Граждани, учени и политици се стекоха на поклонение на акад. Стефан Воденичаров (снимки)

Той беше един от най-ярките будители и строители на съвременна България, заяви председателят на БАН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

резидент на Русия пета колона

Странно, фен на Воденичаров какво общо може да има с науката и истината. И науката ви е такава ...като вас......засекретено, а?

Изключителен некадърник, но за сметка на това подличко ченгенце. Този заслужава заплюване, не ордени

стадион имаше построен до това ///заведение// а парадокаса е че ...именно съществяването на това „заведение„ роди създаде..анцузи, чалга, псевдо артистчета и спортистчета педерастчета и курвички кат се...почне ...от „институция за изучаване...на ..Мозъкът.. през псевдо историци ..огромни пари за ..„молекулярна и каква ли не биология„ ...изобщо ..кипяща и вряща „дейност„... имено от .....анцузи, чалга, псевдо артистчета и спортистчета педерастчета и курвички е членове ..академици ..и всякакви сътрудници и сътруднички ..

забравих за мисирките

пари само за азис

вече 30 години агония и запазване на нищо правещо Заведение а индивид с патенти няма нищо общо с наука „титлата„ академик е срамно клеймо а „министър на образованието„ в България е..проклятие

анцузи, чалга, псевдо артистчета и спортистчета педерастчета и курвички - това трябва на БГ а БАН да се закрие и се построи стадион за ритнитопковци

БАН да не е по различен. И преди 89 и сега си е едно и също нищо прогресивно там.

Отиде си един достоен човек и учен. Бог да го прости! Достойните хора не могат да се разберат и оценят от недостойни и завистливи паразитиращи личности.

Абе едно и също като папагал повтаряш. Знаем КОЙ е Воденичаров.

Стефан Воденичаров е голям български учен и Голям Човек!

.. знаем коя си! :О

какво тренираме уменията си от Студената война? Обичаме да следим.....а? Регламентирано?

Без съмнение знаеш коч съм? И? Да не мислиш, е някой се съмнява в способностите ви на ДС. нИКОЙ. Лошото е, че ши липсва духовност и достопйнство. Отблъскващи подслушващи гадини ...от БАН...на ДС.

И теб те знаем. Влизате и събирате ИП адресите а? Колко ви плащат за подлостта? Жалки сте, за друго не ставате.

механика на материалите и изследване процесите на създаване и развитие на пукнатини; управление на остатъчния ресурс на уникални промишлени съоръжения — корпуси на атомни реактори, каталитични реформинги, магистрални газо- и нефтопроводи, парогенератори и др.; импулсно деформиране; създаване на брони срещу кинетични и кумулативни боеприпаси, работещи на различни физически принципи; разработване на интелигентни управляеми инженерни боеприпаси за защита. Автор е на повече от 70 патента и над 160 публикации. Ръководител е на 207 научни проекта и 21 научни разработки в областта на енергетиката и отбраната. Участва като експерт в национални и международни организации. Стефан Воденичаров оглавява и дава името си на инициативния комитет на левицата за изграждане на АЕЦ, който събира подписите, представени в НС, за провеждане на референдума на 27 януари 2013 г. От 6 февруари 2013 г. до 13 март 2013 г. е министър на образованието, младежта и науката. Мир на душата му!

Човек и то истински Човек е починал! Моля не пишете глупости!

въпрос на гледна точка.

Истината е една. В политиката може да има гледна точка, в науката НЕ.

Големият човек с малките възможности, но с големите претенции. Нали сте все такива. Историята НЯМА да ви прости. Недосегаемите!

соросоидните мръсници ?

А имаше ли масони.

По времето на ТОЗИ ДС превзе БАН.

абсолютен си ти резняко продажен

Какво истината боли.

Да подронвате научната дейност на колегите ви на Запад само защото са ви били врагове допреди 30 години е престъпление на първо място срещу човечеството. Защото приносите в Науката са на първо място за общочовечкото благо. Отделно, че в простата атмосфера тук на тях им е много по трудно да творят от на вас. Каквито и да са били по характер учените би трябвало да са над политиката. В БАН те са част от политическия елит който получава народна пенсия от 4000 лева когато същия тоя народ получава по 200 лева. Срещу 38 милиона лева проекти и 2000 евро месечни доходи - всички сме родолубци, патриоти и приятели на АЕЦ ! Гостпод да ти прости!

Прав си. Той бе един от тях. Господ и да му прости потърпевшите трудно.

Бог да прости Човека Стефан!

Лека Му пръст! Лека Му пръст! Лека Му пръст! ДОСТОЙНИТЕ хора си отиват, остават бубулечки и паразити!

"Безсмъртният" шаман зел, че умрел.... Комунисти, сър.

Поне пред смъртта се смири!

направо кърти...

Дори и в Кремъл много го обичаха и уважаваха. Говори се, че му били много благодарни. Наричаха го голям другар на Русия. Питам се колко биха го оценили като голям другар на България? По делата му ще бъде гледан.

.,,другарьо,,...

ИЗХОД 20, 2 – 17 [20:2] Аз съм Господ, Бог твой, Който те изведох от египетската земя, от дома на робството; [20:3] да нямаш други богове, освен Мене. [20:4] Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята; [20:5] не им се кланяй и не им служи, защото Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят, [20:6] и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди. [20:7] Не изговаряй напразно името на Господа, твоя Бог, защото Господ няма да остави ненаказан оногова, който изговаря името Му напразно. [20:8] Помни съботния ден, за да го светиш; [20:9] шест дена работи и върши (в тях) всичките си работи; [20:10] а седмият ден е събота на Господа, твоя Бог: недей върши в него никаква работа ни ти, ни син ти, ни дъщеря ти, ни робът ти, ни робинята ти, ни (волът ти, ни оселът ти, нито какъвто и да е) твой добитък, нито пришълецът ти, който се намира в жилищата ти; [20:11] защото в шест дена създаде Господ небето и земята, морето и всичко, що е в тях, а в седмия ден си почина; затова Господ благослови съботния ден и го освети. [20:12] Почитай баща си и майка си, (за да ти бъде добре и) за да живееш дълго на земята, която Господ, Бог твой, ти дава. [20:13] Не убивай. [20:14] Не прелюбодействувай. [20:15] Не кради. [20:16] Не лъжесвидетелствувай против ближния си. [20:17] Не пожелавай дома на ближния си; не пожелавай жената на ближния си, (нито нивата му) нито роба му, ни робинята му, ни вола му, ни осела му, (нито никакъв негов добитък) – нищо, което е на ближния ти.

Право е писал младежа преди - Гопод не чува заповедни изречения., ако не сме изживяли живота си праведно...И наистина е безполезно такова моление за неправедни хора.Покайте се,докато сте живи и не пренебрегвайте Заповедите, защото часът на всеки ни идва....!

Парад на мумии, нещо като репетиция за Денят на живите мъртви.

Пълна лудница ! Един да има там от Доспат и ша праим нови президентски избори.

Може и от Сърница, как са се събрали все мумии.

Тебе те няма.

И какво точно е станало в Доспат?! Колко хора изкарват грипа "на крак" и не влизат в никакви статистики.

Бог да го прости !

Господ не чува заповедни изречения, още по - малко, когато са за изпечен мошеник. Гледам тия на опашката - все кандидати за Лустрация! Смех!

Мамка му, какво лошо има в едни съболезнования, че да се слагат минуси. Егати тъпанарите!

Тоя господин претвори в живота пиесата "Големанов"! Съгласи се да стане министър и същевременно да остане председател на БАН, т.е. да бъде едновременно началник и подчинен на себе си, а на следващия ден великият вожд ББ подаде оставка на правителството - досущ по Ст. Л. Костов!

по време на пандемия това е безотговорност яко ще ни тресне втора вълна щот ганьо е прост

Че кога в България е имало първа вълна, бре заплес?! Май наистина си "огф"рен!

Евала за дистанцията

И са като им умре шамана какво ще правят.

.. яката! Добре, че ни нема там!

БОЖИЯ!