Клип на Азис се появи на сайта на съда, издал присъдите на ”Пуси райът”

Официалният сайт на московския районен съд в Хамовники, който издаде присъдата срещу пънк групата Pussy Riot ("Пуси райът"), бе сринат и на началната му страница бе качен видеоклип на песента "Мразиш" на скандално известния в България певец Азис, съобщи руската емисия на Би Би Си. Самият той заяви, че приема това като послание за мир.

Обратно в новината

Коментари - Клип на Азис се появи на сайта на съда, издал присъдите на ”Пуси райът” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе тия що не отидоха да ми се правят на важни в некоя джамия да вида тогава дали щеха да стигнат до съд дори?

Грешка на групата е, че поругаха ХРАМ! Без значение, дали е християнски, или мюсулмански, или будистки! Така се подиграват с убежденията на всички християни по света (православни, католици, протестанти). Иначе, нека да си протестират срещу политиката на Путин колкото си искат! Всеки руски гражданин има правото да е доволен или недоволен! Анонимните ме разочароваха този път!

Аман от тоя Азис. Да си го вземат в Анонимните да си го прегръщат и целуват. Много добре си правят руснаците, тия пикли да не се правят на ущипани госпожици. А разлагащият се и вонящ западен свят да спре да лае. Всички те се надпреварват как да се харесат на Русия и Путин. Гледат все там шефски места да си уредят. Нашите малки държавички успяха да ги затрият, оскубат. Явно още не могат да пробият в РУсия.

един ( нерегистриран ) 21.08.2012 13:22 , много си заблуден бе моето момченце. Православието е много, ама много повече от (само) религия! Учудващо е колко са заблудените индивиди в БГ.

Удивително е колко е голям още процентът на повредените от комунизма хора в България. Това е средновековие да осъдиш на толкова затвор някакви откачалки, които са излезли да протестират по този начин от безсилие. Безсилие, че патриархът на Русия е агент на КГБ и по негови думи вярвал на Путин, който пък е майор от КГБ. И както пеят момичетата по-добре в Бог да беше вярвал, кучето (виж тук текста на песента). Комунисти станаха ревностни християни, кагебисти бранят православието.

От "безсилие" да нахлуеш в храм и да си пееш цинизмите срещу символите на вярата, която се проповядва в него?! Ти чул ли си текста на "песента" въобще, как наричат Богородица и пр.? А едната от пUтките, "от безсилие", е записана от камерите в един супермаркет да взема бройлер от щанда за месо и да си го тика между краката, след като си събула гащите. Вярно, че ЦРУ търсеше да назначи (и явно го е направило) агенти с български език за "работа с отворени източници", т.е. сайтовете за споделяне и пр., ама не си струва толкова да се напъвате бе, назначените: 14 Май 2008/ Стандарт "ЦРУ търси да наеме креативни хора, интересуващи се от международна проблематика, вещи в работата с интернет. Да знаят български език. Обявата е за назначаване на "агенти за открити източници" или Open Source Officers, разузнавачи експерти на чуждестранни медии. Работата им е да преглеждат сайтове... За това те ще получават годишна заплата от 44 465 до 86,801 долара годишно с опция за бонуси в зависимост дали са отличници в службата..."

Това е много горещо-направо жерава и точно в десятката,защото найстина е има такива блюдолизци-измекяри,готови майка си и брат си ,да оклепат за пари!

За сополивите американофилчета и "демократчета": знаете ли какво ще се случи ако някой като тези тъпанарки направи нещо подобно в (например) един мормонски храм в сащ?

Много акъл от американяета - След това глава боли?

Не е нужно да си интелектуален атлет, за да забележиш , че гнусотията и бесовщината на руските? п...тки неистово и безмозъчно се подкретя или от комплексари, за които официално налаганата теза е винаги правилната, или от подли, хищни до аморалност и платени или очакващи нещо да им падне ОБСЛУЖВАЩИ НЕГОДНИЦИ.

Чии уи обслужват анонимните ? Ха де ? Защо Анонимните се включват в точно определени моменти ? Спечелиха малко доверие с Акта но бяха дотук. Кой плаща на Анонимните ?

Мда... къде е Йосиф Висарионович, да ги вкара в ред тия дрогирани проститутки ?!

И така са си добре. Нормално като за кукувици.

Друго щяха да приказват американците, ако в тяхната столица в някоя църква, може и неголяма, някой влезе полугол и започне да пее мръсни песнички. Има си място и начин за протести. Тия трите не са искали да протестират, а да скандализират вярващите. Това си е поругаване на храма. Не съм религиозна, но съм против такива просташки изяви. Вярно е, че ако човек не може да направи нещо добро за хората и да се прослави, гледа да се прочуе и нещо ужасно.

Като гледам колко много хора плюят комунистите и възхваляват преуспелите и ояли се демократи, не мога да не си задам въпроса кой всъщност е комунист? Дали този, който тъгува по Бай Тошо, или онзи, който чака светлото бъдеще, отворено от безбройните срязани лентички, докато в хладилника му цари бяла тишина? Как можеш да си на ръба на оцеляването и да се идентифицираш със ситите? Да вярваш, че си като тях или те са като теб и мислят за твоето добруване? Това ако не е комунизъм, здраве му кажи.

При "комунизма", т.е. допреди 23 години, в имаше всичко, което можеш да си поискаш, но най-вече го имаше в градините на всяка българска къща. Само банани през лятото нямаше и бонбонки тик-так. По последната причина янките и другите "велики сили" успяха да спечелят Студената си война срещу нас и да си ни приберат като новозавладяна територия, т.е. хладилникът ти да е със споменатата от теб тишина. Тъй че, драги - правилно разсъждаваш в конкретиката, но обобщенията ти за "комунизма" са ти сакати. Сеша нямаш всичко това, което имаше тогава. Или по друг начин: тогава имаше всичко, което нямаш сега. Не става ясно що тогава ти е таквоз (негативно галиба) обобщението за "комунизма" (социалната държава), като именно социалната държава унищожиха световните спасители, за да натресат "новия си ред".

Последния мохикан/комунист,у-ЧЕН - набеден от деветосптемврийските босяци??

ами защото те доведоха тишината в хладилникът ти

Що не излъчват клипа с тая от пUтките, дето е снимана от камерите в супермаркет да си събува гащите и да си пъха бройлер от щанда за месо във вагината? Хората може и да се погнусят, но поне ще научат истината за психичното състояние на трите женици-"бунтовнички", избрани от янките в случая. Всъщност янките винаги си избират именно такива - с някаква патология - да им вършат мръсната работа в инфантилната им полит-пропаганда при завоевателните им войни в друга държава. Странно е, че и срещу Русия тръгват със същия миризлив бълвоч, тип тиви-"арабски революции" и инфантилни постановки с "бунтовнички". Остава сега янките да атакуват ТеВеУто, в което са настанени - с бомби с обеднен уран, за да ги "освободят".

Азис пак отнесе безплатна реклама в Русия...,очаквам скоро да го поканят за граджанин-я на Бишкек,я на Чита ,или Чебоксари,а от там пътя до заслужил артист на СССР е кратък. Иначе,относно трите незнам как да ги нарека точно...., в матушка винаги е имало брожения срещу батюшка-цар,повече от тях са били подобни полуумни изцепки на мистификатори с бради ,и те винаги са завършвали ,на студено - в Сибир. Единственият успял да се опълчи на батюшка има мавзолей на червения площад и наследника му е ...БАТЮШКА . Е това е - МАТУШКА!

"Нормално" изказване като за ТЪПАТУШКА.

Помислете,какво щяхте да мислите ако бяха в Александър Невски?Не може всеки/а и който и да е/ да поругава вярата ни.Американците винаги прилагат двоен стандарт.

Сега и щатите. Ако може некоя и друга банка, също ще е добре. Навсякъде управляват самогъ8зници, а в БГ понастоящем отвсякъде мафиоти. И като са знаели американците, че Боко освен тиква е и мафиот, що не казаха? Целият свят знае, а простоватите хорица тук си избраха мафиот за примат-министър.

ТРИТЕ ПUТКИ са поредните ненормалници, които ще обслужат инфантилната полит-пропаганда на янките във войната им срещу Русия. Обидно е, че тъпите постановки, които щатите скалъпваха под индиго за всяка, от нападаните от тях по списък страни през последните години ("налагането на "новия световен ред"), е предвидена и за самата Русия. И марионетките, наемани от янките, винаги са били с някаква патология. С клептомана Горбачов обаче толкова им провървя, че сигурно още подскачат радостно. И с грузинския луд Саакашвили им провървя (вж. клипа на който въпросният си гризе вратовръзката) - цяла война с Русия успя да подпали, с жертви и всички "екстри", водещи янките до екстаз... Сега с тези порно-звезди. Защо не излъчват клипа с тая от тях, дето е снимана от камерите в супермаркет да си събува гащите и да си пъха бройлер от щанда за месо във вагината? Претръпнали са на луди хората, ще го понесат, но и ще научат истината за психичното състояние на трите женици-"бунтовнички".

Евала! Тоталитаризмът се шири, както в Русия, така и в САЩите и в GB... От тая гледна точка тия империи много си приличат.

Положението с налагането на "новия световен ред" на янките наистина е вече страшно. Явно пробват да скалъпят "арабска" ТV-"революция" и в Русия??!!! Самият факт, че си го позволяват (значи вярват, че ще мине) е повече от тревожен. Това върви 3 в 1, взето заедно с подготовката на янките за поредната им война с друга държава - Сирия и Иран. Чудовищно е, но май няма кой да спре тези манияци - от атомните бомби над Хурошима и Нагазаки, през напалма във Виетнам, мръсните бомби с обеднен уран над Югославия и всичката смърт, посята от тях в детески държави през последните няколко години, ни приближава към ужаса, който те не могат да допуснат, че ще засегне и тях самите.

Да им бяха сложили клипа ХОП на Азис вместо Мразиш щеше да е по-подобаващо хаха

Ето това е комунизъм в действие!Путин е новият комунистически сатрап на цяла една Русия!ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ВИЖДА,ЧЕ КЪДЕТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ КОМУНЯГИТЕ,ЖИВОТ НЯМА!тЕЗИ ВЕГИТИРАТ БЕЗ НИКАКВИ СВОБОДИ!

Ха ха, по-големи глупости отдавна не бях чел! Ей, много ви е страх от комунистите някой, май най-крадливите лаят най-много срещу тях! Народен съд ви чака лумпенчета!

Комунистите? Тия са само в твоята глАва, безнадеждно пострадала от радиация.

В СОМУНИЗМА Е СВЕТОВНОТО БЪДЕЩЕ И ЩЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА НА ВСИЧКИ ДЕМОКРАДИ И АЛЧНИ КАПИТАЛИСТИ,КОИТО УНИЩОЖАВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ...

някои маи много фантазират... това може само в бг да се случи, защото ние вместо да варвим напред, отиваме все по назад

Пъхни си един бройлер в половите органи - това, което е направила една от "бунтовничките" в супермаркет, на щанда за месото и камерите в магазина са я заснели: как си събува гащите, как взема оскубаната кокошка, разкрачва се и почва да я натиква към собствените си телеса. Може да се почувстваш по-добре - тя поне излъчва задоволство на клипчето, дето се върти в нета.

Бой по всички самозабравили се деспоти.

Безмислено е да хакват сайта.Азис е част от културата на БГ и няма нищо общо с пънкарките.Те си заслужиха присъдата-сега си чакат парите. Русия е толкова голяма,че 100души в Москва,та дори и с Каспаров не значат нищо.

Част от чалга- ,,културата,, !

Мазохистите зареваха за бай Тошо. Практикувайте флагелантство, самобичуване, гласуване за бесепари и гербаджии - все едно. Ефектът е еднакъв.

Наясно ли си, че 'пуситата' са комунистки? Не се шегувам...

За наказание за атаката, да им удължат присъдите с по 1 година.

Като им е тесен Храмът, защо не идат в Адът...

Ако номера на тези патици беше изпълнен в синагога, щяха да бъдат незабавно застреляни, а светът проглушен за антисемитското им изпълнение.

Пазете Асанж, той е носител на истината!!! Манете ги тея рускинчета - безполезни и тъпи са!

И ние вече сме милиционерска държава. Тук компенсират некадърие с контрол. Ама не им се получава. Не знам колко сакътлъци натвориха тиквите. И да знаете, че пияното псуващо Вежди не е съгласно с критиката към Русия на външно министерство.

Добре, че е Русия. След свалянето на комунягите се развиват добре. Тачат си светините имат и национално достойнство. Имат вяра, имат и морал. Запада върви къв деградация и дегенарация.

Иди се прегледай! Какво сваляне на комуняги бълнуваш?

той си е ОК, май ти требва да се прегледаш слава на РОССИЯ! слава на бога и църквата!

Комунистите са опозиция срещу Путин, факт. Путсите са също комунисти, факт. По-червени са от агитка на ЦСКА преди мач.

къде са Анонимните в момента, когато ше арестуват Асандж? ...слушат Азис...

мисла че е ясно и колко са анонимни и кой стой зад тях. няма нищо случайно, това е поредната американска провокация

Браво. Да питам тези мазохисти, на които им се харесва твърдата ръка: ривете ли за бай Тошо. Светът е друг. Браво на Анонимните - погнете всички потисници.

Да, рИвеме, селчо, защото ни писна да се съобразяваме с всякакви порнографи и идиоти като тези от Русия!

Русия се превърна в полицейска държава!Има причини за това!

Аре бе, точно Русия.... защо само нея с пръст сочите? Я иди в Хамерика и се опитай да викнеш в някоя църква, а?

Не е СТАНАЛА полицейска - Русия си е такава държава от край време. Никога там не е имало демокрация, няма и да има. Те си обичат да ги командори наякой бащица, и стига да имат с какво да се насмучат, всичко друго им е все едно.

Какви са тези глупости? Американски "анонимни", пък монтират клип на Азис. Извратеняци всякакви. Защо въобще им давате трибуна на някакви утайки на обществото. Браво на руският съд.

Как няма да има давт трибуна като медиите са подлоги в ръцете на капиталистите.

Ако според руското законодателство , за "грубо нарушение на общ.ред и....",за което са осъдени ,присъдата е от 2 до 10 години затвор,то тогава техните защитници ,трябва да благодарят на съдията за минималната присъда!Най-вероятно ,много от поддръжниците им ,след време ще разберат ,че са прибързали със становищата си.А за обективност,журналистите могат да проверят ,колко са осъдените за хулигансво в Русия ,през последните години и какви са присъдите им.

Но това че азис е известен и сред амреиканските Anonimous направо ме разби :) Тоя свят е превъртял тотално май :)

Тази "пуси - акция" е "пуси" само на руска територия. Всъщност тя е тактическа брънка на щатската хай левъл стратегия, според която Русия трябва да бъде разглобена и усвоена - с всякакви средства. А този Путин пречи - значи трябва да бъде дискредитиран и елиминиран. Арабска пролет за Русия - на всяка цена. И щатските корпорации да се доберат до руските природни ресурси - основна част на щатската хай левъл стратегия. Защото от другата страна се прокрадва Китай - а това вече е страшно ...

Много точно мнение. Евреите отдавна искат да заграбят Русия и да я превърнат в суровинен източник, а руснаците в роби. Това се е опитвал още Троцки да го направи но е бил спрян от Сталин, затова Сталин е изкаран като най-големия изрод на 20-ти век, просто евреите си вършат работата срещу него доста добре. Путин трябва да се подкрепя, защото в момента е единствения, който се явява ОГРОМНА пречка пред плановете за нов световен ред на ционистите от САЩ! САЩ е "Империята на злото"!

към Отечествения фронт- абсолютно точно казано...в подкрепа може много да се допълни...например за Берия на кои беше подлога...и още много примери може да се кажат...

Американските империалистически лайна се чудят как да се докопат до природните ресурси на Русия , дори и с курви и проститутки . А незнаех че Азис им е идол .Ох, пази боже от демокрация.

Ама защо така де? То и у нас е същото - който е против ББ е комунист и е за разстрел :) Намираш ли разлика?

Американските анонимници да си оправят първо собствената кочинка. Че те са цъфнали та вързали. то една свобода, една демокрация - чудо невиждано. Иначе Азис им приляга на тия разбунтуваните пти точно. лика прилика са си

Правилно: търкулнала се тенджерата... Азис и момичетата!

По времето на Сталин досега щяха да са си признали всичко. Включително и кой им е платил за подобно оскверняване на храма. Ако бяха при Хитлер, отдавна щяха да са в лагерите. По живково време- в лагерите, по Брежнево-също. Само в България, сега и под влияние на Американците, управляващите търпят някой набеден артист или комик да им се качва по главите. Впрочем, като направиха молитва против Путин казаха ли ЗА кого са? Може би за Жириновски? Или просто така, да създават напрежение и безредици? Малко са им 2 години, присъдата за саботаж на властта и опит за дестабилизация, + подигравка с религиозните чувства на гражданите- минимум десетаче.

Сайтите на британското правителство атаковани заради Викиликс. Хакерите са от групата Anonymous.

с името "анонимус" отдавна се злоупотребява. Основната фигура на "Анонимус" е арестуван, и, цитирам по памет, 'сътрудничи на властите'.

Присъдата вече не ми се струва сурова. Пуси Райът са да се провери готовронстта на РФ да отстоява закона, народната воля, суверенните си права. Или Русия, или либералите. Властта очевидно е била длъжна да прояви твърдост.

Съгласен съм, либералите искат да разцепят Русия, намеренно или не.

МНОГО КОМУНЕТА ИМА ОЩЕ В БГ. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ЧЕ МЕЧТАЕМ ЗА ссср.БРАВО НА ТЕЗИ СМЕЛИ МОМИЧЕТА.НО ПИТАМ:КЪДЕ СА ТЪЙ НАРЕЧЕНИТЕ МУЗИКАЛНИ СРЕДИ- ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗОХА С НЯКАКВА ДЕКЛАРАЦИЯ?ЗА или ПРОТИВ СТЕ?

Защото няма музика при Пуссита, има само лайна, както по текста им.

Ама в текста на молитвата аз чух само истини...

За какви смели момичета говориш? Едната е на 30 години. Разгащени кранти, които са готови на всичко за малко слава (пари).

Явно парите са получени преди "молитвата" и то яки пари! Затова е и този вой в тяхна защита,виждайки,че съдът постъпва твърдо.

Ваш Ваню нали вече излезе,въобще не остана велик борец който да не е защитил страстно в парламента с декларация,2010 -бандита Трактора,2011 контрабандистите Начкови ,2012 -ПсихоПуситата. После депесарите се чудят и маят що така главоломно им падал рейтингът..

Само пари са ти в главата. И майка си ще продадеш.

Ей селяндур, заради такива кухи лейки като теб, дето се възхищават на простотии и порнография сме на това ниско морално ниво в момента и България е една чалгаджийска държава! Малко са ви били "комунетата" щом сте останали толкова много кретеноиди!

това си е равносилно по внушение на на "В крак с времето" на паметника на съветската армия. Руско-съветските съдилища са чиста порнография на правораздаването. Знайно е, че не обичам нито Русия нито руския народ. Но е знайно, че там когато става нещо значимо, за свободата на личността и свободата на духа, за извисяване на интелекта, има наистина смели, способни, талантливи и рештелни хора. Което е голямата разлика в наш минус, ако трябва да се сравняваме. Лошото е, че в Русия тези изявени духове винаги са убивани от блатната маса народ. А у нас даже такива не се раждат, защото сме страхливци и подлички.

Вземете си хапчето леля. Не може една жена която с неродено бебе близо 9 месеца да прави секс на публично място, след това да се взима на серезно, като изгалява се на амвона. Това е изкуство само за български МИД, може би там всияките са такива.

Винаги ми е било чудно - живеете в Бг дълги години, а не можете да научите правопис и говор.

бунта на п......е е ярък пример за извисеност, свобода на духа и най-вече невероятен талант......

Много талантливо да изполваш в произведенията си думите като "божья срань", засрамете се от коментара си.

Пуси райът показваха възвишеност и героичност като си пъхаха в телесните дупки пилета и хлебарки. Ако такива са и вашите понятия, то да - вие сте блатна твар, но не казвайте "ние".

Кога стана гражданак, преди или след 90-та година? Май е били скед това, при Живков селяните си стояха на село и си обработваха земята. Сега се преселиха в градовете и започнаха да се занимават с политика и управление на държавата, затова нещата са на такова пошло и посредстевено ниво!

Щом български МИД подкрепя взбесившиеся пу..ки, как то се превежда името им, близо до идеята, че хакерите са от Велика България.

Турете им един Азис и не ги обиждайте повече!