Евродепутати ще инспектират границата ни с Турция

От понеделник до сряда другата седмица представители на комисията на Европейския парламент по граждански права, правосъдие и вътрешни работи ще посетят България

Обратно в новината

Коментари - Евродепутати ще инспектират границата ни с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо да инспектират да се бръкнат в джобовете за да има нормален път около оградата и да се създадат европейски условия за пазителите на европейската граница! Сгради, дрехи. обуща оръжие и всичко друго което е необходимо за горди европейски пазители!

Тези "инспектори" идват ТОЧНО на време за Трифон Зарезан... Знаем ЗАЩО, но знаем и как ЩЕ СТАНЕ....

няма логика у нас -не е никак логично да очакваш едни тикви да направят нещо умно и нормално за една катастрофирала държавица . няма как да се промени държава ,ако мислим по врейско-ганьовски .промяната може да стане,ако самите ние се осъзнаем и променим отношението си към себе си и другите .да бъдем решителни,убедителни и смели ,но преди всичко справедливи !

вземат и Елена Йончева, знае какво да им покаже.

"Гостите ще посетят ГКПП-Капитан Андреево..." Еее, отидете до Калотина да им покаже Валери Симеонов тоалетните, дето откри преди месец. Съвсем новички са, да видят, че в България наистина се гради.

Има 20 километра що годе хубава ограда и водят всички та да я покажат, а на 30 км по-нататък не смеят, що така бе пиленца /калинки/?

А камери има ли?И работят ли?Още преди година на баце му дадоха пари за оборудване.

А камери има ли?И работят ли?Още преди година на баце му дадоха пари за оборудване.

Като отидат на ГКПП Капитан Андреево ги вкарайте в тоалетните,да видят в европейска България какви тоалетни има.А след това да отскочат до турския ГКПП да видят там как е.

Всичко е парлама , няма изненада за проверката ! Гранична Ограда от паяжини за 200 милиона евра ,два пъти по-скъпа за километър от Гръцката ! След първия дъжд мина цял катун с камилите под оградата ,толкова са голоми дупките ! Погледнете и филма там всичко показва каква е ГО ! Елена Йончева черно на бяло ,показва и обяснява ,може да не ходите на границата !

Оставете го човека бе, краката му се клатят!

Абе работата май върви към връщане на "едни пари", които за жалост са "усвоени", и като такива ще трябва да се връщат от бюджета Му...И те тогаз с.а маца у каца...

Това мероприятие можеше да се нарече "инспекция"ако беше изненадващо ,а не оповестено 1м.преди това. Значи и от ЕС са де..ли крадливи и подкупни.

Трябва внезапни проверки да правят евродепутатите,а не да предупреждават,кога ще проверяват за да има ефект,каквато и да е проверка!!!!

И да я поразкарат малко. даже може и да не я връщат...Правя си извод, че няма по тъжно нещо от това да си кукла на конци и да трябва да се гърчиш и увърташ, така както ти казват кукловодите...А беше име в журналистиката.

И да не пропуснат да отидат до оградата, за да си откъртят от нея парче злато, инкрустирано с диаманти. За спомен от България.

да благодарят на султан ердоган,дıржи мигрантите в турсия,ако несе реши визовия проблем лошо за комшиите.

Вижте последната статия на Биволь по темата. А тия от ЕС ще се правят на ударени и ще кажат, че оградата е супер. ЕС вече е гротеска. Тази инспекция ще е поредното доказателство.

Закарайте ги на устието на р. Резовска. От там да видят циганията на комшиите дето изкривиха талвега на реката. Да присъства и атлантика с трабанчето дето не рева тогава . От там да започнат инспекцията по браздата и оградата. Да видят и как водят дежурство граничарите в М.Търново, къде битуват, с какво се придвижват и какво оборудване имат. Стига разходки с кустюми и вертолети и фото-сесии. Да дойдат и чужди журналисти да се уверят колко сме готови и как пазим границата. Като отворена врата в полето сме !

Ами защо не гледат филма на Елена Йончева , а ще си губят толкова време.....

Ама това мероприятие ще бъде ознаменувано с чеверме.

В мотелчето на Симеонов ли?

Защото идват с пропагандна цел.

Само преди седмици я ''инспектираха'' ама нали им е нужна разходка на чужди разноски защо да не я ''инспектират'' отново:(((Сега боко трябва да се моли да не завали дъжд че може да излезнат на турска територия през някойя дупка

Боко трепери да не би да хванат как граничните полицаи бият и обират мигрантите и дали Перата не ги навързва със свински опашки, че ще му спрат кинтите.