Коментари - България може да поиска мисия на НАТО по границата с Турция | dnes.dir.bg
назад

България може да поиска мисия на НАТО по границата с Турция

При успех на НАТО по гръцко-турската морска граница, може да поискаме подобна мисия по зелените граници на България и Гърция с Турция, заяви Даниел Митов.

Обратно в новината

Коментари - България може да поиска мисия на НАТО по границата с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този женчо щял да настоява за нещо. Ох, посмях се, въпреки че не е смешно.

"При успех на НАТО по гръцко-турската морска граница, може да поискаме подобна мисия по зелените граници на България и Гърция с Турция, заяви Даниел Митов." Смях през сълзи или сълзи през смях.... Пука му на натото!

Аз предлагам, направо да се признаем за вилает на Турция.

"При успех на НАТО по гръцко-турската морска граница, може да поискаме подобна мисия по зелените граници на България и Гърция с Турция, заяви Даниел Митов." Поискай "подобната мисия" сега, какво ще ги чакаш да си "изменят маршрута" мигрантите?! И шпионин и глупак си!

Специално за глупаци като теб, Митов! "подобната мисия" да извършват войски от унгарци, словаци, чехи НЕ от турци!

я кажи ми облаче ли бяло, видя ли бащини ми двори, видя ли моята маика да говори ???? в рамките на последните малко дни се насварзаха тия образуванни гребени

Кате, ама Трифон Зарезан изглежда още не иска да те пусне :)

ами ако не изпалнят заяваването, да дарпат основата ни. не трябва да се изпускат, могат да забравят "мисия"

глупости на търкалета! нато е сащ. сащ има много военни бази в турция и военно-стратегически интереси. аиде сега кажи ми, митов, кои ще защитава нато по-напред? незначителна българия или супер стратегическа турция?!

Аз такава мисия не ща. Да си върнат нещата като преди. За нелегално пресичащите границата да се стреля на месо и да има награди за граничарите в този случай. То в последно време станахме като разграден двор и се напълни с всякаква паплач.

Това би било добре, ако интересите на НАТО съвпадаха с интересите на българския народ. Нито НАТО е това, което очаквахме, нито ние сме потребен за НАто народ.

За НАТО България е интересна единственно като локация. Народ от русофили за тях е повече от излишен. Не случайно всички управляващи в България толерират циг, пардон ромите. Целта е подмяна на основната маса на населението.

Като може, защо този не поиска тази мисия на НАТО? Лаладжия!

"Митов преразказва какво са му наредили отгоре. Дойде време като под турско робството,българския народ да не вярва на и да не иска управниците си,а да гледа с очакващ взор дядо си Иван пак да го освобождава."

Тъжното е, че вместо силна и авторитетна личност, каквато трябва да бъде тази, заемаща поста "министър на външните работи", дори у нас тези фигуранти са абсолютно неразпознаваеми. Дали защото "шефът" не иска да бъде засенчван, дали заради пълната зависимост на този пост от чуждестранните политики, дали заради ширещата се повсеместно аматьорщина... Да, наистина много тъжно. Но факт!

Браво на Митов!Доказа че е ПРЕДАТЕЛ и МЕКЕРЕ!

Егаси НАРЦИСА, не разбра ли че не ставаш за министър, няма значение къде и какво си завършил!!! Не те вали дъжд, българите те плюят!!!

Българите не искаме натовски войски в България, не искаме окупатори и терористи на наша територия. Това е желанието на усарски и еврейски мърши...

може и да не поискаме, като че ли не знаем какво искаме! Егати министъра , егати правителството! Мишоци нещастни, тази мижитурка ще защитава националните интереси на България! Срам и позор! Пожарникари нещастни!!!

Аха... начи НАТО премахна армията ни и сега ще ги молим за помощ всеки път... ама то нали знаете - безплатен обяд няма!

Що ли си мисля, че трябва да се спре призива за идване в Европа , както и някой да нареди да се спре този поток. Иначе - ми ще се харчат едни пари за тяхното посрещане , а и някои ще печелят от това

Кое НАТО ще ни пази границата? Турското Нато да пази границата ни с Турция, гръцкото НАТО да пази небето ни, пък румънското НАТО да пази морето. Или обратното и да спрат да ни занимават вече с глупости, че българите сме заети със съсипване на останалото от България ;)

Поздравления и мнооооого "плюсчета"!!!

О.К. Митов! Ще пратим турски войски да патрулират.

Бах маму турците ще ни пазят границата от турците.Как я вижда тая тиквата?

НАТО не е полезно за нас, но от него имаме една полза, но няма да ви я кажа а и вие едва ли ще се сетите каква е тя.

Браво на Митов, това е решението. Така Турция ще посвие крила. Всъщност с изказванията и действията си от лятото насам и с политиката си на изнудване Турция за пореден път доказа, че не трябва да бъде приемана в ЕС.

Нещо ти хлопа приятел, мисли преди да пишеш.

Ето какви шедьоври сътворява човека раздаващ пари за магистрали от своя джоб,или поне така излиза по неговите думи.Е няма как друго да измисли след като кака Меркел ще му дръпне ушенцето, няма как трябва да се слушат какво ще "кажат началниците".Цитат"Става дума за затягането на граничния контрол на Балканите с цел спирането на бежанския поток. Този въпрос обсъждат Полша, Унгария, Чехия и Словакия в рамките на т.нар. Вишеградска четворка, с участието на Македония и България. Тази идея не е по вкуса на Брюксел, а Германия открито протестира срещу плановете на страните от Централна Европа да помогнат на Македония и България да затворят за мигранти границата си с Гърция, включително с изпращане на части на граничната полиция и армията. "Подобни мерки трябва да бъдат договаряни заедно, а не да се предприемат едностранно срещу някоя от страните членки", се посочва в писмо на германския вицеканцлерът Зигмар Габриел и външният министър Франк-Валтер Щайнмайер, разпратено до правителствата в Прага, Будапеща, Варшава и Братислава. И без тези депеши Бойко Борисов обяви, че е против да се вдига ограда между България и Гърция. "Ама нас май не ни бръснат и за джанка,писмо до София няма и не е нужно да има ,тя ще слушка началниците и ще мълчи

Изглежда Митов се тревожи да не би след като Русия приключи с Турция, да пресече границата и да ни освободи и нас.

Тоя да не си гълта езика та е зинал така а?

Преди години ,една голяма част от населението предпочитащо морско синия цвят или поне тяхното ръководство виеха от възсторг при събарянето на кльона по границата.Сега се наблюдава мантра от обратен вид ,от типа"Повече ограда ,повече охрана".Цялата южна граница , една отромна ограда , на която и служилите преди 30-ет е повече години щяха да завиждат.Далновидния политик трябва да вижда малко по-далече от носа си.Има една поговорка "Кладенец по време на суша не се копае".Всичко беше толкова просто и детерминирано.Няколко команди с висок и ясен грас съдържащо предупреждението "Стой" в различни варианти вършеше чудеса , а ако то останеше не разбираемо,то тогава изобретението на чичко Калашников имаше думата.Кратка поредеца от няколко изстрела във въздуха или по близките до нарушителите храсти,бяха интернационално разбираеми от всички.След това ходом към заставата ,пак под зоркото око на същото изобретение.Нямаше шляещи се по границата тумби нарушители,нямаше лицемерни сълзливи вопли за изстрадали мигранти,нямаше кършене на ръце, нямашего БХК, даже.Границата се охранява строго и безкомпромисно и всеки нарушите я нарушава на свой риск и отговорност,със готовност да бъде спрян със сила във всеки момент

Забрави само да споменеш, че всички тези мероприятия баха ориентирани към това, някой да не избяга от заградената площ, а не обратното. Забрави да споменеш, че пъво се стреляше в човека, а после по храстите. Зер на убийците даваха домашен отпуск.

Кое, бе минусописци , от написаното не е вярно?

Основно се пазеше да не дойде неканен гост. Но и за излизащите - има си утвърдени начини за преминаване на държавна граница. Иди в САЩ и се опитай да пресечеш нелегално границата с Мексико да видиш, какво ще ти се случи. Но те предупреждавам - това ще е последното нещо, което виждаш.

Не ни трябва ТАТО, то може да се обърне в полза на Турция. Имаме си армия. Имаме си полиция. Ако с едни невъоръжени нашественици не могат да се справят, защо ги хрантутим тогава.

..НАТО си прав, за ТАТО не си!

Министър Митов говори врели-некипели. Каква операция? Нима блокът ще разположи войски по общата сухопътна граница между страни-членки? Не е ли по-логично, ако се налага, НАТО да се заеме с охраната на външната граница на блока, т.е. с границата между Турция и Сирия? Или в съжденията си Митов изхожда от предстоящата операция по морската граница между Турция и Гърция? Ако е така, пак греши. Морската операция е продиктувана от желанието на блока да е по-близо до Сирия, за да може да сдържа Турция и Русия от ескалация на конфликта помежду им, водеща в най-добрия случай до кантонизация на Сирия. Какво ще прави НАТО по нашата южна граница? Ще покаже, че Турция е неспособна да се справи с мигрантите в Източна Тракия? Или ще се опита да сплаши Ердоган, за да не ги пуска насам? Подобна инициатива за операция няма да срещне одобрение от ръководството на блока, а още по-малко от Турция. Тя застрашава единството и целостта на НАТО, а също така представлява намеса във вътрешните работи на Турция. Такава операция може да се проведе от въоръжени сили на ЕС, ако ги има. Но ги няма, защото ЕС за 40-50 години не успя да формира дори една почетна рота за съжаление.

T.e. НАТО ще пази НАТОвска държава от друга НАТОвска държава. Това не е ли абсурдно?

Всъщност защо НАТО? С танкове и артилерия срещу бежанците? ООН си има Сините каски. Те са невъоръжени и са подходящи за целта. Разбира се, всички сме наясно, че се търси повод за вкарване на още американски войски у нас

,,Всъщност защото сме в Нато! А Американските войски у нас са за предпочитане пред руски миризливи човечета.И не се прави на ударен!НАТО няма да пази границите с артилерия от бежанците.Но със сигурност ще ни предпази от русканамеса

Ще дойдат турци да охраняват границата ни с турция и небето ни също

Ми подготвят ни едно ново "съжителство"! ГРОБ и Борисов трябва да бъдат съдени като национални предатели!!!

Никой няма да пусне търци в България, това са глупости.

Разбирай, НАТО под ръководството но САШ, ще подсигури придвижването на бягащите терористи от ИД към ЕС

А Русия гони от домовете им в Сирия жени-терористи, и деца -терористи.

Гони да. Афганистанци, пакистанци и негри от Северна Африка

Да бе, Русия създаде лагерите в Турция, където се обучават терористите от ИД. Нямах идея, че ЦРУ е руска агенция!

Колкото повече НАТО,по-спокоен сън за българите.

За кои българи по-точно говориш.

За нормалните българи 95%!

Възможно е на теб хакнат отзад чл*н да ти действа приспивно, позитивно и здравословно, но това не се отнася за страната ни като цяло.

Интересно % гейове съвпада с % путеноиди. Всеки путеноид с проблемите и розовите фантазии..ха..ха гутен сабален...ха.ха

Нещо рано те е досърбяло путодупето или дупето отдадено безрезервно на Путин?

Щерита, ти какво общо имаш с българите?

Май този път нямам какво да кажа. Важно е да се затворят външните граници на ЕС и най-вече на България и Гърция.

С какво ще затворим границите ? С торбалани наемни войници? На които ако България плаща 2000 евро, Турция ще плати по 4 000 евро и минават на нейна страна. Това е наемната армия-продажна.Историята на света го е доказала.

Ехее ами ти се продаваш и за по малко.Аз съм чувал,че на някой от вас плащат и по 400 евракис!Или само на шефовете ви ,а евие правите като вятъра?!

Наличието на граници е нехуманно и противочовешко. Ние ненапразно се борихме да махнем оградите и кльоновете, които са символ на комунистическата кръвожадност и на савецкото робство. Освен това Турция е наш съюзник и приятел и винаги можем да поискаме от тях да пазят и нашите граници най-вече от варварите от североизток - новата монголска империя - терораша

Продадохме небето на България на турските самолети. Гърция и турция са членове на НАТО и каякво стана в Кипър ?Турция е агресивна държава с агресивни политици..Избиха хиляди кюрди.Вкараха в затворите хиляди журналисти....Приятел на България ? Абсурд!

Агресивен политик е Путин.небето над Бжлгария е защитено от агресивен политик като него.кипжр не е бил в НАТО.И там историята е сжвсем друга.Или ти и твоите шефове си мислите ,чче сме прости и можете да ни манипулирате до беъкрайност.Като повтаряте като папагали опорните си точки до беъкрай?!

Въпреки договоренностите Буш/Горбачов, за това двата военни блока да се ликвидират.Въпреки договоренностите НАТО да има за източна граница, източната граница на Германия, НАТО се разшири, направи и въоръжен преврат в Украйна. Участвува във войните против Либия и Сирия с цел смъкване на законни правителства.Стигна се дотам, Ал Кайда от враг номер 1 на САЩ да стане приятел номер 1 /Сирия/.С помощта на НАТО и фирми на Маккейн 4 години се извършва контрабанда на петрол чрез Турция. Обяснението на колониалните двуличници е, че народите на Източна Европа желаели да влязат в НАТО.С референдум и/или с помощта на прозападзното малцинство в парламентите.Целият свят разбра, че НАТО и ЕС са американски изтривалки.Ще има да чакаме НАТО да ни защити от турците...

Такива договорености не е имало.За закриване на НАТО.А да не се разполагат оръжия до границите със Русия.Държавите от СССР и източна Европа побързаха сами да се включат в пакта.За да бъдат защитени от нова съветска агресия.А Русия даде гаранции на Украйна за нейната териториална цялост които после наруши.И НАТО разположи войски на границата на Русия

За 25 години американските изтривалки ликвидираха България.Небето на турци. Заводи и село - ликвидация. 72% импорт.Фалирала колония

Що лъжеш?Ние знаем,че заводите ги ликвидираха комунистите от ДС.Те ограбиха Народа и спестяванията му.И добре,че сме в Европа ,че има къде да се спасяваме от руско българската шайка обирджии

Идеята е следната:Турция пуска една сериозна бройка от бежанците към България с условието да се наместят в Кърджалийския район.И после вече е лесно, те ще са сериозен процент, с тях лесно се работи и винаги може да се спретне нещо за отпаряне на територийка от страната ни.А и нищо чудно повечето да са от т. нар. опозиция от туркмени, дето сега бягат от настъпващата сирийска армия.Която ако ги хване, ще има съд за противодържавна дейност която са водили в подкрепа на Турция. Та ще им дойде натамън.Ха да ни е честита демокрацията!

И за какво им е да го правят? При тая демографска криза и всичките българи хукнали да бягат след славните 1300 години, е напълно достатъчно да ни залеят с бежанци и протурските партии ще станат убедително мнозинство в парламента.

баи дончо я напрви една малка визита на психятара и да ти е честита новата психо дягноза

Щом си рекъл, ще намина.А ти виж там нещо, попреговори малко правописа, пък и граматиката не е зле да погледнеш.Въпреки че като гледам с колко малко багаж си се натоварил, полза няма да има!Нищо лично, само за България!

Чудя се, защо все такива меки китки са ни управници...нима свършиха мъжете!!!

За жалост на България, да, мъжете, а и жените почти не останаха.Превърнаха се в потребители, искащи лъскави играчки и възможността да пътуват да видят свят, а и да работят за тези дето са собственици на този лъскъв свят.То това е целта на демокрацията де.

Путин и Медведев се стремят да изглеждат мъжествени и агресивни мъжкари.Не случайно избиват толкова много хора в Днбас и ирия

на Световната здравна организация беше представена руската ваксина срещу Ебола, почти 100% ефективна

тук има добри коментари,които искат да защитят БГ и виждат как сме продадени на Турция,но дали само с коментари ще се защитим? Така сме били набутани за турско робство - Шишман васал, а сестра му ханъма,а после са изклали народа.А през 1939 г Борис подписва и храни армията на Хитлер доброволно и тук немците фашисти са у дома си. Е, това е подлога, а не държава

От близки роднини живяли по това време и били свидетели знам ,че германците директно си плащали, а руснаците давали хвърчащи бележки.

дарина слаба партиина подготовка слабо много слабо

И умствена бих допълнил!

ясно,тези,които се самоназначават да управляват БГ не саходили на училище .Не знаят какво е станало през 1974 година в Кипър, с мълчаливото съгласие на НАТО.Време или сами да се освободим от подлогите си, или до една година няма да има българи

Ясно е ,че се мъчиш да тролиш.Политиците в БГ са в по голямата си част избрани.Има и купени с руски пари ограбени от България.За Кипър колкото и да го повтаряте само се излагате.За освобождението от подлогите трябва да почнем от тебе.

Браво на Дани Митов - най-добрия външен министър на България! Дай Боже скоро да го видим и като премиер или президент!

Къдравата Сю пак се е напушила с кофти кравешки фъшкии

Кое НАТО ще ни пази този път? Аз викам гръцкото НАТО да ни пази небето, турското НАТО да ни пази границата с Турция, а за румънското НАТО остава морето и полето... Или там да се разберат някак тия от НАТО кой какво ще пази и да не ни занимават с глупости вече, че не можем да си построим магистралите

През последните години външните ни министри са с неясна полова ориентация и лоялност, раздвоена между България и една много голяма държава отвъд океана.

Митов, от кое НАТО ще ни пазят границата, небето и т.н то остана ли нещо неопазено вече, бах т'ва Нато ;) От турското нато или от гръцкото нато?

Този или се натяга за пост някъде в САШ след края на мандата му като външен министър тук или е идиот. Клоня към второто.

той си е на заплата в Държавния депатртамент ако не знаеш....тукашната е за парлама и за балъците подкрепящи тиквун

Войскa нa НAТО ( рaзбирaй турскa) ще пaзи бългaро- турскaтa грaницa от бежaнци идвaщи от Турция !

И как да повярвам, че НАТО ще спре нахлуването на тая джихадистка напаст в България, след като е очевидно, че точно лидерите на натовските държави нямат никакво намерение да ги спрат, а Ердоган дори заплашва да ги натири всички към Европа. Той и сега го прави, ама ги пуска не наведнъж, а на ежедневни порции за да може и да изнудва. Ако ЕС наистина иска да опази границите си, да вика китайци или руснаци. И пиле няма да прехвръкне, ама не иска!

много потходящ псевдоним ,лумпен,презряната човешка измет

Пише се "подходящ", а не "потходящ", неграмотнико!

Идиот ,но не по Достовски.По-точно"Боже,Боже колко мъка има по този свят боже"Й.Йовков

Гошо, Гошо... Защо св срамуваш да си нашишеш Турдкото име. Кой мислиш ще е "НАТО" тук? Ти това го знаеш много добре, но за парички си си продал скапаната душичка. . "чичо Гошо ( нерегистриран ) 15.02.2016 22:17 . Абе защо един не каза, че границата ще я пазят холандци, датчани или французи? Всички до един - турци. Нацията я тресе грандиозен турски комплекс"