Превозвачите ще блокират ГКПП с Гърция за празниците

Български превозвачи ще блокират всички гранични пунктове с Гърция за Великденските празници. Тежкотоварните автомобили ще спрат движението още от 29 април.

Обратно в новината

Коментари - Превозвачите ще блокират ГКПП с Гърция за празниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ииии бре! Тази така добре планирана акция (блокада на БГ границата) на труженичките от Америка за България, финансирана с безвъзмездната помощ от синето на Ердоган се провали още преди да е започнала! Въх! Турските хотели пак остават празни! Никой неще да праща децата си на чеверме в Турция! Не щат българите и с ешерахия коли по черноморието да пълнят касичките на фармацевтичните компании, които така усърдно ни рекламират какво ли не срещу стомашен дискомфорт и тем подобни wc-напъни... Нещо бизнес модела се изчерпа!

Защо ще саботирате българския туризъм вместо да си празнувате със семействата светлите празници?! Това не е отмъщение за данайците, а наказание за българите. Опомнете се навреме и си търсете правата на подходящото място!

На блокадата с ЧЕРЕПИ НА НИКИФОРА...Да припомнят Крум Страшни !

на Балканите е най-лесно да скараш два народа и да си продадеш произведеното оръжие, пък те да се трепят като са глупави. Колко войни , колко жертви и пак същата безумна игра, дирижирана от производителите на оръжие. Няма да се напълнят празните български хотели, каквато е другата цел на крадливите олигарси. Тираджиите са едни пионки.

като чета коментарите стигам до извода ,че тази работа идва от вън , а нас ни ползват за черната работа

Няма да блокират нищо, понеже нямат ресурс, а и да имаха, подобна грандиозна глупост може да бутне цялото правителство.

Нека да дойде 29 и вижте какво ще стане. В момента къде къде има по сериозни проблеми. НЕК изтегли заем сиреч държаваната фирма изтегли заем за да плати на двете американски централи в Марица Изток. При положение че от Брюксел обявиха че високите цени на изкупеното електричество си е дотация то държавата. Този заем ще го вкарат в ценат ана тока. А тва за затворената граница хехе голям праз ми няма да отидеш и готово.

От Велик ден до Георгьов ден плътна блокада!Да се видят и българските тираджии в празник.На византийците ние не сме им "вход" към Европа,но ако планираните от тях хиляди евра не постъпят в джобчетата им-ще полудеят! Неприятен е момента с нашите цръвяци,за които "ден година храни" ще опищят "студията" че няма да продадат пет минерални води на гръцкото пенсионер.Кофти е и за "малоимотните" българчета с хасиенди на Халкидики,ама то гръцкия сезон е голям-ще наваксат през октомври.

Мечтай си:))) Като блокират от 29-ти / а те няма и тогава да блокират/...ще си отида на "хасиендата" на 28-ми:))) А тъпите камионджии да висят 1 седмица по кпп-тата вместо да си празнуват със семействата:))

Да не вземете да се разколебаете, спомнете си зимата и дръжте здраво.

На всички желаещи да почиват по празниците в Гърция - има аероплани, тренове, алтернативевн маршрут през Македония(Турция ако щете).Обаче при вас национално достойнство и чест НЯМА.За това ката година шепа гръцки фермери си прави гарга с нас като ДЪРЖАВА и ни гледат с презрение.

йде на примоцията! Безплатна Ешерахиа-коли само сега и само на черното море! Не е за изпускане тази супер-храна! Една хапка само и три дена гарантирано посиране!

фащай аероплана и оди по навънка, ама далече навънка, стига сери по форумите и у нас!!!

Аз съм 1000- ия коментар. Ура! Няма да ходя в Гърция, а на село!!!

Na gyrcite vcichko e predplateno, taka che tejko mu otnovo edinstveno i samo na bylgarina.

на кой българин? На този който не си спомня що стана преди два месеца ли? - Такъв, може ли да се нарече българин?

и кво стана преди 2 месеца?? аз помня че пак нашите камионджии блокираха границата...това ли?

че панелните аграрни от Шопско няма да отидат до бяло море и да постнат снимките във фейса!

"На зла кучка - зъл прът!" е казал народът НО помнете ми думите, че пИдалите от управленската шайка на ГЕРБ ще се извъртят и ще застанат на страната на гърците .... гонейки нашите шофьори. А Гърция пак ще ни се смее....

ще ни се смее света. гърция да си затвори границите че ги бихме на световното,петкан да си затвори границата че гаджето му хукна с грък и тн и тн. прост народ

И какво? :))) Мислите, че като ходите на Слънчака ще допринесете с нещо ли? Или, че сте големите националисти и патриоти? Хаххаха

Сори, аз ходя в Резово, и е по-хубаво от Гърция, кОр за туроператорите ;-)

Колумбиана

Резово- Мезово - все тая. Никога няма да видиш чисто море :) Приятно лято на лайняно море :)

И на Слънчака и на Резово морето е едно и също.

То май само това ни остана като реакция- преди години между Франция и Испания постоянно беше така и камиони с ягоди палеха и накрая се кротнаха, а инак то на брюкселските зелки да чакаш да въздействат на гърците...

В този ЕС има ли граници? Всеки отваря и затваря, когато нещо му е кеф. Всеки си минава където му скимне. Каква е тая анархия бе?

затворете границата и ще се избиете помежду си.да се затвори за винаги границата с гурция,няма да се омърши страната.

Да я затворят, ама плодове и зеленчуци от Румъния ли ще ядеш?

хората са готови да напълнят хотелите на мутрите само и само да си направят зло на съседа. съседа пак както си разбираш изобщо не му пука,българина с една бира и две салати си прекарва деня. просто пълнят улиците,далавера няма

Гърците готвят ответни мерки,като блокаж на границата за следващите 2 месеца,а ЕС ще ни накаже с огромна глоба,понеже сме много умни и ще затваряме границата просто за да си показваме мускулите... Добре ли е?!?!?

на 31 АПРИЛ ли казватв???

Подкрепям превозвачите, но още по- голям ефект щеше да има ако бяха обявили за блокадата поне месец по- рано. Тогава доста българи щяха да се замислят дали да реервират в Гърция.

през февруари го обявиха! Но тези на които не им пука за загубите им, вероятно са чакали да ги предупредят лично!

Браво на нашите превозвачи! Сега е момента да се блокира граница, за да изреват гърците! Като човек който ще пътува по празниците ми е жал за онези, които са си ангажирали хотел или екскурзия в Гърция, но...

ChatGPT

Изобщо не ми е жал... превозвачите са обявили протеста още през февруари

нема нужда да ти е жал:) всички които са си резервирали, ще си отидат на почивка:) гаранция!

ChatGPT

БРАВО!!! Точно така трябва да се действа... да си знаят другия път дали ще затварят граници

Какво спирате бе калъф, ще ви съдя организацията до смърт, почивам в Гърция и никой от вас смотани рейсаджий нема да ме спре!!! Ще блокира той, с,ешници

ChatGPT

Сърди се на гръцките чобани и къраджии дето затварят границата с нас за щяло и нещяло

Бих искала да попитам всички, които са против протеста на превозвачите-Защо гърците затвориха точно нашата граница?Те имат граници и с други страни. Горда съм, че съм българка, но за съжаление те виждат, че управниците са подлоги на кого ли не, а част от народа го интересува само това, което го засяга лично

Не е "на кого ли не",а са руски подлоги госпожо!Такива продажници като сегашните ни управници Стамболов ги е разстрелвал.Отворете link и ще ви стане ясно.

Смени си дилъра.

Егати съюза европейски, щом всеки в него може да си затваря и отваря границите когато му скимне!

ние това му го казвахме на съюза през зимата, ама те ни отговаряха "оправяйте се"!

Това казвам и аз-егати съюза.

"През февруари шофьорите планираха блокадата на границата да бъде от 31 април до 7 май." По-добре да я блокират от 35 Април до 34 Май. Мислете малко като пишете!

Ще подкрепяте ли превозвачите бе? Помните ли, малко преди гръцката блокада НС разглеждаше повишаването на платения отпуск с 6 денонощия. Под натиск на бизнес камарите не беше прието защото "щяло да затрудни българския бизнес, който още прохожда". Онези, които вярват, че сега е прощъпалника на едрия български бизнес (дребния няма да блокирва никого) да ги подкрепят.

YES, YES, YES!!!! Така трябва да се действа срещу византийците. Не може българите винаги да бъдат мачкани - трябват реципрочни мерки. БРАВО момчета! Подкрепям ви напълно - оставете ги без туристи мръсните, мързеливи и с гордост без покритие византийски копелета!!!!

крякай крякай...гърците ше си сипат по още едно:) а бг туристите веднага ще се насочат към слънчака:))))))

НЯКОЙ ИМ ПЛАЩА ЗА ТОВА НА ЛАЙНАРИТЕ С КАМИОНИ НЕКА Е ЯСНО ЧЕ НА НАШЕТО БЕТОННО ЛАЙНОМОРИЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЯМА ДА ХОДИ

Подкрепям!

а тия които ги подкокоросват са толкова тъпи че не разбират че ще постигнат точно обратния резултат! хората посмъртно няма да им стъпят в мизерните стафилококови хотели! дори тези ,които освен в чужбина ходеха понякога и тук...дразнещо е да те правят на идиот разни малоумни комсомолци с крадени хотелчета

Смотан, и аз не харесвам "Слънчака", но тук става дума за национално достойнство - нещо, което явно не разбираш и не притежаваш! А, да по Великден Бяло море е още бая студеничко, тамън няма да моржуваш ;-)

Прост, за никакво национално достойнство не става дума точно тука, а за нездрави интереси на тъпи бг бизнесмени, които разчитат на такива лумпени като теб , които като чуят думите национално, българско и спират да мислят , ако изобщо преди това са мислили... Национално достойнство с просташки селски акции не се гради. Има други начини за това, но със сигурност нискоинтелигентен лумпен не може да ги разбере. А за студеното Бяло море не бери грижа...аз съм гмуркач и влизам целогодишно, дори и през януари...има си неопрени за тази цел..ако си чувал думата неопрен..

НИКОЙ НЕ ИМ ПЛАЩАШЕ ДА ВИСЯТ ПО ГРАНИЦАТА СЪС СЕДМИЦИ! А ЗА РАЗВАЛЕНИТЕ СТОКИ? ХОДИ НА МАЙНАТА СИ!

Баси, президента няма да може да отиде да си почине в имението си в Халкидики.

Ще отиде по заобиколен маршрут-през хавайските острови.

ТИЯ ПРЕВОЗВАЧИ ЩЕ СИ НАВЛЕЧАТ ВЪЖЕ И ЩЕ ГИ РАЗКАРАМ С НЕГО ПО ГЪРЦИЯ ВЪРЗАНИ ОТЗАД НА ТЕГЛИЧА МИЧКА ИМ ПАЙЧИНА ИЗРОДСКА

Ами хайде де - с любопитство ще гледам в репортажите как си ги вързал и ги влачиш. Смешник. Защо не отиде по време на гръцката блокада да ги разпръснеш? Това бяха копелдаците дето от 100 години живеят на гърба на Европа???? Сега са нашите момчета, които се трудят денонощно за 5 пъти по малки заплати.

МАЛИИИ КОЛКО СИ СТРАШЕН :))) НО ПОВЕЧЕ СИ ТЪП!

Много се радвам за решението да се блокира границата! Както пет тъпи фермера правят блокада и никой нищо не им казва, така и ние можем да им прецакаме туризма по празниците! Ако бяхме нормален народ, то и без блокада един път можеше и да не се ходи в Гърция!

На кого ще навредите? На гърците парите са им преведени от туроператорите,които са ги получили от туристите,ще изгорят българските туристи. Аз в Гърция не ходя за празниците ,но ако съм намястото на тези които някой превозвач ще им прецака почивката и ми изгорят парите считайте ,че на поне на 5 камиона след това ще нарежа гумите, без значение дали са блокирали границата или не

Уважаеми, 31 април няма ...

ХА ХА ХА току що по бтв превозвачите дадоха задна:))) щели да блокират 4 часа и 2 да пропускат за да не пречели на бг туристите:) до 2 дни ще се откажат изцяло..като ги викне който трябва и им обясни че ще ядат дървото...

Убеден съм,че това няма да стане,само се заканват и като дойде момента ще подвият опашки.Нищо тук не се върши качествено и до край.

И аз това си помислих. Те и гърците го знаят и пак ще ни се смеят. Големи на думи и малки на дела.

има идиоти като теб! Гледате си задни*а, единствената цел в живота ви!

явно блокадата е за да не отидат българите на почивка да харчат пари в грееце, а не за да органичат виса и износа на гр. дреме им на тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Шофьорите не са виновни - това е последствие на създалата се ситуация.

ТОВА Е ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!! НЯМА ЛИ ДЪРЖАВА, НЯМА ЛИ ВЛАСТ?КОЙ РАЗРЕШАВА ПОДОБНА ГАВРА С ПЪТУВАЩИ, КОИТО СА СИ ЗАПЛАТИЛИ? ВРЕДАТА ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМА ЗА НАШИТЕ ПЪТУВАЩИ, А НЕ ЗА ГЪРЦИТЕ. МАЛОУМНО Е ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ!!!

Просто вече ще си знаеш, че на маляките пари не трябва да даваш ;-)

Колумбиана

Гледай си твоя джоб, отново ще го напиша :)

Туристи къде видите БГ превозвач - направете му мръсно. И пълен бойкот на БГ-хотелите.

ами предлагам тогава и да не папкаш, щото основната част от храната ти идва с камиони, да не говоря за ежедневните ти нужни.

ти да не си мислиш че по света има само български превозвачи :-)

На това му се казва ЗЛОБА, ама безсмислена, да си върнат, и на кой връщат? Злобата ще ви изяде вас

е до връщането бе малоумник! "Разсъждаваш" като 6 годишен! Това става всяка зима, колко още трябва да губят и търговци и превозвачи? Защото и тази зима, ще измислят друга причина!

Връщат на себе си. А българската злоба е всеизвестна.

А твоето продажно нищожество сега изпълзява видимо. Заври се в някоя хралура и не се показвай изобщо. Мразя с българска реч да ми превъзнасят чужди дестинации. Ако имаш малко българска гордост и патриотизъм ще схванеш защо. Иначе ще си останеш долна мийка. Пиши ги на гръцки или колумбийски (хаха -исп.) и отивай са сваляш оня там, на нас.

Не става въпрос "за да си върнат". Едрите превозвачи са собственици и на най-големите хотели по нашето море. Затова Гърция им вади очите!

Загубите за нас,ще са много по-голями от тези които бяха от гръцката блокада,та никой не може да ти напакости толкова ,колкото сам на себе си!Гърците няма да загубят от нашто отсъстяие,пък и ние няма да се припнем към лайната на черноморието ни!

Мене пък ме би бате, ама аз понеже не мога да бия него, бия по-малките из село. Е това е интелекта на блокиращите тираджии.

Чудесно! Изключително много се радвам за решението.

очаквана реакция

БРАВО !!!! БРАВО !!!!! ДА ВИДЯТ , КОН БОБ ЯДЕ ЛИ !!!!!!!

кой точно ще гледа коня и боба?

хаха що бе драги фирмаджии ? Що тоз протест не е прд Народното събрание ? Ейго 12 дена тез цървули дет се наричат народни представители ще излезнат в почивка. Там ви е мястото да протестирате пред народното събрание и да бухнете някой тир в него.

и гръцките селяндури имаха проблем с тяхното си правителство, а блокираха нашата граница! Или още не си разбрал? Нашите превозвачи имат проблем с ежегодните блокади от страна на гърците, къде да протестират?

Намерението да блокират границата е много добро, но ще видите колко бързо ще ни свият перките от ЕС и ще вдигнат блокадата. За гърците може всичко.При нас нещата не са така.