Гръцки министър подаде оставка заради жертвите от пожарите

Алексис Ципрас е приел оставката на министъра на гражданската защита Никос Тоскас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нашите лайнари кога ще подадът оставка

чакат шут в гъзъ хак

Първо трябва да си отиде, този, който сега приема оставката на един дребен бушон. Той вече е приел политическата отговорност и до сега трябваше да си отиде.

И на гърците вечно някой им е виновен. Истината е, че всяка година горят десетки пожари, тъй като по този начин си осигуряват терени за застрояване. Този път пък са запалени стърнища, само че вятърът е бил прекалено силен и щетите кошмарни. Който и от нас да е министър, не може да върви денонощно след всички малоумници, за да не извършат поредната простотия.

Чакаме сега Цецка Цачева да си подаде оставка, че и избягаха половината затворници.

Ето къде са Национално Отговорните Хора на Балканите ! Наш Министър и да е сгафил , никога няма да си подаде Оставката ! В България е важен КОКАЛА ,а не хората ,за това 3 милиона Българи от както ГЕРБ са на власт напуснаха България !

Така се поема отговорност по света..

Така се поема отговорност по света..

Аз бих добавил само ,че излиза в пенсия ( все пак е пенсиониран военен) и все още реални оставки няма.

В България, избягаха един куп затворници, станаха един куп убийства, хората по селата са тероризирани от крадци, изнасилват се 80 годишни жени, а нито един министър не си е подал оставката!!! Явно това в България, се приема за нормално и министрите се хвалят, че са свършили много работа.

Така е, но тук има само един човек , който раздава оставки. И ако министърът си подаде оставка без неговата благословия, той първо казва да ( защото сме в демокрация), след това се сеща , че той не му е разрешил да си дава оставката, казва му 'нема оставка за теб, когато аз кажа тогава'. Хау!

И при гърците разни чичаци по роднинска линия дърпат конците. По-зле от нас са, корумпирани ориенталци

Нашите корунпирани помияри кога ще направят такава доблестна постъпка- никога