900 нови бежанци само за месец в Харманли, 2-ма са ранени

Увеличава се миграционната вълна в Харманли. Само за месец в бежанския център са регистрирани 900 имигранти, а преди това са били едва около 160 души.

Обратно в новината

Коментари - 900 нови бежанци само за месец в Харманли, 2-ма са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво са ги събрали, сега да ги думнат да не остане един в тоя лагер и проблема е решен.

Да продължаваме да се сме РАЗДЕЛЕНИ, пък ще видим къде серат гладните. Нинова, Първанов и всички опърничави и БЕЗСКРУПУЛНИ наши политици, отворете си очите, слепи ли сте? Или сте се нагушкали с пари и за вас това няма значение. Помнете, където и да избягате, в миша дупка да се скриете, ВЪЗМЕДИЕТО ЩЕ ВИ СТИГНЕ.

Който ги е канил !? " Да помислим за приемане на хора в обществото " !? Хора - ДА ! ,но това е воняща сган с претенции, средновековен манталитет и шампионски мързел... Да затворят границите незабавно !

Що за "информация" е това!? Нито знаем как са преминали границата-законно или не, защо не се прилага закона в цялата му строгост към нелегално преминаващите, защо незабавно не се връщат криминално проявените, без въобще да се разглеждат молбите им за статут-ръгали се , били се, хайде обратно без никакви помощи , лагери и какво ли не! Не стига , че ги хрантутят за повече пари, отколкото има за българите, ами дошли да крадат, да се бият и да имат претенции.... " Не е луд този, който яде зелника, а този, който му го дава!"

Те не само се бият помежду си. Масово крадат и нападат частните градини около лагера. В градския парк се разхождат пияни пред погледа на нашите деца. Скоро ще започнат да нападат и домовете ни. Плъзнали са из града като хлебарките.

Надяваха се да си внесат евтини роби, но от къде да знаят милите, че бай джаг*л не обича да бачка.

Държавната граница е свещена и неприкосновена! Трябва да се стреля без предупреждение по ВСЕКИ, който се опитва да я пресече незаконно! Да, ще загинат десетки, може и стотици нашественици. Но иначе ни чака промяна на етническия състав на България и реки от кръв в една безкрайна религиозна война до пълно изтребление!

Кой разруши кльона( солидна ограда) по границата с Турция и Гърция? Защо не е в затвора? Не са ли това Иван Костов( който днес си позволява да дава оценки и съвети!?!) и Соломон Паси?

Какви бежанци бе - нали Тиквата ни убеждаваше , че Турция няма да ги пуска към България .А бе тоя ИДИОТ що не вземе да върви на май.ата си .

като са ранени ,какво.Направо да умират.Ранени били,а що щат тук.

Достатъчно е само да се минира границата със скачащи противопехотни мини , сложи надписи и табели на всякакви циганьорски езици и никой няма да се опита дори да щурмува.

Честно казано бих искал да пощормуват няколко дни и чак тогава да спрат след като се видят червата на тея, които са пробвали вече.

даги отпратят директно за германия и от там за америка

А не може ли да затворим границите си и стрелба на месо. Откъде накъде ние ще им помагаме да се оправят? Не сме им длъжни за нищо. Сами да си оправят държавите. Ако не могат, проблема си е техен.

Защо се дават откълечни данни за броя на бежанците у нас. Няма ли независима медия която да постави въпроса и после да публикува.... у нас има толкова мигранти, разпределени там, там и там. Очакват се толкова. Какво става нямаме ли право да знаем какво се случва около нас. Днес в 21:30 часа в центъра на София, по улица Раковски хаотично напред назад се движеше група от 10-11 мигранти мъже, с доста див вид и наоколо никаква полиция.

И по "Раковска" ли тръгнаха вече.

Ще ти спре часовника, ако публикуват данните.... )

МИНИ, МИНИРАНЕ на границата, до кога ще се лъжем бе Премиере ББ, Какава е тази оградка от тел за гащи , която ТЕЗИ ТЪЛПИ ОТ НАВЛЯЦИ си прескачат с обикновени СТЪЛБИ??? МИНИРАНЕ НА ЦЯЛАТА ГРАНИЧНА ЗОНА иначе г-да Управници ВИЕ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ ! Ще ви издигнем паметници с голите ви нагъзени задници - предателски, за да знаят децата кой е Поп Кръстю на 21в!

Набутайте ги в посолството на Германия.Да ги храни оная корумпирана ЦРУбабушкера дето ги покани.

Не, на САЩ, те подпалиха всичко.

И Сорос,дъртия боклук е най-виновен с неговите масонски организаций и спонсорирането на цялата тази измет...

СКОПЕНИ политици, СКОПЕНИ депутати, няма дори кой да ОБЯВИ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ! Това е война предизвикана от НАШЕСТВЕНИЦИ, а НИЕ БЕЗДЕЙСТВАМЕ??? Утре като се събудиш българино, няма да има вече Б-я, а ще се нарича Фереджерия??? СТОЙ И ГЛЕДАЙ още безучастно български народе, тези хамстери ще ни навлекат само болести, въшки и терор... Къде е Премиера сега да ни "омайва с приспивни песни", за да каже КАКВО ПРАВИМ С ТЕЗИ НАТРАПНИЦИ, ЗАВИНАГИ ЛИ ЩЕ ГИ ХРАНТУТИМ и ще остават в държавата ни да тровят въздуха??? Или сами да запретнем ръкави и...нататък знаете....действаме! Вън, НЕ ГИ ИСКАМЕЕеее!

Какво става, върнахме "гюлениста", върнахме кюрдите, които изискаха, а бежанците не спират и не спират. Борисов стои и чака чудо, Господ да спаси България, която той въвлече в сирийския конфликт със сбирката в Правец.

Тиквун е 111% османски васал,не очаквай да направи нещо и някъде за някой българин.

но трябва хората да са единни(ха-ха).Масово почват да се бият бежанците по пътищата,може и да се застрели някой друг,а каналджиите да се бесят на дърветата.Правителството какво ще направи - ще вкарва хората в затвора ли.Ако е МАСОВО,какво масово ще влезнем всички в затвора ли ?!? И в центровете да ги хранят за месец с минималната пенсия,ако не им харесва да се махат от територията.

Абсолютно СЪГЛАСЕН! По примера на ДИНКО!!! и нека Динковците се множат, на кой да разчиташ българино, те всичките власти, които трябва да ПАЗЯТ РОД, РОДИНА и ДЪРЖАВА са затънали до гуша в лайна от ДАЛАВЕРИ и тези въшливи навляци са им добра далавера, ама далавера като се започне от трафиканстване, до хранене, нощувки, медицинско обслужване и т.н...., затова е ясно, ЧЕ ДОРИ АЛЧНИТЕ ДА ЗАТРИЯТ държавата, те ще се спасят, но за нас НА КОЙ МУ ПУКА???

jizast

Абе откъде минават тия скакалци бе. Нали ограда направихме. Прехвъчат отгоре като орли или прокопават земята като червеи за да влязат в БГ. Пак ли сме оставили оградните съоръжения на самотек или пък не смеем да размахаме палките и да използваме гумени куршуми за нарушителите на границата?

Постигнаха своето.. ония с водката! Природата, обаче връща най-добре!

Няма нищо страшно. Сега чакаме само да обогатят генофонда ни, по думите на една родна евроатлантическа зелка. За сведение на мат'ряла, който продължава да хърка упоително под политико-медийно-НПО-ска упойка, замислял ли се е поне с какви пари ще бъдет изхранвани бъдещите ни колячи?! Мислите ли, че в скоро време, вождът ни Винету няма да изтегли поредния заем за отглеждането на горките "бежанци", за които е определен минимум от 1200 лева? Щом за друго блеещите овци НЕ ЖЕЛАЯТ да мислят, поне да помислят за единственото, което може да ги стресне - за джоба си!

народе гласувай за каракачанов или радев за да изгоним герберската мафия по-скоро! тия евро еничари ще ни затрият тяхната кожа

След като Сърбия затвори границата те знаят, че няма къде да ходят. Какво правим? Ще чакаме некадърността и коректността на ГЕРБ да ни наводнят с бежанци ли? Щом Сърбите са затворили своята и ние да спираме да ги приемаме! Тия граничари по сръбската граница да не стоят там и да връщат джагалите обратно в България, а да отиват на турксата и гръцката граница! Междувременно трябва да се забрани на мигрантите да се шляят безконтролно из градовете! Тези неща или да се намесваме народа.

Ясно - закони, граници и правила са само за местните балъци! Всички тарамбуки от майната си спокойно се намъкват без документи, като се настаняват и издържат за сметка пак на местните балъци!

Сърбите са върнали 2000 души за месец, сигурно са те.

Защо не се връщат нелегалите веднага в Турция- където са извършили първото престъпление- незаконно минаване на турската граница?!

Защото приятелят Ердоган ще се разсърди.

Препоръчвам ви да гледате филма "Търговецът на смърт". Американски е и много добре илюстрира тенденцията за ислямизирането на Европа.

Е нали Масларкати искаше да внася работна ръка

Ако така продължава,ситуацията е много тревожна! Не само защото тия хора трябва да се изхранват и да им се гарантира препитание. Има нещо по-страшно.Това е друга религия и култура.Такава диаспора,ако е многочислена е в състояние да дестабилизира държавата. Да промени национални и етническо-религиозни ценности.Ето това е важната и сериозна тема.За съжаление тук участниците са много по малко отколкото при темите,където има караници и ругатни кой да бъде Президент. Не разбрахте ли,че Президентът в България е като английската кралица; царува без да управлява.

Писания на национални предатели - унищожители на България! Що някой ГЕРБераст тук не ни светне, каква е точна "политиката на правителството" по отношение на миграцията? Подкрепя ли сега обсъжданите в ЕС постоянни и все по-нарастващи квоти за преразпределение на мигрантите или като Вишеградците отказва да ги приеме? Пък да вземе и да каже - колко (горе долу) мигранти има сега у няс? НЕ колко има в центровете, колко са влизли и колко излезли от страната, а колко общо са тук? Какъв е процентът на прстъпностт от мигранти в районите където с центровете? Какви престъпления се извършват от тях? Колко са депортирани заради криминални престъпления? Колко точно са ни върнати по Единбургските споразумения и от кои страни? По колко пари отиват ежемесечно за обслужването на цялата тая паплач - Борисов каза по 600 евро на калпак, но колко още отиват от ДАБ за БЧК (имат сключен договор) и за ченгетата, за допълнителните дейности на ДАНС, МЗ, МОН, МО и т.н.? Това са огромни пари! От ЕС са ни планирани 7 млн евро за 3 години!

Тези глупости защото си тъп ли ги написа или защото ти платиха от руското посолство?

Защо си толкова гаден,нямаш ли капка чувство към собствената си държава?!

на мен пък ми е интересно каква ли би била политиката на орешарски...на станишев,в тази ситуация,ако не си трол отговори какво мислиш, че те биха направили..

Не бих могъл да ги отделя от групата. Но защо трябва да се занимаваме с хипотетични версии,при положение,че страшните въпроси са тук и сега.

Мисля, че политиката на Станишев и Местан (Орешарски не определяше политиката) не би се различавала от тази на сега управляващите ни национални предатели. Единствената разлика между тях е, че онези поддържаха гладна, изпосталяла, но все пак жива кокошката, дето им снася златните яйца. ГЕРБ са склонни да я заколяти да се натъпчат - веднъж. За после не се интересуват.

всеки който си мисли,че може да се спрат емигрантите с полиция или армия е абсолютен наивник, дори стена не може да ги спре. единствения вариант е миниране на границата но това разбира се няма да го позволят от европа и америка. както се вижда и го очаквах бежанците вече започнаха да остават у нас. за нас остава единствено да продаваме каквото имаме и да се махаме колкото по далече. с българия, като държава на кръстопът и безгръбначни политици е свършено. герб наистина се оказаха гроб за българия. първото им правителство беше най лошото през последните 25 години а второто постави началото на края на българия. не може да нямаш собствена политика и за всичко да искаш разрешение от брюксел.

Тези глупости защото си тъп ли ги написа или защото ти платиха от руското посолство?

По-скоро ти си тъпия. Поне в този случай.

"За нас като европейци е много по-лесно да им помогнем там, отколкото да им помагаме тук." Веднъж да каже нещо умно.

младене какво ще кажеш за тези и думи. По думите на Георгиева трябва да се помисли за устойчиво влизане на хора не само на пазара на труда, но и в обществото. ето какви двуличници са нашите политици.

Гласи се за президент. Изберат ли я, друго ще приказва.

По последно социологическо проучване 62% от българите подкрепят политиката на кабинета по отношение на бежанците и мигрантите и само 20% я считат за неуспешна. А тук във форума атакаджиите направо се оляха...

Поръчкова статия! Првителството се справя отлично: -- Само за последните два месеца са отблъснати над 20.000 опита за влизане в България през Турция -- Много полицаи и войници са разположени по границата ни с Турция -- Поискано и получено бе подкрепление от Фронтекс Какво повече искате?!

Като качим на самолетите за Кабул и Багдад 500-600 човека и афганистанците и иракчаните просто ще престанат да идват... Но нашето страхливо правителство не предприема нищо, народът мълчи и с огромно уважение произнася "Бате Бойко"...

абе тва не не зависи от бойко..

Той пазара на труда няма нужда от функционално и социално неграмотни хора, каквито са масово т.нар. "бежанци". Ясно е, че хората бягат от лошо, но с какво те са помогнали да се променят нещата? Та те собствено усилие не са положили да се образоват. Европа няма нужда от смучещи социалните им системи мързеливи, мърляви мизерници. Ама тия в Брюксел тотално слепи бе...

Не мога да разбера за какви бежанци се говори, след като много малка част от тях са сирийци.

"По думите на Георгиева трябва да се помисли за устойчиво влизане на хора не само на пазара на труда, но и в обществото. " - ами като ги искате - вземете си ги у вас!

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ КАТО ВИКАТЕ ОТ ФОРУМИТЕ НЯМА КОЙ ДА ВИ ЧУЕ ? ТУКА КВОТО И ДА ИСКАТЕ КВОТО И ДА ПИШЕТЕ НЯМА КАК ДА СЕ ИЗПЪЛНИ. ТИЯ НЕЩА СЕ ИЗКРЕЩЯВАТ НА ПЛОЩАДИТЕ С ИСКАНИЯ ЗА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВО. А ТУКА МАЛКО РАБОТАТА Е ЛАФ ДА СТАВА.

За да се организират успешни протести се изисква професионална организация, медийна подкрепа и много пари. В момента общо взето единствено проамерикански организации разполагат с всичките тези условия. Иначе ходят по 200-250 човека и телевизията и "демократичната" преса ги окарикатуряват като "привърженици на Атака и хора на Боян Расате"...

Масово почват да се бият бежанците по пътищата,може и да се застрели някой друг.Правителството какво ще направи - ще вкарва хората в затвора ли.Ако е МАСОВО,какво масово ще влезнем всички в затвора ли ?!?

поне не е скучно. Докато европа потъва в диващина и цял свят й се надсмива, поредната шизофренична простакеса "обяснява", че трябвало да се помисли за нещо си... Цирк!

Боко женският орган е изключително страхлива мутра,и изключително подло създание!Нека си мисли,че феса ислямист ще спре циганските орди от нашествие в България!Тоя страхливец или не вижда колко нагли са колегите му от дост и дпс и постепенно налагат протурското влияние в България,или е съучастник,който много неумело манипулира Българският народ,или поне част от него!

Вълната от нелегални мигранти Няма да спре докато Ние не я Спрем решително и трайно ! Проблема е в Нас че ги пускаме, те сами няма да спрат да прииждат !

kirchevo

Много сте "РЕШИТЕЛНИ" И "ТРАЙНИ" тук по форумЕте, а иначе ЖИВИ МИШОЦИ.

Не ми пука за вас и вашата религия. Тук е Българи ! Пука ми за Българите и Българските обичаи. Ако искате да спазвате вашите обичаи вместо нашите СТОЙТЕ СИ В СОБСТВЕНИТЕ ДЪРЖАВИ ! Ние нямаме нужда от вас !

дали четат дир.бг?

афганците веднага в самолета и обратно- нали имаме транспортни военни самолети- само част от сирийците не са икономически емигранти

ЗАЩО БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА, ПРАКТИЧЕСКИ ИМА НУЖДА ОТ НАХЛУВАНЕ НА МИГРАНТИ ?!?!

НЕЗАКОННОТО ПРЕМИНАВАНЕ НА ГРАНИЦАТА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!! ТРЕТИРАЙТЕ ГИ КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ, А НЕ ДА ГИ ПОДСЛОНЯВАТЕ, ХРАНИТЕ И ДА ГИ УКРИВАТЕ !!! ТОЧКА.

Няма точка, ще трябва и да ги пенсионираме!

ОТ 7.62

И твоята също сталинска. Безродна евролиберастна отрепка също като баба си Меркел

БОКО връща на Турция само тези, които му ги искат - само политическите опозиционери. Ако се кандидатира за президент къде ли ще се класира..

Този проблем с бежанците се познава от поне 2 години вече. Констатираме, че границата не е охраняван адекватно в този момент, въпреки безбройните сигнали за пренасочването на потока от мигранти през България. Извод : некадърници ни управляват, и то големи.