Губернаторът на Севастопол обяви въздушна тревога, движението по Кримския мост е спряно

Михаил Развожаев съобщи в "Телеграм", че руските сили за противовъздушна отбрана са свалили една ракета в близост до летище "Белбек"

Обратно в новината

Коментари - Губернаторът на Севастопол обяви въздушна тревога, движението по Кримския мост е спряно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://m.youtube.com/watch?v=sB_yAg6mB1U

Липсва ми Ана Маляр! Ко стана с нея? Оокраинката

Между другото, операцията свърши точно за три дена! Киев беше обграден , Зеленият плачеше като момиченце, а укропитеците седнаха за преговори. Тогава се намеси, естествено, Англия

Голямата грешка на Тодор Велики беше, че не затвори посолствата на три държави САЩ, Англия и Франция

В Русия вече имат арестуван и за самоволно разчистване на незаконни сметища. Повече от петдесет успял да разчисти този твърде съмнителен субект, преди да бъде издирен и арестуван. Руский мир...

А пък в България е арестуван и глобен мъж, който запълнилнил дупка в тротоара. Нямаш право

Се борят с тия плюсчета и минусчета се едно нещо постигат. Къде намерихте тая малоумна паплач бе? То бива олигофрени ма тия са за зануляване.

Ебаси умното изказване.

Да нападнеш съседите си И да им се окопаеш В задния двор Такава “военна” стратегия Може да измисли Или ненормален Или пиян Или и 2те

Да избиваш народа си и да забраняваш да си говорят езика, това го могат само укронацистите.

Само дето се оказаха долни лъжи на кремълската пропаганда тези опорки. Също като другите.

Тъпата пропаганда я можете само малоумните рашисти. Тъпотията ти не мина, некадърен червен отпадък.

БТВ излъчи репортаж! Сега, днес чета че Орбан пак навикал укропитеците за репресии срещу унгарците в Покрайна

Кое е долна лъжа? Хилядите избити и изгорени хора от укронацистката хунта ли или забраната да се говори на майчиния руски език или спирането на питейната вода и тока на повече от 2млн жители на Крим. От къде ви изравят такива олигофрени на козяк, не мога да разбера.

Или смяната на имената на хората, родителите му го кръстили Владимир, но според укронацистите бил Володимир.

А резонно!

Смърт за болшевишката кочина русийка!!!! Тези пияни мародери убийци този път удариха на камък. Проклет да е руский мир. Проклети да са и всички българи русофилистини Путински подлоги.Да живее България!!!!Да живее ЕС!!!!

Тя денацификацията си върви. Крякай си тука за центове, мизернико.

Да върви и дерусификацията. Особено в Севастопол. 34 офицер чета и 1 адмирал право пери Кобзон. Бу ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха.

С укроминдили от остатъка на ВМС, западни НАТО великани и наемници. Радвай се там в соросокопа. Перемогата е близо:)

Така е, денацификацията върви. Ген-щабът на рашисткия флот вече го гръмнаха. Сега чакаме моста. Само да не квичите после.

България ще живее, щом живее и братска Русия, нашата двойна освободителка.

Особено след втория път, страшна свобода беше. Изчакайте поне да измрем, които я помним, че белким някой се върже на тези тъпотии.

За вас фашистите не беше свобода разбира се. Свобода беше за българския народ, златните 45г за България и народа.

И защо го бяха оградили с бодлива тел този "свободен" народ бе, малоумник нещастен.

И защо ли имаше изходна виза и не пускаха зад граница цяло семейство? А не дай Боже някой да забрави да се върне от неправилната чужбина, ако все пак се измъкне. Свобода викаш... Слугите на Кремъл май целия народ третираха като фашисти. За всеки случай вероятно...

За да бъде свободен, за това а не постоянна заплаха от диверсанти и терористи.

Те не пускаха да излезеш бе говедо. Не пускаха даже да четеш, слушаш или гледаш как е по света или въобще да слушаш, четеш или гледаш нещо дето не е от Кремъл или слугите му или одобрено от тях.

И това ,,затваряне" спаси няколко поколения на България, разбира се , има и олигофрени като теб, но всяко стадо си има и мърша.

Предполагах какво ще пишеш и за това те нарекох говедо. Не за да те обидя. Овцете, говедата и кокошките биват затваряни за тяхно добро. И като те чета, манталитета ти такъв. Даже с коленето изглежда нямаш проблем. С надеждата, че за кротките добри овце Гергьовден не важи.

Моста е строен на украинска територия, така че са в правото си да го премахнат.

Цента изкара. Браво.

Те 5 цента на 100 рубли се равняват вече

Монсанто салмонелка произведена в Уркофашистаня ли? МММ. Вкусничко ще ти е. Бу хахах

А не да го платят, ако си го върнат де.

Вие центаджиите освен да събаряте друго можете ли. Макар, че и събарянето трудно ви се отдава.

Скоро курса на рублата ще стане отрицателна стойност, хартията на която печатат рублите ще е по-скъпа от номинала им ;) хахахаха

Войната е лошо нещо и убиват хора. Още по-тъпо е че я почнаха понеже Русия се оказа малка на един доста дребен мъж. Задушава тази велика страна и народ постепенно и опитва да удуши и други. Дано света му се види тесен и неудобен. Егото на диктатора е достатъчно обемисто.

На плоски, лишени от фактология и логика опорки носи 0.05 цента на пост. Нищо повече.

Правителството на САЩ забрани на Тъкър да интервюира Путин?

Руския Тъкър как се казва? А в коя руска медия се изявява? Или май всички подобни там са вече убити, изгонени, затворени...

Гиркин как е напоследък? Хем той май за разлика от Тъкър и реално е рискувал живота си на фронта. Обаче?

Много слабо отразихте как целият Канадски парламент стана на крака и ръкопляска на СС украинец. Целият им парламент в момента се чуди как да замаже тоталното си освинване. Не били знаели кой е. Което не им попречи целият инстаграм да го залеят със снимчици с него. Трюдо да се срещне лично с него. Бандерката Кристия Фрийланд, която спрягаха за шеф на НАТО колко беше щастлива, мале. Направо цъвтеше. ОБИКНОВЕН ФАШИЗЪМ ВИ НАЛАГА КОЛЕКТИВНИЯТ ЗАПАД. И всички скачате в синтетична Русофобия. Се едно УКРАИНЦИТЕ не са РУСНАЦИ. И на бойното поле като стане напечено не псуват на Руски. НЕ бе, само Мова плякат. НЕ Е ИМАЛО ТАКОВА МАЛОУМИЕ НИКОГА. САЩ доказаха на света, че могат да си правят с Европа каквото си поискат. На крачка са да я запалят в конфликт, който ще я срине завинаги. Само и само да прикрият факта, че са наследниците на Третият райх и всичко, което са постигнали глобално от ВСВ насам е осъществяване на плана на ХИТЛЕР. Долната соросоидна и неграмотна паплач ще си плати за всеки ред в подкрепа на САЩ и сатанистичният им глобален ред.

Това не е ли от за вчера?

Що не показвате как Одеса Хотел горя като факла бе? Нали сте джурнализити ма? Или само джуркате на Галенцето от Посолствата опорките? Празен хотел удариха ватниците. От тия дето са затворени с охрана и пълни с командването на ВМС на Украинето, наемници и захисники. Направо ужаст. Яко Пиримога. Чакате ли 30 те реновирани таралясника от Пустинна Буря дето ще отворят магистралал към Крим? Браво. Ние чакаме да гледаме как горят.

Споко, чакаме да гръмнат моста. Всичко по план. Русоробите ще квичат като свине на заколение.

Иди чети руспийски вестници. Там все добри новини ще четеш, руспийска мърша.

Не мога да се меря с вашите знания и подробности.Знам обаче главното.Руско-Турската 1878 я печели Русия и ние сме сводни.Първа световна и междусъюзническа всеки прав за себе си (такава бъркотия че май и те не знаят за какво са мрели).Е за втората по филмите съм гледал едни знамена да падат на Червения Площад. Та подробностите ги оставям на вас.

Година и половина ги избиват . Отишли да се бият за родину на чужда територия.

Е България за САЩ. Украйна си е Русия. Чети история, миндил неграмотен. Това, че някой му се иска фактите да бъдат изтрити и си ги тълкува както му кажат тия дето му плащат не означава, че са истина.

Малограмотен си ти !!!! Виж какво си написал: “След победата при Кубадин българските и съюзническите войски продължават успешното си настъпление на север. “ Така е когато копираш без да мислиш,когато не си прочел една книга през живота си и киснеш в ИНета !

Ами точно на север, русороб, към Дунавската делта зад която ги изхверляме. То бива тъпи хора, ама...

А под съюзнически се разбират германските и турските части, които са с нас.

Какво му обръщаш внимание? Българската армия под командването на германец, рамо до рамо с турските поробители, срещу освободителката си Русия! Дори арогантният Чърчил се втрещява на българското предателство!

Предатели са гнусните мужици, които застават зад сърбите 1913 и 1914, обявяват ни война и бомбардират Варна 1915, нападат ни в Македония и Добруджа 1916 и естествено ядат як бой. Бити са както обикновено.

Никой не споменава най черната дата в историята на България 16 Юни, 1913 година! Делегацията е била готова да замине при руския цар за арбитраж Тогава гнус Кобург дава заповед за атака. Пак сме се правили на по големи от Русия. Нападат ни всички съседи Губим Добруджа, Беломорска Тракия Одрински вилает и част от Македония. Между другото, когато разбиваме руснаците и румънците, сме незаконно в Южна Добруджа.

Добрич 1916 г. У Добрича болгарские войска столкнулись с румынскими войсками, которым также на помощь пришёл 47-й корпус русских войск. Союзники находились под командованием русского генерала Зайончковского. Несмотря на численный перевес (2:1) союзников, болгарская армия нанесла русско-румынским войскам тяжёлое поражение. Союзники были вынуждены отступать на север, в направлении Кобадина. 7 сентября болгары заняли Добрич. Кубадин 1916 г. След победата при Кубадин българските и съюзническите войски продължават успешното си настъпление на север. Енергичното настъпление не позволява на съглашенското командване да използва новодошлите подкрепления (4-ти сибирски корпус и 3-та стрелкова руска дивизия) за нов обрат в бойните действия.[7] На 22 октомври българите влизат в Кюстенджа, след три дни – в Черна вода, а на 26 октомври – и в Хърсово. На 27 октомври офанзивата е спряна на линията Бонасчик – Ташавлу от стратегически съображения – по-голямата част от Трета армия е прехвърлена на запад, за да форсира Дунав при Свищов и да вземе участие в операциите, довели до превземането на Букурещ в началото на декември. Месец по-късно, през януари 1917 г., руско-румънските войски са изтласкани окончателно от Добруджа.[9] Русофилистиците освен родоотстъпници и национални предатели, винаги са били и малограмотни. Като им цитираш победи на дедите им над мужиците изпадат в дива ярост. "А какво стана после ?“ е дежурният им въпрос. Затова ви казвам: После е руската капитулация на 03.03.1918 г. в Брест - Литовск. Ние губим войната срещу Великобритания и британската общност, Франция, САЩ, Италия, Сърбия, Гърция много след руската капитулация. Тиранията е в лагера на бъдещите победители, но не устисква до победата. При победата Тюрмата е извън играта.

Малборото в джоба,а руснака в гроба

Руски разгром при Таненберг 1914 Резултат - Решителна победа за Германия Сили: Германия - 8-а армия: 165 000 Русия - 2-ра армия: 205 000 Жертви и загуби: Германия - общо: до 15 000 убити, ранени и пленени Русия - 30 000 убити и ранени, 92 000 пленени Общо - 122 000

Украинска салмонелка за закуска. 500 000 убити укроминдила при Бандера. Ранените не ги броиме. Слава Кокаине.

Да събарят мостаааа ;0)

Berliner Zeitung: Mercedes-Benz призова за възстановяване на Северен поток Германия е на прага; необходимо е политическо решение, сложно и истинско, водено от реакция на трудните реалности, казва членът на борда на директорите на компанията Екхард Кордес

Интересно! Явно е дошло времето! Според институтът в САЩ за войната, собственост на мъжа, на Нюлънд, Путин е издал заповед на Шойгу до един месец да смаже укропитеците! Реконтра

И заповедта беше изпълнена без грешка! Осем месеца по-късно. Лошото е че сега украинците са 3 пъти по-въоражени и тренирани. Другото лошо е, че Шойгу е тотален идиот.

Лошо за Укрите че имат повече оръжия отколкото хора.

Губернатора да не се радва много че са свалили ракетата, ами да се скрива в бункера. Тия дни ще идва пак Сянка от бурята.

Свалили една ,пет минали....

Те това ви остана…тероризъм. Да се хвалите с някоя взривена кола и убит журналист.А щяхте да сте в Крим сега.

Е, чакали са първо гости в Одеса. .....

Как се оплаква ватата, жал да ти стане. Руските свини по какво стрелят? Колко блокове с апартаменти и колко училища взривиха? Украинчетата сега ходят на училище в тунели под земята. Руснаците отдавна спряха да стрелят по военни обекти, защото ракетите им не могат да минат през западните въздушни защити. Само по цивилни. Руска свиня да обвинява други в тероризъм?!? По-голяма наглост не мога да си представя.

Май че няма смисъл да го унищожават тоя мост украинците. Така ги държат постоянно в напрежение и мостът така или иначе няма да може да се изолзва.

Хмелел солдат — слеза катилась, Хрипел трофейный саксафон, А на груди его светилась Медаль за город Вашингтон!

Друзя,свърши се с безнаказаната руска пропаганда,мислете повече преди да пишете.

Плашиш ли ме бе лайно?

Спече ли се ,а тролчик?

Помисли ли?Па то и с какво?

Ли си наказвача ?

Ме накажи ма първо си подмий дупето.

Ще строшим главите на усраинската мърша!

Настъпих мотиката от неправилната страна,болката е голяма,но срама е по-голям.

Олена Зеленска не е сигурна, че Украйна има нужда от съпруга ѝ. ВИДЕО: https://kritichno.bg/wp-content/uploads/2023/09/олена-зеленска.mp4

Май езиците не са ти силна страна.

Движението по Керченският мост е спряно,заради преминаването на ракети "Storm Shadow",честито на печелившите

За съжаление Русия загуби и тази война,пак ще сърбаме кашата на поредният диктатор.

Това е написано от жалък трол имитатор. Bad Face е разумен човек и не може да напише такава неистина.

Т.е.истина?

Рано е да се каже, още не е свършила

Руските тролчики(Еди какви си),вече не са интересни на никоя с рашистката им пропаганда.Фактите са други и не показват разпадащата се РФ в добра светлина.

На летището Кулбакино гори огромен пожар. Гори бригаден ГСМ.

Каналът, „Россия 24“, вече излъчва новото предаване „Тъкър“ първият епизод беше показан в почивните дни. Но вместо дублирани най-знаковите коментари на Карлсон срещу Украйна, излъчиха 20-минутен откъс от неотдавнашното му интервю с главния прокурор на Тексас Кен Пакстън

Струва ни много Само да прочетете Това Обичам ви!!!

Руски БПЛА "Ланцет" демилитаризира трети украински МиГ-29 /словенски/!

Кой сега е агресора ? Белгород е в Русия и не е на фронтовата линия. Севастопол също.

Украйна бие по законни военни цели на агресора, за да прекъсне линиите на доставки с което да отслаби силата на окупационната руска армия и така да бъдат изтикани извън територията на Украйна с по-малко жертви. Да ти напомням ли как агресора избиваше и продължава да избива невинни украински цивилни граждани? Как краде деца?

Агресорът са създателите и наследниците на УССР. Киевските наркомани са им ръжена. Но самите хора в Украйна, обикновените войници си пазят дома. И са абсолютно чистосърдечни и уверени. Те знаят че пазят земята си. И като такива са абсолютно прави да се защитават както могат. Московските началници да бяха помслили. Войната скоро нвма да свърши

Руснаците "разтриха" летище Кулбакино, Николаевска област. Оттам излитаха носители на КР "Storm shadow" за удари по Крим.

Утре пак удари по Крим,затрили са ти мозъка.

Перемога го водят кога ти кърви задника, но ти си изскимтял на нереза, че е пед..ас... Всеки нормален би го определил като шизофрения, но жълтопаветните го пишат героизъм.. допада им.

Накратко: Маршрутът на полета на КР "Storm Shadow"/SCALP минава през нос Тарханкут в посока Севастопол и Херсонска област до Джанкой и Гвардейски. Една от крилатите ракети е унищожена при заход към летище Балбек от състава на 31-ва дивизия на ВВС и ПВО. Три-четири минути по-късно руската противовъздушната отбрана работи и по друга крилата ракета северно от Казашкия залив при подхода към Севастопол. Също така военнослужещи от 31-ва дивизия работиха по два обекта (предварително Storm Shadow) над Джанкой и Гвардейски. Точният брой на свалените мишени ще стане ясен по-късно. Изобщо не изключваме те да са повече. Съдейки по зоните на удара на ракетите, украинските войски са се опитали да нанесат удари по летища на ВКС и ВМС в Крим.

sd

Бум на ражданията от Усраинки в Полша корелира рязко с намаляването на мъжкото население в Усрайна. Мистерия дали не е замесен Зеления вирус с анцуга? Учените жълтопаветници все още търсят причината... Според едни, това е страничен ефект на перемогата, но според експерти е доказателство за оста форма на шизофрения.

Дано утре четем за повече руски жертви.

Си пълен идиот, аз не ща да чета за никакви жертви нито от руска нито от украинска страна, а още по малко от български жертви по пътищата или в битови скандали

Терористи

Руспия напада Украйна, но украинците са терористите. Бий руснака, мама му мръсна.

Израел е на палестинска земя но палестинците се взривяват.Едно е война а друго да се хвалиш как си убил журналист или си бомбил на празника на града.

Русия произвежда Лада Нива и гориво за нея. . Усрайна произвежда нива от разгонени шафрантии а горивото за тях го плаща ЕС.

Посолството на Полша поиска Канада да се извини за поканен украински нацист в парламента. Полският посланик в Отава Витолд Джиелски поиска Канада да се извини за това, че е поканила украинския нацист Ярослав Хунка (Хунко), служил в дивизията на СС „Галиция“, в Камарата на общините (долната камара) на канадския парламент. „На 22 септември в Камарата на общините на Канада присъстващите аплодираха с овации член на дивизия SS „Галиция“ – печално известното украинско военно формирование от времето на Втората световна война, отговорно за убийството на хиляди поляци и евреи. Въпреки че Полша е най-добрият съюзник на Украйна, ние никога няма да се съгласим с осветляването на такива злодеи! Като посланик на Полша в Канада очаквам извинение“, написа Джиелски

тука въпроса е кой го е поканил тоя хунко ... зеленски е еврей, явно някой от канадците ама и те не та толко прости ... все пак и те в тая война са срещу хитлер

Не е за дебили, няма превод! Speaker's Nazi veteran invite 'profoundly embarrassing' Trudeau says, as Rota faces calls to resign https://www.ctvnews.ca/politics/speaker-s-nazi-veteran-invite-profoundly-embarrassing-trudeau-says-as-rota-faces-calls-to-resign-1.6576350

Канандците сгафили. Тъпо. Важното е, че руските мърши ще гризнат дървото.

... защо сте пропуснали че при удара е оцеляла иконата.

ТАСС на това акцентират

Володимир Зеленски посети Отава в петък и по този случай в парламента беше поканен Хунка, който е украински ветеран от Втората световна война. Той бе аплодиран на крака от цялата зала, включително Трюдо и Зеленски, но по-късно се оказало, че всъщност се е сражавал на страната на нацистите срещу Съветския съюз

Ми ясновидец е бил човека, предвидил е какво ще стане в кочината ,затова се е сражавал...

Зеленски е наркоман и клоун в зелен анцуг който обикаля света, жена му е шафрантия, която харчи стотици хиляди в западни бутици и се снима във Вог докато укропитека умира крещейки "Слава Усраине".. и поне житото да се продаде... . Жълтопаветните лъзгат шнорхела на тази порно садо-мазо комедия и пригласят на умиращите , докато пращат кинти на шафрантията и наркомана да си харчат. Дебилите са го кръстили "перемога". Експертите му казват шизофрения...

Россия спука и четирите гуми на армията си,остана им само петата-пропагандата.

Русия все повече потъва ,много е важно да е бавно и продължително и капитанът все така спокойно , уверено , без да му пука , да казва, че всичко е по-план и наред. Колкото по-дълго потъва, толкова повече империята на злото ще е извън играта и няма в обозримо бъдеще да бъде на сцената на голямата политика .

Руската църква е под юрисдикцията на РПЦ, а сградата е собственост на Русия!!!! Който се интересува от документите и правната страна на въпроса да посети: https://kritichno.bg/politika/rumyana-chenalova-za-pravniya-statut-na-ruskata-tsarkva/

предлагаш да я национализираме ли?

Бая ще е трудно да се национализира нещо което приндлижи на Посолство. "Собствеността върху земята е придобита на валидно правно основание, вкл. строителството на сградите е извършено върху собствена на руското посолство земя в съответствие със строителните правила и норми, поради което собственик на парцела и храма като сграда е РФ." Магарев и вие които живеете в България има опасност да започнете да подсмърчате с два реда сълзи и сополи ;)

Ами сега ще почнат разследване кой и как е предоставял имота на говняшка...

Никоя църква няма право да упражнява църковна дейност на канонична територия на друга църква, поне 5 правила и канони на апостолите, на вселенски и поместни събори го забраняват . Руските шпиони се уловиха в собствения си капан като влезнаха в конфликт с БПЦ за църковни права и имоти, така сами си дръпнаха чергата и активираха заспалия синод срещу себе си, а вече няма вегетират върху пълното му безхаберие

С така наречената констативка, какъвто парцал са си изкарали скрито руснаците , можеш да си избършеш дирника в съда, тя е вторичен документ, пада срещу всяко първично основание за собственост.