Градушка удари Западна България

Заради лошото време без ток останаха десетки градове и села

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

политиците уреждали себе си, вместо да служат на народа. А Курнела кого урежда като сина ѝ учи в най-скъпия колеж Бъркли в САЩ - народа ами как като се изучи ще дойде на "ползу роду" , да ама не - той работи в Ню Йорк на ползу майци си - там в банка на Роокфелер пере парите на майка си.

Остана ли нещо за удряне - всичко унищожено и разграбено

България е много интересно място. Преди години една градушка удари по автоджамбазите и им посмачка цялата реколта от коли, които разбира се нямаха автокаско, защото автоджамбазинът трябва да даде пари, които не е ясно дали може да си ги върне. След този случай сериозните автоджамбази разбраха че трябва да си покрият колите с мрежа против градушка и го направиха. А как на запад - там колите или са под покрив или са на открито. Но по интересно с селските производители. Случайно се загледах в овощна градина в Холандия и се оказа, че е покрита с противоградна мрежа ?! А в началото на месеца и там удари доста добър град. Аз не съм чувал/виждал някой селски производител у нас да си е покрил градините с противоградна мрежа. И ние сме в ЕС и другите са в ЕС?!

загледан в Холандия (където има много какво да се види) не си обърнал внимание на сериозните производители на плодове у нас. Всички са с инсталирани мрежи против градушки от 2014 година насам.

Това е чудесно, но защо тогава няма български плодове по магазините , а има от Полша, Австрия, Италия, Гърция и т.н.А ако се предлагат защо българските ябълки примерно са на по-висока цена от европейските ябълки най общо-казано?

Абе това сега градушки ли са!? Едно време какви градушки имашеее...ехеее. Ама ги отстрелваха.

Преди 5 години не беше много отдавна. Тогава имаше и хора изпаднали в паника в колата си.

разпродаде земята, язовирите и техниката за Борба с градушките. Днес търсете версиите от циганските барони и активисти на ДПС. След 10 дни е 9-ти май.....да видим дали руснаците ще позволят градушки, сняг или дъжд на Парада. P.S. заклет антикомунист съм.

Винаги на Великден има буря и дъжд. Католиците го знаят и заради церемониите и туристите го празнуват една седмица по рано

за уискито!

само идиоти тук.как пък няма един нормален коментар. матрял...

е твоят е първият... къде да ти донесем медала за тиква на вселената?

Грешни сме, щом на този празник природата не е благосклонна. Най-голямо наказание заслужават онези, които се самозабравиха и вместо да служат на народа, уреждат себе си.

Благодатният огън не фана дикиш.

евртопейска и еврейска атака! сега ще купуваме от италия, гер,мания, австрия, гърция... а българските селяни ще правят всекакви комбинации за некой евро-цент субсидии за да не пукнат от глад!

Къде е ударила градушката бе ДИРници?

като няма руски ракети да ни пазат евро-агентите ни бомбардират и с градушки!

Господ ви наказва на Възкресението си, за алчността, подлостта и завистта..

И в Ню Йорк вали, духа 32км/ч и е 10°, глобалното затопляне в действие.

в Чикаго е 0 градуса и 10 см сняг. Тръмп беше прав да се съмнява в "Глобалното затопляне".

Егати апокалистичната картита... На 10 села се казва десетки.. села.

У наше село гърмя, трещя и валя градушка в продължение на около половин час. Редуваше се едра с дребна. Приятел каза, при тях на село в

...всичко е унищожено - домати, лози, дръвчета и каквото друго е насадено.

HAARP и ганьовки кретенизъм - закрити полигони за борба с градушките. градушките са приридно явление с което е открит начин да се борят, но с простотията - НЕ!

Градушките си имат решение, което очевидно не касае днешните управляващи. Колкото повече внос, толкова повече комисионни за мафията! То в магазините българско са само нитратните краставици и още 2-3 зеленчука и то не през цялата година. Същото е и с плодовете!

лоша поличба....

Е те сега ще купуваме зеленчуци и плодове само от германските вериги....Нищо българско. А едно време нямаше ли градушки- е нямаше хубаво опаковани боклучави храни, ама всичко беше вкусно.

Ами произведи си бе мързел.Иначе ти е лесно да клечиш пред компа и да се жалиш

Сега беше моментът, да се бутнат няколко джамии...

Съсипаха я тая държава! ..едно време не беше така!