Заради оградата, нелегалните имигранти се насочват към ГКПП

Увеличава се миграционният натиск от началото на 2015 г. в сравнение със същия период на 2014 г. Увеличават се и опитите за нелегално преминаване през ГКПП-ата.

Обратно в новината

Коментари - Заради оградата, нелегалните имигранти се насочват към ГКПП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе връщайте ги и това е !!! Да си ходят в страните с мюсулманско вероизповедание !

СЪГЛАСНА СЪМ ДЖМБАЗКИ .СУТРИНТА ГО ЧУХ , ЧЕ ИСКА ДА ПОМАГА НА БЪЛАГРИТЕ КОИТО БЯГАТ ОТ УКРАЙНА . ПРЕДПОЧИТАМЕ ТЯХ ПРЕД СИРИЙЦИТЕ . ПОНЕ СА С НАШАТА ВЯРА И ГОВОРЯТ НАШИЯ ЕЗИК . ТЕ СЪЩО БЯГАТ ОТ ВОЙНА.ЗАЩО БРЮКСЕЛ НЕ СЕ Е ЗАГРИЖИЛ ЗА ПРАВОСЛАВНИТЕ БЕЖАНЦИ . ИМАМ КЪЩА В ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ СТОИ ПРАЗНА И САМО ЦИГАНИТЕ Я ПОСЕЩАВАТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ДООКРАДАТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО. БИХ Я ПРЕДОСТАВИЛА НА ХОРА ОТ ТАМ , НО НЕ ЗНАМ КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНА

Митов, няма да има европейска солидарност по бежанския въпрос. Всеки се спасява поединично!

Надяват се на голяма солидарност от Брюксел към българските крадци-на-пари-за-мюсюлмански бежанци!

Има чуваемост, но няма даваемост! На Брюксел изобщо не му пука, най-меко казано, какво става в задния двор на ЕС, където сме ситуирани.

В Европа има чуваемост - от едното влиза , през другото излиза! Глупаците са доволни!

Решението е пускане на ток по мрежата,и стрелянето на месо,както едно време от граничните войници.

Сирия и Ирак си решават проблема с безработицата и изнасят арабски интереси в България и Европа! Да им се дава хуманитарен статут, временен!

Само че противопехотните са били 1 600 000 от коит обезвредиха или взривха 900 000 и бяха немски, скачащи с 400 гр тротил и готови осколки и малки количества някакви които са от виетнамската война, май пак скачащи

Оградата подкуп не приема, на ГКПП е друго...

Проблемът с "бежавците" мога да го ликвидирам за един месец. Ще им осигуря канал за всички други страни, като предварително им спра помощите.

Вместо бодлива тел и ГКПП-та, дали една минна полоса не би свършила по-добра работа ?

Тъкмо ще обутаме необезвредените мини които артиснаха на собственика на фабрика Миджур. Според военни специалисти, на територията на страната ни никога не е имало толкова мини, колкото са тия.

Пешо, ще приема че си прав ако ми обясниш коя бомба е достатъчно 'умна', за да различи ислямския фундаменталист, запътил се към Европа от многострадания бежанец, бягащ от изкуствено разпалената война в собствената си страна?

Страхувам се, че не си право, а кривославен. Бягащият от войната в Сирия да се приютява при единоверци от съответните най-близки държави. В Европа няма работа.

Ха-ха, а може да се обяви и ловна зона за всички дружинки. Там и пушки и човеци и кучета имат. Пък и не се налага промяна на закони и кризисни мерки, за да се ситуират. Тогава може турците да почнат да укрепват браздътъ, че току виж некоя дружинка цъфнала в Одринско.

Има и по- хайлашка рецепта - да се изземат мините които останаха невзривени от собственика на фабрика Миджур и д е минира с тях полосата. Така ще се оттървем от 2 проблема наведнъж.

и АЗ ИМАХ СЪЩОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, но някой от форума ме светна, че не били пехотни.

НАсочват се натам, защото не са се екипирали с клещи-секачи.

Тия като ми се обесят на ГКПП-то кво правим - пускаме ли ги или не? Защото в края на лятото българска крадена яхта возеща 43 нелегални емигранти на път за Констанца, беше заловена от нашата гранична полиция и ги докараха на морска гара Варна и останаха в България. А ако не бяха ги пипали, щяха да си плуват за Констанца, пък нашите голям зор дадоха да ги задържат у нас И ако ги пускат да влязат през КПП-то като у лелини си, то какво значение има дали са влезли през КПП-то или през гората и за какво плащаме и оградата? Най-много сега на КПП-тата да се наложи да даваме пари да им строим тоалетни, отговарящи на европейските изисквания, пък иначе просто си серат из гората.

Та населението на всички арабски страни е десетки милиони, те сами да си уредят вътрешните проблеми, идвайки в Европа (а защо не в мирните им съседски арабски държави) , те ще си продължат своите религиозни войни и плюс спрямо омразните им християни.

Който премине незаконно - изпразвам пълнителя в него и зареждам втори в очакване на нови индианци! Екарисажа работи със всякакви белтъчини!

Как така през ГКПП ще влизат нелегални емигранти? През граничен пункт се влиза само с лични документи и виза. Нелегалните, ако ги хванат, директно трябва да отиват в затвора, а не да бъдат любезно канени в бежански лагери. Ако успеят да се промъкнат и стигнат до населено място - веднага обратно през границата! С тази криворазбрана толерантност далеч няма да стигнем.

У нас като влизатв страната нелегално не ги съдят, а като напускат нелегално страната - тогава ги съдят. Ето в Русе ще строят специален арест за заловени нелегални емигранти, напускащи страната.

Има ли до днес интегриран "бежанец" в българското общество? Нали това е крайната фаза на "бежанството". Има ли поне един бежанец от Украйна?

И още един въпрос в продължение на вече зададения: "Ако има емигранти от Украйна, колко от жените са успели, бягайки от бомбите, да забременият по пътя?"

Първо че я са бягали от бомби, я- не и второ , че бягането на 1600 км отнема месеци, а правенето на бебе - минути.

го сатанизират КУМЕЦО ще си строи оградата по границата с по ЕДИН МИЛИОН на километър ограда... Щото кабинета отпуска 90 МИЛИОНА ЛЕВА за некакви си 83 километра.. А как плюехме, че ОРЕХОВ строи километър за 250 000 лева на километър... МНООООГО ПОВЕЧЕ БИЛИ похарчените пари от ОРЕХОВ за оградата... ЦЕЛИ ЧЕТИРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ..

Да наслагат през 50 м. табели на езиците им че първо от наша страна ще има предупредителен изстрел във въздуха и който продължи е за негова сметка.Стреля се на месо.

Е що табели ? Къде дават така да се минава граница ? ... Освен на територията наречена България

Е,нали сме член на ЕС.....трябва да сме хуманни,поне табела да има:))))

и все пак, оградата е абсолютно задължително да се продължи!!! защото без оградата нахлуват необезпокоявано като тумби хлебарки, а през кпп могат да бъдат връщани поне "бежанците" от афган, ирак, да не говорим за лилавите от африка. хеле шмекерите-паразити, изхвърлили документите си на браздата. но жалко, че по подли евро-толерастийни причини и сирийците се водят "бежанци", а всъщност са същите излишни и натоварващи странати ни НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ.

С риск да се повторя, бих искала да кажа, че пътят на България е с РУСИЯ!!! РУСИЯ е наша майка - покровителка и ние трябва да я ценим като такава. Трябва да се гордеем с НЕЯ, а не да се подмазваме на Европейския съюз, чиято единствена цел е да ни отдалечи от пътя на прогреса. РУСИЯ = Прогрес

Поклон, госпожо! Взехте ми думите от устата. Поклон!

Кой натисна минус на госпожата?! Възмутително, вие срам нямате ли?

На мен България ми е майка, ти като имаш друга нали знаеш пътя

А коя беше майка ти преди 1878 г.? Я кажи!

Пътят на България е с България, всичко друго е слугинаж.

що се правиш на интересна ?Каква майка ми е Русия ?Аз си имам родна майка,а ти се надай майка ти да не прочете това твое писание,защото ще ти дърпа ушите и ще те накаже в ъгъла. Русия никога не е освобождавала никого без да има интерес.Тя винаги е била страна ,която анексира-Чети историята,ама не тая дето я пишат комундетата.

Тук ни ги набута ! Да му заградат гз, с бодлива тел, И, Катсе наака дане мое а се забрише ! Радойка

Заради оградата, нелегалните имигранти се насочват към ГКПП Ами сложете и една ограда на ГКПП-то.

Прекрасни новини. Не само бежанците ще ни оправят демографския прираст,като след време ни скъсят с една глава, но и икономически се подобряваме с 16 милиарда нови кредити. Докога така?

Защо не се чувстваш "щастлиФТ", след като МАРОКАНСКИТЕ СКАКАЛЦИ са поели твоята функция за решаване на демографската катастрофа? Аз за какво съм комисар в ЕК, нали за да помогна българите по-бързо да бъдат УДАВЕНИ и "ШЕВРОН" - Рокфелер, окончателно да до съсипе това, което "ПЕТАТА КОЛОНА" на Турция, Русия и САЩ, не можа.

ЕС нарежда, България изпълнява и приема нелегалните до безкрай. Парите - не се знае колко в действителност ще получи. Това не е солидарност, а използвачество. Европа не ги иска, България е малка, има слаби политици, които позволяват да им се нарежда каквото хрумва на големите.

Как колко ще получи, не разбрахте ли - 16 милиарда.....заем! Да ни е честито!

Тече процес на ислямизиране на България, който без помощ от Русия няма как да бъде спрян. Ние сме твърди слаби, а от ЕС бездействат. Турция непрекъснато засилва присъствието си в Европа. Първо Косово, после ние и Македония!

И каква помощ от Русия да очакваме, Рамзан Кадиров може би ?

Ами той ги трепе фанатизираните ислямисти без да си поплюва,че и роднините им експулсира. Проблем ли ти е това?

Българската държава трябва да командва бъдещето си а,не чужди сили. Възможният Троянски кон с емигрантите трябва да бъде вързан и да не му се дава възможност да се разиграе така както е планиран. Планирано е нелегалните емигранти да се "разтворят и имплатират" в БГ обществото с фиктивни служебно-фалшиви и истински бракове за кандидати от Факултетската и други ликьорски общности.И Фани им дирите тогава.

NonCompos

Когато имаше Гранични войски и един кльон, който беше смехотворен пред сегашната ограда, пиле не можеше да прехвръкне, а сега... демокрация и евро-атлантически ценности без финансово и икономическо обезпечение.

Планът за унищожаване на България върви с бърза сила! България ще стане второ Косово. Палят ни чергата от всичките страни! Вкарват ни млади и обучени терористи-ислямисти (справка горната снимка). Не напразно в Унгария гонят всички албански и косовски емигранти-мюсюлмани - не искат етнически конфликти с последващо ислямизиране и отцепване на територии от страната си! Това са истинските политици и родолюбци, които по този начин запазват суверенитета на държавата си!

Всички пришълци още на границата във военни униформи и с парашути - десант срещу ИДИЛ.Това е!

Това е американската политика да гонят масово сиропуча, който да се набива в Европа за да ни създава проблеми. Тия американски копилета винаги са ебавали нас европейците и винаги са налагали техните стратегии!

Бълг може да се справи с нелегалните само по един начин-Като НЕ им дава постоянни документи.Когато проявят 1-ви признак, че работят срещу БГ се депортират по причина, че изтекъл срок на документи или виза. Така е в САЩ. 40 млн с превишени визи- Правителството АКО желае ги самоизгонва за 1 ден. закон за глоба $25 000 и 1 год затвор и един няма да остане. Бълг Мин нали е амер възпитаник, да гледа от там. Или е нагласен план как БГ да гръмне отвътре и НАТО да гледа сеир, защото то защитава само при външна опасност.Лагерите с нелегалните нарушители трябва да са на границата-Палатки, храна и вода, това е.И да работят.Пътища, тунели,

БATKO

Мухльото-агент на ЦРУ се "надявал" на солидарност. А дано, ама надали. А бе ей, мърша! На всички ни стана ясно, че пари няма да има, а вместо това точно ЕС ви кара да ислямизирате страната. Я виж тея талибани на снимките. Това ли са беззащитните жени, деца и старци? Това са си точно ислямистки бойци от ИДИЛ или как се казва точно това подразделение на ЦРУ.

Сметката трябва да се изпрати в Американското Посолство. Вътре да бъдат описани всички разходи и да им се поиска да платят след като те са виновни за проблемите по средния изток! А не само да идват и да искат без нищо да ни дават! И Бай Тошо не правил нищо даром за СССР без братушките да си кихали по некой танкер и бойна техника!

Нелегалните нарушители да се настаняват в кабинетите във Външно мин.Има много свободни. Да сядат на местата на служителите които са в странство.На тези емигранти в един момент ще бъде заповядано да запалят държавата.

Ние не искаме средства за изхранване на имигрантите, а да не ни се пречи да защитим границата и територията си така, както намираме за правилно. Само че такива като горецитирания се кланят на друг Господ/ар/ и народът е този, койт трябва да вземе инициативата с свои ръце. Иначе след малко още години ще сме чужденци в собствения си дом.

Да идват , ние си заминаваме, ще останат само соросоидите да ги хранят

МИТОВ,ПРЕХВЪРЛЯЙ ГИ В АМЕРИКА - ТАМ НАЛИ СА ТВОИ ХОРА-ЩО ГЪЗОВЕ ОБЛИЗА- ПОНЕ ДА ИМА ЗАЩО