Гранична полиция приема нов кораб от Естония на церемония в Бургас

Това е първият плавателен съд, получен от 13 г. насам в резултат на изпълнен от главната дирекция проект "Доставка на гранично-полицейски патрулен кораб - Оборудване за ФРОНТЕКС"

Обратно в новината

Коментари - Гранична полиция приема нов кораб от Естония на церемония в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В дописките никъде не става въпрос че КОРАБА Е ПОСТРОЕН ВЪВ ВРЪЗКА С ДОГООР ХХ от УУ ГОДИНА САМО СЕ КАЗВА ЧЕ Е ПОСТРОЕН ТАМ И Е ДОСТАВЕН. ТОВА КАТО НАУЧНО ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИЯТ НОВ КОРАБ "Св.Св. .КИРИЛ И МЕТОДИЙ" Той и старият "БАЛЧИК" беше нов кораб втора ръка кръстен като учебен кораб "Н.Й. Вапцаров" и после покръстен на "БАЛЧИК"

Корабът е ок, обаче къде му е въоръжението? С какво ще охранява границата? С високоговорител? С прожектор?

Корабът не е на ВМФ а на МВР за какво оръжие става дума - Същото оръжие като на Мишо Цонков от историята с бракониерите късо нарезно, АК или еквивалент на него може би и някоя картечница

Близо 15 000 000 евро... за това катерче, ми то последния 9000 тонен кораб построен във Варненската корабостроителница струваше 19 милиона евро.

Ти колко си прост и нещастен хейтър!

А нашите корабостроителници какво правят, скрап ли?

Доставката на едно пикливо корабче е проект така ли?

Черно море е руско езеро и винаги така ще бъде. С тия кораби само дразним руснаците и те сега имат пълно право да ни накажат много жестоко! След това няма за какво да ривеме, сами сме си виновни с нашта простотия!

ти си национален предател, срам за паметта на Васил Левски! хвърли се от балкона

Те не могат да ги хванат по едничката магистрала, тръгнали да ги ловят из морето с една гемийка. И като ги намерите какво? Ще ги потопите или ще ги вземете на борда. Все си мисля, че от високо по-добре се наблюдава

Кораб.... Рибарски гемии съм виждал по големи. Вероятно и по бързи. Поне не е отново надуваема лодка, като предишния. Някакво въоръжение има ли, или граничарите се справят и с водни пищови?

С китобойни харпуни