Хамид Хамид: С Кирил Петков и Асен Василев един ден може и да станем приятели

ДПС подава ръка на "всички, които не искат да се случи същото, което се случи през последните два парламента"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще гласувам за новите месии Асенчо и Кирето. А вие?

тъй, тъй ще свалите потурите до изборите и пак анблок ще изберете радев ясни сте вие, продажници

ДПС винаги и с таз, която е на власт.

Да, ако имате къдмет да сте в една килия на затвора.

В политиката приятели няма. Има интереси.

завря златния си пръст в Тошковия гъз?! #Кой?

Много зловреден човек…

този прилича на Джаба хатянина от междузвездни войни а славиту на дърт вейдър а доган Сопола е император и на двамината

Гладна кокошка симид симид сънува …

Един нагорещен до червено Пуялник в турския гъз , да му стопи гъза и да му остави белег и да го пускат да бяга към Турция,, Хамид Хамид да бяга с РАЗПРАН гъъз към Туция, както бягаше Осман Ага през 1865 г... Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички турски ШПИОНИ, които даваха ПОДКУПИ на Боклук Борисов- Банкя-лията да стават шефове на Данъчното и Полицията и да работят в Държавната Телевизия.. Ако при Освобождението на БЪлгария бяхме ИЗГОНИЛИ всички араби и турци, сега България щеше да е с население- 12 милиона българи... Ако през 1989 г, ТОдор Живков беше ИЗГОНИЛ всички араби и турци, сега България щеше да е с население- 10 милиона българи... Заради турците и арабите живеем ЗЛЕ. Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямисти трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии.. Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.

*Чалгарите от ИТН са решен Български проблем. СевМакедония е решен Български проблем. Етническите общности в България са избрали България за своя Родина и етноса за праРодина. .. Но ДПС и турска агентура от 30години насаждат омерзения по Българските земи с клевети и всевъзможни лъжи от външни и местни дерибеи изнудващи местните хора. ДПС открито заявява турско присъствие в България и само за това трябва да се обяви ДПС закрита не а, със закон подчертан с три дебели черти за противодържавна дейност и членовете им изгонени от България за Вечни времена. Извън България историята ще ги научи какво е Родина, тя не се купува-продава по турски

Без съмнение. Далавераджиите са добре дошли винаги.

Уважавам обикновените,трудолюбивите турци,които с честен труд си изхранват семействата и даващи образование на своите деца.Ненавиждам гьозбояджиите и т. нар. лидери на това движение,с незнайна посока.Порадвайте се на този "български" гражданин. който ви гледа от снимката.Само когато спи,не бълва думи против президента на държавата ни,Р.Радев.Този като спре ломотенето,Мустафата поема щафетата .Бат Данчо,оня с кръглите очилца каза,че втория мандат на Р.Радев,зависел от него и неговите аркадаши.Тези и техните покровители,ще се побъркат при мисълта,че днешният президент на България,след 14 ноември,ще остане за още пет години на "Дондуков"-2,защото това желаят над 65% от българите.

Ще му носят храна в Центалния. Не хранят добре при бай Ставри.

искрено ме развесели. Явно задкулисието сериозно се е притеснило.

Споко!! ДПС " подкрепя" политическите си " приятели" така,както въжето крепи обесения!! Ясно??

Боклук

Нерде Харвард, нерде Стабул

Кирчо ще опре до ДПС,иска или не иска,каквото каже шефа от Масква.

Последните два парламента ДПС мълчаха и се снишаваха с надеждата някой да опре до златният им пръст. За тях няма значение кой,само да има келепир. И накрая като настъпиха протежето им Гешев ревнаха като гейове депортирани в Афганистан.

значи са предатели. От вас трябва далеко да се стои!

Егати и дебелия наглец! Ама те дали искат, защото преди месец ти обиждаше Кирчо и го наричаше какво ли не! Хайде марш дебелако!

Ужас едно нищо се плези и мисли че е някой Това етническо нищожество е за в затвора Абе в парламента Или забравихме атентата във влака????

Кирил Петков и Асен Василев и 99% от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД не харесват Етническата Партия ДПС ! Дано аправят Референдум дали да има Етническа Турска Партия ДПС в България !

Естествено нали са оставили лявата врата отворена. Влизай смело, без вазелин.

Само че отзад ...

А бе кромид главо, при избирателна активност 60% оставате извън парламента! И така трябва да е, защото сте противоконституционна партия.

Нарушаването на Божите заповеди е нарушаване на вселенскатата енергия...всичко, което сте направили ще се връща като бумеранг към семействата ви. То ще се разбере дали е лошо или добро.

Направил съм таратор и каня всички депутати от ДПС да го духат. За Данчо Ментата, двойна порция!

И те какво да правят с подадената ръка- да я целуват ли??? До тази сутрин ги плюехте и обиждахте, сега ще ставате приятели!!!

Хламид Хламид- Хламидията

На пискюла му се ще да управлява, но и тяхната партия е чао!

Ще ви се

Ще им се.

Престъпна ДС шайка, чакам кога ще вкарат почетния Сопол в пандиза за дълго

Шибан, нагъл, гурлив МЮСЮЛМАНИН. Беж обратно в Анадола, мюсюлманско маймуно!

"Хамид Хамид: С Кирил Петков и Асен Василев един ден може и да станем приятели" ...всичко зависи само от офертата, линията за телефонно наддаване вече е отворена...

ДПС усещат кои ще са силните в бъдеще. А това са харвардите.

За 30 години разбрах,че ДПС е най -голямата мафия и бич за България за съжаление подкрепян във времето от БСП,СДС ,НДСВ и БСП .Трябва да кажем СТОП на ДПС в управлението.

Пропусна ГЕРБ!

През последните 30 години са се появявали много проекти, много са залязвали, много са си заминавали. Това са правилата на демокрацията ---- ТОВА СА ПРАВИЛАТА ЗА ПОДМЯНА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И РЕГЕНЕРИРАНЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ФОРМИ НА ДИКТАТУРА, Т.Е. НА ПИРАМИДЛНО УПРАВЛЕНИЕ ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - НЯМА ВЕРТИКАЛНА СТРУКТУРА, ВСИЧКО Е ХОРИЗОНТАЛНО!

Може, ама в някой друг живот...

И Киро и Василев обичат ПОРЦИИТЕ и могат да се разберат. Стига Доган да не се уплаши специално от големия РАЗМЕР на порциите, че нали... Мдаа...

ДПС го раздава инварианта и с основание - те са партия предимно на числено стабилен етнос, а не на идеология.

Петков и Василев са част от задкулисието на ДПС. Това е ясно и на децата. Честито :-)

Дудуци правиш ли?

Господин Хамид, НЕВЪЗМОЖНО е ДА СТАНЕШ ПРИЯТЕЛ с някого, чиято цел е да те ИЗЧЕГЪРТА. ПРИЯТЕЛ с АНТИПОДА СИ. :))) ... Приятелите на ДПС-то са в РОДИНАТА- МАЙКА/ ПРАРОДИНАТА му.

повече от приятели ...