Хамид Хамид: Видяхме истинското лице на задкулисието

Участниците в коалицията нямат идеологически различия, защото нямат идеология, заяви Джейхан Ибрямов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го усетите когато Рашков застъпи

Айде, нека е на тяхния език: Аман от продажни мангали. Стига са ни управляваши Хамид, Аталай и г-на, който е с дислекция и трудно говори български език, а имено карайдаръ. Как може някой да излиза на парламентарната трибуна, на българския парламент и да не знае български език. Това теябва да спре

Това задкулисие според вас ще управлява с мнозинство след следващите избори

Алооо, Хамидчо, преди години чухме и видяхме кой бил инструмента на властта, обаче това нещо ти убягва.

Да виждаме го от години, господин престъпник. Нарича се дпс-герб.

когато решенията се вземат някъде другаде - от сараите,от диванчето, от Банкя. Така че др.Хамид2, задкулисието е откъм ДПС,ИТН и ГЕРБ. Просто е!

Хади ба да казва датата да го организирваме рейсовете от Турция чакат я

какъв мазен и гнусен тюфлек.

Този го изгледах вчера. Беше много трудно, но устоях да го изгледам. Този индивид е безкрайно нечистоплътен в помислите си. Дори и по-нечистоплътен от Бойко Методиев Борисов!

чували с цимент под очите на арестанта от снимката. Има вид на изкарал поне три години в Белене.

отруден човек...

Този съвсем се увлече.Държат се нагло и самоуверено защото наритването им се размина. Засега!

загубиха добрият тон, значи са се паникьосали. Както каза любимият им Христо Иванов: Не че харесвам особено Рашков, но като гледам реакцията на ГЕРБ и ДПС, почвам да си мисля, че е правилният човек за шеф на КПКОМПИ.

Проклятието на България.

И добри приятелчета на ГРОБ.

нинова е в нокдаун, от ПП ѝ казаха, че няма да ѝ предложат премиер докато парламентът не избере Рашков за шеф на КПКОНПИ, ето как се отнасят към нея и към БСП, като послушни б..., а нинова се беше подготвила за втори кръг преговори, че и за трети ... и така до 15 август

А това защо го пишеш под плюнките на ДПС по ДБ?...

Видял си го още, щом си се погледнал в огледалото!

България,турците са наши сънародници - трудолюбиви и добри хора, Обаче ей такива като този домус се държат с тях като с рая, "страхуват" ги с всякакви измислици. Станете,братя, турци,и изкрещете в лицата на тези гьонсурати, които са всички с досиета от дс, бамбашка с меди доганов~сава ~аман, бей, наман. Ние сме граждани на Българи и Европа, а не рая доганя.

Гнусен , мазен фес

Кой говори за задкулисие???

Само за момент да си представим какво бихме чули ако дпс и герб бъдат записани без да знаят.

ами чухме - ПКП, да им го набием с двеста

Мазен и гнусен! Това не ще да е от имам баялда, противен турчин.

Абе, вие ли долни ибрикчии и доносници, които създадохте корупцията и мафията, точно вие ли говорите за задкулисие след като точно вие го представлявате и управлявате. ДПС трябва да бъде забранена със закон , а нейните кадри и “лидери” съдени за най-големите кражби и предтъпления в държавата барабар със Шиши, Ментата и Сокола….за неграмотния олигофрен назначен за председател даже няма да коментирам

В момента не сте с тях и ви е криво

Хамид Хамид 40 години в реденето на политическите карти! Дпс са извън парламента, какво още искат след толкова години игри на кантара???

ДПС е ДС - там няма такива записи, всичко се решава ЗАДКУЛИСНО... но без записи

В грешка сте всичките дето твърдите, че СДС и Костов са дали някакво рамо на ДПС. ПОНЕ НОВАТА ИСТОРИЯ СИ НАУЧИТЕ. ДПС се регистрира като партия по ВРЕМЕТО НА ЛУКАНОВ-1990 г. Костов изхвърли ДПС от властта и те му спретнаха вот на недоварие. След това докараха Испанският лъжец. ЧЕТЕТЕ, за тези събития има много материали. ДПС ги създаде БКП/БСП. Меди Доганов /Ахмед Доган/ е сътрудник на Държавна сигурност и ухо в Пазарджишкия затвор, където са затворени турските терористи, взривили гарата в Пловдив през 1984 година. Новините на турски не ги гледат дори и т.н "турци в България, защото те отдавна си гледат турска телевизия.

"Новините на турски не ги гледат дори и т.н "турци в България, защото те отдавна си гледат турска телевизия." Та кой ги въведе? Повтаряме въпроса

Заради такива нечистопльтни перспни като Хамид на квадрат, хората са негативни към ДъПъСъ ( изказ на М.Карадайъ)...

Нищо не прави в парламента само Копейкин, дори истеричката ДеситУ и наглия Манев квичат като нерези в НС,това пак е "нещо правене".

Долен турски плужек.

Идеологията на Гроб и Дпс крадене колкото може...

Ти серозно ли бе, чичка?!? Чета и не вярвам на ушите си - най-гнусната организирана престъпна група, маскирана като политическа партия се е загрижила за задкулисието?

ТИЯ ЩОМ КВИЧАТ Е НА ДОБРЕ,РАШКОВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В КПКОНПИ,,СПОМНЕТЕ СИ КАК ИЗБРАХА ГЕШЕФ СЛЕД КОЛКО ПРОТЕСТА И НАКРАЯ ВИ ПОКАЗА СРЕДЕН ПРЪСТ..

квичене се чува май само от Простите Педали, гейовете от Дай България и от червените чугуни,защото кокалът се оказа много хлъзгав за техните прогнили от злоба и ненавист мръсни зъбки

То е ясно откъде идва квиченето от гробарите и от техните шефове дпс.

Да, ей го на снимката!

докъде стигнахме, нинова на висок глас казва, че няма да върне мандата докато не изберат Рашков, а мандатът е за съставяне на правителство, не за определени назначения или удължаване с цял месец парламента, което е 2 млн. и половина само заплати, никой не смее гък да каже, само ДПС.

Щото Рашков ще свърши нещо... И той като Гешев отчита нищоправене за дейност

ДПС говори за задкулисието???????. Това да не е шега. Да не би Меди Доганов не не е от тази партия, а. Кой твърдеше че раздава порциите в държавата? Кой играеше балансьор на всяко правителство? Иван Костов бе първият, който открито каза "ДПС е преклятието за България" и изгони 9 техни министри за една нощ!!!. Да, ДПС е проклятие и докато това проклятие има достъп до властта - нищо в тази държава няма да върви. За това - никога повече ДПС и нейни креатури на власт. Относно ГЕРБ - първото правителство на ГЕРБ люто се закани че ще раследва, ще извъжда и показва нарушенията на ДПС. След 12 години на власт от страна на ГЕРБ не се чу ЕДНА ДУМА по посока на ДПС. Разрушиха едно барбекю, а си затвориха очите за базата Росенец, ТЕЦ Варна и една камара други поразии извършени от същата тази партия, която днес говори за задкулисие. Никога повече ГЕРБ на власт.

Не беше ли Костов, който им пусна новините на турски? Имам едни смътни спомени, че СДС тогава доста набута на ДПС под наставления от нашите атлантически приятели

Всички го знаят: ДПС-ченгетата,боклук мръсен....

ДПС произлиза от ДС.....

Наглост до немай къде….. Поне си трайте.

Я се скрий бе мазно мангалско прасе !!!!

Много ви моля, не обиждайте прасетата така! Те са толкова интелигентни и сладки.

Прасетата имат някакво достойнство и философска визия за живота за разлика от същества като това на снимката.

Тежка шизофрения, същата като на рашистите - дай да ги обвиним първи, че като стигнат до нас - вече да звучат несериозно обвиненията. Чиста проба хибридна атака. Viva Peefski viva Dogan. Не забравяй че сте партия на религиозна основа.

съвсем е оглупел

делянчо-магнитския няма нищо общо със задкулисието

Ще цитирам Бай Тулуп: "ДПС работи ТИХО отзад."

Ха-ха.Чухме истинският гьонсурат на ДПС-то.

Явно този за първи път се е погледнал в огледалото след като чак сега е видял истинското лице на задкулисието.

Пък вие да не сте по-различни? Все гледате да сложите свои хора на възлови места. И стига с това задкулисие. Стана банално.

Вие се скрийте някъде, че най-много да качите рейтинга на тези, от които още не сме се отървали.

Всички са маскари, а най-вече ние, че си ги търпим. Политик е мръсна, гнусна дума в кочината Бълхария, държавен служител е синоним на бездарен некадърник назначен по шуро-баджанашка линия

Верно е това.