Гутериш поиска демилитаризирана зона около Запорожката АЕЦ в Украйна

Русия и Украйна да не вземат на прицел съоръжения в обекта или околния район

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние внасяне собствен творчески принос, като предлагаме всички ядрени централи по света да се охраняват от краварски войски.. Някак по-сигурно е и 100% евроатлантическо..

Опстрелите са факт. 1. Версия. Това са украинците, които обстрелват руската артилерия използваща АЕЦ за прикритие. 2. Версия. Това са руснаците, които изнудват за премирие и закрепване на завладените територии. И започване на безкрайни безрезултатни преговори. Идеята за демилитаризирана зона на АЕЦ е добра за нас защото намалява риска от ядрена катастрофа от която ще пострадаме и ние. Да видим кой работи против нашия интерес?

Без версии: Украинските военни, под команда на Зеленски обстрелват упорито Запорожката АЕЦ, с цел извиване на ръцете на Европа, за още пари и въоръжение. Просто факт.

По тъп стратег от Путин няма. Ще ни докара радиоактивно замърсяване и в България чрез американската подлога Зеленски. Не може ли да разбере че го мамят с когабите и ги използват като установка за ракетни удари? Че не трябва да отстъпва а да удря по източника на злото. Не може ли да разбере че минимални по интензивност удари не са минимален брой жертви? Че трябва да удря не там където са неговите, а там където са другите за да намали враговете си. Да не говорим че е абсолютно неспособен да разбере какво е това Интернет като оръжие и че това, което мислят хората по света е по-важно даже и от атомна бомба. Ако Путин не беше тъп като галош, досега да е спечелил цяла Украйна. Но си е тъп, откъснат от действителността, сенилен семдесет годишен бункер дядо.

И да си правим сметката докъде ще ни докарат американските подлози в България.

Тъпакът, смята другите за тъпи... Този синдром си има име: "Ефект на Дънинг-Крюгер". Запознай се, за да разбереш, какъв галфон си!

като теб.

...защото западните "стратези" са много умни, а!

Американците (пардон, украинците) предполагам ще настояват и за бели каски, примерно 500 километра радиус на Запорожката, като начало. Чакалчета ...

До 2014 г. Нямаше проблеми нито в ядрените централи, нито криза за газта, нито санкции, нито нацисти им се провиждаха на някои, въобще нещата си вървяха прекрасно. Но точно тогава, параноята и критическата възраст, както и някои други психически отклонения( като манията за величие) удариха един от най влиятелните хора на планетата.

Но се появи Виктория Нуланд със закуски на майдана и се започна. После едни такива със запалени факли почнаха да правят нощни маршове. После едни над 14.000 души леко поумряха в Донбас и така...натам знаеш и без поръчка от НПО-то, за което работиш.

14 са загубите от двете страни до 2022г. риски троле. Колко са тази година?

Тоест, Гутериш призовава руското ПВО, което пази АЕЦа от обстрел, да бъде изтеглено? Туй ли ще рече "демилитаризирана зона"?

Да, руско ПВО няма работа там. Досега централата си оцеляваше и без руско ПВО. Забележи, че точно като се появи руско ПВО там, се появи и риск за централата. Елементарно, ами троловете, не искат да го видят. На тях им плащат за да друго. Ако не си от троловете, то тогава глупак ли си?

Не знам какво пушиш или пиеш ама си го бива. Предлагам ти да прочиташ какво си написал от време на време, че да разбереш какво причиняваш на другите хора като ти четат нонсенсите.

какъв е тоа Гутериш и за какво се бори !?? абе тея бесни украински кучета за някой пробит долар и ядрена катадтрофа ше направят, дано ги изпотепа бърже Путин че тея боклуци се развоняха със Американски пари и наемни военни много поразии правят

Само да спомена, че когато гръмне централата, ще се повтори Чернобил! Облачето се вдига нагоре, отива на север към Беларус, наобикаля Скандинавия, завива на запад, на юг и пристига при нас! Всичката реколта заминава и глад, глад, глад! Или ще светим нощем!

Да бе, ще стане. Колкото и Минските съглашения. Ясно е, че единственият шанс за Европа да оцелее при тези опити на насъскваните от САЩ украински нацистки престъпници за предизвикване на ядрена катастрофа е победата на Братушките в това им начинание за унищожение на кафявата чума на 21 век и нейните създатели!

Ако се направи паралел на братушките ти и германските нацисти, ще се установи съвпадение на 99%.

Я го направи тоя паралел, че ми е много интересно как ще докараш такова съвпадение? Също ми е интересно и дали си учил история и дали знаеш, че Хитлер е подкрепян също като Зеленски от Европа? И се обръща срещу него, чак когато поглежда към англосаксонските интереси?

Лесно. Изключителност на нацията. Връщане на изконите територии в родината. Стремеж за световно господство. Те поляцит (украинците) щяха да ни нападнат, ние само ги изпреварихме.

Историята ми е хоби. Хитлер е подкряпян от европейските Италия, Унгария, Румъния, България и Финландия. Швеция, Швейцария и Испания са неутрални. С останалата част от Европа е в конфронтация. Няма да ги на наброявам, повече от 20 са. А с любимия ти СССР е съюзник първите две години от ВСВ.

Не се хаби, да обясняваш на руски трол каквото и да било. Той е като кон с капаци, каквото му спуснат от горе, иначе ще остане без зоб.

тоа па кой ,че да иска? да оди на майната си , от тъпия зеоен клоун с потника да иска.. ббаахаха

След като най голямата руска атомна електроцентрала в Европа е под руски контрол, кой ли я обстрелва ? М ? Най добре руснаците да я спрат, и изнесат горивото. Като денацифицират напълно терористите в Украйна, тогава да си а пуснат и да продават ток

Трябва да отбележа някакъв напредък из нашите медии.Преди призивите на генералният секретар на ООН,който е просто един чиновник говорител и има съответните правомощия бяха съобщавани като решения на ООН,което е смешно,тъй като петте постоянни членки на Съвета за сигурност имат право на ВЕТО и няма как да има официално решение на ООН,което не е одобрено от която и да е от тях,а една от тях е Русия,което от друга страна показва и колко чини международното право,ако е замесена една от петте държави - САЩ,РУСИЯ,КИТАЙ,ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО ИЛИ ФРАНЦИЯ.Обяснява и защо Русия смята санкциите за незаконни,от друга страна пък в страни като Германия неизпълнението им е обвързано с наказателна отговорнст.

Като се изтеглят руснаците от АЕЦ лудия Зеленски ще я взриви .

И като се изтеглят военните, какво ще попречи на украински диверсанти да я гръмнат? Тия кой си мислят, че ще я охранява - НАТО, може би? Идиоти. Аман от лупинги в полза на зеленясалия наркоман.

С това уж неутрално текстче, че Киев и Москва взаимно се обвиняват, редакцията на ДИР продължава да ни манипулира. Всички знаят, че украинци стрелят по централата. Всички!

Най - добре да спре всичко. Този боклук Зелински трябва да си ходи. Не му вярвам вече нищо. Според мен те искат да си вземат централата обратно и стрелят, а обвиняват руснаците... Няма ли да спрат вече да му вярват? Да не му наливат пари и оръжия за да не съжаляват после!!!

Тая Сорос отрепка кой му се връзва. От всички пудели на Сорос само тоя и нашият калъф ги валяха ракети в Киев когато бяха на посещение.

Русия е превзела централата Тя вече е Руска И сега Руснаците сами се атакуват В това ли искат да ни убедят Зеленият КОН е за ТРИБУНАЛ Но такъв няма

И Гутериш му бил шеф ! Ти да видиш !

Аве Гутериш , Ти разбираш ли изобщо , че НЯМА такъв вариант - хем да наливаш оръжие за милиарди , хем да получиш ДЕмилитаризирана зона !

Демилитаризиране не устройва руснаците, онзи ден пуснаха кадри как тежка техника влиза в халетата на централата. Кой ще ги накара да се махнат?

Ди Велт с нови разкрития за корумпирания клоун! Явно Запада иска да си измие ръцете с него за загубата и послучай предстоящия изборен цикъл, но той казва плащайте, че бум! Ще станете само на зелена енергия! Перфектни са един за друг: либерастията и Зе! Нещо като янките и талибаните! Die Welt: Тайните сделки на президента Зеленски

Още през 2019 г. се появи информация, че Зеленски има офшорни сметки в Кипър. Разследване на Sledstvie.Info показа, че комикът, заедно с братята Шефир и още един служител на студио „Квартал-95“, притежава компании на Британските Вирджински острови и Белиз. „Сърцето“ на тази сложна мрежа от офшорни компании е неизвестната досега компания Maltex Multicapital Corp., регистрирана на Вирджинските острови. Компаниите правят големи пари. Съобщава се, че от 2012 г. Maltex Multicapital Corp. получи общо 40 милиона долара от компании, собственост на Игор Коломойски. Компанията притежава и недвижими имоти в централен Лондон на стойност $7,5 млн. Малко преди президентските избори Зеленски прехвърли дяловете си в Maltex Multicapital Corp. Сергей Шефир. Не е ясна целта на тези офшорни компании.

Е те като хванаха 2 милиарда долара в офшорни сметки на Путин какво се случи? Беше по Панама пейпърс. Вече минаха сигурно десет години. Политиците се корумпират. Затова трябва да се сменят периодично. Като хванаха, че Путин е със замък на брега на Черно море, с хеликоптерни площадки, хокейно игрище и един куп сгради за прислугата. Какво се случи? Казаха,че е на приятел и всичко приключи, въпреки, че се охраняваше от ФСБ и охраната на Путин.

Забравяш, че на Путин не му трябва нищо! Защото той вече е Путин! И не получава пари и оръжие от Европа докато останалите т.нар. европейци се стягаме да спим с палтата зимата и да се къпем поточково два пъти седмично! Дали хората ще го приемат ако разберат какво прави през това време Зе с техните пари? Ако го приемат си заслужават съдбата!

щатите ги устройва ядрена война но при условие, че тя е ограничена само в Европа. Просто пет лайна не дават за европейците, както навремето са искали да стерилизират цялата германска нация и само Сталин ги е спрял. Зависи Путин дали ще се навие. Та ако не изчезнем в радиоактивен облак да му целувате члена, че ви е пожалил, както Сталин навремето.

Викаш Сталин ги е спрял? Хихихих. Всякакви странни хора пишат тук! Ама, пиши де, забавляваш ни!

Was Nazi eugenics created in the US?

10 000 американки са стерилизирани само защото са им по-големи клиторите!

Днес след обстрелите от укронацистите, АЕЦа Запорожие е бил на косъм да повтори чернобилската авария, но за този обстрел и рискова опасност не ни казват от медиите на "америка за България", нали?

Напротив, ФАЩ и фЕС, да не пропускаме КуРнелия Нинова и Пирил Кетков простата кирилова пуфка, както и фашаго кур8ит3 от Демократична Фашкрайна, ДПС, ИТН, ГРОБарите и СДС - подаряващи и продаващи оръжия на укрофашистите,призовават открито укрофашистите да взривят централата и да обвинят Русия за аварията. Укропитеците имат челен опит от миналото с Чернобил !!!!

Изкуфелите старци който управляват света , след нас и потоп , ама те са близо до отвъдното а обричат младите на потоп ???

За Путака говориш нали?

А бай дън е първа младост…

Веднага ваше величество Гутериш, на вашите заповеди сме. Освобождаваме централата за да може НАТО да дойде и да я демилитаризира.

Гутериш нека си иска , руснаците няма да си отидат откъдето и да било.

НАТО, чрез укрпоските си креатури безнадеждно губи войната. Сводките от фронта са катастрофални. Цели бригади са унищожени на 50-70% и за загубили бойна способност. Руснаците закараха тия дни солнцепеците в Пески, където украинците наляха резерви в останалата незаета северна част на града. Видеоматериалите са брутални какво се случва когато тази система удари. Укрите здраво дезертират, особено в тези райони, където руснаците напредват. Не става с АК-47 срещу ракети и танкове. Цялата донбаска дъга колабира. Колкото и необучени резерви да хвърлят като пушечно месо, и те не са безкрайни, а и не спират настъплението на руснаците, а само ги забавят. Разбира се, на собствениците и реално стоящите зад тази война от УК и САЩ изобщо не им дреме за украинците. Но губят войната и са в паника. Какво решават? Да правят ядрен тероризъм? Да стрелят по ядрена централа... Сигурно и затова ще обвинят руснаците.

Къде ги четеш тия идиотщини бе копук ? :) Я разгледай клиповете за десетките изстребители станали на пепел в Крим, както и минимум 60 военни станали на скара-бира Включително топ пилоти гУлема си гъба проста :)

Това че са целнати десет самолетчета и са умрели военни може ли да го сравниш с количеството убитите укронацисти всеки ден на фронта. Седят окопани в укритията докато ги зариват с артилерия. Това на контра-атака ли ти прилича? Или край, тва бяха последните самолети на Русия и утре НАТО е в Москва? Или ракетите и артилерията приключиха. Кретен глупав, Русия има в резервите си хиляди Д30 и Д20, без да ползва новите е достатъчно да залее фронта и без мобилизация има достатъчно налични контрактници за да подсили горенето на укрофашисти. И това ги чака и то много скоро. В добавка още повече ракетни атаки, щото и ракетите не свръшват. Малоумието ви е скандално.

Тъпако, сложи си още плюсчета, а на другите минусчета с tor Тия са малко!

Ще има такава зона. От Запорожие до Лвов.

американците ще гръмнат АЕЦ или мръсна бомба в украйна до 3 месеца. Зеленски губи войната и се търси провокация за въвличането на НАТО в конфликта.

Каквото искат САЩ, го постигат. А сметката винаги я плаща някой друг. Русия и Украйна са огромните губещи. Прости и слепи, избиват се помежду си!

Като им гледам как почнаха пак да печатат и обявиха, че няма инфлация съм сигурен, че ще спечелят пак. Проблема е, че рецесията не слуша пожелателното инжектиране на пари, а тъпче по главите на масата. Тя е тъпа но сметките и растат, докато политиците обясняват, че всичко е наред. Така, че очаквам отново да победят:)

Не мисля, че Русия ще си отстъпи земите си на Англия и Щатите и ще им стане колония, в която надзиратиле ще бъдат укрите.

Ъхъ, щом Антониу Гутериш иска - ще му я дадат веднага ;) Проблемът на западналия свят се корени именно в неразбирането на руския начин на мислене и манталитет... Ало, Кремъл, тук Нощен Ястреб - Гутериш нещо иска - ще му го предоставите ли или ще мине изодзад ??