Григор Димитров не е заразил никого в Хасково

Всички проби за COVID-19 на контактни с тенисиста са отрицателни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А той дали е заразен?

Урана във водата на Хасково убива всички зарази .....

Ами като и той НЕ е бил заразен в Хасково как да зарази други????

Добро утро!!!

Григор го е пипнал летния вирус,никакъв ковид няма.

GD новото биологично оръжие във войната на балканите. Като не можеш на корта да ги биеш, ръсиш зарази.

Почнаха вече да крият положителните резултати

ние плащаме за да се разбере това, а ако някой случаен е под съмнение, трябва да си стои вкъщи и мълчи?

Get well soon, Grigor! Оздравявай скоро, Гришо! Разбира се пожеланието ми е и за Ноле и другите с положителен тест!

Нито един заразен, след изтичане на карантината Хихи

нито един заразен и нито един победен

За съжаление, този случай ще сложи много голямо петно на Гришо, който може би е към края на кариерата си. Не го заслужава, а Джокович (младши) трябваше малко да озапти баща си, защото едва ли дъртият говори неща по медиите, с които синът му не е запознат предварително.

Ама че глупотевини!!За какво петно става дума???Я,идете да си изпиете хапчетата????.Г.Димитров няма никаква вина за простотиите на сем .Дж.

Сърби мръсни. Пожелавам бързо възстановяване на Григор...и да не бъде наивен. Сърбите са братя ама всеки път нож в гърба, затова шут в муцуната

Не са братя, а съседи

Джокович е наполовина хърватин, дано да се е метнал на майка си.

А дали въобще е заразен Григор???????. Или имат пръст тук служби и разузнавяния с цел дескридитаране на Сърбия.

Не са служби а сдружение от алчни хора, които искат да получат цялата власт. Имат безкраен финансов ресурс и си развяват байряка над всякакъв закон! Заразени тестове, плащане за да се пишеш короннен и всекакви други салтанати.

Коментиращите убягва ви поантата, отивате към друга не толкова важна страна на нещата, а това не е спортната сага.

Тоя ром много хитър и нагъл, Нарцис както и Тиквата.

Значи Григор излезе още по-подъл, отколкото Дъртият Жокер твърди. Не само , че е взел вируса от Щатите, ами заразява избирателно. В Сърбия всички, в България - никой. Баси агента. Предполагам Бил Гейтс го е вербувал.

Това показва че карантината е пълна глупост и в разрез с медицината. Всичко е политика.

А ти показа колко си умен...Няма да ти обяснявам, няма да разбереш.

Ами нормално, като самият той НЕ е заразен.... Просто си направи малко PR, на принципа "няма лоша реклама". Само да си смени стилиста, че така лошо аранжирана снимка.... не съм виждал. У тях, на дивана... с шапка на главата и маска на лицето? За да изглежда по-драматично предполагам :)

Представата ти за живота почива не на разум а на емоции и чувства. Сигурно е забавно каквото си пожелаеш да го приемаш за истина. Изобщо не си сам.

От тази ЯРОСТНА болест трябваше ЯКО да мрем. Без олед на възраст, професия, социално положение... При това основен аргумент на масколюбителите е, че видите ли по света така правят, а ние с какво сме по-умни? Не, братчед, не сме по-умни. Просто сме по-наблюдателни. И виждаме, че от тази УЖАСНА болест, която трябваше да напълни ледените ни пързалки с трупове, а чувалите да не достигат, са починали ПО-МАЛКО българи, от колкото умират само за един ден. На всичко отгоре, ПО СВЕТА НЯМА НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ ПОЛИТИК, БИЗНЕСМЕН или СПОРТИСТ!!!! Ако не осъзнаваш фактите си е за твоя сметка. Заравяй се в дупката си, съскай си и си пулзи. Не пречи на летящите с глупавите си коментари!

Значи Сърбите са го заразили. Както винаги долни, нагли и безотговорни

Важното е че пробичките са взети направени и все от някого платени. Здрави и прави хора са били притеснени, а по чувствителните от тях може да са се почувствали унизени, защото хората са различни.

Не се занимавай повече с кауна! Предал е род и родина! Ведднъж предател, всеки път предател! И сега го игра на троянски кон, по поръчка на САЩ

Не може да заразиш други хора, ако, ти не си болен.

Ама как ви вярваме! Родоотстъпникът не е заразил никого!

Значи не е бил той който заразява, а него са го заразили. Хайде сега бащата на Ноле, дето много си отваря голямата уста, да се извини ъа глупостите дето ги говори

Беше ясно, че сръбските боклуци Джокович и сие го заазиха, а после се опитаха да му прехвърлят вината. Змии подли..