17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това?? Та нали и те боравят чрез службите си с всички данни на хората,,,,,Няма как да е атака срещу нещо дето не съществува защото и там и тук това не е никаква демокрация а само лакомия на малцина използвайки силовиаците да ги опазват..

Хакерски пичове, а на Кайзер-Цар Бою симитлията,кога ще хакнете сметките в ошфорки?;))))) ....ама , тлъстото говедо е хитро----може просто да държи кинтиИ закопъни някъде у Балкана в делва!;))))))))

за тези които не разбират света и се ИНАТЯТ като МАГАРЕ на мост, това което стана последните 10 години беше война срещу Европа, война срещу тези които се бореха за Европа германския елит и Меркел бяха тези, това че нашите ЕЛИТИ не го знаят и се бяха фокусирали около пъпа си , и го редставяха за центъра на СВЕТА , визирам ТОМА ТОМОВ, ИВО ХРИСТОВ, няква интелектуалана група...която стига до собствения си пъп, същите са и от дясното и те се фокусират около собствения си пъп ....Абе това щеше да е сила ние като народ да сме прогресивни... Да разбираме света

Меркел се сражаваше храбро ....Но хората не са озряли да го разберат , нашите серджии само одумваха , те това са правили и като соц придворни или соц деца....без значение в коя групичка са днес . Има сериозна опасност от нова национална катастрофа, ....Меркел не беше кукла на конци на САЩ, Това е и причината да е атакуват, но в българия няма политици, няма класа има интриганти .....СМЕШН присмхулници , слаба им е връзката с големите събития.... МЕРКЕЛ е една от великите на 20 век и 21 век, и каквито и негативи да е ималопокрай управлението и, Същото се отнася за Тони Блеър, въпреки че не одобрявам полтиката му в Ирак той е еин от големите способни ....

ОЗРЯЛИ?! ДА НЕ ИСКАШ ДА ПИШЕШ УЗРЯЛИ?! НАУЧЕТЕ СЕ,БЕ!!! КАТО ИСКАТЕ НЯКОЙ ДА ВИ СЕ ВРЪЗВА,НАУЧЕТЕ ПОНЕ ЕЛЕМЕНТАРНА ГРАМАТИКА! ЗА ЕЛЕМЕНТАРНА ПОЛИТИКА И ИКОНОМИКА НЕ СМЕЯ И ДА СЕ НАДЯВАМ!!! ЗАТОВА ХАРЕСВАТЕ ШМЕРКЕЛ И ИШИАСА, НА ЕДНО НИВО СТЕ СИ!!! ДАЖЕ ВИЕ СТЕ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ,МЕРСИ!!!

човек ако знаеш колко от учените които са ти отворили вратата към прогреса са пиешели с правописни грешки и колко от великите даже не са можели да раговарят смислено ....Ти там си дръж на буквичките не на смисъла някой ден ще станеш любима секретарка. Има една изкивеност в съзнанието за тези неща прокарана от децата на НЕКЪДЪРНИЦТЕ, някой бил ПОЛКОВНИК друг ГЕНЕРАл, ама той пише причлино и знае език. И ? И толкова, липса на други проефисонални умения....а мене ме четат не само че ме четат .....Аз ти променям бъдещето дори в този момент

Било атака срещу демокрацията?!Че то това вашето може ли въобще да се нарече демокрация? Поканихте без чет народ без да си давате каквато и да била сметка до какво ще доведе това за народа и икономиката ви,пък камо ли за Европа.След което почнахте да очерняте всеки дръзнал да ви се противопостави на решенията като нео нацист и расист, само и само за да можете да се тупате по гърдите с думите "ние сме най-демократичните на света".Хак да ви е сега с тази "атака".

не са поканили когато казваш добре дошли е по скоро пример за да няма фашизъм . НЕ знам защо дира ми изтри мнението, МЕРКЕЛ СЕ БОРЕШЕ ХРАБРО и ЕДИН ОТ НАЙ ГОМЕИТЕ ПОЛИТЦИ НА СЪВРМИЕТО НИ ....

Борила се храбро?Срещу кой и какво? Самата тя заяви,че всички са добре дошли в Германия докато пред вратата ѝ не цъфнаха няколко милиона души които я стъписаха от всякъде.И единственото нещо което и хрумна беше как да прецака цяла Европа с икономическите мигранти докато хората ѝ отцеждат истинските мигранти.Да страшна борба и храброст от нейна страна за това! За теб и европолитиците може да е най-великата на съвремието,но за народа ѝ и гражданите на ЕС тя е най-ужасният политик живял някога!

Не ми се появи коментара. Та Синтезирано. ТЯ ТИ СПАСИ ЗАДНИКА, МАКАР ЧЕ ТИ НЕ ГО РАЗБИРАШ!!!!

Спасила ми задника?От какво и кой? В централна Европа и страните претъпкани с мигранти не можеш да излизаш нощно време без да отнесеш изнасилване и намушкване с нож! Преди мигрантската вълна и дума не можеше да става за фашизъм и расизъм в Европа,а сега борците против всичко това(баба ти Меркел и големият ѝ елит) са НАЙ-големите расисти и нацисти!

Отговарям ти но не ме побликуват , позволено ти е д азнаеш толкова колкото знаеш...

личните данни на политиците ТРЯБВА да са публични. Особено кредитни карти и банкови сметки, адреси на имоти и т.н. Точно тава е демокрация! Народът да знае всичко за хората, които го управляват.

Там в личните данни пише ли че фрау меркел е долна шафрантия и американците я държат с ку-рвенското и минало и тя им играе по свирката в единия и в другия смисъл?

PEYTSCH

Когато БЕЗ ДА ПИТАТ народа в Германия пуснаха креатури от кол и въже, политиците се правеха на богове и презрително казваха „ Ще успеем!“ (Меркел)...Е, не успяха. Сега защо да им съчувстваме, че личните им данни са публикувани в Твитера ? Напротив, доволни сме. Така им се пада, като са се откъснали от реалността, от народа. Живуркат си охолния живот в правителствените сгради и нехаят за настроенията сред избирателите...Видовден идва отново на 26 май 2019 !!! Мекел ке падне !

И боце тлъстиот---тоже!;))))

Разбойника от Крим пак се е разпищолил , пускайки нещатните копои на Касперски да крадат данни , да шпионират , да изнудват и рекетират хората. Правилно са казали - "атака срещу демокрацията" и тя може да дойде само от сибирско - кримският Гулаг !

пише се ГУЛаг. Образовайте се бе!

сега полтическата ни действителност е че имаме НЕО ФАШИСТ, про Американе и Анти Европеец за лидер на Социалистическта партия. имаме Цецо ЦРУ-то което прави сечено на шефа си , имаме разни комити от Възраждане които са нпористи , ама се чудят как да направят сакатлък с чифте пищови в българия което изцяло орежда САЩ-анците ....Имаме едни повредени себечни личности наричащи се анализатори , българомразци , имаме президен който мрази и руши и си мисли че това е пътя към победата .... Имае едно дясно коет най важното в стратегията му е как бензино колокнката да фалира , а ние да сме без АЕЦ, и да купуваме скъп газ от Турция и от Америка

Първо САЩ издигнаха най верния човек на Сорос до министър на Унгария после Американските Вестници организраха Брекзит и вълната на новите наионал фашисти, каквато е и Нинова...Организраха и наплива на емигранти , които минаваха по 1000 километра през Гърция без проблемно , все пак Гърците бяха преден пост на Американските банки , като Голдън Сакс, после опита на германците да спасят Гърците беше преставен , като вмешателство и кражба от американски медии и американски политици , като нео Фашистаката Нинова

що казват хакери на хората от ЦРУ, САЩ води война срещу германия

Извинете, но съвсем не мога да се съглася с вас. На сащ не им трябва да водят война с окупирана и подчинена марионетна Германия. Американците са там от края на ВСВ. Имат около 180бази, имат складове с оръжия, имат летища и най-голямата военна болница на USArmy извън сащ... Освен това имат подписан черно на бяло "Kanzlerakte" от действащия в момента канцлер, както и такива на всички преди нея които са били на тази позиция слад края на ВСВ. Това не е война, а разлайват кучетата и насочват общественото мнение в удобна за тях посока.

там ви е грашката не виждахте тънките нюанси на полтиката, германците се имъзкваха и измъкваха цяля Европа докато не подкрепихте Орбан правеха го без война и го правят отдавна тези които ни нпаравиха подмндатни бяха тези уж освобдители, Орбан, Нинова, Иво Христов , Тома Томов, хора с висока самооценка , но....Сега ЦЕЦО ЦРУ-то дава своя дан срещу Европа

А това за базите не си го знаел и не ти е хрумвало даже да си го помислиш когато аз съм го говрил просто не умеете да мислите, да стигате до следващото ниво , БАзите са там и Немците много хитро си организираха нещата, но се намесиха пропитите с ЦРУ Източно Европеици , поляци, унгарци , Гърци, от лявото в България всеки служил на ЦРУ ,тези сваляли Орешарски, изведнъж станаха фенове на Сириза, в Лондон всички книжарници на предната витрина бяха затрупани с книги на хората на Сириза, и Орбан стана кумир на революцията човека на Спкулнта Сорос, даже и освободителн на Сорос, все неща за мъгла

Политика е едно, война друго. Има преливания между двете, но мнението ми е и продължава да бъде, че сащ нямат нито полза нито нужда от война със своя окупирана територия. Същото е и положението с Япония.

А това за базите не си го знаел и не ти е хрумвало даже да си го помислиш когато аз съм го говрил ... Смешно е оценявате възрастта на анонимен потребител само от един пост. За протокола бих отбелязал, че годините ми на тая грешна земя са с десетилетия повече от допуснатото от вас.

Е акп възраста ви е такава е срамно това което говорите, и отдавна очаквах да има такива деиствия срещу германия въпрекки че съм по млад, логиката го казваше....

Това е атака срещу демокрацията, но коя демокрация, либералната ли, я се разкарайте.

И КАКВО ТОЛКОВА "ЛИЧНИ" ДА НЕ БИ ДА НЕ Е ФРАУ МЕРГЕЛ, А ДА Е ХЕР МЕРГЕЛ. ИЛИ ПЪК МОЖЕ БИ "ТО". Да не би да "плува" от левия до десният бряг и обрато. Или е изневерявала на мъжа си с жена! Чвешката тъпотия е като вселената -твърди Айнщайн за второто не бил сигурен!

Айнщай е казал - "2 неща са безкрайни вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен"

нова блатна война на цру. след подслушването на европейските лидери по времето на о-банана сега това с личните данни! Нямат край наглосакските номера на краводерите!

А, просто и показват на каката какво могат да направят с нея, ако не слушка :)

Та какво говориш ти?! Шмеркел е канцлер на окупираната от краводерите Германия! Там сащ имат около 180 бази и до днес! Тя е МНОГО ДОБРЕ ОСВЕДОМЕНА И Е НАЯСНО, че е канцлер на една страна в подчинено положение и до днес! Бидейки почти 20години канцлер тя много добре е запозната и с един друг ОСОБЕН от дипломатическа и международна гледна точка документ. Всеки Bundeskanzler подписва таен "KanzlerAkte", който на практика лишава Германия от суверенитет по отношение на медии, златен запас и външна политика до 2099г.

"...Това е атака срещу демокрацията, заяви министърът на правосъдието..." - ясно, разбрахме къде е демокрацията. Излиза че да нападаш хора по улицата с ножове и да викаш "аллах абрар" не е нищо особенно - просто културни особености, излиза че да извикаш няколко милиона хора които ни мразят, да ги сложиш на социална хранилка и да увеличиш данъците от редовните жители за да има пари за нашествениците си е едно най-обикновено действие, да се изтъпаниш пред всички и да кажеш "alles wellcome" и после да искаш от другите държави да приемат всичките които не ти харесват е просто "акт на солидарност". Но да се показват данни за НАС - политиците това е атака срещу демокрацията, така ли? Значи политиците са най-важни, така ли? излиза че демокрацията са политиците. Те ли са най-важни? Били лично засегнати. Но не са лично засегнати когато някой вика "смърт на християните", нали? какво го интересува това - нали той е на сигурно - личните му данни са нещо най-важно в държавата и никой няма право да знае нищо за тях. Другите - кучета ги яли.

Не ми е притрябвала тази хакерска информация за Меркел - това, което прави е достатъчно за да я презирам като унищожител на ЕС, Европа и европейската цивилизация.

Това може би са любимите на фрау Меркел Хабибита . Само те са , никой друг , това е .

Все още има безмозъчни същества по света които немогат да приемат че демокрацията е начина на живот и бъдещето на света! Но въпрос на време е и това да стане.

Айде да не бъркаме демокрацията и демократичната република. Знам, че доста народ ги бъркате и ги мислят за едно и също. Обади и как ще наложиш демокрация на аборигените и другите племена. Или на арабите, дето режат глави на улицата ама нали имат пари и са ни приятели.

Не се опитвай да му обясняваш - няма да те разбере. Такива дори и не се сещат, че демокрацията може да бъде и като тази на измислилите я елини - 2 000 граждани - мъже решават на агората, жените нямат право да гласуват и да посещават библиотеките, а 20 000 "говорещи инструменти" - роби бачкат и осигуряват материланите блага на "гражданите".

ЛУДИЯМАКС

драги Абе, 12:55:22 )))) Може би, може би; но пък си помисли тези 2000 мъже какво им се е случило после, когато жените и хетерите почнали да не им пускат нито нощем нито денем, а практиката с козичките още не била въведена по нашите ширини.

"германската демокрация"!!! Ханс бачка и храни Хасан, който му шиба семейството!!!

Хасан Масан..... нема кво да се сравняваме с тях германците са най умната нация заедно с американците. Нека те бъдат наш пример а не Русия......

Ти живял ли си в Германия преди 30 години и сега? Има разлика в мисленето им.

До тука нищо лошо -лошото ще стане когато Хасан почне да шиба и Ханс, когато фрау Ханс е на червено

Че публикувайте ги и Вие