17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само цецка и боко не се възползваха да обявят руските хакери за виновни за батака им в търговския дето поне 1/4 от информацията липсва.. Непрестанно тия същите приказват как Русия е изостанала а после сякаш забравят тези си хортувания и я изкараха че им командва държавите:)))) Не ви ли писна господа ''демократи'' да си задавате непрестанно въпроса ''кой ми с,а в гащите''...

хора, знаете ли че всяка секунда в света се правят над 5000 хакерски атаки. За ден са вероятно стотици милиони. Все някоя от тях е дело на някой руснак и е атакувана западна цел. Така че при "добро желание" всяка медия(спец.служба) може да обвини Путин и Русия в кибер-война. Същото важи и в обратната посока. Все някой от САЩ прави същото ..... но не съм забелязал Москва да обвинява през ден Вашингтон в атаки!

каква е тази новина: Хакери, обвинявани във връзки с Русия, са атакували може би 3 компании... можете още!!! Постарайте се повече. Нещо от сорта на: Хакери, обвинявани във връзки с Русия и заподозрени, че са съученици на Путин, са атакували може би 3 компании ...

ДИР, осъзнайте се малко, че вече изтъпявате. Та дори не е дезинформационна новина, а дезинформационна клюка от ниско ниво. А я пробутвате като "новина"

tonk11

Абе проверете дали онзи дето е ръгнал Христос на кръста не е бил руснак? Май само това остана да не е тяхно дело? И дали тази дето му е измила краката всъщност не го е намазала с нещо като новичок. Тогавашния новичок де!

Само със кражби и убийства се занимават тези руснаци.

Руснаците са много изостанали. Това САЩ и Израел го правят от преди 10 години. Официално

stankow

Че то в наше време има ли хакер, дето да не е обвиняван "във връзки с Русия". Читателите са добре дресирани, че щом е хакер, терорист, комунист, канибал - неизбежно е свързан с Русия ! :D

Читателите какво са виновни че руснаците само това правят?

Руските хакери са виновни за тройното поскъпване на природния газ и елвктроенергията в Украйна. Тъй рекоха от камарата на лордовете.

Нещо не ми се връзва.Масово се твърди, щото руснаците са алкохолици, дърводелци и тъпаци.В същото време обаче страната където се намира Силиконовата долина, вкупом с нейните подгласници постоянно и непрекъснато обвиняват руснаците в хакерски атаки, а за това трябва акъл повече от програмист.Или руснаците наистина са алкохолици и дърводелци или хамериканци и компания масово и нагло лъжат.

А кой ти е казал, че алковците го правят това . Русна ите са и масово кримининални всеки пети е лежал в затвора. Шампиони по всички пороци. Естествено , че във всяка област ще търсяткриминалното приложение.

Очаквам вече англичаните съвсем официално да ни информират, че са снимали Путин как закусва с английски бебета и си запива с новичок.

Как разбраха тези че точно Руснаци са Хакнали ? Може и хората на ЦвЦв да са го направили , само предполагат ! Стига с тази Русофобска истерия , като пукне Вашингтон и другите Европейски столици си пълнят памперсите от страх ! Не ни занимавайте с тъпотии ! В България Вашингтон назначава Правителство на България , защо никой не скочи срещу това ???

Кой, какво е казал и дали наистина го е казал, че нещо не се разбира от тази статия? Някой нещо е казал, но не го е потвърдил, а друг не може да разбере, какво точно е казано.

ДИР, имам руснак зад хладилника с брадва в ръка и ме гледа лошо. Да пищя ли ?

tonk11

Не се бой. Той ще хаква хладилника!

Kenn1111

Де що има хакер по света и у нас е във връзка с Русия;-)Бах ти кадърните копелета и кви русофили.........