Гръцкият премиер обяви задължителна ваксинация за всички над 60-годишна възраст

От началото на пандемията страната е регистрирала 931 183 случая на заразени и 18 067 починали

Обратно в новината

Коментари - Гръцкият премиер обяви задължителна ваксинация за всички над 60-годишна възраст | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще започнем зануляването от пенионерите.

Колкото повече ваксинирани толкова повече заразени открити с фалшиви тестове.

И твойте два пръста в контакта...откъде ви копат бе???

Това възможно ли е в родината на демокрацията? Следващата мярка може да е ако си над 65 да ти приберат имущество, имоти, и да те сложат в някой дом за старци.

Да, и това се предвижда от вампирите от Давос. Вие не притежавате нищо, но сте щастлив. Има плакатче на един ухилен младеж пролетарий. Явно Новият световен ред е новият вид комунизъм.

Въпрос: Когато ситуацията е извънредна - всичко ли остава да бъде позволено?

Тия явно са решили да си облекчат пенсионните фондове!

Крайно време е да вземем пример от гърците и това да бъде направено и у нас, но за всички възрастови групи!!!

Крайно време е някой да ти запуши устата с лайно, троле.

Като ти гледам снимката си ми ясен....

А бе не е в снимката, ами в акъла му е проблемът!

Изглежда, че целия развит свят е малоумен, само булгар булгар най - може най - знае и поради тази причина е създал една огромна кочина в която си му е готино, лющи домашна ракия, която самотой си мисли, че е хубава, умира от рак, сърдечни заболявания, живее месец за месец, демек от заплата до заплата. Децата след 2000 са тотално неграмотни и вече 3 години саже и на училище неходят. Най - ажното е, че този път другари успяхме да разкрием заговора да ни унищожат и се противоставихме. Най интересното е, че никой от мрънкащите не си задава въпроса,защо в диаметрално различни системи Китай, САЩРусия, Бразилия, ,Япония, Европа се действа по един и същ начин и наистина ли си мислите, че тези страни искат да навредят на собственото си население.

Само истински-ДЕБИЛ,ползва изрази: “ЦЕЛИЯТ РАЗВИТ СВЯТ,ВСИЧКИ ЦИВИЛИЗОВАНИ...И ДР.-БЕЗСМИСЛИЦИ!!! ХОРАТА НЕ СА ЕДНО ЦЯЛО,КАКТО СА ВИ ВТЪЛПИЛИ-КОЛЕКТИВИСТИТЕ!!! В:”ЦЕЛИЯТ ЦИВИЛИЗОВАН СВЯТ,СЪЩО ПРОТЕСТИРАТ,СТРЕЛЯТ ПО ТЯХ ОТ ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО ИМ!!! МНОГОЖСЕ ПОДАВАТ ПО НЕВОЛЯ,ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ И ДА СЕ ХРАНЯТ!!! ДЕБИЛИ!

Ако платя 100 евро, какво става: откупваш си правото за неваксинация или всеки ден, месец ще е глобата?

100 Евро са малко, дори да си откупиш място за урната ти. Дръж се по-сериозно.

В началото всички се кълняха, че ваксините ще са на доброволни начала и по избор. Останалите, които не вярваха в това ги обявиха за еретици и антиваксъри. Сега вече маските падат.

Намекът е: "Животът и здравето ви вече принадлежат на държавата". Който не му харесва, вече ще плаща данък 'свобода'

Другарката Нинова с голи гърди ще защитава правото на българските другари антиваксъри да не се ваксинират! Обещала е.

Те и едно време имаха черни полковници, разбира се това беше част от операциите Гладио, днес също са фашисти. Оказа се, че цялото ЕНП, на ниво на ЕС са тирани, няма значение, че са дошли на власт чрез избори, в момента наложиха фашизъм. Който не бяха част от тази банда, отдавна ги отстраниха, Ципрас, Саркузи, Льо Пен, Сидеров....

Я колко последователи съм имал

А обявил ли е: ПО КОЛКО ПЪТИ? ПРЕЗ КОЛКО ВРЕМЕ? ... ПЪЛЕН БОЙКОТ НА-САТАНИТЕ!!! САМИ ИСТИНСКИ ИДИОТ,ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЯРВА НА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! И НЕ Е ВЕРНО,ЧЕ ГЪРЦИТЕ ПОДКРЕПЯТ!!! ЛИШИХА ГИ ОТ ПРАВО НА ДОХОДИ,ОЩЕ ПРЕДИ ЛЕТНИЯ СЕЗОН-БЕЗ ВАКСИНА,ТЕСТ,СЕРТИФИКАТ!!! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОТСТЪПВАМЕ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ-САТАНИТЕ ЩЕ НАСТЪПВАТ!!! СПРАВКА-ВАКСИНИРАНИ НА СТО ПРОЦЕНТА ДЪРЖАВИ...ДАЖЕ ПОТРЕТЕНИ!!! ТРИБУНАЛ И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Няма още дълго да е премиер.

ИЗБИВАНЕ НА РОДИТЕЛИТЕ,НА ХОРАТА ПОСТРОИЛИ ЖИВОТА СЛЕД ВОЙНАТА ,ФАШИЗЪМ..ТА ФАШИЗАМ,ЩО ЗА ПРИМЕР Е ТОВА ДА УБИЕМ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ ...

Гледам пенсионерите в Англия , САЩ , Испания , Германия и куп други държави са все умрели ... или чакаме още ? 1во беше веднага , после беше 6 месеца , после 1 година , 2 години и още колко ?

Не се прави на ударен никой няма право насилствено да принуждава някого да се инжектира с нещо. Никой.

Браво на гърците !!!! Ганя да духа супата......

Мечтая си Гърция да ни анексира и да въведе задължителна ваксинация на българския безотговорен и безхаберен народец!!! Ще бъде такъв живот, че само си викам дано....

Мечтая си да те срещна на центъра...

Антиваксърите трудно разбират смисъла на всичко това. Тясноскроени, плоски аргументи, които нямат нищо общо с мисленето. Колкото по-беден и необразован народ, толкова по-податлив на подобни трендове. Антиваксърите не знаят нито какво искат, нито какво е обществена отговорност. Живеят явно ден за ден завладени от някакви анархистични и хаотични мисли. По-конспиративно и средновековно недоразвито общество надали има на континента.

Я дай дефиниция за "антиваксър", за да разясним някои работи!

Че то какво може да се очаква? Унищожиха интелектуалците ,-1 без съд и присъда ,2- в Ловеч и Скравена ,3- другите избягаха в чужбина . Въпрос- кои останаха тук?

Точно ти използваш плоски изрази, все едно слушам речите на Плевнелиев.

Ако на някой му се намират изгнили домати или стари развалени яйца, ето му мишена: София 1000, бул. "Княз Александър Дондуков" 19

НЕ БЪДИ ТЪП !!!

Но защо 60 годишните? Трябва младите страхливи антиваксърчета да бъдат убодени. Те разнасят заразата!

Малее взимам пуканки да гледам гърците как протестират след тази куку новина

Значи това в таргет групата!

Това е само началото

Ковифашизмът в действие. Явно трудно достигат нас по бройка на починалите и ще трябва да наваксват.

Прав е д-р Ненков-задължителна ваксина. Иначе няма оправия с инатливите деца антиваксъри и ще влачим безкрайно ковид. Мутациите се получават в неваксинираните които служат като инкубатор.

Колко преболедували и неваксинирани са се заразили повторно? На фона на общата картина на заразата. Не искам отговор.

Ти явно си голям почитател на аналния секс...

Глупак