбойници , но и продажни политици- нацинални предатели.

По добре субсидията да я даваме на тоя пич да ни избави от наще боклуци че ние сами не можем

не може ли да го наемем този за няколко месеца в годината ... и да му се плаща на пуснат от хеликоптера ... ;):)

Как е възможно изобщо подобен изверг да се добере до властта и да определя съдбите на хората. Да не е бог та да ги съди и то за какво. Дали на децата да се повеселят, а чиновниците възможност за малко по добър живот. Изверг, срам за човечеството

Ти явно си наркодилър с лява резба.

Чак пък наркодилър.

На корумпираните боклуци, крадците и наркотрафикантите ли? Аз не забелязвам те да са се разчувствали от това, че унищожиха държавата. Ако у нас бяха взети мерки срещу тези изроди нямаше днес да сме останали около 4 - 5 млн. души. Нямаше 50% от учениците да са неграмотни.

.. Дутерте го е разбрал, защото като прокурор е мислел с глаата си , а не със здника и шкембето като Цацаров. В БГ в едно градче с 20-30000 жители всички се знаят до двето коляно-значт си историите, кой с какво се занимава, кой откъде печели, знаят наркодилърите, рекетьорите и цялата тази измет не е повече от 3-5 % от аселението , но трови живота. Айде да не са тричленки, нека да са петчленки , които да определят дали някой е виновен , или не . Заключението на местния импровизиран съд ще бъде сто пъти по-ефективно о позезно за обществото от продажната прокуратура и съдебна система

това го е имало и у нас след 19 май и е работило отлично. Разкапаното ни правораздаване просто плаче за нов Кимон Георгиев

А-а-а, ясно. Ще въвежда нов метод на управление. Дали няма да му трябва полигон за тренировки? Тук може да му предоставим куп оядени неономенклатурчици за хвърляне - от хеликоптери, балони, делтапланери - нека ескпериментира на воля

Точно такъв, като Дутерте, ни трябва!!! Да изхвърли от хеликоптера бандитската ни сган, която 27 години управлява България!

Дутерте ме кефи!

Сус бре, корупцията в най-голямото завоевание на американската демокрация. Чрез нея се управляват корумпираните правителства в целия "демократичен"свят. Да се забрани борбата с корупцията.

Ще дойде и неговия Ред за скок без парашут , нищо ново под слъцето !

И тук ни е необходим а не Сталин и сталинизъм ! Сега на всякъде има МАТРЯЛ , дал господ . . . .

съществуваха в Аржентина около 1980 година. Те бяха формирования от бивши военни. Патрулираха нощем из кварталите и застрелваха на място наркодилъри, крадци, изнасилвачи. За една година градската престъпнопст беше намаляля с 50%. Но го обвиниха в липса на човешко отношение и ги закриха. Но има една прекрасна западна реклама, която олицетворява правилния начин за отстраняване на паразитите: "RAID - избива ги до крак!" Това е начина!

Дядо, лека му пръст, ще излезе прав. Един ден ми каза ( сигурно е било поне преди 30 години) : - Ще се оправи България, но тук трябва да останем 2-3 милиона. Питам го: - А другите, къде трябва да идат? - На оня свят. Като пораснеш, ще ме разбереш!

Така трябва да направи. льотчика Гумен КРадев със столетната партия и синьо-червената трътла кУРКА нИНОВА.ДОГАН(СОПОЛА). също е за там,нали са една партия(съюзници до гроб)

Tова ни трябва и на нас тук в БГ-то. Лумпени се управляват само от лумпен!

този е юрист и според теб лумпен?! интересно кой не е лумпен за теб сигурно пожарникарите и физкултурниците?

Чудесна идея! Добре ще е да се популяризира в цяла Европа!

Така се действа. Със заплахи и наказания.

Споко! Нямаме толкова много хеликоптери.

Сега всички правозащитни организации и демократични държави ще ревнат с пълен глас. Защо ли? защото корумпираните политици и наркотрафикантите са им най-ценния актив.

хахах,българия ще остане без половината си население,ако й се случи един дуерте))))))

ще има скоро доклад за човешките права. усещам.

днеска гракнеш за импийчмънт, вечерта си на хеликоптера. Бойче, пак иновират повече от тебе. това, на витоша се изтърка..... Нищо де. дуарте те светна, ти практис.