17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същата история преди 2 дни в Слатина!!!1во са за съд!!!

От президента до последния държавен кретен...те работят да обират, избиват и крадат останалата част от останалите малко живи българи ..шибани чалгари..толкова проблеми има на всички нива, че това няма как да съществува повече като нещо по- различно от силова групировка на гроб

милиционерите не могат нищо да свършат сами, освен може би да намерят самоубил се престъпник, или самоубит, все едно

Преди две години, пак в София се принудих да се преместя заради редовения шум от заведение точно под терасата ми. Звънене на 112 просто не помагаше, дори и да дойде полиция след 1-2 часа, влизат в заведението, музиката леко се намалява, след 10 мин си излизат и купона продължава.

За дойде лумпена от алфателевзия с камерите да ги пита дали са роднини на Валери Симеонов....Това се казва с лозунга да се "борим срещу концесиите" да дойдеш на власт и да се бориш за правата на мръсните мафиоти с кръчми и домусчиевци в българия

ама моля ви се, защо се оплаквате? нали все пак са дошли милиционери, музиката е спряла, а и са ви вдигнали от 112. нямате право на жалба. по едно време звънях почти всяка вечер, че мангустите надуваха музика. в един момент от 112 спряха да ми вдигат. дава си свободно, но никой не вдига телефона. звънял съм по 10 пъти на вечер и нищо. затова ви казвам да се радвате, че изобщо ви вдигат и реагират та било то и бавно.

От 112 са адски нагли!! Държат се отвратително, все едно й прекъсваш посещението при козметик, като звъниш на някоя от скрофлите врцентралата!

Този сценарий го правя вече над три години. От едната страна на бул. Витоша е 1-во районно, а от другата е 4-то районно. И всеки път когато звънна на 112 за шумна музика, просяци, велосипедисти (едно лайно с колело бутна сина ми на 5 г. в 8 сутринта), ме питат от коя страна на булеварда са келешите и казват, че се опитват да ме прехвърлят към 1-во или 4-то районно. Дежурните в районните НИКОГА не вдигат, очевидно за това са дежурни по НЕВДИГАНЕ. Звъня и на Общинска полиция, защото и те имат дежурни и това се повтаря за период от два-три часа непрекъснато. Ефект - 0. Веднъж дойдоха полицаи и ме накараха да сляза пред 25 танцуващи олигофрена с тон-колона по-висока от мен, за да ме питат какъв ми е ши*ания проблем. Ефект - 0. И питам аз: Да си плащам ли данъците още?

Посещение при козметика не, но дрямката със сигурност им прекъсваш.

в ДИРЕКЦИЯ 112 на МВР - работят само милиционерски женички - никва работа, никво желабние за такава, а и вродена липса на разсъдък...

Полза никаква, тук на село - в град Спряла Газора /Стара Загора/ с тези сигнали се занимава 'Общинска Полиция' , които пък са УЖ полицаи, но казват, тормозят, глобяват - или не глобяват когото им кажат влиятелни хора от Общината, Кмета и т.н. Никой никога не спира циганската музика от махалата, или от заведенията, полицаите или не идват, или идват и казват, че такова нещо няма, или не можели да стигнат до апартамента /ако е в апартамент/ , или пък не открили нищо нередно и т.н. НЯМА на кой да се оплачеш, пускаш жалба , те ти отговарят след месец че след направената проверка няма открити нередности и пропуски в работата на служителите. Всички назначения от сержант нагоре и от общинска секретарка са политически, всеки е човек на някой /и на ГЕЙБ/ и един друг се пазят и крият. ЗАКРИВАЙ КЕНЕФИСТАН !!

Каква ти мудна, реакцията е НИКАКВА!

Хей - да ви стане ясно !! - телефон 112 няма сили и средства, за да спре ромските шумни сватби!! В Пловдив има денонощно извадени тонколони в Шекер махала, Столипиново, Аджиасан махала и къде ли не, които дънят денонощно!! Какво да направи тел. 112?? - неговото предназначение е да оповести и уведоми органите, които имат правомощия от закона да спрят този терор - това са МВР!! Когато подавате сигнал на 112 за силна музика те веднага препращат сигнала на съответното МВР по район. Това,че МВР-то не реагират - вече е друга работа!! Опитайте да се обадите директно на дежурният по МВР за шумна музика да видите какво ще ви кажат: - "заети били с други задачи: - 4имали само една патрулка ,а много сигнали - така, че чакайте" и......един куп други извинения!! ТАКА ЧЕ НЕ УПРЕКВАЙТЕ ЕКИПИТЕ НА тел. 112

Трябваше да се обадят на корифея по тишината - Валерката Симеонов.

Ма то Далаверко да не е супрмен кат Баце.. Та да грее навсякъде в територията.. Пък и не навсякъде има командировани полицаи да го пазят.. Ша потърпите.. Да опрай слънчако щот за там му е платено. Пък после Болен да са разведе, та нова шумна сватба на жлътите павета кабинето да изтропка. Може и вашио ред да сколаса да подфане..

От друга страна обаче ако 10000 души от София звънят по 10 пъти на ден на 112 това прави 100 000 позвънявания. Нямах представа колко много хор звънят на 112 и МВР .

е много проста. След като получат сигнала ченгетата почват да звънят на месния цигански тартор (те си ги знаят ) и да го молят да ги обере малко , че ще идват на проверка по сигнал. После пристигат, то или вече няма нищо или е долу-горе поносимо . И след това се прибират да си доспят, щото заплатката (от нашите данъци ) тя така или иначе си върви .

Тъй като глобите са ниски, наказанията ник'ви, всеки си прави к'вото иска и полицията не може да смогне, дори и ако иска на многобройните сигнали за нарушения - ако иска!!! В много случаи и полицаите не искат, щото знаят, че нищо не могат да направят - нямат права за нищо, а може и бой да отнесат! Тъй че да се оправяме сами, но после ни гонят за самоуправство - значи по-скришом да го правим!!!

Другите им задачи са основно да си чешат топките, нали? Просто милиционерите не работят! Трябва да се изгонят всички и да се търсят нови, иначе промяна няма да има!

Нямате на представа каква музика имаше миналата седмица в нашия квартал, но никой не се оплаква за да не пострада, а музикантите бяха със автомобил, който приличаше на линейка.Ние сме пенсионери, но такова чудо досега не сме чували.Няколко входа са по няколко етажа, как не се намери човек или домоуправител да се оплачи.Вече всички хора се страхуват от престъпниците и дори не подават сигнал, мълчат си и ги поздравяват.

От кое заведение е била музиката? Съветвам Ви и писмена жалба да подадете за системно нарушение на нощната тишина

Валерката, Валерката ше оправи нещата. Както стана ясно в БГ дори да си застрахован не си застрахован !!!!!

Радвайте са на евроценните телефони 112. Така било в Европа.

след време само Бойковите циг...ни ще останат в тази държава,помнете ми думата.

зимните месеци ако искат и цяла нощ да вдигат шум - прозорците ми са затворени, те сега пречат

Абсолютно същото поведение на полицията имаше и преди няколко дни от полицията в Кранево. Заведението "Сръбския" или нещо подобно /в което се вихри истински кючек и подобна небългарска музика/, както и бара, намиращи се пред хотел "Добруджа" всяка вечер след 23 часа, в това число и до 1 часа на съответната сутрин продължаваха да озвучават целия район със силна музика. Обадих се на 112 - към 23,30 часа, откъдето заявиха, че следвало предаване на сигнала на местното полиц. управление. След като музиката продължи със същата сила още поне половин час се обадих отново на 112 и по-настоятелно им обясних, че държа като гражданин полицията да изпълни задълженията си по въпроса. След около още половин час силата на музиката намаля и малко след това от скрит номер ми се обади човек, който се представи за дежурен в полицията, каза, че изпратил колегите си на място, били пред бара и чакали и ако можело да отида да им обясня какви ми били оплакванията. Всъщност това според мен е цинизъм - аз вече два пъти бях подал оплакване с много ясно съдържание - за изключително силна музика по време, в което е забранено и от което чястож идва музиката /което и можеше да се възприеме сигурно от всеки чуващ човек/ и съответно на това полицейските служители са длъжни да наредят преустановяване на шума, както и да съставят акт за нарушение. Последното нещо което се изисква от гражданин подал такъв сигнал е да присъства на мястото - където се намират и служители на заведението нарушител, и лица които го спопанисват /всъщност лицата отговорни за нарушението/ и да се прави някакво своеобразно препитване или очна ставка може би, или нещо подобно, вместо полицейските служители да си изпълнят задълженията. Явно този техен подход към подателите на сигнали е рутинна практика и се питам дали тя е насочена към съблюдаване на законността или по-скоро към обезверяване на гражданите и убиване на стремежа им да претендират за ненарушаване на правата им - в случая на правото на тиха околна обстановка след 23 часа в населено място. За мен отговора е ясен.

- Ало, тук е 112. Какъв е проблемът? - Ами съседът Пешо дъни сръбско, а е вече 23.30. Утре е работен ден все пак. - Ще предадем на органите. След половин час... - Ало, тук е 112. Какъв е проблемът? - Ами аз пак за съседа Пешо... - Предали сме на органите, но в момента нямат свободни патрули. Веднага щом могат, ще дойдат. След още половин час... - Ало, тук е 112. Какъв е проблемът? - Еми аз такова...за съседа Пешо... - Ама нали ви казахме, е няма свободни патрули, ще пратят когато има свободни! - Е да де, аз да ви кажа, че няма смисъл да пращате. - Е, защо!? - Ами гръмнах го! След три минути пред блока се струпват пет- шест патрулни коли. Намират съседа Пешо жив и здрав у тях- пиян- залян дъни сръбско... Слизат при съседа. - Ти 'що лъжеш, че си го гръмнал? - А вие 'що лъжете, че нямате свободни патрули?

че на покрива на сградата на уолтопия всеки петък, събота и неделя се правят партита които огласят района на окръжна болница в София и какво...

И простаци като теб.

Е па нема го Валерката, на морето прави проверката.

Не разбрахте ли че мафията ви управлява Борисов 3 и не им пука за вас. Прост народ простаци ще търпи и ще го управляват.

Аз имам същият проблем, пускам сигнали,а полицията и общината нищо не правят (Старозагорските) За никакъв ... не стават! Питах шефа на Първо районно управление, защо взима ЗАПЛАТА....не можа да ми обясни

Не са виновни от 112 ,а от власта която и РАЗКРАЧЕНА по въпроса !

Точно така е и аз една вечер звънях 5 пъти но никой не дойде защото от 1 вонеща идват вече

Развесели ме искрено. За съжаление си е самата истина този виц.

Наистина на българина му е сбъркан чипа! Как може да се звъни на 112 за силна музика??? Това е телефон за катастрофи и бедствия!

Вярно, че му сбъркан чипа. Та за силна музика, какво предлагаш - да отиде да се разправя с догирани и пияни? Или да си купи шумпоподтискащи слушалки за 700 лева? Или да си трае и къса нервите? Или може би да си намери .45 и реши проблема кардинално?

Ами като няма директен телефон на полицията, къде да звъни? 166 го пренасочиха към 112. Аз там звъня и за паркиране пред гараж, нищо че случаят няма нищо общо с идеята за подобен телефон. Обаче няма къде другаде.

личи, че си тъп педал, прав е аз1, но е пропуснал и такива като теб.

Същия случай преди по-малко от 2 седмици.... Явно трябва да се съобщава за пожар или за убиство, за да ти обърнат внимание по-бързо

Естествено, че е и за силна музика, това е психически тормоз, информирай те се преди да се излагате да пишете глупости, не знаете какво е някаква психичното болна да ви блъска по тавана и да не сте спали 20 дена и не му се вижда края на този ад.

Здравейте може ли някой да ми каже как да подам жалба срещу 112 от медицинската помощ?