Градушки удариха половин България (видео)

В южната част на страната има тежка купесто-дъждовна облачност

Обратно в новината

Коментари - Градушки удариха половин България (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е това турско видео бе, дираджийски п.дали??? Българско няма ли, нали за България е информацията, не е за Турция? Поне занзибарско тогава сложете.....мамк..

Ама само преди няколко дни разправяха как сме много готови с площадките против градушки, колко пари са дадени и т.н. И пак пари няма, градушките убиха труда на толкова хорица!

Ха сега ще се види прави ли се лозе на баир....Ще се нагъват пилешко със салмонеле, стари месища минали през германия, но иначе дошли от Америка...Работата е да се купува от ,,съюзниците,,- пари им трябват, а от есента цените ще се вдигнат до небесата.

Припомнете колко милиона лично даде Шибаняка за създаване и оборудване на система от звена за борба с градушките. Как се биеше в гърдите колко е велик и как бе създаден цял холдинг с началници, директори, заместник директори, началник отдели и редови чиновници. И всички те по цял ден пишещи никому ненужни писма, "документи", сведения и прочие и гласуващи за "тяхната" партия ГРОБ.

Ханъм Ебем Етем: Хептен ти Ебем Младежкото ДПС на което раздадох язовирите и площадките за борба с градушките.

Русе в централна или западна България е? Че от цялата велика публикация не ми стана ясно.

там плащат за статия, а не за география...

Юни е известен като месец на градушките. Въпросът е как сме подготвени за бедствието, което си е нещо нормално по това време на годината.

В държава с претенции за земеделака няма противоградна система. В Румъния има 100 площадки до 2 г 200, покриват 8.4 млн хектара! Видими резултати всеки ден

Имахме много неща, но в онези - лошите години, които някои хулят как ли не. Демократично си разградихме подредената държава и на нейно място отворихме място за боклуци откъде ли не. Толкова можаха новите "строители" на България.

Строителите на СЪВРЕМЕННА България. Родовете Радеви, Вазови, Лукови, Бурови, Филови. Тогава всички българи бяха оземлени, особенно след Поземлената Реформа на Александър Стамболийски. Днес собствениците на язовирите и площадките за борба с градушките са все ваши копеленца. Начело с най-големият комунист в България Кауна, когото изгониха от полицията защото не си върна Партийният билет на Столетницата. До един днешните "управници" са червени копелета. Вкл. ДПС елита с АГЕНТ Сава и АГЕНТ Павел държави язовирите и площадките безплатно.

Айде млъквай бе, платена отрепко! Всички виждаме какво ни е дереджето сега е и много от нас помнят какво беше преди 30-35 години. Лукови, Радеви, Вазови ... Кретен.

да се сравнява България с Румъния. България е по-изостанала страна във всяко отношение. За голямо съжаление на нас - живеещите на тази територия.

Така ще е с ГРОБарската мафия!

Е нищо не разбрах. Заглавието е "Градушка удари половин България", а ми показвате турско видео със силен дъжд, примесен с град, който трае за 1 минута.

Дир да се преименува на Dur

Ааааа, Агенциятаааа..., как сте?!

Готвим се за началото на сезона и този град ни изненада!

суеверните да треперят.