Гугъл уволнил 48 служители за сексуален тормоз

Сред уволнените е имало 13 високопоставени кадри и нито един от тях не е получил обезщетение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

луди хора

Разбрах, че мъже няма. Страхуват се да не бъдат изнасилени, което на практика е невъзможно, тъй като са им меки онез нещица

Ела да видиш дали ми е меко оноз нещо...тъкмо си нямам приятелка. ама вие жените търсите само мъже с пари, все заможни да са, но това че на богаташите и мутрите със скъпите коли им са меки не значи че на всички мъже са такива. вземи си един беден мъж да видиш как ще те пори като риба всеки ден по много пъти....хуухуу

Къде да дойда, бе младеж?

Ами при мен, как къде? :) Хайде ще подскажа (не знам дали е разрешено но) в старата столица...;)

Хехе, още една женска с безкрайни претенции и искрено вярваща си, че е дар за цялото човечество!

Много е добре, че сме далеч от метрополията и изоставаме в реципиране на еврогейските ценности. Да му мислят следващите поколения.

И аз си свалям мойте сервитьорки и ги пощипвам по гъза и те се оплакват на управителката, ама не ме уволняват. :D даже май и тя ме харесва...:)нищо че е милфка, даже още по добре :D

Само аз ли прочетох, че не са им изплатили никакво обезщетение? Ето ви един мотив да се замислите дали става дума за златотърсачки или собственици, които искат да икономисат средства от служителите. Освен това не пише, че оплакалите се са жени, забелязахте ли? Като се има предвид, колко обратняци се навъдиха вече, няма нужда от "обичайните заподозрени". Така че, драги мъже, шерше ла фам, но поглеждайте и за е.реина зад нея.

И как никой никъде не го обвиниха за цигарено димен тормоз.

Благословен ще бъде денят, когато психическия тормоз ще се наказва еднакво с физическия. Благодарение на изкуствения интелект в затворите ще има повече жени отколкото мъже.

дир? сред тия сигурно поне неколцина са уволнени заради това.

В днешно време под тормоз разбирайте да ви погледнат в очите. Скапани лезбийки и феминистки съсипващи живота на хората. Как пък не уволниха една жена за сексуален тормоз.

...а също така под тормоз да се разбира и "отказа ми по-добра позиция, защото съм некадърна", или "легна с колежката ми вместо с мен и ме е яд на него".

Тормоз е и да не ги погледнеш в очите... Като някои покер играчи, скоро ще трябва мъжете да тръгнат из офисите със силно затъмнени слънчеви очила или направо да нахлупват по една истинска бурка - от онези с мрежите пред очите. Най-добре направо очила в VR и никой да не вижда извън тях... Проблемът не е вътрешната корпоративна култура на Гугъл, а това, че са основната машина за информация в момента, а са такива изроди. Тоя тиквеник Дони докога ще ги търпи, смотанякът?! Да удари доставките на Амазон, които печелят на гърба на американските пощи, да ги издумка с антитрастови мерки тях, гугъл и останалите боклуци, че иначе електоратът му ще прегрее следващия път като дойдат "демократите". Значи, Бел навремето я надробихте на 10 парчета, въпреки, че само предоставяше комуникационни услуги, а не слухтеше във всеки разговор, пък тези боклуци сега - свещени крави. Егати падението - на фона на тези Майкрософт и Уолмарт ми изглеждат свестни типове.

Не се споменава какъв пол са увонените. Може и да са уволнили оплакалите се жени. Онзи от андроида е ясно - искали са да го разкарат.

Не се споменава, защото е пределно ясно как, от кого и срещу кого се използват обвиненията за "сексуален тормоз". Напук на огромното количество случаи, когато тези обвинения се оказват фалшиви.

западните компании ползват предтекста "сексуален тормоз" когато искат да уволнят някой по друга причина, особено в държави със силна "защита" на работниците от държавата. за гугъл конкретно не знам, в америка би трябвало да можеш да уволняваш без да се налага да ползваш подобни юридически хитрости, но кой знае, може вече да не е така.

Обвиненията за каквото и да е не трябва ли първо да се докажат?! Тия женски си намериха чудесно оръжие да си отмъщават на мъжете за каквото им скимне! Лицето на съвременния феминизъм!

уволняват без доказателства, хем навсякъде камери и слухтят през всеки телефон.. мразят белите и хетеросексуалните и искат отворени граници

Не просто доживях, ами за нула време Майкрософт от дежурния обект за упреци, вече са ми даже симпатични. Въпреки опитите им, много по-назад са от Гугъл, Амазон, Апъл и Сураткетаба. Там под повърхността е страшно. Последната простотия с "етичния кодекс" на Линукс е само част от пейзажа и линус първо скочи, после го смачкаха и се сви, а сега разработчиците се чудят какво да правят с новите наложени правила. Най-добре да го оставят на маймуните и женорята да га развиват и поддържат, а те за си изпукат опцията за лицензиране на кода и да го потопят. няма да го допуснат, де, но само показва степента на абсурда, в който затъваме.

Точно така! Сега да видите като мъжете спрат да гледат на жените като на сексуални обекти какво ще стане. Жената ще стане активната страна. Няма ли да е готино жена да те свали? Аз подкрепям!

като 15 годишен

А ти звучиш като жена.

Тогава ще трябва да уволняват тях.

Да, ама не се случва точно така. Жените хем искат да са "еманципирани, силни и независими", хем пак очакват мъжът да плати сметката, да смени гумата и той да върши всичко по свалката, а жената да чака наготово. Т.е. по типично женски искат всички права и нула от вървящите с тях задължения.

Бате не се радвай. То и на мен ще ми е кеф да ми дойде една хубавела и да ме черпи две хенесита а после да ме кара с мерцедеса да ме глези сексуално. Ама другия вариант - 44 годишна 80 килограмова и мустаката те зяпа в пакета и се облизва и те сваля и като и откажеш те гледа накриво. Преди 100 години вероятно и на мъжете и на жените им е било по лесно, когато ролите са били ясни.

Аз рядко вече виждам мъже. Повечето са много женствени, меко казано, а останалите рядко го вдиг.т. Така, че е по-вероятно някоя жена да се е нахвърлила върху "мъж", а той не е успял и това си е вече тормоз за жената. Незадоволена и опасна.

Няма да се изморя да пускам този филм в коментарите под всяка една ваша статия с пропаганда за феминизма, нека видят мъжете какво ги чака, просто напишете в търсачката No Woman, No Crime: Israeli Men, legally harassed by women

Благодаря за филма. Феминистките лъжи, че жените са неспособни на насилие, и са вечните жертви на мъжете, трябва да бъдат разобличавани.

Може някой шеф да се е позабравил с младите колежки. Но за всяко служебно прегрешение има "последно предупреждение" преди уволнение. Само за сексуален тормоз могат да те уволнят директно, без шанс да се поправиш. При това на честна женска дума!

А може и да не се е позабравил, ами да я е отрязал за повишение, защото е некадърна, а тая да си отмъщава по толкова удобния начин, който им предостави феминизмът. Няма да е за пръв път.

Така, е, като се докосват дланите при здрависване....

Еее, един път и ти да кажеш нещо умно! Много на място речено!

на Андроид ще има ли сега?

Да, но ще се казва Феминоид

То и Чарли Чаплин е бил обвинен в сексуален тормоз от кандидат-актриса, на която отказал роля. Добре, че е работил в Холивуд, а не в Гугъл, иначе нямаше да има никакъв негов филм от "Цирк" нататък!

Писнало му е от Холивуд и е избягал в Швейцария, към края на живота си.

и гугле-то стават все по-еднакви!

Е, то отдавна е ясно каква е дефиницията за изнасилване в САЩ - ако не й е харесало или на сутринта е получила buyers remorse, търчи да реве, че е изнасилена. Ама това ма им е кусурът. В Калифорния, че и из Канада народът толкова е наплашен, че и като дойдат тук не смеят да се отпуснат. Там всеки гледа празно напред, за да не срещне нечий поглед и да бъде въвлечен я в потенциално опасен разговор, я да трябва да се обяснява какво е имал предвид. Преди 10-тина години още можеше да се говори, че и god forbid вицове да се разправят. Сега не макартизъм, ами направо азиатски комунизъм все едно - никой не смее да изкаже мнение за нищо вече, освен ако не е ултра прогресивно и либерално. Каквито и да е приказки по отнешение на жени, малцинства, "демократи", мигранти, банкери и прочее са потенциално самоубийство. За капак, разните алекси, сири-та, че и обикновени смартфони все повече постоянно слушат какво се говори около тях, уж за "маркетингови" цели, но реално вече историята е сюреалистична.

и ще добавя... следят всеки за всичко. не дай си боже, да платиш 5 долара в брой... като нищо ще те атакуват специален отряд и полицейски екипи... всички са превърнати в кредитни роби и нямат кеш. всяко плащане се проследява и преценя според доходите в сметките. Чрез плащанията те следят къде си, а камерите на вход-изход на селищата на къде си тръгнал... всички телефони се подслушват... следят и къде ходиш и какво правиш в интернет... затова им трябва и изкуствения интелект толкова спешно за да помага за следенето и обработката на информацията.

Ма, те AIто го имат от доста време вече. За какво мислиш Амазон прехвърли трилионната капитализация. Не са вицове историите какви предварителни поведенчески анализи правят - онзи, дето се беше заразправял с Амазон, че като ползвал компютъра на дъщеря си го заливали с реклами и оферти за пелени и други бебешки стоки, а тя даже не била бременна. Ми, оказало се, че била бременна, ама той още не бил разбрал, а тя не била сигурна, за да съобщи. Или онези, които в асансьора обсъдили плановете си за уикенда и веднага били таргетирани с подходящи оферти. Маркетингът си е маркетинг, обаче дистопията на Minority report чука на вратата. Бе, този Филип Дик с всяка изинала година го намирам за все по-голям гений, егати. Скоро даже няма да има нужда някоя да се оплаче от сексуален тормоз, ами направо ще ги хващат на база анализ на поведенчески модели...

Ма, те AIто го имат от доста време вече. За какво мислиш Амазон прехвърли трилионната капитализация. Не са вицове историите какви предварителни поведенчески анализи правят - онзи, дето се беше заразправял с Амазон, че като ползвал компютъра на дъщеря си го заливали с реклами и оферти за пелени и други бебешки стоки, а тя даже не била бременна. Ми, оказало се, че била бременна, ама той още не бил разбрал, а тя не била сигурна, за да съобщи. Или онези, които в асансьора обсъдили плановете си за уикенда и веднага били таргетирани с подходящи оферти. Маркетингът си е маркетинг, обаче дистопията на Minority report чука на вратата. Бе, този Филип Дик с всяка изинала година го намирам за все по-голям гений, егати. Скоро даже няма да има нужда някоя да се оплаче от сексуален тормоз, ами направо ще ги хващат на база анализ на поведенчески модели...

колко от тях са жени?

С техните изкилифренчени представи за сексуален тормоз, няма да се учудя ако някоя уруспия се е напила, наеб*ла се е с някой и после е оревала орталъка, че е била изнасилена. И другия случай - някоя недоклатена джийкърка някой й се усмихнал в коридора и вече се е почуствала физески изнасилена, духовно омерзена, дискриминирана по полов признак и още куп простотии.

Накратко-----в ,, гугъл,, са ебалници!;)))) Ами, много добре, чудесно, браво, брависимо, бютифул!:)))))) .... Щото иначе, с пъкуване ли ще се размножаваме, чекиджий ли ще ставаме?;)))))))

Сьщо това не знам кьде го четох, но значи преди априлския пленум ли там или кога Тоцата е раздал на наи вишите БКП-ари на всеки по една млада секретарка. И всичките са се хванали и са ги рьчкали здараво. Да, ама това е бил капан и след това са наравили всичко това което иска.

ЩО Е СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ КЪМ ЖЕНА . НЯМА ДЕФИНИЦИЯ , АКО ЖЕНА НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО Е С ОСКЪДНО "ОБЛЕКЛО", ТОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ ЛИ Е СПРЯМО ЗАГЛЕЖДАЩИТЕ СЕ МЪЖЕ ? ПЕДАЛИТЕ НЕ БИХА ПРОЯВИЛИ ИНТЕРЕС, НО ЛЕСБОЖЕНА -ОПРЕДЕЛЕНО. ТОВА НЕ Е ЛИ СЪЩО СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ КЪМ ЛЕСБОСА ? ИЗОБЩО- АБЕ МАЙНАТА ВИ ДЖЕНДЪРСКА ! МЕЖДУЛИЧНОСТНИТЕ ОТНОШЕНИЯ СА СИ ЛИЧНИ ОТНОШЕНИЯ! ПЕРВЕРЗНИЦИТЕ ВЪН ОТ ПОД ЮРГАНА !

не се хващаите, бе)) Тоя с андроида струва милиарди, но с го разкарали за стотинки) Другите 48 са поне 5-10 милиона всеки. Праи сметка колко са спестили.

Статистики показват, че все повече мъже на ръководни длъжности ОТКАЗВАТ да работят самостоятелно с жени, щото после оная може да ги обвини без никакво доказателство в сексуален тормоз - обарал я, предложил и секс, натискал я и т.н.. Няма свидетели, няма нищо. Мъжка срещу женска дума. Всички вярват на женската. Без доказателства. Вече ако мъж загледа жена и я изкоментира - това е сексуален тормоз. Жените нямат проблеми да си коментират мъжете. Колко е хубав, грозен, дебел, стегнат. Обаче мъж ако спомене за някоя, че е грозна и го чуят - господ да му е на помощ.

Няма да се изморя да пускам този филм в коментарите под всяка една ваша статия с пропаганда за феминизма, нека видят мъжете какво ги чака, просто напишете в търсачката No Woman, No Crime: Israeli Men, legally harassed by women

В УСА - то "не бива" да пътуваш сам в асансьор с жена. Причината: в съда жената има по - голяма право от мъжа. И нейната версия за каквото и да е станало в тясното пространство е с по - голяма сила.

tonk11

Тоя с 90 милики обезщетение го боли фара, че са го уволнили.

Тези хамерикански джендъри са неразгадаеми! Ако колежка ти прави явни намеци за сексуална близост, но не й обърнеш достатъчно внимание със задигане на фустата в точно определения момент, пак е "сексуален тормоз". Хормоните си бушуват и някой трябва да ги успокои... Другата крайност- Никому неизвестно същество от женски пол, онодено от известна личност, което й дава старт в живота, се сеща след 20 г., че било изнасилено...

Абе защо днес няма никакви новини от протеста на ,,майките'' ? Срам ви е от факта , че останаха само 100-те платени протестърчета на Нинова ли ?

Далавери, жалък си.

Жалки са ,,майките'' и платените на другарката . Навън малко захладня и се видя калко им е мила каузата на едните , и колко са им достатъчни 50-те лв на другите .

Господ гледа. Или отричаш, че има инвалиди. Жалко е, но има. И никога не е късно да му падне тухла на главата на някой и да седне в инвалидната количка

Правят си офиса със забавления, с топла храна и т. н. Целта е хората им да се чувстват добре и да прекарват по- дълго време в офиса. И накрая не може да се онождат в офиса...

Че тия там като за световно се чукат бе

ти да не си им светил(а)? :-)

Така е, като вагиночовеците ходят с неподходящо облекло на работа ... Предизвикателното облекло трябва да бъде забранено за вагиночовеците! Униформата им трябва да е като на монахини! Нормално е когато на едно място работят различни полове, да се случват такива неща! Не случайно и манастирите са разделени на мъжки и женски ...

позитивна новина, в ИТ-ата има живот извън нулите и единиците, влязоха и те в модата

А колко от тях са жени или гей?

Е това е да си късметлия - хващаш секретарката за циците и те пенсионират с 90 милиона.

Оставам с впечатление, че тези "оплаквания" от сексуален тормоз са само оплаквания по думи на жени без доказателства - означава ли това, че там се вярва на всяка дума на жена без доказателства?! По принцип знам от втора ръка, че в Калифорния в училищата е така - на една колежка, внукът ѝ е бил преместен в друго училище, след като отблъснато от него момиче се "оплакало", че била "тормозена" от него и повярвали веднага на момичето без да търсят реалната истина !

Да, понеже всеки акт на сексуален тормоз става на публични места и пред редица свидетели

Какво стана с невинен до доказване на противното? В страната на свободните и дома на смелите...

Поне сцената може да е заснета на някоя от многобройните камери, а не дума срещу дума!!! Поне снимковия материал да се изследва и да се прецени реални ли са оплакванията на женорята !!! Иначе е болшевизъм, от който уж избягахме !!!

Първо, че не сми избягали от болшевизма избощо, второ - именно западняците и конкретно немците ни го натресоха през Русия и трето - ние откъдето се връщаме, те натам отиват.

ахахааахахха, но моля ви

Са представители на раса различна от белия европеиден съзидаващ цивилизацията мъж? За бели може, а за прас.. Други не може?

Ти си бял мъж, хетеросексуален, без проблеми със закона, без зависимости... Кой ще се застъпи за теб?

Епидемията от самозабравени пачи-златотърсачки, окрилени от "соросоидни ценности" залива САЩ. Ще се провали тази велика държава. В Индокитай (силиконовата долина) е отвратително да се живее и работи и само цветнокожи от третия свят се навиват. Жалко...