17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Катерини до Промахон има около 200 км. И за 200 км. не могат да спрат една кола? Стига бе хора!!!! По този път има поне три ( 3 ) мяеста, където се плаща и още две, на които скоростта е намалена и пътят стеснен.... Нещо ни люляна или нещо не сте разбрали.... Крали в Катерини, пък я хванали чак до Промахон.

В Гърция не гледат бели ли са или цигани... Тая клесавка ще види Столипиниво след поне петнайсе години в Гръцките пандизи... Всъщност там и Пеев да стъпи накриво ,ще лежи..

На тъпия Ганьо пак циганите му виновни.ха.ха.ха

Те от такива убавци ще ни сложат визи и айде на почивка на кенефа ..черно море..

Личицата , покажете им "белите " личица на тези " българи " !!!

Тия "българи" са от ония, дето не искали да живеят като българи. Който следи Карбовски ще разбере за какво иде реч...

Нашенската цигания тръгна и по света. Затова в белите държави ни отъждествяват с циганите.

Тези крадци явно тена не са го хванали по гръцките плажове . По рождение им е.

Моля ви, уточнявайте,че става дума за ромка.

Правилно! Кокошкарката е ромка. Айде сега да обърнем внимание на акушерката-българка, биеща новородени, дето днес ѝ намалиха присъдата; на лекарката-българка, която остави дете да си отиде, на членовете на ТЕЛк-българи, които отнеха помощите на дете-аутист без даже да го е прегледал психиатър, на шофьора-българин, който прегази дете и днес заяви, че трябвало баба му по-добре да си го била гледала, и т.н. грозни случки с главни действащи лица българи. Разбира се, те са значително по-сериозни от кокошкарстване, но важното е да се знае, че ние, бъулгарите, не крадем на дребно от коли, а само циганите са такива!

Крадци, мошеници и т.н. - прославят българщината...

Уважаеми журналисти, кражба и обир НЕ са синоними и не могат да се използват като такива. Тези са крали вещи от коли, не са ги обирали или ограбвали!!

PEYTSCH

Четем и слушаме за патриоти за които България е само с главни букви, за князе, царе и ханове...Уви, тези отпадъчни материали са аборигени от които нищо добро не очакваме...Ето как щом чуят че някой е българин и слънцето се скрива ....

Добре,че са я хванали в Гърция,там може да полежи в затвора,ако тук я бяха хванали,след седмица максимум щяха да я пуснат и пак да си краде после...

В два абзаца, прочетох три пъти думата "българка". Очевидно става въпрос, за циганка...дира кео се праят на луди!

За какво сте сложили тази снимка ? На нея се вижда преобразувател на прав в променлив ток и други съвсем обикновени аксесоари за кола работещи с 12 волта.

ИМАЛИ това ...

Гръцкия съд не си поплюва...