Километрични тир опашки на границата с Турция

Километрични опашки от ТИР-ове са се образували на турските гранични пунктове за България и от България, съобщава Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Километрични тир опашки на границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако така ще се борят с контрабандата до никъде няма да я докарат. Истината е, че от горе са наредили тотални щателни проверки и това бави обработката. Разбираемо е, че и служителите работят под стрес и ги е страх от всяка грешка. Липсва анализа и екипите не са захранват с никаква оперативна информация.Защо ли? Защото тези който я притежават я приватизират и тя работи за тях. Ще решат уравнението когато обложат с акциз 18000 тона цигари годишно и съберат от алкохола не по-малко от 450 милиона лева. За горивата не ми се говори. Там даже и наченки да се сложи ред няма.

Блокада на всички ГКППта. Това е изхода.

Проблемът идва от факта че всички в тази система са корумпирани и сега да не ги извозят всичките до затвора всички се държат заедно и напускат заедно, затова за да ги извозят всички до затвора трябва да назначат колкото се може по-бързо нови хора и тези да си получат присъдите, няма друг начин да се промени системата която източва бюджета на страната ни, днеска са цигари утре нещо друго когато има разработени канали за контрабанда винаги може да ни пробутат всякакви боклуци дори и могат да вкарат ислямисти по-най-лесния начин !!

Контрабандата от цигари от близкият изток трябва да спре това са пари които изтичат по канали и отиват в джобовете на хора които нито плащат данъци, нито им пука както за България така и за Европа, колкото е необходимо ще се чака докато бъдат назначени нови хора, ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО ЗА ЕДНА МЪЖКА ПОСТЪПКА на този път на хората с власт в българия !

Ще потърпите. Покрай сухото гори и мокрото, пък от някъде трябва да се започне, нал така хмм?

всашност далаверата с цигарите беше полицеиска- никои не каза че факсовете от валята на одрин се получават в гранична полиця, а не в митниците

Ти да не си митничар,с този правопис?:-)

Митничарите и олигарсите са белята на българите и политиците

А според мен самите българи сме си причината. Представи си изведнъж България да се насели с германци и само политиците, митничарите и олигарските да останат българи. Познай за колко време ще трае кенефът посткомунистически! Точно до изборите. Народът си ги прави тези неща. Изброените "биновници" са част от народа. Един от този народ си и ти. Запомни!

Веднага смяна на всички митничари.Не може шофьорите да стават заложници на тяхната алчност.До кога ще ги търпим.Блокада на границата от шофьорите ,докато не се реши проблема!!!РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА Е В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!!!

Борбата е Шенген, 1.5 млр.,овладяване на каналите за интересни стоки и бежанския натиск.Демонстрации пред ЕС и партньорските служби по линия на наркотиците.За сега го отнасят само камионджиите,особено тези на които им се плаща на километър(къде е ИА ДАИ).За три дни на границата,същите са изкарали около 2 евро за 15-те километра изминати до граничните терминали.

Има нещо мнооого, мноого гнило у нас. Толкова, че не искаме да си го признаем. Толкова, че не можем да го изчистим. Май нарочихме съдийките, за да прикрием останалите.

Турците имат 20 кпп-та, а ние 1. И двете държави имат еднолентов път след границата, но едните поддържат едно кпп. Всички можеха да печелят, но явно има нещо, за да се прецаква трафика от и за Близкия Изток. А сега кажете кой прави кочината на границата и после питайте защо?

Мога да работя, а мога и да не работя. Като ще е за едната заплата явно не им се напряга на митничарите. И международни проблеми ще създадат тия, след като им спират кранчето с хилядарките - нито за охолен живот, ни дори за чалга ще имат.

"Отмъщението на митничарите - империята отвръща на удара". Като им спират контрабандата и парите от корупция, на тия в София ще им се струпат куп проблеми - поне такова е мисленето. Явно централната власт и правителството е саботирано.

Погледнете истината в очите, реставратори и аниматори на нова България. Ние си оставаме прости, но нагли ориенталци. Няма такова нещо като "български" митничар на запад. Тези държавни служители се държат сякаш ти ги обслужваш, а не те тебе! Нагли, мързеливи, ококорени да ти вземат каквото могат. Бавно и дебилски се развяват по плаца, ту сядат да работят, ту безпричинно зачезват за неопределено време. И няма кой да ги сложи на мястотот им. И не само по границата. Идете на митница Аерогара София, нещо което се прави за 10 минути те го разтакават за час. Да се види колко са заети и претоварени от работа, а са направо за съкращение на половина.

Когато за митничар се избира неграмотен, корумпиран дебил по партийна линия, така ще бъде. А хиляди интелигентни и честни безработни, дори не се допускат до конкурсите. Защо ли? Питайте Ало Ваньо, той знае защо. Но ще напълни хазната с повече от 1.5 милиарда от предвидените в бюджета. Да де, но друг път!

На българската митница няма кой да работи, откакто тъпия цар назначи крадливия "ревизор".

2 часа трая смяната на наряда на митницата 1 час турците и таман като застъпят и почва нашата смяна още час. Така 2 часа. И понеже няма повече от един изход и опашките са потресаващи. Ние сме виновниците и нарочно саботираме минаването.

Добре познаваш кухнята. Толкова години минаха, а белите които направи този "експрерт" трудно се поправят. И сега продължава да дава съвети, а нищо не разбира от тази работа. Даже е решил да лобира за мен, простият шофьор за директор на Агенцията. Забравил е, че ме уволниха за доказани злоупотреби. Не ме спаси дори това, че съм дълги години доносник.

Pesh0

В България , няма честни хора ? Или те не са подходящи за митничари ?

Честния не върви в колектив от нечестни.

Какво внасят тия тирове бе, домати по 5 лева килото ли?

Едно говедо, митничар на Кулата ме попита защо синдикатът на превозвачите не протестира заради опашките по границите. Да еВа и мършата да я еВа долна. Нарочно не работят, защото им секнаха далаверата.

Е така се бори контрабандата

Тато:) Преди 30 г. контрабандата беше държавна политика и парите влизаха в хазната.....

Ако е било държавна политика няма как да е контрабанда-)