Граничен полицай се самоуби по време на дежурство на Летище "София"

Униформеният е бил с дългогодишен стаж в звеното със специално обучените кучета, скоро е проверяван за претърпян инцидент със служебен автомобил

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малкият размер на рушвета го е изненадал изключително неприятно...

Явно си урод.

Явно не е издържал да гледа Рашков. Бог да прости момчето.

Изчегъркали сте полицията от доверието си ,защото по ТВ показват само разни катаджии дето взимат по 20-30 или 50 лв. , а не отронват и дума за момчетата от Криминална,които се побъркаха да ловят крадци, изнасилвачи, грабежаджии, измамници оневинявани после от смотаната прокуратура и поради некадърно изготвени обвинителни актове оправдавани и от съда.След, като сте толкова отворени станете полицаи в Криминална и ще видите за какво дърво става дума. Това не е принцовете от ДАНС , ГДБОП и разни други измислени секретни служби,дето само преписват от нет-а статии за терористите от които ни вардели.

те ги пускат!" Баце Първи Великий

Гадно е да си в звено което по цял ден работи кучета. Всеки може да изперка.

Да ми ядеш кучешките топки.

Почти преди 21 год. с разлика може би седмица, в едно поделение на Транспортни/ЖП Войски в Горна Оряховица беше (се) САМОУБИЛ(Т) един млад Капитан пак по време на наряд, пак през деня. Намерили го следобед на КПП-то и той се прострелял със служебният ПМ. И пак казаха че е депресиран. Дали имаше предсмъртно писмо не помня. През 90-те през Аерогара Горна Оряховица минава ха карго самолети, жп инфраструктурата и не съществуващото вече поделение бяха в близост до летището.СлученоС. В Мутро-милиционерският кенеф такива случайни самоубийства около летища, пристанища, митници, и т. н. случайно се случват.....

Щеше да ми е мъчно, че млад българин си заминава по такъв тъжен начин, ако доверието и уважението ми в полицията не бе тотално сринато през последните години. В момента ме брига дали български полицай или пакистански манаф си е отнел живота. Още доста чегъртане ще трябва - “официално” половината българи нямат доверие в МВР. Тая статистика щеше да е смешна, ако не беше тъжно…

Трагедия!!! :'(

Още 40 000 такива случая и държавата ще светне…

Айде де, чакаме те да почваш със себе си...

Не трябваше да им вдигат заплатите. Вижте сега какво стана: депресии, психически разстройства, самоубийства - болестите на богатите!

"...П.В. е бил в звеното, което работи кучетата" Дир, велики сте!

ох ще се напикая от смях... :)))

Малко странна история. Обикновено такива хора търсят усамотение преди да направят такова нещо. Да не би този граничар да е имал нещастието да види повече, отколкото трябва и да са го "самоубили" набързо.

Пали свещи да немаш роднини с депресия, смешен.

Да не е хванал с кучето някоя пратка дето е трябвало да мине...

Да дадеш оръжие в ръцете на някой дето е нивото на интелигентност на кука, си е висша глупост.Добре, че тоя е гръмнал само себе си, а няма пострадали и нормални хора!

Карат скъпи коли, обличат се по последна мода, хранят се все в гурме - ресторанти, или поне така твърдят, жените им струговани по фитнесите....и пак нещастни и се самоубиват. Нас ни биеха в милицията , ако носим дънки, други умряха в лагерите Белене и СКравена, изселваха ни, не ни допускаха в университетите и пак оцеляхме. Напук! Какво е това кьопаво поколение, ?? Чалгата им създава изкуствени представи за живота и фалшиви ценности. Чалгата трябва да се забрани със закон в България! Това не е само музика, това е поквара и простотия!

Сержантите с 1200 лева заплата, от които 700 заеми ?! Със сигурност карат 'нови коли' и се хранят в ресторанти ! За жените няма да коментирам, там вкус и цвят еднакъв няма.

Като си тъпанар ще те бият и ще ходиш прост!

У ред ли си, или те хапе щъркела.

Горкия човечец, Бог да го прости.... Само той си знае защо го е направил.

Казали са му че ще го уволняват и човека изпаднала в паника и се самоубил и жена му го е

То в САЩ има цяла ФБР индустрия за инсцениране на самоубийства чрез DEW но Американците се чатнаха че са Targeted Individuals и жертвите вместо да се самоубиват стрелят по други хора вярвайки че убиват Ганг Сталкери!

По думите на националния консултант по психиатрия над 95 % от случаите на самоубийство са плод на психично заболяване. На тези хора не им ли провеждат периодични тестове за психичен статус, се питам аз???

Напротив, това е бързо взето решение вследствие на емоционална нестабилност и става за минути. Какво заболяване те гони, самоубийствата не можеш да ги предвидиш.

Бандитите на Тиквата разчистват свидетелите за контрабандата и изнасянето на пари с правителствения самолет.

PEYTSCH

Рашков е променил тактиката от „изчегъркване“, на „самоубил се“...Още 2 седмици !

Беден мъж го обича само майка му.

Марийке, мъж без пари може да ти е само приятелка:))

Жена му била, гръмнал се случайно? Абе вие нормални ли сте? Или сте малоумни, или сте недозрели пубери на по 11г, дето още не им увира главата. Човека е сложил край на живота си! Това е най-тежкото психическо състояние, вероятно е бил тормозен от мисли и проблеми, заеми или лично нещастие. Тежка депресия е в основата на подобни самоубийства и се извършват от хора, които имат морал и съвест! Вижте Божков - ояде се, окраде България и сега - партия прави, само и само да се измъкне. Няма морал. А покойния полицай е имал морал и достойнство. Не бива да говорим глупости за такива хора.

PEYTSCH

Тормозен от служебния министър Рашков !

Пейчо, добре ли си?

С нетърпение чакам да изкарат от НСИ статистиката за 2020г. за причини за умирания. И после как ще обясняват, че самоубилите се повече са от ковид-19.

Полицаят работил кучета? Извратена работа!

Онзи ден 41 годишен имал финансови и други проблеми решил да обира банка, днес този 41 годишен решил да се самоубие. Тия служители на МВР много тежко понасят трудностите в живота.

а ти дали би издържал, това което полицаите гледат 8 часа всеки ден на работа

Гледат да направят мизерия на някой обикновен човечец.

Тук има нещо гнило... Просто така да се гръмне докато е на работа... Или са му казали, че са го олепили или само го самоубили...

Явно е разбрал, че жена му е к-о-в-р-а и не е могъл да понесе това. Горкият, нека почива в мир!

Медицински идиот си, нали? Друго обяснение няма за мизерното ти изказване.

Да не би и тоя да си е чистил пистолета и да се е гръмнал? Имаше такъв случай наскоро, май пак там. Тогава оживя де.