17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв java код инсталира? Тази java, за която говори е javascript, който се изпълнява само в браузъра и като затвориш страницата нищо не остава. Аз ползвам Opera и тя има защита от копачи по сайтовете.

да смениш парола или триеш профила те направи експерт ...

Какво е това инстаграм?

Всички недоразумения и откровени простотии като Facebook, Instagram, Twitter и т.н. са вредни и всяка една подобна атака трябва да се поощрява. Повечето лузъри на този свят имат профил в поне една от тези "мрежи" и е повече от ясно, че това не им помага да успеят в живота. Тези "места" за клюкарстване и хвалене са аналогия на коментарите на бабите пред блока - напълно безполезни и глупави творения.

Бабите ви още хвърлят парите си през балкона, вие ние занимавате с експерт, дето препоръчва "добра антивирусна програма" :))) Вирусите са в главите на хората!

И си прав и не си. По-модерните баби и дядовци си губят парите или на фирмите, като си пишат на листчета паролите или ги записват в браузъра, така че хакнат компютър лесно да "предаде" тази информация на "тъмната мрежа". Често разбира се има замесен и вътрешен човек при такива "хакове".

Би ли пояснил как точно записана парола на листче, ще се озове в т.нар. "тъмна мрежа"? Всъщност, ти потвърждаваш мнението ми, че вирусите са в главите на хората, защото никакъв "хак" не е това, да има вътрешен човек. Това си е чист обир.