17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живота приключи за турския германец.30+20...С американците шега не бива.А и още нещо:Абе шенгенци от Германия до България колко граници е минал?

Колко трябва да си тъп да извършваш финансови измами в такъв размер в САЩ? Поне като ги правиш, прави ги в страни с по-слаба наказателна система :Д Страшен тъпанар.

Метине разтваряй бузки

голям играч е тоя , 20 милиона у джоба :)

Е - не можеше ли да им екстрадираме и дебелия, от първия ред седалки на ДПС-ТО..?!

Като не е български гражданин защо български съд ще отсъжда? Да си го изпратят в Турция или Германия там да си решават.

Защото е задържан в България затова го екстрадираме ние.

Сега второкласник ще трябва да провери знанията си по математика: 30+20+20= Математийата ще я научи, но е лошо ако говорим за години.

Да сте прочели някаде из наще подкупни медии че американец е екстрадиран за престъпление в друга държава??????? Аз-НЕ!!!!!

Не си щото не може. Техния закон е такъв - американец не подлежи на съдебно преследване извън страната си.

Ако е платил данъците за откраднато в САЩ това е най съвестния американец.

заговор за извършване на измама по електронен, пощенски и банков път, за което се предвижда максимално наказание от 30 години лишаване от свобода, банкова измама, също наказуема с лишаване от свобода от максимум 30 години, и заговор за пране на пари, за което се предвиждат до 20 години затвор. а тук.. след като закриха СпецСъда дори не ги хващат!! да ви е честит пепе курчорков

Тоя или е свършил парите, или плаща на грешно място. Как ще имаш 20 мил. долара и ще се оставиш да те екстрадират??!

За САЩ такива мероприятия със съдебните власти не Минават ......Данъчните престъпления и измами ги третират като заплаха за националната сигурност ..... Тоест по малко пари за Пентагона ,ФБР ,ЦРУ и т нататък . .............

Екстрадиране на Малдивите, доживот там!