Гръцки съд осъди на 395 г. затвор двама руснаци

Платон Давидов и Антон Карамов трябва да платят и 6 милиона евро глоба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на гърците за законодателността си. Но не сме чули да бъдат съдени турци и българи. Да съдят турци може би ги е страх, а наши ащо са осъдени, по вероятно ние да не сме чули. Нашите медии не се интересуват от бг задграница.

Кой създал този масов кошмар в Близкия Изток и Африка? Тези единични хора, които решили да припечелят в тази ситуация? . Не, не са те. Те се редуват – едните в затвора, нови пак – на терена. А кой? Европа и САЩ, които сринали режими и разрушили държави и сега търсят друг да им виновен и никога няма да признаят вината си. Дестабилизирали за години напред огромен териториален масив на Земното кълбо, който ври и кипи и носи нещастие. Но Европа започнала да плаща цената със своите безопасност и икономиката, а мислили, че ще им се размине.

Бляд

Bravo molodec, tova ti nosi oshte 5 kopeyki. Nu- ka, davay...

Я какви дълголетници имало...

Браво на гърците!

А зеления чорап кога?

Как не ги е срам?!? Русофоби!

А сороските помагачи, кога ще получат присъди за трафик на мигранти. Даже цели коридори направиха през гърция?!

Ами хората си защитават държавата. Не, че нямат острови и не могат да ги пльоснат на един и да им дават вода и храна и да се оправят помежду си. Но елините отдавна са разбрали, че и за мигрантите, и за трафикантите е най-добре първите да си стоят на задника и да си изграждат държавите, а не да идват наготово в построени държави. И за това така. Просто са принудени - за трафик реално доживотна присъда(освен ако не си от клана Маклауд) ... та нека другите да си помислят!

niksan46

Браво на Гърците.

Като си излежат половината присъда, може да го пуснат за добро поведение....

Не знам дали е политически мотивирано но гърция не е в никакъв случай за пример. Статистиката сочи много по лоша ситуация. Пример, има ли смисъл да ловиш един трафикант на всеки 20 и да го осъдиш за 350 г.? Се едно казваш на хората че не можеш да си свършиш работата и като хванеш някой случайно става цирк

Америка е същата. Присъдите са садистични, и пак престъпноста е извън контрол - 2 пъти повече убийства на глава от населението от България и несраванимо повече от нормална европейска държава, същото и с останалата тежка престъпност - изнасилвания , въоръжени грабежи и тнт . Какво правим след като сме стигнали края на тоя път на затягане на наказанията ? На първобитния и кръвожаден и прост масов българин няма как да му светне, че тук има проблем, той си иска разпъване на кръст и побиване на кол това е. Има една теория че в Америка тежката престъпност се утежнява с тежките присъди и логиката е доста елементарна , въпреки че не съм сигурен дали 80% ще разберат. Начи защо се случва често в Америка че изнасилваш на непълнолетни решава да затрие следите като убие жертвата ? И в България се случва но по скоро като инцидент , никой не убива изнасилена жертва. Ами проблема е че за изнасилване в Америка получваш в някой случай доживотна присъда а за убийство ( ако си признаеш ) пак същото . Престъпника пробва да си замете следите па ако стане.... Така е защото това движенеие да се променя законодателството към все по строги и строги закони това е края на пътя . Няма майтап за откраднати 100 долара от бензиностанция - 20 години. та сега се тръгва в другата посока - намаляване на наказанията, превъзпитание, откриват се колежи вътре в затворите ... Дано някой се поучи в България , но не вярвам много особенно на тая "дискусия" тук.

Ще излезнат запазени..

В същото време норвежки кораби финансирани от норвежкото правителство прибират мигрантите в моретата и ги карат в ЕС . Ако законите са за всички еднакви жив норвежец няма да остане на свобода . Интересно че самата Норвегия не е в ЕС . Припомням че избраха социалиста Столтенберг за шеф на НАТО след като отказаха да купят от братската им не натовска Швеция Грипени а решиха да изхарчат 15 млрд долара за Ф35.

браво!!!!

така се прави. ние ту на ушанки кафе правим.аре да бегат в сибир

направо да ги трепят тея орки.затвора за тях е като курорт

Браво! Сега от рашките се иска само да си ги излежат :)

Айдеее, и гърците почнаха да се евават с рушняците. Значи единствените руски проститутки останаха сърбите.

В Гърция акостират много рибарски кораби с моряци от Африка. Те обикновено нямат паспорти и нямат право да слизат на брега - освен в зоната на пристанището. Често искат от туристите да ги закарат до магазин в града уж да си купят нещо. И на мен са предлагали . На пътя може да те спре полицията и като ги отрият без документи те обвиняват, че превозваш нелегални мигранти. Присъдата не ти мърда.

Само не разбрах дали са искали да ги закараш някъде или са ти предлагали да те закарат.

Паисий Х

да ги закарам аз. Те обаче нямат визи, щото са от извън ЕС., тоест за полицията са нелегални.

Да, преди години по нашите медии предупредиха да не взимаме стопаджии в Гърция, защото ако се окажат нелегални имигранти, ще изгорим много яко. Разумно предупреждение си беше, браво на МВнР и медиите.

Ето това е правосъдие. А тук за много по сериозни престъпления, съвеЦките разведки ги пуснаха по живо по здраво да си ходят.

И за шофьорите с обикновени нарушения скоро ще стане така ! ! !

Руската магия отдавна задмина италианската във всяко едно отношение. Руснаците въобще не трябва да се допускат да стъпват в ес, сащ и канада!...да ходят в китай, куба, турция и други цивилизовани страни!

А американците?! Те са като сифилиса! Където стъпнат, трева не никне! Кретен!

Дай да видим колко алкаши емигрират в сащ и колко американци в алкашия...по този начин ще стане ясно къде никне и къде не никне трева. Чети русофилче, то сляпото окато прави, както казваше Вазов

PEYTSCH

А в БГ така не могат...Те намаляват до нула присъдите за да няма натрупване на папки...

Ти да видиш!? Значи в Гърция важело правилото за натрупване(сумиране) на присъдите, въпреки че са страна-член на ЕС. А нас тук ни успиват, че не можело така, защото европейските правила не разрешавали... Лъжат ли ни, а?

Това с натруването беше въведено и у нас и се оказа ОГРОМНА глупост. Съвсем правилно беше отменено!! В случая руснаците ще лежат до живот, някой убиец ще излезе след 15 години. Мислите ли, че е правилно. Да, сгафили са, но не и за доживотен затвор.

Еее в другият си живот ще са по - предпазливи по отношение на грешките си!

Сега да видим дали русофилите ще се хвърлят да защитават обекта на своята любов, или условието да са шпиони не е изпълнено.

Ще започнат вече само дипломати да правят трафика ,че имат имунитет !

Ако трафикантите бяха от друга нация, каква щеше да е присъдата? Или тези двамата са единствените ?

Ей го първия руски тъпчо се появи! Няма милост за престъпниците ДОРИ когато са руснаци и/или руски депутати! Бой по кухите алкохолни канчета и на влака за Сибир!

Вън от БГ Боклук продажен с маика проститутка

Че кретените трябва да лежат в панделата до живот е ясно, но какъв малоумник трябва да си, че да дадеш на двама души 395 години затвор?! Дайте им 395 водки и след три дена няма да са живи

Така се действа....

Грците са Боклуци тпебва да ги нападнем и изколим до крак а после да заселим наште Тцигани там само така ще се ваздигнем....

.....ама и теб ще пратим със Тциганите , да се вАздигнеш :)))

Тоя руски трол е новобранец и още учи български ;) Вече наемат всякакви пияници и ренегативъв фабриките за тролове...

А теб на турците боклук

През лятото на 2015 г гръцката държава трафикира близо два милиона нелегални "мигранти" от гръцките острови в егейско море до границата с Македония, откъдето те бяха трафикирани през Македония, Сърбия, Унгария, Австрия до Германия! Досега има ли някой осъден гръцки министър или дори чиновник във връзка с този масивен трафик на нелегални?! Ако няма, защо?! Или и те карат по принципа: "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка"?!

По тази логика за да осъдят министър е достатъчен един мигрант, взел се от неизвестно къде. Не може да го върне, не може да го мести... Остава там където е.

и тук руснаците ще ревнат, че това е гнусна провокация? Щото едно е да изгониш, а друго е да осъдиш на почти четири века....Или към "братушките" руснаците се отнасят по друг начин?

Днес не можаха да се изпишат “велики освободители” в Полша... Докато Съюзниците от САЩ, Великобритания, Канада ... ОСВОБОДИХА 2/3 от Европа в края на ВСВ, то руските войски ОКУПИРАХА останалата 1/3. Едните си тръгнаха, а другите направиха трудови лагери и избиха елитите на България и останалите страни-жертви :(

Ти май си сваляш презерватива като пръднеш, нали?!

Тия са били тайни агенти на Късокракий, обаче кофти са ги изловили!

По 20 години за 15-20 души и се получава. Интересното е , че и нашите водачи ще са на пангара.

В Гърция ако ги пипнат, няма им простят...