Спасиха 38 мигранти в лодка в черноморски води край Шабла, сред тях бебе (снимки)

Сложната операция по извеждането им на брега е била проведена от Гранична полиция, плавателният съд е държал курс към Румъния

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манипулиращи новини! Кого сте спасили? - ако се съди по лодката тези не са за спасение, а за връщане обратно там, откъдето са дошли!

Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямисти трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии.. Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път Ислямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.

Трябва УВОЛНЕНИЯ на всички военни в Бългаската АРМИЯ !! Уволнение на Предателите и турсктите ШПИОНИ !! УВОЛНЕНИЕ и на турците на телефон 112 в Кърджали и премстването на Централта в Пловдив или Хасково !! Руснаците, като искат да ЗАВЗЕМАТ Украйан им пращат дори ОРЪЖИЯ, а тука някакви Ислямски ЗМИИ- араби и негри като НАПАДАТ БЪлгария ,турсктеи ШПИОНИ и Предатели като Борисов, ги ХРАНЯТ безплатнмо и им дават пари, вместо да дават Пари на бедни българи !! Аз искам да ПОПИТАМ. Има всякакви Партии- ВМРО, АТАКА, НФСБ, Възраждане и други, които приказват че уж ПАЗЯТ България.. След 1 месец ще има ИЗБОРИ... Някой от изброените партии убивал ли е Арабски НАШЕСТВЕНИЦИ, които нахлуха БЪлгария през последния месец ??? КОй и колко араби е застрелял, заклал, за да СПАСИ БЪлгария ??? Или хората в тия партии са ИЗМАМНИЦИ, които чакат само да КРАДАТ и да ЛЕЖАТ ???

Това е грешка. Трябва да ги оставят да се давят.

А това дете на снимката?

може да го приютиш във вас :)

Родителите са за затвора, че го излагат на такива опасности. Знаеш ли какво става във Франция и Норвегия в такива случаи?! Поинтересувай се... Тези нашественици тъкмо на такива като теб разчитат, защото ако разбереш кой ги спонсорира тези мигранти, бързо ще си промениш мнението.

Още не съм наясно а и никой не казва какво става като ги хванат, връщат ли ги на Турция или ги рантутиме. Аз взимам пенсия 401лв а издръжката на един от тези е мн.повече.

рантутиме ги

Жалко, но факт...

Спасяват ги,гонят ги по пътищата уж,за да ги хванат,а всъщност,за да ги настанят тук със статут. Хората си искат на запад,не им пречете.

Малко ли са ни циганите, че още събираме

Тези са като хлебарки. А нашите дебили ги спасили. Тъпи копелета! Ганьо един път ще си свърши работата, ама когато не трябва! Ужасен съм, с какви темпове тези черни, мръсни примитивни заливат Европа!

Разбирам служителите на "Гранична полиция" - заповеди, мамка му. засекли ги едни, накарали ги други. Псуват ги трети. Иначе и те биха им помахали с кърпички и да кажат: "Чужди териториални води. Таман да ги гепим и язък. Румънските колеги да го мислят". Жалко, че не ги изпратихме към Румъния. И онези мургави и шумни. Щяха да си паснат.

Българите ,които плащат здравни осигуровки не могат да отидат на лекар,без да платят,а Тея ги водите безплатно.

Мобилизирани дагестанци?

Не разбрах що така ме хакнаха г-дата от Дир-а? Написах нещо елементарно-Че тези хора ги преследват органите по планини, полета и магистрали, за да ги хванат и настанят на топло, сухо с осигурена храна.Че, спасените от удавяне - пак за същото са ги спасили и е по добре вместо да си играем на партизани и жандармеристи е по добре на оградата да се организират места за преминаване на хората, да се огигури транспорт, график, дежурни и т.н. и да си спестим нерви и търчане след тях.И без тва двама полицаи загинаха ЗАРАДИ НЕКАДЪРНОСТ НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ!

всеки мангал доплавал до България да получава убежище?Явно това са новите евроатлантически ценности.

Малко ли са ви наличните тус църни подживотляци ?

Спасявайте, спасявайте... после ще им лапате рязани те курове.

Зарин и готово

Преди малко съобщиха, че тези мигранти ще бъдат настанени в хотел- Нова тв. За пострадалите от наводнението българи фургони!

Как се стига от Турция до Шабла с такава лодка при такова море? Афганци и сирийци нямат никакъв опит в морето,а и да имат пак не е лесно! Много вероятно някой да ги е пуснал близо до Шабла. Отделно е странно какво са правели военноморските сили ?

Кка да се стига - палиш и караш. Но не трябва да се бърза, защото разходът се качва двойно за никаква допълнитлна скорост. Навигацията е лесна - само координатите стигат. Карат само на север, като чакат нужната цифра и тогава завиват на запад и са свободни от Турция и спасени от попадане в България.

Навигацията е лесна и карат само на север.... Тия афганци и сирийци цял живот само около.море са живяли. Затова и опитът им как се кара лодка по- голям от половината поне хора в Приморско, Варна или Каварна.

ами карането само на сеевер с гпс е лесно. и завоя наляво също.

Пропускаш че са в морето. Носът на лодката може и да сочи север, но вятър и течения променят картинката.

Трябвало е да ги оставят да стигнат до Украйна.

Да ги връщат от където са .

шабла е накрай България до румъния! що ще там лодка с афгатци и сирийци?? защо нашите военноморски сили не са спряли нарушителите на границатани още там, далеко в морето? можеше да е российски десант! късайте си пагоните и си вървете на село!!

Оставете ги да се удавят, защо се занимавате с тях?

Още малко значи са щели да стигнат до заветния бряг на Румъния,но ние сме преварили румънците.

Да оставят всички женски а момчетата и мъжете, обратно в Афганистан.

Кви ВЪЛНИ морето е гладко тава Тия съвсем за дъвка ни взимат

Бих ги оставил да влезнат в румънски води и бих им помахал за "сбогом, на добър час и поздрави на Меркел"....

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК В СВЕТА НАСТОЯВА ВСИЧКИ ЛОДКИ ДА СЕ ТОРПИЛИРАТ!

Те са идвали да рагледат вашето село бе Ивелине. Малко гостоприемство покажи.

идват за майка ти ;)

Хотелите на златни са празни. Да ги настанят

Особено тия хотели на Златните собственост ва Драгалевския АЛЖИРСКИ мангал Костов

Руснаци ли са? Ако да, връщайте ги!

Гоу бек Търки!

Само не разбрах тия като са тръгнали за Румъния нашите що са ги спряли

Аман от навляци дето ги харантутим за сметка на работещите и работилите пенсионери. Айде утре да обявим и война на Русия, че да откачим стрелката на тъпомера....

Гранична ги лови първите правят пари ,вторите се издигат в ерархията

Егати и тъпаците от гранична полиция! Когато трябва да спират износа на ценности и стоки спят, а когато трябва да си дремнат при лодка с мигранти и при това насочваща се към румънския бряг се разработили. А сега яденето и топленето на тези навлици ще е за сметка пенсиите на бабите и дядовците им!

Мигранти на Шабла? Данса руснаци с повиквателна?

Ето ги нашите нашевственици, те отдавна са се мобилизирали и атакуват постоянно а ние сме със свалени гащи. Но пък се готвим за война с Русия. Историята се повтаря а при нас потретва. Пак ще си изгубим държавата, но този път безвъзвратно.

Някой да знае къде отидоха поне две дузини от коментарите? Преди малко бяха тук и изведнаж изчезнаха. Да не би аз да не съм добре със зрението или получавам халюцинации?

Мутрафонова се е оплакала, че не обичаш достатъчно росията.

Не не си сляп, само че за емигрантите не се пише лошо, виж за руснаците няма проблеми.

САЩ подчиниха световните медии ги превърнаха в малки послушни пуделчета, без собствено мнение, чест и достойнство, тоест в парцалчета.

Провери в кошчето на браузъра

Май румънците са ги шитнали към нас. Защото с лодка чак от Турция до Шабла, малко сложно се получава. Явно комшиите от север вече са се усетили да натирват скакалците ислямски към нас, и така да не ги пускат в Румъния...

Навремето може всичко да е било ..ама през границите на България пиле не можеше да префръкне....значи не опира единствено до пари..тука вече говорим ,че главата на рибата отдавна е вмирисана ,..вече отива да вони и към опашката..

Грам българин не можеше да се спаси от концлагера НРБ навремето. А дали е имало мераклии да Имигрират в НРБ? Съмнявам се.

Това не са "мигранти", а нарушители на държавната граница и престъпници по българското законодателство.

Да се разжалват и да се назначат за чистачи в бежански лагер.

По улиците на Бургас ги преследват с полиция, а сега ги спасяват. Явно по суша влизането е забранено, а по море може

Въобразяваш си! В Бургас си се разхождат по улиците от много време :)

Влизат 1000 мигранти в ЕС ,които след година стават автоматично над 10 000 , защото всеки има право да извика до 25 роднини. Жените раждат всяка година нарочно ,след няколко години арабите ще превземат заспала Европа отвътре.Ще имат свои партии и ще променят законите.

Кви "партии" кви пет лева. Американците ги въоръжават, от базата си в Косово, по пътя на наркотика на албанската мафия и хвърлят Европа в кръв и огън.

Турци, платени от соросоидиоти ги водят до наши води и ги пускат, нашите идиоти да ги "спасяват".

Руснаци ли са?

Тебе не е нужно да те питаме идиот ли си.

Като глмедам много са черни тези руснаци! А ти си завършен соросоидиот!

Сега да ги настанят в жилищата на граничните полицаи които са ги спасили.

Ужас! Отново правят опити. Стреляйте!!!!! 10 000 ще атакуват! Ако сега не ги спрем ще стане страшно!

Изберете БСП да има високи пенсии,само БСП ше оправи Балгария.

Много съм далече от пенсия! Ама ти явно си интелктуално ощетен!

Защо?