Идва втора грипна вълна

Втора грипна вълна идва в България, но се очаква тя да обхване само определени региони в страната, предупредиха от здравното министерство.

Обратно в новината

Коментари - Идва втора грипна вълна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Държавата осигурила..." Аман от тъпизми !

Като усетя, че се опитва да ме разболее - греяна ракийка, чесън, мед и чай! Вършат 100 пъти по-добра работа от каквото и да е лекарство!. Три хубаво сдъвкани скилидки чесън - и в устата никакъв микроб не остава! А горещият билков чай с мед и лимон е старо народно средство срещу простудни заболявания, като се почне с обикновената настинка и се свърши с инфлуенцата, т.е. грипа! Не напразно се казва Чай и аспирини - дано да ми мине!. И аз съм на тази схема от много време (почти никакви лекарства), само традиционната българска медицина! Все пак нашият народ не е оцелял досега със ваксини и Фервекс!... Хайде със здраве! Лошото е, че понякога под формата на грип може да се крие много по-опасно заболяване! Например, може да се прекара белодробна туберкулоза (охтика) в лека форма с външните симптоми на обикновен грип!... Отново се опитват да МАНИПУЛИРАТ простолюдието и да си пробутват ваксините и антивирусните препарати! На народа му писна от подобни журналистически помии, заливащи цялото медийно пространство! Дайте нещо по-позитивно! Стига жалки опити за управление чрез страх и отчаяние! Омръзна ни от журналистическа чалга и читателско овчедушие! Всичко е умишлено, как не ги е срам тези лекари - превърнаха здравето на хората в БИЗНЕС!!! Безсрамници!...

Вирусите се променят - тези, които ги е имало преди 100 години вече отдавна ги няма. Ами ако си бременна жена - как ще се лекуваш? В България все си мислим, че има някаква конспирация, всеки се прави на лекар и сам се лекува - ами като не се ваксинирате, ще си лежите болни.

Ами точно това е работата - НАБУТАХА НИ ИСКУСТВЕНО ЗАРАЗИ ЗА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ !!! Нищо лично - бизнес. Прозрачна си или си блондинка Анче.

Как така месеци напред предварително се знае какъв ще е вирусът, какви групи хора атакува, ако всичко това не се прави умишлено?! Явно фармацевтичната индустрия и медицината нямат интерес хората да бъдат здрави! Ако наистина искат и милеят за учениците си, пътят е: личния лекар - болничен - стоене в къщи! В противен случай са си просто кокошки в птицеферма! Един заразява всички! Тези всички отиват до кварталната аптека после и изхарчват целия бюджет! Ето ви и кризисно състояние!... Свинският грип е за свине, така излиза. Иначе щеше да е човешки, нали?! И стига шашове - и без друго вече получихме любовните писма за смет и данък сгради, а намалете малко пиперо, говеда, и ни оставете поне ден-два да си поемем дъх, че иначе няма да има кого да стрижете! А на нормалните си съграждани желая само живот и здраве, че няма кой да се погрижи за нас простосмъртните"- ни Джи-Пи-та, ни Ме-Ке-Ре-та, нито никакви! Когато пишете за грипни епидемии, моля напишете и симптомите на новите два грипа, причините поради които са възникнали и т. н., иначе това остава в мислите на хората като отвличане на вниманието им от финансовата криза, която задълбава!...

Някога от едил лекар чух-че за една седмица ще оздравея с лекарства или за седем дни без лекарства.Тия нагли журналисти само ни хвьрлят в музиката.Така си замина и едив министьр .

Ако наистина искат и милеят за учениците си пътя е: личния лекар>болничен>стоене в къщи. В противен случай са си просто кокошки в птицеферма! Един за зарява всички. Тези всички отиват до кварталната аптека после и изхарчват целия бюджет. Ето ви кризисно състояние.

Ние имаме идеи как да се справим с грипа, но някои подривни елементи целенасочено ни пречат да разгърнем своя потенциал!

аз пак предлагам,вместо да изразявате идеи за грипа/или неговото премахване/,да прочете статята за увеличаване на горивата и да преброите колко форумци са готови да излязат на протест...защо не ги поведете? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

що не ви работи саита? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Свинският грип е за свине, така излиза. Иначе щеше да е човешки, нали? И стига шашове - и без друго вече получихме любовните писма за смет и данък сгради, а намалете малко пиперо, говеда, и ни оставете поне ден-два да си поемем дъх, че няма кого да стрижете иначе! А на нормалните си съграждани желая само живот и здраве, че няма кой да се погрижи за нас "простосмъртните"- ни Джи-Пи-та, ни МеКеРе-та, ни никакви!

"Пак изберете ГЕРБ.Те защитават от ограбване българския народ".

Абе миналата година не беше ли някаква истерия с тоз свински грип AH1N1? А сега е най-обикновен AH1N1 ?

Когато пишете за грипни епидемии, моля напишете и симптомите на новите два грипа , причините поради , които са възникнали и т. н. иначе това остава в мислите на хората за отвличане на вниманието им от финансовата криза , която задълбава.

Трепери народеее ! Иде страшнио грип !

Трипер ли идва?

Издайте заповед всички болни учителки да се отстраняват от работа защото се инатят и не искат да се лекуват в къщи с това заразяват минимум няколко класа. Родителите, нямаме пари за лекарства, за да лекуваме децата. Освен това сега плащаме униформи които поскъпиха 3 пъти от момента на поръчката до изработването. А ми давате Станишката как се кахъри за цените на памперсите щото видите ли някога щал да става татко. Ай аман!

Те искат, ама не ги пускат защото имало друга заповед - да няма свободни часове. А заместници също няма - никой не иска да влиза в час за мизерни стотинки.

Бе, то и за не вярвах,,, ама като ме тръшна в сряда, още не съм като хората .... в София съм, не в Стара Загора. Бъдете здрави !

То в тая държава нищо хубаво май няма да дойде.

Грипът идва без да избира не само в "тая" държава, тоест-нашата,а и в Германия, Италия, Швейцария и т.н.

Прав си, ама аз като легнах-16 дни! И залекарства изядох заплатата, която е наполовина. Защото болничните ще ми ги изчисляват до другия месец! Не ми пука за швейцарците, ама хич!

Правилно ли разбрах,че в Стара Загора пак е обявена грипна епидемия???

Чудна работа с този грип - не съм се разболявал от 10-тина години от него. Дали случайно съвпада с времето когато спрях да вземам каквито и да е лекарства. Като усетя че се опитва да ме разболее - греяна ракийка, чесън, мед и чай. Вършат 100х по-добра работа от каквото и да е лекарство.

После се чудите защо средностатистическият българин мирише на умрял лебед...

Човекът си го прави вкъщи...какво ти пречи...

и как разбраха че идва вална, телеграма ли получиха, какво ли? само стресират хората *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

АH1N1 не беше ли пичи грип? Или само лъжат хората с по-къса памет?

Пак сте сложили дебилски снимки

Отново се опитват да МАНИПУЛИРАТ простолюдието и да си пробутват ваксините и антивирусните препарати! На народа му писна от подобни журналистически помии, заливащи цялото медийно пространство!Дайте нещо по-позитивно! Стига жалки опити за управление чрез страх и отчаяние! Омръзна ни от журналистическа чалга и читателско овчедушие!

Всичко е умишлено,как не ги е срам тези лекари превърнаха здравето на хората в БИЗНЕС безсрамници.

Човекът си го прави вкъщи...какво ти пречи...

може ли да уточните с какво ще дойде новата грипна вълна-със самолет,влак,автобус или от космоса и точно в кой ден и час ?

хахахаха, застудя времето и се започна пак....хора не вярвайте много и не прибягвайте директно до лекарства

Как така месеци напред предварително се знае какъв ще е вируса, какви групи хора атакува, ако всичко това не се прави умишлено. Фармацевтичната индустрия и медицината нямат интерес хората да бъдат здрави!

Какви са симптомите? Обичайните?