Коментари - Граждански движения продължават да се подписват в Книгата на каузите на обединение ПП-ДБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kато им чете човек имената на „една креатура-едно сдружение“ му идва да се разплаче...

Къро и Маджо подписаха ли се?

няколкостотин хиляди такива сдружения,и ще минат бариерата за влизане в НС:)))))))))))

Подписаха се кюфтаци “Брей”.

Джендъри военолюбци.

Зашо се броят тия? в посолктвото на САЩ нали ги има на списък?

Няма смисъл да се подписват. Изпуснаха дядо Рашков по телевизора. ПП ще бъдат погребани директно от САЩ.

при 6 милиона население сдруженията трябва да са към 3 милиона

Не виждам подпис от Института за разследване на демокрацията?

Лора го прекъсна, нямало време Дядо се обиди. Наистина го изпуснаха.

как сме живели досега преди да дойдат да ни спасяват

То “сдружение” Възраждане ще ви покаже къде зимуват раците

До сега не са ни облъчвали толкова много. Явно нямат никакви проценти и сега ще изкарат,че за тях са гласували много народ. Пак ще фалшифицират изборите за да ги вкарат в парламента.

Много странно звучи - сами ще се оправяме , всички ли са съгласни?

И какво каза?!?

Да лапат, а?

"Асоциацията за запазване и развитие на плужеците в землището на Мало село", защо пропуснаха? И ние сме двама човека.

Като чета, все задължения на ЛГБТ!

Двама! Пропуснахте сдружение Стария пес, Дъртия кожляк, хора на мустакатите девойки, асоциация на крадците, олажение на харвардските педараи, съдиужие на джуджетата и кретените, обединение на проститутките.... Зеленски и украинската урви, ще спретна едно митингче! Я се разкарайте!

Липсва сдружението розови бикини което подкрепя Асен гея както и сдружение парапет и още дузина от паплач

Харвардските измамници са тотални некадърници и измамници

Подписват се като са взели по 20 лв, нчма да ги оставят да им се измъкнат

Аз пич не съм от никое сдружение но яко ще подкрепям Лена анално и орално

Всякакви трапосерковци кой от кой по кой, с членска маса по един файтон хора се подписват за всевъзможни глупости. И Кирчо лъжеца и Кокорчо крадеца си мислят че това ще им помогне. Не, няма. Дали подобни дришльовци ще се подпишат в някаква си книга по никакъв начин няма да увеличи членската маса дето ще гласува. И ПП отново ще диша праха на ГЕРБ. Те публично заявиха че разчитат на гласове от чужбина. Като ДПС. Щото аз не виждам разлика между двете формации по отношение на гласовете от чужбина. Друг е въпросът колко българи от чужбина ще си направят труда да ходят да гласуват за пети пореден път. Кирчо лъжеца ще загуби тези избори. След провала в управлението ПП върви надолу. И скоро ще стигне новото на чалгасарите.

Харварските измамници, може и приказка за тях да се напише като за Бременските музиканти

Аз много яко ще подкремя Асен само да си плати педала долен

Какви са тия движения, кой им плаща и накъде се движат...

има ли подписка - "Кирчо, Кокорчо, Мравояда, Генерала, фльорцата и другия от снимката във пандиза!"

Малеее! Времето се стопли и изпълзяха всякакви грантоеди!

Ле ле , ле ле а "А спаси шопите от асимилация " ще подписва ли с КОКОРЧО """""""""""

"Стабилна бедност отново или нормален европейски живот"? Това за "нормалния европейски живот" го забравете. Както виждате европейския съюз се тресе от протести. Защо? Защото имаме едни самозбравили се чиновници в ЕС и в ЕК, които си мислят, че са вечни и са богове. България за тях никога няма да е равна на Германия, стандартът ни на живот никога няма да бъде като техния. Защо? Защото те са свикнали да експолатират други нации и да делелят на техен гръб. И така е било от векове. Ние им трябваме за слуги, не за равноправни партньори. Защо ни разрушиха животновъдството, земеделието, икономиката? За да внасяме техните боклуци, да не произвеждаме нищо родно, от трактор до домат. ЕС си отива....

"да превърнем България в модерна европейска държава" Оххх, тези пак за хранилки и грантове мислят. Модерна европейска държава. Ако вече не си бяха показали истинските муцуни и ако каузата им бе "добра за живеене държава, която да бъде гордост за всеки българин", то с две ръце за тях щях да гласувам. Уви, пак ще гледаме фалшиви циркове и трикове. Има държави, които не са европейски, и са по модерни от европейските. Китай, Синтапур примерно.

Количеството рядко прави качество. В случая тумбата натегачи, които си въобразяват, че покрай провалени те жълтопаветници ще се наредят на трапезата пък съвсем. Идеята на лъжците и крадците е да разводнят провала си с нови субекти непознати на хората. Колкото и кофи с мед да изсипят в кацата с ХарварТските екскременти, никой няма да яде от нея. Сбогом шарлатани!!!

гражданските движения, които ги подкрепят, са повече от хората, които се събират на срещите им е електората

"Модерна" :)))))) прав си! Какво значи "модерна"? Съжалявам, но ако говорим за "модерност" ЕС е един нов ЕССР. Модерни за далекоизточните общества. Сингапур, Ю. Корея, Япония, Китай:)

ПП им платиха да ги ползват като лепенки на хладилника и да викат "Роиме се". Ама не знаят, че се роят пчелите около царицата, а не мухите около акото.

Защо неи са се подписали групата на Педерасите и Проститутките ? Стига се правихте на умни Кирливчо , Кокорчо и Гнома с Мравояда ! Никой не ви Подържа , Кой ще си вкара главата да ходи да се бие за Вас и Укрите ! Кирливчо Върни ми Парите с които Преплатих за Газта , която ти купи от САЩ СКЪПО , лъжеше евтино , иначи да ти ЕПМ !

Ами погледнах го днес Дамаджан при дебелото слугинче Лора. Издържах рекордните 2мин. Леле какви ги бръщолевеше, макар въпросите да бяха мегаугоднически!!!

Ами каза, че имало 407стр.материали за престъпления извършени от Борисов. Тъй като не могат да бъдат описани в заповедта за задържане, то тя се оказала незаконна. Абе тоя на какви наркотици е???

Не ми харесахте, как ни оправихте първият път. Затова този път ще ви изпусна. Май направо за Възраждане?! На другите съм опитал жилото.

Кой ви вярва бе неудачници?

От доста време Бойкикев и късото ченге не позират заедно. Преди все се гушкаха.

Бойкикев щял да има КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО, ако УПРАВЛЯВА с ГЕРБ и ДПС. КОЗЯК ги наредил...

И кой ще излъжете така? Хората не могат толкова да ви понасяят, че им се гади от вас

"Българска асоциация на пострадали при катастрофи" След управлението на Киро и Асен, тая организация процъвтявя

бутане на тия нагли измамници.Стига вече платени реклами.

Стига с тия фондации и сдружения. Бактън от тях. Фондация от 7 души щяла да прави незнам какво си. Ай сиктер.

И Организацията на слабоумните парапети ви подкрепя. Сладурчета

Гласуваш за Бойкикев, получаваш Бойчо и Карадайъ.: Христо Иванов: Има шанс за конституционно мнозинство с ГЕРБ и ДПС Любопитна хипотеза разви съпредседателят на ДБ Христо Иванов. Той обясни, че следващото Народно събрание може да започне със съставяне на конституционно мнозинство, в което да се включат ГЕРБ-СДС и ДПС, и след това да намери подкрепа за редовно правителство. “Може да се окаже логично конструирането на някаква парламентарна конфигурация, която да поддържа правителство, да започне с конструирането на конституционно мнозинство, което е много по-широко и е големият фактор за преодоляване на разделенията“, посочи десният политик пред БНР. По думите му, ако политиците „извадят разделенията пред скоби“ и покажат, че са готови да направят конституционни промени във връзка със съдебната реформа, това ще даде причина и по други теми да се стигне до взаимодействие. „Говоря обаче за теми, свързани с големи национални приоритети, не говоря за консумация на властта порции по порции”, уточни Иванов. Съпредседателят на ДБ смята, че ГЕРБ-СДС и ДПС са готови за участие в такова конституционно мнозинство. Като доказателство той изтъкна, че според него формациите на Бойко Борисов и Ахмед Доган вече давали сигнали, че повече не искат да се противопоставят открито на реформирането на прокуратурата. В тази връзка, Иванов напомни, че ДПС са анонсирали собствен проект за конституционна промяна, а в обявения преди близо 3 години проект за конституционни промени на ГЕРБ се предвижда разделянето на Висшия съдебен съвет на две.

на БОЛМ /"Българско общество за лемурите в Мадагаскар"/ сладурките то ПП ще спечелят.