17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елхата си е грозна. Клюмнала е под тежестта на обрамчилите я жици. Всички светлини са като похлупак. Няма естетика, само комуфлаж, под жиците се мъдрят само няколко топки - вижте на светло колко е нещастна тази елха.

Опраихте ли видеото бе, мърлячи?

Само в Сердика и Бетлеем вече го има това, малко светлинка в тунела, но да не стоим на релсите все пак, се не знае от що е. А Ларгото кога? А отходните шахти около планината кога? А външните ел. табла? А...? Но да е честито, има надежда. Разгеле, като споменахме надежда, какво с кварталите Без надежда и Старост? А Люлияк и Френдшип? Не бе, оставете облагородяването и застрояването, говорим там кога ще палнем елхички? Вие пък с вашето недоверие и задни мисли.....

Да ви еба майката на всички селяни като не ви харесва си приберете селските курвртини дъщерите ви на село също малоумните ви синове селяни и майките ви който чистят софийските кенефи вместо да копаят картофи.

Казал най-големия селяндур

а попитахте ли бхк, ек и еп дали тази коледна елха не накърнява нечии чувства и отговаря ли на евроджендър-стандартите за "толерантност" и "либерализъм"? да си нямате после неприятности пред съда в хага!

Коледната украса на София да не би да е национална новина ?! След като занимавате всички неживеещи в София с подобни "новини", редно е да кажете кога ще грейнат елките във Видин, Плевен, Враца, Ловеч, Търново, Русе, Силистра, Сливен, Ст.З. Пазарджик, Перник, Кюстендил и т.н., а не само София, Варна и отвреме на време Пловдив ...

За кво им е на селяните елхи ???

А на теб трябва ли ти територията от 110 хил. кв. км. или ти стига само тази на Средец ???

Мухльо, когато Търново е бил столица, Видин също столица, а Дръстър исторически важна крепост, Русчик столица на Туна вилает с територия от Варна до Ниш. по калните улици на Средец баба ти е влачила цървули …. ако въобще семето ти е оттам ….

Видин па кога е бил столица и на кого ? Иначе пропусна да споменеш какво е правил дедо ти по времето на Тутанкамон ?

за колко е обществената поръчка, 2 милиарда бюджет стигнаха ли за запалването на елхата?!

а ти какво искаш бе, тока е скъп!!

Й-еее-й! Супер. Обаче, може и без тия гърмежи и прахоляк. Достатъчно е на самата Нова година.

Толкова е жизнерадостно с тази елха... Нека се вдигат данъците, важното е празнична радост да има.

Мой приятел живее в София и взима 5 бона като Ай Ти. Живота в България отдавна не е това което беше. Млади току що завършили спец. се мръщят на 2 бона заплата. Хората масово ходят В Грийс и Спайн на почивка и то обикновенни хора. Мои приятели скиори всяка година са в Австрия на ски! Така че стига сте мрънкали , а се хващайте и бачкаите смотаняци.

Какво точно очакваш да започнат да работят вресливи щатни руски тролове, които дори тая си работа не могат да вършат като света...

Странно защо най-много цвилят тия срещу уж руските тролове .

Може и ти да се върнеш да взимаш по пет бона, ако имаш Spine да се омажеш в Grease.

Весели празници и газене в калта на живеещите в западните квартали

То понеже в източните не газите в кал.

Чудесно, с финанси съвсем малко над минималната заплата, се чувствам празнично окрилен, свинското доближава цени като агнешкото по Великден, скачат и други сметки, лекарствата отдавна са скъпи, дали пък едно въже няма да е по-евтина алтернатива !?!?!?!

+1

Спрете безумието с тези фойерверки! Не е нормално да се пускат такива грандиозни фойерверки за всеки повод. Това е тотален стрес за животните и за околната среда. Никой не се замисля за последствията от тях. Не случайно многобройни немски градове официално ги забраниха дори на Нова Година. Предполагам, че и в други цивилизовани държави е така, но защо ние допускаме това безумие все още.

Уау, само като си помисли човек колко безгрижно пасящи животинки са се стреснали от тия фойерверки в центъра на София и му става едно тъжовно....

Със сигурност има врабчета и разни други пипета които умират в бъркотията като се разхвърчат в тъмното. Вероятно има и котета сгазени от коли защото са побягнали в паника. Пасящи едва ли ще намериш много из София, с това се свиква предполагам.

А Петолъчката от посолството кога ще я пали?

браво на г-жа Фандъкова. Отново ни зарадва..

данъците ли?

кон в основата и? Троянски ли е ?

От старата украса пред ЦУМ от преди няколко години е. Нщио де, нали сме усвоили едни средства за "новата" коледна украса на София, 3/4 от която всъщност е подарената ни преди десетина години от общината на Виена стара и бракувана тяхна украса.

Това е коня на курни, да си го яха от време на време.

Браво сега с колко още ще ни вдигне данъците лъжливото Данче

рубли купена тая елха?