Градушка проби покриви на спирки в село Владо Тричков

Колите са отбили от пътя, в момента цялото движение в района е спряно

Обратно в новината

Коментари - Градушка проби покриви на спирки в село Владо Тричков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко ли спирки има в село с 1 000 жители?? и покривите та тия спирки от целофан ли са ?

В Симеоново за 10 мин ми направи плексигласа на навеса на решето. Имайки предвид, че покривите на спирките са от ламарина произведена преди 50-60 години и стояла още толкова на стихиите, няма да се учудя резултата да е същия.

Само дето стоянките са много паянтови. Правени с Европейска валута и 99% от валутата на някой си в офшорката.

Не в ли У Софето, не ми интересува какво правят животните в прованса

Търсели под кое дърво да се скрият?! От гръмотевиците?!

Кого го интересува Владо Трричково бе? Я по-добре да ви кажа кой е този Владо Тричков, че да се запитате защо тези там така си го тачат, а пък искат САЩ и ЕС да им дават: "Владо Йосифов Тричков е деец на БКП и БРП (к). Участва в подготовката на Септемврийското въстание през 1923 г. След затвора емигрира в СССР (1936). Завършва военна школа. Участва в гражданската война в Испания (1936 – 1939). Член е на главния щаб на НОВА. Командир на Първа Софийска въстаническа оперативна зона на НОВА."

Главчо, като си почнал, да вземеш да ни разкажеш и кой е майор Томпсън, какво е правил в НОВА и как е загинал. Белким ти просветне в кухата кратуна какви са истинските причини САЩ и Запада да ни третират като папуаси. "Уилям Франк Томпсън (на английски: William Frank Thompson) е британски офицер, майор. Офицер за свръзка между Британската армия и НОВА в България по време на Втората световна война. Участва в боен поход на Втора софийска народоосвободителна бригада от Югозападна към Северозападна България. На 23 май 1944 г. бригадата води битка с българска армейска част и жандармерия при с. Батулия. При боя в местността „Марина мъртвина“ част от партизаните загиват. Майор Франк Томпсън е ранен, заловен и разпитван от Разузнавателната служба при Щаба на войската. През нощта на 10 юни 1944 г. е изведен от ареста и разстрелян в района на местността „Калето“ в село Литаково заедно с партизанина Лазар Атанасов и ятака Христо Гурбов."

цецо цветаново или..... цецка цачкино ли ???

Хич не ми дреме. На мен ми е хубаво тук