Коментари - Гранична полиция: Мигрантският натиск е много висок - 3 пъти повече от миналата година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като почнете да стреляте и ще намалее рязко и то многоооо рязко

Нещастни Говеда ств ВИЕ , оито крадете от държавните пари. Гърция как успява на натиска ? 9 прави истинска , правилната ограда. Защо отнехте правата на военните да защитават границите на БЪЛГАРИЯ ? За да можете да пропускате всичко, и всеки, който ВИ ПЛАЩА. НЕЩАСТНИ И КОУМПИРАНИ САМО РЕСЕТ НА ПЛАНЕТАТА ЩЕ ОПРАВИ В ПРАВИЛНА ПОСОКА ЖИВОТА НА ПЛАНЕТАТА.

С добро няма да стане. САмо страх за живота и моментално изхвърляне може да имат някакъв ефект. Преди 30 години пиле не можеше да прелети без разрешение.

Как коментираш тенденции, без веднъж да не си обикалял(а) нощем по границата?

Стреляйте три пъти повече. Поне започнете да стреляте.

Три пъти са се увеличили доходите, няма лошо. Каква гранична полиция сте бе, преди години 18 годишни момчета давахме караул с автомат Калашников плюс два резервни пълнителя, сега не смеят да ги покажат на новото поколение полицаи.Смешници!

значи вече положението е хептен разграден двор.

Не главни комисарко,защо трябва да се троши пара. какво искат тия емигранти? Искат в Германия, Австрия, Европата. При нас искат ли? Не искат. Ние какво правим? Пази Европата и държавите. Не нас. А тия сега не искат пари да ни дават да ги пазим. И ние да сме харчили НАШИ пари да пазим ТЯХ!!! Това малко абсурдно взе да става. Явно яко сте отъпели в тази ваша организация. Всичко е толкова елементарно: НЯМА пари, НЯМА охрана. Да си влизат, да им се съдейства да преминават през България и да ходят на майната си в Авропата. Евтино и безболезнено решение. А те там да се оправят, парите дето не искат да дадат на нас, пак ще ги дадат по друга емигрантска линия. Ако не искат емигранти, да изгонят Сорос от Европа. Макар да закъсня Сорос с вноса на емигранти. Путин ги изпревари и се задейства по-рано. "Циливилизованите" нито бяха готови с оръжията и мунициите, нито беше внесена войската, психологически необременена от ВСВ. Сегашното евро-население никак не иска да ходи да се бие в Украйна. Въпреки бясната пропаганда, която виждаме системно да се опитват да ни промиват мозъците, а дано да станем върли русофоби и да ходим доброволци, че пушечното месо там силно намаля. А ние трябва да инвестираме в каналджии. Да ги пазим, теса национално-полезен ресурс. Каналджия, това не е лоша професия. На Запад дори е престижна, викат им НПО-та за правата на човека. Имат си дори кораби и на фериботен принцип, що народ докараха от Африка. А ние, като сме се запънали, Каналджия е лоша дума, та лоша. А не е така.

Не давайте хуманитарен статут и не разглеждайте никакви молби. Нека милозливите защитници на нелегални крякат колкото си искат. Сега със собствени средства ще поправяте каракачановия боклук. Освен това не трябваше с лека ръка да трошите пари за гости и не трябваше да разчитате, че Европа ще ви даде нещо. Много е гадно, че хем Европа не иска мигранти, хем не прави нищо за да подпомогне тези, които пазят външни граници.

Едно време имаше прекрасни решения, работещи на 100%: границата на Родината е свещена е неприкосновена, който опита да я мине е престъпник и трябва да се застреля като куче. На граничарите за това даваха поне по една нашивка и 15 дена отпуск. Иначе си имаше и отлични ограждения , които държаха и не тежаха на бюджета. Всичко останало е предателство и трябва да се третира - виж по-горе.

ВЕЧЕ Е ФАКТ ! "ШЕНГЕН" - ИЗРИТАХА Я ! "ПАРИ ЗА ОГРАДА" - НИХТ ! "ЕВРО" - НЕВЪР ! "ПЕПЕЛЯНКИ" - ТОЧНО НИКОГА ...ЩЕ ГИ ПРАТЯТ В УКРАЙНА, НО НЕ И ТУК ! БЪЛХАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНАТА (ТО ТЯ Е ЕДИНСТВЕНА МАЙ ВВЪ ВСИЧКО) КОЯТО ЩЕ БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ЕС И НАТО ! -ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ, КОЯТО 140 ГОДИНИ ДЪРЖИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СИ ПАМЕТНИК НА ЧУЖДЕНЕЦ ! -ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА, КОЯТО СЛЕД 34 ГОДИНИ СВОБОДА И ПЕРСПЕКТИВА ЗА РАЗВИТИЕ И ИЗРАСТВАНЕ КАТО СТРАНА - ЕДИНСТВЕНА ОСТАНА ПРЕД ВРАТАТА НА КЛЕТКАТА, В ОЧАКВАНЕ ПАК ДА Я ПРИБЕРАТ ТАМ -ЕДИНСТЕВТАТА СТРАНА УЖ ЧЛЕНКА НА "ЗАПАДА", В КОЯТО НЯМА НИТО ЕДИН ПОЛИТИК ИЛИ "ВИДЕН" БИЗНЕСМЕН, КОЙТО ДА Е ТИКНАТ ЗАД РЕШЕТКИТЕ - ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО ОСТАНА ДА КУПУВА КЪРВАВ НЕФТ - ЕДИНСТВЕНАТА, НА КОЯТО 30% ОТ УЛИЦИТЕ В СТОЛИАТА НОСЯТ ИМАНЕ НА ПОРОБИТЕЛИ, ВКЛ И ГЛАВНАТА ЦЪРКВА И ГЛАВНАТА БОЛНИЦА -ЕДИНСТВЕНАТ, КОЯТО ИМА ПРЪСНАТИ ИЗ ЦЯЛАТА СТРАНА, СТОТИЦИ* ПАМЕТНИЦИ НА БЛЯДОВЕ - ОКУПАТОРИ -ЕДИНСТВЕНАТА НА КОЯТО И ПЛЮХА В ЛИЦЕТО АКТО Я ЛИШИХА ОТ ТОВА КОЕТО Е СЪЗДАЛА, И ГО ПРАТИХА ПО ЧУЖДИТЕ ЗЕМИ .... А ТЯ НЕ ГЪКНА - ЕДИНСТВЕНАТА, КОЯТО НЕ ОСЪДИ ПОБЛУЧНО И ОФИЦИАЛНО ОКУПАЦИЯТА И УНИЩОЖЕНИЕТО НА КИЕВСКОТО КНЯЖЕСТВО - ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА ОТ ЕС, НА КОЯТО САЩ НАЛОЖИХА САНКЦИИ "МАГНИТСКИ" ... ПРЕДВИЖДАМ СКОРО НЕИЗБЕЖЕН РАЗПАД ... И НИКОЙ НЯМА ДА СЪЖАЛЯВА ЗА ТОВА !

МИЗЕРНА БАШЕ КАТО "АСВАБАДИТЕЛКАТА ...МАААЛКО ПО-ДОЛРЕ ОТ НЕЯ И МАМАЛИГИТЕ И НА ДЪНАТА СПРЯМО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ СИВ ...ЗА ЗАПАДА - ИЗОБЩО НЕ ГОВОРЯ !

Towa e mnogo gadno

Ами хората които правиха оградата откраднаха много пари.някои от твх ходят със пачки от по 500€

Откъде накъде ще пазим граница на ЕС за наша сметка. Ясно е, че бежанците не идват при нас. Пускайте си ги спокойно по пътя, както и става реално и негласно.

Бегай ме мърлю!

Това е ясно!

Пopeднaтa кaлинкa кoятo нe тъpcи peшeния, a oпpaвдaния зa coбcтвeнaтa cи нeкaдъpнocт.

да не бъдат допускани вместо да сечудят как да ги ловят,обслужвани и евентуално връщани? Луди и тъпи ли са тези евробюрократи?

Тъпак. Абе, защо като си получаваш заплатата в рубли не поискаш от Путкин да ти оправи граничната ограда. Може ли да си такъв дебил, че да просиш пари от Запада, след като целия свят знае, че си тръгнал да правиш еднолична путкинска държава. Що за дебелоок селяк трябва да си, за да се обръщаш на Запад за помощ, като самите те не само едно евро няма да ти дадат, ами ще те съблекат гол и последната риза от гърба ще ти вземат. Взимай си цървулите и си заминавай за Масква.

Затова ли се качи 5 пъти тарифата на полицаите за да си затварят очите?

ДА ги връщат.

Направете както правят в щатите. Напълнете един автобус с мангали и го оставете пред жилището на Фон лайното, на Борел, на Макарона, на Шолц, . Нека ги настаняват, хранят и обгрижват у тях си. Може да им се отблагодарят и с нож между ребрата- напълно в съгласие с новите ценности.

Ще има повече далавера за шефовете на гранична полиция.

Само в Окрайна има война да знаете. Сирийците бягат тук за кеф. Сарказъм. От цял свят само една война има в момента.

Стреляйте ги както е по закон и сложете обратно мините.

ви намират такива тупани бе?

толкова мини има за утилизиране освен ако не са ги подарили на украйнците гадините и какъф е им проблема? А? Създайте с указ на президента гранични войски и ги въоръжете както трябва с бойни патрони и кученца ротвайлери и овчарки. Ние сме граница към друг свят граница към орки и башибозук на Ония гейтаци туй не им ясно.

На ясно и точно зададен въпрос "защо има заловени мигранти в центъра на София?" Отговорът е "мигранти има заловени в цяла Европа, не само в центъра на София" Пролича ми на въпрос зададен от американец - Защо в Бг хляба поскъпва? И отговор - А вие защо биете негрите? Т.е, Задава се конкретен въпрос и се получава размит и нищо не казващ "отговор"

Бил съм граничар. За 72 часа може да се спре преминаването на гържавната граница! При желание на упралващите от европа- които дават парите и разбирасе нашите лицемери. Всичко останало са глупости и празни приказки!!!

От днес всички евроатлантици със собствените си автомобили да превозват миграциите до Европа срещу заплащане разбира се те имат достатъчно пари след като европейския съюз ги покани преди години

търсят бикове за разплод на дебелите немски крави, които никой не ще да оножда....

Искат пък не дават. В Средиземно море ежедневно "спасяват" мигранти, но не ги връщат на африканския бряг. Което знаи че някой има далавера от което. В Австрия имало нам колко си нелегални -и защо да са от България и Румъния а не от Италия! Веднага идва идеята Казвате че сте влезли в ЕС през България и Румъния; и атаката почва българите ни биха е..ха, ограбиха. Европейските паразити това и чакат да се оправдават с нас за всичките си вътрешни проблеми. Доказателството е футболното първенство,заради което стотици хиляди марокански скакалци правиха золуми в Холадия, Белгия, Франция. А еб..чите в Италия и Германия -и те ли са пристигнали директно през България. И защо не след като там в Европарламента имаме "партизани" обвинявайки се едни други, слагайки си динени кори, доноси срещу България и институциите в България. Какво отношение да очакваме за един народ който се самоизяжда на принципа "КОЙ!? АЗ ЛИ НЕ МОГА!" и "ДА СИ ЕVVАТ МАЙКАТА!"

защо не се обадиш да си запишеш час при мен

Е ти пък, не ме гледай какви ги върша, а ме чуй как сладко ти пея. и това прави.

ЕС СЕ УПРАВЛЯВА ОТ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ПРЕСТЪПНИЦИ. В отговаря на отказа им за ограда,да се организира директен канал за мигранти,охраняван от полицията.Там в ЕК са се събрали откровено вредни тъпири, които разпалват войната,на вместо да я потушават.Ненормалниците ще ме карат да ям червеи,да отглеждам щастливи кокошки и прави краставици и какви ли не идиотизми.Тия хора имат ли акъл,чавка им изпила мозъка,а да не захващам за джендърите.ЕС е вреден за България

за мигранти говори, ама към митницата гледа, май иска да и пусне мъзгата.

ЕС Може да иска, но не му стиска. Един емигратски боклук наръга няколко души преди дни в Германия ! Две момчета 17 и 19г починаха. Изрода е познат насилник от 7 години, но меките китки не можели да го пратят на майкаму в........! Само бесилото нарочно ни унищожават.

ДА ГИ ВРЪЩАТ от където са КАКТО ПРАВЯТ ЗАПАДНАЦИТЕ или да ги закарат в Брюксел пред ЕК